Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:53:01
|
|
|
|
novo
|
pri meni se že pozna prihod polne lune, sam na rač, ker mi kr neki blokira !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:53:28
|
|
|
|
Nina00
|
¸Dober dan! Čestitke za 9. del! Tole nam pa res laufa Jaz imam danes in jutri malega doma. Morava še malo izkoristit preden bomo štirje Ampak potem ima pa on dost samo svoje mame in si že želi nazaj v vrtec. Se bova pa sedaj odpravila malo ven na sonce. Lepo čvekajte. Se javim še popoldne, ko/če bo spal.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:56:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Dobro jutro punce moje! sm zbrala malo energije lih, da vas pridem pozdravit. vročina mi je malo padla (žrem tablete ko zmešana), ampak mam še vedno 38. ok, v primerjavi z včerajšnjo 39,1 sem danes odlično nisem imela prilike čestitat vsem novim mamicam in tatkotom tako da: ČESTITKEEEEE!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:56:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo pri meni se že pozna prihod polne lune, sam na rač, ker mi kr neki blokira ! hahaha, morgen novo, kaj te heca
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:56:34
|
|
|
|
novo
|
sploh ne morem poslat ZS! pa kr neki se mi kaže, ko zaprem okna, se še kr vijdijo, pa počasn je ko sto ! Ga že grem enkrat zalaufat, da vidim, če je kriv rač. al povezava!
< Sporočilo je popravil novo -- 10.3.2009 9:57:35 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:57:36
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo sploh ne morem poslat ZS! ja komu bi ga pa tak rada poslala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:58:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo sploh ne morem poslat ZS! ja komu bi ga pa tak rada poslala ne povem, boš videla!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 9:59:10
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo sploh ne morem poslat ZS! pa kr neki se mi kaže, ko zaprem okna, se še kr vijdijo, pa počasn je ko sto ! Ga že grem enkrat zalaufat, da vidim, če je kriv rač. al povezava! ne se jezit, sej bo, držim pesti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:04:04
|
|
|
|
dana
|
Dober dan! Najprej podatki z včerajšnjega pregleda: CTG ok, popadkov še nič, odprta 1,5 cm. Kile ostajajo enake. Naslednji pregled 16.3. Imam občutek, da bo tale šel čez rok. Smo pa z zdravjem pri nas vsi precej na psu. Jaz sem že proti koncu s prehladom, zdaj je pa Tilen zbolel in kašlja tako, da mislim, da ga bo kar raztrgalo. Tko da bi tudi rada počakala da se pozdravi, potem bi šla pa rodit Se namreč spomnim, ko so mojo sestro prinesli iz porodnišnice in nisem smela blizu ker sem bila bolna. Še zdaj se spomnim tega trenutka. No ne bi rada, da Tilen ne bi smel blizu, sploh ker se tako veseli novega člana.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:04:31
|
|
|
|
_andreja_
|
no fino, ker jaz otročka še vedno fejst gor čutm in nč me ni bolel kot pri menstruaciji, tko da sklepam, da je še vse po starem....mah bo že k bo, bomo pa 5 kg otroka imel, sam res mi ni jasno, kako bom jaz to rodila še trebuh se mi zdi da mi nič več ne otrdeva tko kot bi sedaj moral... sem danes obljubila mojmu, da mu avto posesam tko da grem veselo na delo,(on mi ga pa na servis pelje, je treba olje pa filter menjat... pa plačal bo tudi on ) pa cunce morem še enmal popeglat ker mi jih je od včeraj ostal, poli bo pa potrebno na pregled it, lep dan čeprav malce mrzel...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:08:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo sploh ne morem poslat ZS! pa kr neki se mi kaže, ko zaprem okna, se še kr vijdijo, pa počasn je ko sto ! Ga že grem enkrat zalaufat, da vidim, če je kriv rač. al povezava! ne se jezit, sej bo, držim pesti Ojoj! Če berete tole sporočilo, pomeni, da smo naredili napako. Ne skrbite! Lahko ste prepričani, da medtem ko berete te vrstice, ljudje v zdravem kaosu skačejo naokoli - testirajo vezja, se pogovarjajo s strežniki, iščejo žužke in pišejo življenjepise (šala ;-)). Mislite, da odpravljanje napake vseeno traja predolgo? Pošljite e-pošto na naslov: napaka@ringaraja.net in pogledali bomo, kateri škrat nam jo je zagodel. No, pa le ni kriv rač! Sm že bila besna, pa ne bom nič pošiljala ZS. Itak je moj inštaliral rač. in več kot pol programov zbrisal. Vključno z mns! no, pa gremo dalje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:10:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ no fino, ker jaz otročka še vedno fejst gor čutm in nč me ni bolel kot pri menstruaciji, tko da sklepam, da je še vse po starem....mah bo že k bo, bomo pa 5 kg otroka imel, sam res mi ni jasno, kako bom jaz to rodila še trebuh se mi zdi da mi nič več ne otrdeva tko kot bi sedaj moral... sem danes obljubila mojmu, da mu avto posesam tko da grem veselo na delo,(on mi ga pa na servis pelje, je treba olje pa filter menjat... pa plačal bo tudi on ) pa cunce morem še enmal popeglat ker mi jih je od včeraj ostal, poli bo pa potrebno na pregled it, lep dan čeprav malce mrzel... srečnica! Za kg dojenčka pa sploh ni rečeno, da ga težje rodiš, če je težji!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:12:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Dober dan! Najprej podatki z včerajšnjega pregleda: CTG ok, popadkov še nič, odprta 1,5 cm. Kile ostajajo enake. Naslednji pregled 16.3. Imam občutek, da bo tale šel čez rok. Smo pa z zdravjem pri nas vsi precej na psu. Jaz sem že proti koncu s prehladom, zdaj je pa Tilen zbolel in kašlja tako, da mislim, da ga bo kar raztrgalo. Tko da bi tudi rada počakala da se pozdravi, potem bi šla pa rodit Se namreč spomnim, ko so mojo sestro prinesli iz porodnišnice in nisem smela blizu ker sem bila bolna. Še zdaj se spomnim tega trenutka. No ne bi rada, da Tilen ne bi smel blizu, sploh ker se tako veseli novega člana. za pregled, za prehlad pa za Tilna!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:12:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo sploh ne morem poslat ZS! pa kr neki se mi kaže, ko zaprem okna, se še kr vijdijo, pa počasn je ko sto ! Ga že grem enkrat zalaufat, da vidim, če je kriv rač. al povezava! ne se jezit, sej bo, držim pesti sej se morm jezit, da bo kaj reakcije!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:13:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo sploh ne morem poslat ZS! pa kr neki se mi kaže, ko zaprem okna, se še kr vijdijo, pa počasn je ko sto ! Ga že grem enkrat zalaufat, da vidim, če je kriv rač. al povezava! ne se jezit, sej bo, držim pesti Ojoj! Če berete tole sporočilo, pomeni, da smo naredili napako. Ne skrbite! Lahko ste prepričani, da medtem ko berete te vrstice, ljudje v zdravem kaosu skačejo naokoli - testirajo vezja, se pogovarjajo s strežniki, iščejo žužke in pišejo življenjepise (šala ;-)). Mislite, da odpravljanje napake vseeno traja predolgo? Pošljite e-pošto na naslov: napaka@ringaraja.net in pogledali bomo, kateri škrat nam jo je zagodel. No, pa le ni kriv rač! Sm že bila besna, pa ne bom nič pošiljala ZS. Itak je moj inštaliral rač. in več kot pol programov zbrisal. Vključno z mns! no, pa gremo dalje! hehe, zdaj pa je vse jasno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:13:23
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka sanna - čestitke za pregled tasa - fajn pohajajte lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful pupa - dobro jutro mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavine A danes ponoči je že polna luna? morgen morgen pocka, si že nakvačkala? ma nisem,sem malo zgubila voljo, zdaj že par dni nisem niti taknila ...ni cajta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:13:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! samo sporočam, da je naš Miha zelo priden fantič, včeraj je šel spat ob 8 zvečer, pa je spal do 4 zjutraj, se najedel in nazaj zaspal, pa še kar spi... no, jaz sem vseeno ob 3 strašila okoli s črpalko za mleko, ker so mlekarne pokale po šivih... pa še ena slikica mojih 3 sončkov: za spanje.....ti pa ne straši mal heca...so pa pravi sončki tej tvoji otroci iii, kak vam je lepo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:13:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Dober dan! Najprej podatki z včerajšnjega pregleda: CTG ok, popadkov še nič, odprta 1,5 cm. Kile ostajajo enake. Naslednji pregled 16.3. Imam občutek, da bo tale šel čez rok. Smo pa z zdravjem pri nas vsi precej na psu. Jaz sem že proti koncu s prehladom, zdaj je pa Tilen zbolel in kašlja tako, da mislim, da ga bo kar raztrgalo. Tko da bi tudi rada počakala da se pozdravi, potem bi šla pa rodit Se namreč spomnim, ko so mojo sestro prinesli iz porodnišnice in nisem smela blizu ker sem bila bolna. Še zdaj se spomnim tega trenutka. No ne bi rada, da Tilen ne bi smel blizu, sploh ker se tako veseli novega člana. da boste hitro zdravi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:14:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka sanna - čestitke za pregled tasa - fajn pohajajte lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful pupa - dobro jutro mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavine A danes ponoči je že polna luna? morgen morgen pocka, si že nakvačkala? ma nisem,sem malo zgubila voljo, zdaj že par dni nisem niti taknila ...ni cajta ti tudi, jaz sem sicer zaštrikala do konca, zdaj je treba še zašit, pa ni volje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:14:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka sanna - čestitke za pregled tasa - fajn pohajajte lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful pupa - dobro jutro mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavine A danes ponoči je že polna luna? morgen morgen pocka, si že nakvačkala? ma nisem,sem malo zgubila voljo, zdaj že par dni nisem niti taknila ...ni cajta sej še imaš dober teden časa, kaj!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:16:35
|
|
|
|
pocka
|
jaz se tudi bojim,da bo naš krepko čez 4 kile, ne vem zakaj imam tak občutek ...upam,da se motim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:17:10
|
|
|
|
Pupa7
|
za malo nostalgije http://www.youtube.com/watch?v=7OBo7dVscFc
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:17:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka sanna - čestitke za pregled tasa - fajn pohajajte lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful pupa - dobro jutro mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavine A danes ponoči je že polna luna? morgen morgen pocka, si že nakvačkala? ma nisem,sem malo zgubila voljo, zdaj že par dni nisem niti taknila ...ni cajta ti tudi, jaz sem sicer zaštrikala do konca, zdaj je treba še zašit, pa ni volje ja, sm šla včeraj zvečer mal brskat po albumih. Pupa, ti si prava mojstrica v štrikanju. Zelo lepi copatki. Mi je kr mal žal, sam nimam volje, sm včasih znala štrikat in kvačkat, zdaj pa sem opustila obrt! Upam, da še me kdaj prime!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:17:49
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka sanna - čestitke za pregled tasa - fajn pohajajte lolita - kako se pa drugače počutiš? Mene je pri Taji tudi fuuul zgaga pekla, pa ni imela dosti las, tako, normalno...ampak še vedno ne razumem, kako lahko otipa glavico čiiisto spodaj, če me mali nabija v rebra kot nor, zgaga pa itak na ful pupa - dobro jutro mama_m - nehaj s tem pecivom, da ne dobim kakega napada, ker nimam nič doma, v Lucijo pa se zdaj res ne bom vozila po sestavine A danes ponoči je že polna luna? morgen morgen pocka, si že nakvačkala? ma nisem,sem malo zgubila voljo, zdaj že par dni nisem niti taknila ...ni cajta sej še imaš dober teden časa, kaj!? eh, saj je taka tanka za bolj toplo vreme,tako,da se ne mudi...haha, kot,da bom po porodu imela še čas kvačkat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 10.3.2009 10:18:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz se tudi bojim,da bo naš krepko čez 4 kile, ne vem zakaj imam tak občutek ...upam,da se motim bo pa pravi ! Zakaj?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?