arneja
|
N74, zdaj gre pa zares zares . Se mi pa zdi, da če me že hoče kaj zvijati, da kar preženem vse skupaj, ker si takoj rečem, da me ne sme - moč misli, nimaš kaj . Suzy, ma da še tri pluske ta teden pridelamo z N74 . Tebe kaj zvija? Zvezdica, ponjamala ti bom Patrika, hitro ga skrij . Kakšno mamino zlato je . Komaj čakam, da bomo tudi ostale imele takšne štručke . Abri, tvojo princesko bi jaz tudi videla, nam privoščiš kakšno njeno slikco ? Lučka, hvala za mantro . Ampak zdaj mora iz ure v uro več mantrati, saj veš, ne ? Kajsica, meni je tudi tvoj novi avatarček všeč . Za čez vikend vama pa želim, da pozvročita potres na vašem območju . Jona, čestitke . Pri tebi skorajda ni bilo dvoma, ker že imaš eno štručko, pa še toliko zamrznjenčkov, kar pomeni, da imaš dobre zarodke, pa tudi ugnezdijo se radi . Povej, kaj si danes počela po tistem, ko si izvedela, da si nosečka ? Jaz bom cel dan čisto zasanjana . Gloria, tvojemu Nikecu pa 6 poljubčkov od tete Arneje . Če bi ga pa v živo videla, ga bi pa še malo bolj polubčkala . Pa slikco fantka s tortico komaj čakam .