|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
9.3.2009 21:14:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ma, danes me ni zvijalo, samo, da me ne slučajno jutri. Vročine si itak ne upam zmerit. Kuha me na srečo ne več, sem pa vsa prehlajena, pa slabo slišim. Me je pa zadnjič en dan nekaj zvijalo. Jaz bom kar v sredo lulala, sem se trdno odločila user posted image . Čeprav jaz tudi šibam potem naprej v Salzburg, pa upam, da ne bom preveč slabe volje, če ne bo plusek padel user posted image . In ti? Boš že jutri zalila palčko?

Važno da lulaš. Pa da nalulaš +. Ja imam že kar bele členke, ker tako pesti stiskam in navijam za vaju z n74. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 826
9.3.2009 21:16:03   
lana70
Punce, dejte mi povedat, koliko časa čakaš da ti dajo zdravila???? A ti pokažejo eno rundo in to je to? Jutri imam namreč ob 8.00 prevzem zdravil, pa študiram, da bi vzela kakšno knjigo s seboj??????

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 827
9.3.2009 21:16:50   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

jaz danes se že od daleč spogledujem s  testkom (beri-živčki)-vendar lulanje bo pa kar jutri
znakci? vsega po malem-od živčkov, hormonov, mogoče upajmo je tudi še zaradi čea drugega.....
nakratko opisano moje stanje pa je -kot da bi imela gripo, virozo.....

Naj bo jutri en prelep dan, z enim debelim in lepim +. user posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 828
9.3.2009 21:16:57   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Torek, 10.03.
Lana70 - prevzem zdravil
mala81 - ET

Navijam tudi jaz. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 829
9.3.2009 21:18:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce, dejte mi povedat, koliko časa čakaš da ti dajo zdravila???? A ti pokažejo eno rundo in to je to? Jutri imam namreč ob 8.00 prevzem zdravil, pa študiram, da bi vzela kakšno knjigo s seboj??????

Bi ti rada pomagala, pa sem Reševa. Kako je pa na GK, pa ne vem. Bodo katere druge kaj več vedele povedat o tem. Pa dober prevzem zdravil jutri, naj bodo zmagovalne špike. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 830
9.3.2009 21:19:54   
lana70
thanks lučka25...kako že pravijo: iz tvojih ust v božja ušesa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 831
9.3.2009 21:21:23   
lučka 25

thanks lučka25...kako že pravijo: iz tvojih ust v božja ušesa....

Ja tako. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 832
9.3.2009 21:24:54   
arneja
Nič, moram še nekaj iti prebrat. Se beremo jutri. Upam, da noč mine brez pretresov, N74 in Suzy. Hočem plusek, se bom na tla vrgla, pa začela kot razvajeno dete topotati po tleh user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 833
9.3.2009 21:25:46   
Pija76
Arneja gužva user posted image , nimaš kaj. Pol pa samo včasih mal okoli pridem. Itak se mi nič ne dogaja, pa ni kaj pisat user posted image .

Lana70 vzemi knjigo in upaj, da boš čimprej na vrsti. Če si v LJ pridi kako minuto pred 8, tja.

Lučka user posted image , upam, da si fajn!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 834
9.3.2009 21:49:13   
mismis
Miškaaaaaaaaaaaaaaa, BRAVO srce, tole pa bo double trouble user posted image user posted image user posted image
jaz se grem pa v ponedeljek dr D-ju kazati, saj sem ti povedala na srečanju, Ampak, saj res, ti se nosečka sedaj, nosečka so pa en malček pozabljive user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 835
9.3.2009 21:51:52   
listek
Punce živjo!

Vidim, da se je že kar nelaj +kov nabralo ta mesec, jupi, le tako naprejuser posted image user posted image user posted image .
Stiskam pesti še za ostale.
Sicer pa pridno snifam Suprefact in čakam, da se pojavi user posted image  in začnem s špikanjem. Me je pa kar malo strah, pa ne špikanja, ampak tega, kako bom odreagirala, bo kaj foliklov,...  - no, ampak bo že.

Lep većer vam želim, pa nalulajte čim več +.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 836
9.3.2009 21:58:54   
suzi74
Lućka25 , arneja, n74
najlepša hvala za navijanje,
vsak dan me malo črviči, danes pa še posebej zaradi živčkov.... no jutri bom lulali pa upam da po kaj lepega, če pa ne bo, se bomo pa pokončno držali in verjeli da bo enkrat drugič se začela dvetmesečno potovanje za "jokajočo nagrado"

tudi jaz za vse navijam in čimbolj mirne živčke za špike in za lulanje!

mesec  marec je ženski mesec, a ne!
pa naj bo letošnji bogat z ženskim sladkim  pričakovanjem!

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 837
9.3.2009 21:59:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Miškaaaaaaaaaaaaaaa, BRAVO srce, tole pa bo double trouble user posted image user posted image user posted image
jaz se grem pa v ponedeljek dr D-ju kazati, saj sem ti povedala na srečanju, Ampak, saj res, ti se nosečka sedaj, nosečka so pa en malček pozabljive user posted image user posted image

Pupa moja, jst na žalost nimam takega spomina kot ti.
Pa ne da si ne bi hotela vsega zapomnit...

Se pravi še malo pa težka municija... pa končno bojo spet stimulacije na dnevnem redu... njama...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 838
9.3.2009 22:27:02   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pupa moja, jst na žalost nimam takega spomina kot ti.
Pa ne da si ne bi hotela vsega zapomnit...

Se pravi še malo pa težka municija... pa končno bojo spet stimulacije na dnevnem redu... njama...

pa sej je dobro, da nimaš dobrega spomina, ti vsaj lahko ljudje večkrat isti vic pripovedujejo in ti je še vedno smešno, kar pri meni žal ne gre user posted image
stimulacija, o ja, to pa je vedno dobrodošlo, s postopkom ali brez. Ampak se mi zdi, da razen naju dveh to samo še Žižetka dela. UF, da ne pozabim

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 839
9.3.2009 22:35:46   
mismis

Lana, ti kar vzemi knjigo s seboj. Jaz sem med počitnicami prišla na vrsto šele ob pol enajstih. Predvidevam, da so se zadeve malce unesle, ampak nikoli ne veš, sicer pa še vedno lahko gledaš po čakalnici, sigurno se bo našla kakšna, ki se bo želela pogovarjati s tabo. Dobro opravi jutri

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 840
10.3.2009 5:21:48   
arneja
Sem mislila, da se mi blede zdajle. Ne, ne, nisem dveh črtic nalula, ampak sneg je spet zunaj user posted image . Kar poglejte ven, če mi katera ne verjame user posted image .

Najprej pa čestitke naši Gigi - želim ti samo eno, ampak to tako zelo močno, da se mora uresničiti: naj ti letos uspe nalulati user posted image ali
user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz si tokrat ves čas govorim, naj bog ali kdorkoli že za dve črtici poskrbi, za čisto vse ostalo v življenju bom že sama poskrbela user posted image . In zdaj močno upam, da je tale nekdo slišal tole user posted image .

Drugače pa mi ravnokar lulali in kakali od samih živčkov user posted image . Če bo jutri tudi tako, ne vem, kako merodajen bo rezultat user posted image . Sanjali pa tudi, da sem na hlačke pogledala in so bile, no, saj veste, obarvane v tisto nezaželeno barvo. Ampak realnost rula: hlačke so še vedno bele user posted image . And it`s day 27 of my cycle user posted image . Zdaj gre pa zares: še 24 ur user posted image . Moram malo zase navijati user posted image . Navijam pa tudi za Suziko, da že čez kakšno urco user posted image nalula, pa za N74, da ji to uspe popoldan user posted image . Jaz se bom raje do jutri zjutraj zadržala, ker sicer vem, da bi mi moj celo leto naprej metal, da sem za pravi dan mučenikov poskrbela, če slučajno ne bi bilo dveh črtic user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 841
10.3.2009 5:29:05   
arneja
Pija, saj zdaj se bo pa tudi tebi začelo počasi dogajati, ne user posted image ? Marec bo kmalu pri koncu.

Mismis, že uživaš v misli, da boš spet noge pred dr. D širila user posted image ?

Listek, ti moraš zdaj razmišljati, da BO VELIKO foliklov, VELIKO celic, VELIKO plavalčkov in VELIKO zarodkov, jasno user posted image ?

Suzy, imaš prav, marec je ženski mesec in naj kup user posted image user posted image še pade user posted image . Zdajle se sigurno že premetavaš v postelji ali celo testek že odpiraš user posted image .

Miška
, a sta vidva že kaj hopa-cupa? Ker midva sva, priznam. In kako spiš zdaj, ko si v blaženem stanju user posted image ?

Mismis
, ga pihneš, da se lahko Miški večkrat isti vic pove user posted image . Prav pogrešam to zabavo tu gor. Dejzi, kje si user posted image ?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 842
10.3.2009 6:32:41   
arneja
Ej, punce, ni zunaj snega, ampak je od ivja vse belo, jaz pa zaradi pričakovane nosečnosti že slabo vidim user posted image .

Pa, jebe.mti, spet imam rožast WC papir. Zdaj sem pa bele hlačke navlekla, da bom lahko barvo nadzirala. Upam, da belo ostane belo user posted image . Upajte z mano, proooosim user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 843
10.3.2009 6:49:19   
Reby
Dobro jutro. Nosečke ne mormo spat :)

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 844
10.3.2009 6:51:27   
Reby
A se danes kej lula?
Dejmo punce user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image
Suzi74 greje user posted image   test 10.03.  
n74 greje user posted image user posted image   test 11.03.   
Arneja grejeuser posted image user posted image   test 11.03. 

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 10.3.2009 6:52:53 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 845
10.3.2009 7:04:38   
palcica_
Držim pesti za vse punce ki boste danes lulale :). Naj se vam pokaže velliiikkkkkk plus.

Jaz imam test 18.3. in sicer grejem dve pikici.

Punce, a tiste ki vam je uspelo zanosit ste imele kakšne očitne znake al nič?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 846
10.3.2009 8:08:58   
mismis
dobro jutro vsem skupaj,

sonce jeeeeeeeeeeeeeeeee..........

Arneja, pa jutri lulaj. Ampak si pa amaterka user posted image user posted image , da po treh postopkih še vedno ne veš, da mora biti doma vedno bel WC papiruser posted image

Reby, srce kako si ti meni?

Palcica, super za pikico. Z znaki se pa nikar ne obremenjuj, ene so jih imele, druge pa čisto nič in so nosečke. Ti se samo sprosti, pa ma da rata

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 847
10.3.2009 8:09:12   
Zvezdica
Drugače pa mi ravnokar lulali in kakali od samih živčkov user posted image . Če bo jutri tudi tako, ne vem, kako merodajen bo rezultat user posted image . Sanjali pa tudi, da sem na hlačke pogledala in so bile, no, saj veste, obarvane v tisto nezaželeno barvo. Ampak realnost rula: hlačke so še vedno bele

Arneja...jast pa močno verjamem, da je tokrat +. komaj čakam jutri.

Dejmo punce
Suzi74 greje user posted image test 10.03.
n74 greje  test 11.03.

Tole sem si kar od naše nosečke reby sposodla  in  se pridružujem navijanju.

in še za našo lepo žižet ena hapi brzdej tortica

Žiži, VSE NAJ NAJ

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 848
10.3.2009 8:13:57   
mismis
Pa še voščilce, za mojo Žižet...

za tvoj rojstni dan ti želim veliko zdravja in uspehov, pa najbolj srečno srečo, pa štiriperesno deteljico, pa zajčjo tačko, mavrico na nebu, štorklje v letu, veliko očarljivih nasmehov, spogledljivih pogledov, pirov spitiih v dobri družbi, pluske na testih, pa sonce in pohotne sanje, pa dva velika cmoka na lička, uglavnom vse naj naj pa še naj.

Vse najboljše

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 849
10.3.2009 8:20:01   
sayuri
Jst mam arnejči na sumu user posted image  Ne bi danes lulala arnejči? Mam že čist modre prste od držanja pesti user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?