anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Se mi je zdel, da znate kej narobe zastopit...hm...tud pri nas je kolikor hoče. Ampak čez dan zgleda dovolj, potem pa ponoči hoče nonstop jest. In zdaj - ga pustim lačnega (če je), žrtvujem spanje vsako noč ali pa mu dam malo več jesti čez dan? Ker zadnje čase opažam, da ful je, ko mu dam, pa sploh ne teži za hrano. Mah nč več ne vem, bom kar nehala. Sej bo kmal povedal ko bo lačen, do takrat pa pač ne bom spala, za vsak slučaj. No no no, punca, morš se tud ti naspat. Hm, čeprov ... če ne teži za hrano, pa zna bit problem ... sam ne vem, če je tist ponoč tko huda lakota, da bi se kr vsako uro zbujal ... nočem pametovat, ampak kaj pa če mu je vroče al pa kej v tem stilu? Ne vem, to mi je najprej na misel prišlo ... Čeprov si verjetn tud to že preverla ... upam, da se kmal uredi tole vaše spanje, ker te prav občudujem, da sploh še funkcioniraš ... Drugač smo se pa zdej tud mi spet začel zbujat med tretjo in četrto zjutraj ... tko da ne bo mami sam počivala, a ne? No, evo, Rok se je naspal - gremo jest pol pa ven! a sploh čem še jaz kaj pripomnit, dodat..jaz sem načeloma nehala jamrat glede spanja, pač tko je nimma kaj, Zoja od novembra ponoči NE spi..mela obdobja ko se je na urco zbujala, zadnji teden punca vsaj prvo rundo spi skor 3 ure in pol..niso lačni, oni bi se crkljali..sem zadnjič z eno sosedo govorila, mamico treh otrok..z vsemi blo enako, na 2 uri ponoči, ko je nehala dojit pa spali celo noč in KAKO nehaš dojit: njen odg.jah zaje ker se ti en teden skoz derejo... Drgač pa sva probala vse sorte že: bolj jo zmatrat, manj čez dan spat-čeprav ne spi več kot 3 ure čez cel dan, še več bit zuni, manj, več vlage v spalnici, manj, ...ni da ni
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 10.3.2009 10:39:42 >