|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
9.3.2009 17:17:14   
lara light
Srčice, lepe novice talate danesuser posted image
Glorči, vse najlepše za pol svečke 'mojemu' Nikcu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jona, čestitke, lepo nosečnost ti privoščim!user posted image

Zvezdica, matibožja ku je lep!!user posted image user posted image  Bravo mami!user posted image

Abra, mala že razgraja, ma super, da ste super, velikokrat se spomnim nate in na gibčno princeskouser posted image

Gigi, Zarja, Shuki, topel objem in pozdravček!

Miška, kako gre? Uživate?user posted image

Vsem, vsem, lep dan, uspešen teden,...kisses!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
9.3.2009 17:57:37   
n74
jona3 - jeeee user posted image user posted image user posted image  pa imamo novo nosečko. Se vidi, da prihaja pomlad, ker se seznamček lepo polni.

suzi74 - upam, da bom lahko jutri lulala, ker me na trenutke tko špikne in se resnično počutim kot pred M

lučka25 - jaz nisem še nič krvavela. Na živce mi gre, da noče nič pritečt, pri prejšnem postopku je kapljajo že štiri dni prej. Upam, da grem resnično za tabo, če si imela tudi ti take krče kot jih imam jaz.

arneja - povej kdaj boš ti potem lulala? A misliš, da je zvečer nerealno? V sredo zjutraj še moj ne bo z mano za podporo, pa še pred službo mi ni tega za delat. Drugače se mi pa že kar meša od čakanja.

gospodarica - najprej čestitke za toliko celic, naj se jih čimveč oplodi. Jaz se te tudi spomnim, sva bile oktobra istočasno v akciji z eno celico. Povej kakšna zdravila ti je sedaj predpisal? Jaz sem imela menopur (tri ampule) in dipherline, pridelala pa samo 4 celice.

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.3.2009 17:59:11   
mateja_goljev
ojla punce. se spet po dolgem času javljam. Saj veste moj foliklček in cista....
Uglavnem v sredo morm po napotnico k Tomaževiču (zjutraj) in potem se morm vpisat tko da se v četrtek začnemo špikati (mam zamrzjenčke-mala stimulacija) menopur. tko upam da nam tokrat rata.

Ostale punce čestitke, vidim da je dost novih srečk nosečk.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 803
9.3.2009 18:06:19   
mojsonček
JONA čestitke še od mene, lepo in mirno nosečnost  želim!!!!!!!!!!!

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 804
9.3.2009 18:48:53   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

ojla punce. se spet po dolgem času javljam. Saj veste moj foliklček in cista....
Uglavnem v sredo morm po napotnico k Tomaževiču (zjutraj) in potem se morm vpisat tko da se v četrtek začnemo špikati (mam zamrzjenčke-mala stimulacija) menopur. tko upam da nam tokrat rata.

Ostale punce čestitke, vidim da je dost novih srečk nosečk.

že zdaj stiskam pestke zate!!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 805
9.3.2009 19:42:29   
Bumo
Čestitam Jona, user posted image user posted image user posted image .Samo, da je spet malo soncek zasijal na RR.
Nik, tebi pa tudi vse najboljse za prvih 6 mesecevuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.3.2009 19:56:06   
miska73
Evo mene.
Sem danes kar mrknila, ko sem prišla domov in sem se sele zdle zbudila...
Tak je pa pri nas ta novih nosečkah user posted image .

Bila v LJ. Danes so mi namerili BHCG 1953.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.3.2009 20:07:14   
Stella Rossa
 Torek, 10.03.
Lana70 - prevzem zdravil
mala81 - ET

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 808
9.3.2009 20:09:49   
miska73
Jonauser posted image user posted image user posted image super super. Tale naš seznam se pridno daljša. Sej sem jst vedla, da si ti noseča. Ker tisti izcedek en dan, pa potem nič več... Pa kr verjet ne morem, da nisi šla prej sama delat nobenga testa. Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Gloria en velik lubček našem malemu Niku za njego prvo polletnico. user posted image

Lara kje si mi ti ljubica. Kako ste vi trije?

Kajši pa sej te menda nisem tolk zlo napadla. Sem se kr mal zasekirala... Lušten avatarček, ampak ti bo treba kakšnega bolj unikatnega poiskat, ker tegale že ima nekaj pup na RR. Evo, nikol ni zadovoljna, boš rekla user posted image
Upam, da si mi dobro.

Zvezdi mi hočmo ŠEEEEE... kaki cuker je Patrik... Enga velike lubčka mu pošiljam.

Abra kaj od tebe tudi dobimo kej stimulacije.

Ajrad krasne zarodke imaš. Upam, da ste dobro zbrali in da bo čez 14 dni +.

Mišmišu moj, a ti si pa dobil M? Kdaj imaš pa ti prvi UZ? Te ne zasledim na seznamu.

Žiži in Zarja vaju še tle prek RR poljubčkam. Srčici moji zlati zlati. user posted image

Šukec moj, mislim na vaju.

Suzi74, N74, Arneja
na vrsti ste za lulanja. Držim pesti.
user posted image

Pa še malo navijanja za jutrišnje akterke
Torek, 10.03.
Lana70 - prevzem zdravil
mala81 - ET
 user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 9.3.2009 20:16:42 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.3.2009 20:11:38   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Evo mene.

Lepa številka, spominja na letnico naših staršev user posted image . Diši pa tudi po dvojčkih, a ne?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.3.2009 20:17:04   
Zvezdica
Bila v LJ. Danes so mi namerili BHCG 1953

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 811
9.3.2009 20:18:32   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Evo mene.

Lepa številka, spominja na letnico naših staršev user posted image . Diši pa tudi po dvojčkih, a ne?

Diši, diši... Men se je pa številka bolj zdela moji letnici podobna... sem si rekla, ma da ni moglo bit 20 več... user posted image

A tebe pa nič lulat ne tišči? user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 9.3.2009 20:19:05 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 812
9.3.2009 20:20:50   
n74
Ne, ker me pošteno špika tam spodaj, tud pogledat ne upam, če imam še belino.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 813
9.3.2009 20:23:30   
miska73

Ne, ker me pošteno špika tam spodaj, tud pogledat ne upam, če imam še belino.

Dobra si, da zdržiš. Mene so že velik prej živčki načeli in sem enostavno morala vedeti na čem sem.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 814
9.3.2009 20:36:05   
n74
Sem šla lulat, pa ne na palčko. Zaenkrat še belina. Bom že morala zdržat do jutri zvečer, ker tudi testa še nimam doma. Je pa je.ba glede šraufanja. Ti tako nisi imela posebnih znakov si rekla. Jaz tudi fleka nisem imela par dni pred testom. Be.m.ti dons dajem same negativne vibracije.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 815
9.3.2009 20:50:03   
arneja
O, N74, tebe tudi živčki je.bejo user posted image ? Jaz cel dan samo opazujem ali me bo kaj zvilo ali ne. Bi pa jaz tečko sigurno že dobila, če ne bi bila na Estrofemu, ker sem jo do sedaj vedno že na 26. dan dobila. Tako, da če bi bila brez Estrofemčka, bi si še roko upala dati v ogenj,  da nam je uspelo user posted image .

Zdaj moram pa za nazaj prebrat.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 816
9.3.2009 20:55:19   
n74
O, Arneja,
imaš še vročino? A tebe pa še nič ni zašraufalo? To je pa zelo dober znak, po moje. Kdaj bove pol lulale, na gigin rojstni dan, ali od lučke dragega? Kateri dan bo pravi?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 817
9.3.2009 20:58:07   
arneja
Ma, danes me ni zvijalo, samo, da me ne slučajno jutri. Vročine si itak ne upam zmerit. Kuha me na srečo ne več, sem pa vsa prehlajena, pa slabo slišim. Me je pa zadnjič en dan nekaj zvijalo. Jaz bom kar v sredo lulala, sem se trdno odločila user posted image . Čeprav jaz tudi šibam potem naprej v Salzburg, pa upam, da ne bom preveč slabe volje, če ne bo plusek padel user posted image . In ti? Boš že jutri zalila palčko?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 818
9.3.2009 21:05:40   
Pija76
Punce držim pesti za vsako posebej!!!!

Pika74 v sredo naj bo uspešno, še bolj pa čez 14 dni user posted image .

Miška73 lep bthcg, dvojčki user posted image .

Srečno deklice, in pozdravčke vsem!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 819
9.3.2009 21:08:45   
arneja
N74, zdaj gre pa zares zares user posted image . Se mi pa zdi, da če me že hoče kaj zvijati, da kar preženem vse skupaj, ker si takoj rečem, da me ne sme - moč misli, nimaš kaj user posted image .

Suzy, ma da še tri pluske ta teden pridelamo z N74 user posted image user posted image user posted image . Tebe kaj zvija?

Zvezdica, ponjamala ti bom Patrika, hitro ga skrij user posted image . Kakšno mamino zlato je user posted image . Komaj čakam, da bomo tudi ostale imele takšne štručke user posted image .

Abri, tvojo princesko bi jaz tudi videla, nam privoščiš kakšno njeno slikco user posted image ?

Lučka, hvala za mantro user posted image . Ampak zdaj mora iz ure v uro več mantrati, saj veš, ne user posted image ?

Kajsica, meni je tudi tvoj novi avatarček všeč user posted image . Za čez vikend vama pa želim, da pozvročita potres na vašem območju user posted image .

Jona, čestitke user posted image . Pri tebi skorajda ni bilo dvoma, ker že imaš eno štručko, pa še toliko zamrznjenčkov, kar pomeni, da imaš dobre zarodke, pa tudi ugnezdijo se radi user posted image . Povej, kaj si danes počela po tistem, ko si izvedela, da si nosečka user posted image ? Jaz bom cel dan čisto zasanjana user posted image .

Gloria, tvojemu Nikecu pa 6 poljubčkov od tete Arneje user posted image . Če bi ga pa v živo videla, ga bi pa še malo bolj polubčkala user posted image . Pa slikco fantka s tortico komaj čakam user posted image .

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.3.2009 21:10:19   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ma, danes me ni zvijalo, samo, da me ne slučajno jutri. Vročine si itak ne upam zmerit. Kuha me na srečo ne več, sem pa vsa prehlajena, pa slabo slišim. Me je pa zadnjič en dan nekaj zvijalo. Jaz bom kar v sredo lulala, sem se trdno odločila user posted image . Čeprav jaz tudi šibam potem naprej v Salzburg, pa upam, da ne bom preveč slabe volje, če ne bo plusek padel user posted image . In ti? Boš že jutri zalila palčko?

Po moje bom jutri zvečer. Raje slabo voljo potem prespim čez noč, če bo potrebno.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 821
9.3.2009 21:12:05   
arneja
N74, ja, če je pa nazadnje se štiri dni prej že ulilo, bodi pa kar mirna. In glede na to, da imaš enega eskimčka, tudi ta dva pikca nista kar tako user posted image . Verjetno zvečer ni nerealno, če lulaš, ker zdaj je pa že kar nekaj časa od punkcije minilo. Veš, če pa pomislim na lulanje pa kar živčna ratam user posted image .

Miška
, super lep hormonček, mislim, da res dvojni user posted image .

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 822
9.3.2009 21:13:06   
arneja
Joj, že vidim, ko bom jutri ves dan na net škilila, kdaj se boš oglasila user posted image .

Pija, kje se nam pa ti skrivaš?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 823
9.3.2009 21:13:48   
lučka 25

Evo mene.

Nekaj voham. A ja, mislim da kar dvojčke. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.3.2009 21:13:56   
lučka 25

lučka25 - jaz nisem še nič krvavela. Na živce mi gre, da noče nič pritečt, pri prejšnem postopku je kapljajo že štiri dni prej. Upam, da grem resnično za tabo, če si imela tudi ti take krče kot jih imam jaz.

Jaz bom samo rekla, da greš po moji poti. user posted image

Navijam za jutri in za en velik +, ki pa ti itak ne uide. user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?