Blueeyes
|
eva da se javim... včeraj sem mela pregled.... novi podatki za statistiko: obseg glavice 29,3 cm obseg trebuha 27,5 cm femur 6,2 cm teža 1840 g malo sem jih slišala, ker premalo počivam (oz skoraj nič ne počivam).. tko da mam boljmalo plodovnice... dej morm 2 tedna baje full počivat upam da bo dež, ker drgač se mi bo kr zmešalo... naslednji pregled imam 30.3. ker bo še enkrat naredila UZ (zaradi plodovnice)... zredila sem se vse skupaj za 14,6 kg.. sem šla spet v laboratorij.... dala kri in vodo da čekirajo hemoglobin.. je pa spet bla kr živahna... bom dala gor slikco njeno... je zdej že tok velka, da mi je samo obraz posnela smo pa bli tud na CSD.... jupi, nisem mela iste ženske k zanč... je bla ena druga... k je fuuuuuuuull prjazna.... sva podpisala izjavo o očetovstvu za plače pa tistga spet nism oddala, ker mi je svetovala, da naj počakam - ker plačo dobim šele 15. v mesecu, pa da se mi še za februar izpolni.. tko da bom mela višje povprečje... če bi me mela pa una ta druga, mi pa zihr tega ne bi dovolila... tko da grem drug teden še enkrat na CSD skupaj s plačilno listo.... da izpolnemo ta primankljaj obseg trebuščka.... se je povečal na 104 cm... jupi, za cel centimeter magesol - jz jemljem 1x na dan... včasih tudi to pozamim k me spomin zapušča, pa vzamem 1x na teden cveka prvič slišim da je tm kakšna trgovina ali ošterija pod cerkvico... ja ja, en se je postaral, pa smo pozabili leta spremenit ne morš bit večna mladenka sneg - včeri ga je pri nas zapadlo nekje 2 cm.... full dobr... pa samo sneg je padal, brez dežja - hvala bogu lananai res smo ble že zlo pridne s čvekanjem, zdej pa spet zaostajamo za aprilčicami.. ma ni panike... bomo že... volna - v city parku jo dobiš... mislim da je veletekstil štacuna... jz jo tud stalno tm kupujem dudica jz sem tud za naravno... če jih je že tok rodil brez vsega bom pa tud jz (vsaj probala) copka ma dej nehi, ti pa res ne skrbiš slabo za malčka... vsaki se kdaj zgodi da pozabi pač malo več piti U_SURDI jz se mela probleme z železom edin pri Elevitu... zaprta sem bla.. napeta, tečna.. vse me je bolelo - nisem mogla ne saedet, ne ležat in ne stat... tko da k sem jih nehala jemat je blo pa takoj naslednji dan bolje... ooo, pol nisem edina k dela v štacuni... sicer ne delam na mlečnih stvareh kot elyy in cveka, sem na spodnjem perilu pokica_ vse papirje maš na netu, tko da si jih lahko sama sprintaš... paketi a že veste kaj boste vzele... a, b, e paket ali denar?? jz sem se odločila za e-paket AKP to je full dobr da mamo take šrijatelje k nam full stvari šenkajo.. jz sem tud tok stvari dobila da sem prov srečna... sem ful keša pršparala... sem bla včer v svet knjige, pa sem kupila uno knjigico k je za v vodo, da se bo naša mala lahko z njo igrala.... pa vzela saem še eno knjigo z naslovom Velika knjiga o dojenčku... jo bom zdej k morm počivat začela brat pregledi čestitke vsem k ste ga mele in k ga mate danes... petrazg moja sodelavka se ubada z oriflamom... če hočeš ji lahko kej naročim... Strojanovi tud jz ne bom komentirala k se mi sam pritisk dvigne in nič druzga Tanja_ če se najdeplac v vrtcu, te vzamejo tud vmes, drgač pa je treba čakat na september.. glih soseda je zdej z marcem dobila da gre mali lahko v vrtec... je bla tud čist presrečna - ja itak, kdo pa ne bi bil... ena skrb manj.. drgač je pa treba varstvo iskat sončekje tudi pri nas... zunaj -4 stopinje
|