mojsonček
|
Aloha! Kam smo padle, spet na 2. stran... bomo takoj spedenal... REBY ti želim, da hematom čim prej izgine, da se posteljica premakne višje in ti zato ne bo treba preživet celega meseca v bolnici a če bo zavoljo pikice pol človek vse zdrži a ne.. pa vseeno držim pesti, da ti ne bo potrebna ta preizkušnja GOLDY uživaj jutri na pregledu! Jst grem v petek v Domžale v Kalliste... nimam pojma kolk košta, zadnjič je ena na junijkah razlagala, da ji je vzela nekaj čez 50 €, ne vem sicer zakaj, zihr je mal dražje ampak kaj čem, jst sm kura in rabim, da mi tut tretja G pove, da bo res pupa, da grem pol lahko v akcijo LUČKA si si kej odpočila? Mi smo bli tut pri enem malčku na 1. rojstnem dnevu pa sem si mislila, da jim nisem nč fouš, k bodo mel tolko za pospravit, nas je blo kar precej... no, pa sej RD je 1x na leto, to pa tut človek lahko preživi... zdej si že čez polovico a bebica pridno brca? KRUCKO jst sm že včeraj gledala, je blo ob 21... grda, nč opozorila ostale, sej vem... ful lep dokumentarc... moj je reku, da sm čist prtisnjena, če še nimam dost takih informacij LSICA ti pa z lenoritisa na tako pospravljalno manijo... pa nespečnost te preganja... pa hormončki nagajajo- joj, če bi vedla, kolk nas je še takih... mene včasih tko neumne stvari spravijo v jok, da se včasih sama sebi smilim, ker sm tko prismuknjena... sej bo boljš... enkrat že... BLANČETA otroc ubogajo? pa voziček maš tut že... joooj, ene ste tko pridne... jst mam do zdej dva lušna mičkena bodija... to je vse... iz vozičkov bom doktorirala, cotke bodo bl aktualne po petku ostalo bo pa še mal počakalo, da najprej red nardimo doma Ostale nosečke... kje ste? Grem mojmu indijancu večerjo pripravit k prihaja domov s treninga in mi že po telefonu klati spet ene pubertetniške fore... hvala bogu za barvo za lase