|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
8.3.2009 17:51:49   
miska73
Blančkauser posted image super čestitka... tkole bomo me za naslednjega 8.marca in naprej user posted image

Lep praznik vsem tudi od mene.
Upam, da ste ga lepo preživele in da so bili moški neskončno pozorni do vas.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.3.2009 20:22:49   
Goldy
Ojla!

Upam, da ste vsi preživeli lepo nedeljo.

Jaz sem šla malo na sončka, na sprehod, nabirat zvončke (moj nabiral, jaz stala zravenuser posted image ). Se res vidi, da nimam nobene kondicije in da postajam bolj okorna.

Zdaj pa komaj čakam postelje!!! Hrbtenica me spet boli in potem pod rebri (moja slaba drža, očitno). Pa za naše sončke vse!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.3.2009 8:10:24   
mojsonček
Jutro srčice!

Smo preživeli krasen spomladanski vikend? Smo, a ne user posted image

Ekola, če me katere ne prešiša po levi v času pisanja vam zrihtam en kofi, s priboljški,  jst sm svojga popila v postelji, k mi ga moj lubi vsako jutro skuha in postreže

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.3.2009 9:32:36   
Goldy
Jutrooo!!!

Kolk sem jaz lena zadnje čase. Pa tolk stvari imam za narest. pa če se že lotim, pa me križ boli, pa....user posted image  Izgovori. Eh, bo bolje - sam kdaj ne vem.

Jutri greva na 3D pa da vidimo našo princesko.user posted image

mojsonček - hvala za kavo in pritikline. user posted image  Si bom morala počasi it narest sok (pomaranče, mandarine z vodo), da se potem nalivam s tem, drugače ne spijem dovolj.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.3.2009 10:05:11   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
Jutri greva na 3D pa da vidimo našo princesko.user posted image

Goldy, ojla! Sem zasledila, da greš v Litijo na 3D in da je kar ugodno. A mi lahko zaupaš, kje točno tole delajo v Litiji? Pa seveda želimo potem detajlno poročilo user posted image . Sama sicer nisem nameravala na tole zadevo, zdej pa nisem več zihr. Je tole kar ugodno pa če bo še fajn, si pa mogoče še premislim user posted image . Hvala za vsako info!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.3.2009 10:35:26   
Goldy
mlinčka - midva sva takoj rekla, da bi šla in to v dobrno, ker sva pri dr. Ocvirkovi že bila in ima res nobl aparat, je pa zadeva 80 eurov. V Lj menda kar 100. Potem pa če malo razmisliš... Potem sem pa to varianto našla. Dr. Kežarjeva je baje fajna, dela pa v ZD Litija. Bomo jutri videli in seveda sporočim. Res že komaj čakam, zdaj naše punčke že cel mesec nisva videla. No, se pa res sedaj sporazumevava drugače. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.3.2009 11:26:25   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

mlinčka - midva sva takoj rekla, da bi šla in to v dobrno, ker sva pri dr. Ocvirkovi že bila in ima res nobl aparat, je pa zadeva 80 eurov. V Lj menda kar 100. Potem pa če malo razmisliš... Potem sem pa to varianto našla. Dr. Kežarjeva je baje fajna, dela pa v ZD Litija. Bomo jutri videli in seveda sporočim. Res že komaj čakam, zdaj naše punčke že cel mesec nisva videla. No, se pa res sedaj sporazumevava drugače. user posted image

Golodi jaz se vedno čudim, ko berem kako hvaliten aparat ocvirkove. Ona je moja os.g. in jaz sem z njo sicer zadovoljna ampak aparat ima pa adijo. Nikoli ni z njim videla hematoma, sem šla dva dni po nuhalni k njej. Na nuhalni mi ga je Reševa celo slikala in izmerla- ocvirkova ga pa ni videla. Tudi slikic ne daje, ker ima printer nekaj pokvarjenuser posted image . jaz se vedno pohecam, da se vidi, da je recesijauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.3.2009 11:30:19   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Jutro srčice!
Smo preživeli krasen spomladanski vikend? Smo, a ne user posted image

Mojsonček, vikend je bil res krasen user posted image user posted image user posted image

A zdaj bo pa spet cel teden dež, al kaj? Moram vam povedat da mene že pošteno grabijo user posted image hormončki... se mi zdi, da bi morala met kar že vse urejeno, pripravljeno, pospravljeno... danes sem že od zjutraj na nogah s cunjo v rokah... Pa tako sem občutljiva, mi gre vse na živce (beri tašča), kar jokala bi (saj tud sem, raj ne bom razlagala zakaj). Dost, da še vas ne zamorim...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.3.2009 12:06:45   
Goldy
blanč - pri Ocvirkovi sem bila enkrat in če bi ti videla aparat od naše, bi te potem itak kap, ker je v primerjavi z onim v Dobrni iz preteklega stoletja. Veliko slabša slika....očitno se naša kar spozna. Midva sva slikice dobila, ko sva bila novembra pri Ocvirkovi. Drugega ne vem povedat, le to da je aparat in tudi slika bila precej boljša kot pri nas. Je pa to moje laično mnenje. Naša je sama rekla, da je aparat starejši, samo ko se navadiš, pa kar vidiš kje je kaj in tudi slikce so ok.  user posted image   Bom pa videla kako bo jutri v Litiji.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.3.2009 12:12:39   
Kruce Fiks

Punce!
Danes ob 13h je full dobra oddaja, dogajanje od začetka pa do konca v maternici
user posted image National Geographic

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?val=2568286&flag=m9sukxlopvcbprlfdr5a

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 585
9.3.2009 12:20:37   
Reby
Dan! Da se javim s pregleda. Imam žal še vedno 25 mm hematom (tako da očitno krvavitam ne uidem user posted image ), posteljica zelo nizko in prekriva ustje. Kri, voda super, toxo neg. Je pa reku, da je možno, da bom zaradi nizke postlce zadnje mesece preživela v bolnici. No, vse za detece, ki je bilo zelo živahno in je veliko 16 cm user posted image  Drugače pa nujno bolniška, kratki sprehodi, počitek.

Neposredna povezava do sporočila: 586
9.3.2009 14:03:31   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan! Da se javim s pregleda. Imam žal še vedno 25 mm hematom (tako da očitno krvavitam ne uidem user posted image ), posteljica zelo nizko in prekriva ustje. Kri, voda super, toxo neg. Je pa reku, da je možno, da bom zaradi nizke postlce zadnje mesece preživela v bolnici. No, vse za detece, ki je bilo zelo živahno in je veliko 16 cm user posted image  Drugače pa nujno bolniška, kratki sprehodi, počitek.

A potem se hematoma že nisi rešila user posted image ? Upam, da bo kmalu izginil. Pa posteljica se tudi še ni dvignila. No, v glavnem pazi, p kot si rekla: Za pikico vse. user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 587
9.3.2009 14:05:19   
lučka 25
No, jaz pa sem imela bolj naporen vikend, poln obiskov, kuhe,...ker je dragi praznovaj roj.dan. Zdaj pa bolj počivam, pa dremam tko bolj na obroke. Skratka, danes j dan za uživanje.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.3.2009 14:07:33   
Goldy
Reby - ni druge kot počivat. Pa res je tako, za naše sončke vse.

Lučka - kako?

Kruce - sem prepoznio videla tvoj post, sem tako ujela zadnjih 10 minut.

Lsica - a ti pa kr glancaš. Jaz sem se tudi nakaj vrgla v takšne posle, samo potem pa vmes računalnik, pa kosilo... Počasi, počasi.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 589
9.3.2009 17:53:31   
mojsonček
Aloha!

Kam smo padle, spet na 2. stran...
bomo takoj spedenal...

REBY ti želim, da hematom čim prej izgine, da se posteljica premakne višje in ti zato ne bo treba preživet celega meseca v bolnici a če bo zavoljo pikice pol človek vse zdrži a ne.. pa vseeno držim pesti, da ti ne bo potrebna ta preizkušnja

GOLDY uživaj jutri na pregledu!

Jst grem v petek v Domžale v Kalliste... nimam pojma kolk košta, zadnjič je ena na junijkah razlagala, da ji je vzela nekaj čez 50 €, ne vem sicer zakaj, zihr je mal dražje ampak kaj čem, jst sm kura in rabim, da mi tut tretja G pove, da bo res pupa, da grem pol lahko v akcijo user posted image

LUČKA si si kej odpočila? Mi smo bli tut pri enem malčku na 1. rojstnem dnevu pa sem si mislila, da jim nisem nč fouš, k bodo mel tolko za pospravit, nas je blo kar precej... no, pa sej RD je 1x na leto, to pa tut človek lahko preživi... zdej si že čez polovico user posted image  a bebica pridno brca?

KRUCKO jst sm že včeraj gledala, je blo ob 21... grda, nč opozorila ostale, sej vem... ful lep dokumentarc... moj je reku, da sm čist prtisnjena, če še nimam dost takih informacij user posted image

LSICA ti pa z lenoritisa na tako pospravljalno manijo... pa nespečnost te preganja... pa hormončki nagajajo- joj, če bi vedla, kolk nas je še takih... mene včasih tko neumne stvari spravijo v jok, da se včasih sama sebi smilim, ker sm tko prismuknjena... sej bo boljš... enkrat že...user posted image

BLANČETA otroc ubogajo? pa voziček maš tut že... joooj, ene ste tko pridne... jst mam do zdej dva lušna mičkena bodija... to je vse... iz vozičkov bom doktorirala, cotke bodo bl aktualne po petku ostalo bo pa še mal počakalo, da najprej red nardimo doma

Ostale nosečke... kje ste?

Grem mojmu indijancu večerjo pripravit k prihaja domov s treninga in mi že po telefonu klati spet ene pubertetniške fore... hvala bogu za barvo za lase user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.3.2009 18:16:41   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Punce!

Shit, tud to sem zamudilauser posted image . Včasih ponavljajo oddaje, morda ujamem ponovitev.

Goldy, ja tko to gre pr men, kot letni časi se menjava obdobje ko mam energije, da bi cel stanovanje okol obrnila, pol pa spet zatišje, ko me ne gane nič. Slabo voljo sem pregnala, mal mi je pr tem pomagal tud moj user posted image . Ne vem kaj bi brez njega... Hvala tudi tebi mojsonček user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 591
9.3.2009 18:26:23   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Punce!

Shit, tud to sem zamudilauser posted image . Včasih ponavljajo oddaje, morda ujamem ponovitev.

Goldy, ja tko to gre pr men, kot letni časi se menjava obdobje ko mam energije, da bi cel stanovanje okol obrnila, pol pa spet zatišje, ko me ne gane nič. Slabo voljo sem pregnala, mal mi je pr tem pomagal tud moj user posted image . Ne vem kaj bi brez njega... Hvala tudi tebi mojsonček user posted image user posted image .

na eni drugi temi sem prebrala, da je ponovitev v soboto 14. 03 ob 9ih user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 592
9.3.2009 20:12:39   
Goldy
mojsonček - mislim, da moj tudi čaka, da mu jutri g definitvno pove, da je punčka. Če pa ni, bomo pa roza cotke prodajali.user posted image

In kje se skrivate ostale...???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.3.2009 20:27:38   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Srčica moja user posted image . Ah, jebelacesta... a pr tebi pa ne misli it po normalni poti. Ja nič, pridna bodi in počivaj, počivaj.

En lep pozdravček vsem ostalim sonosečkam (user posted image se mi to hecno sliši) in seveda tudi našim navijačicam.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 594
9.3.2009 20:30:13   
miska73
Dejmo še mal navijat za jutri

Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Sempervivum - morfologija
Lučka25 - pregled

Dobr zrihtite pupike.
user posted image

Lučkec,  a ti pa spet pregled. Pa kaj te pa tolk preverjajo zadnje čase.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 595
9.3.2009 20:39:32   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dejmo še mal navijat za jutri

Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Lučka25 - pregled

Dobr zrihtite pupike.
user posted image

se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 596
9.3.2009 21:14:43   
Goldy
Pa dajmo navijat!
Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Lučka25 - pregled

user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 597
9.3.2009 21:30:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučkec,  a ti pa spet pregled. Pa kaj te pa tolk preverjajo zadnje čase.

Jutri greva pa spet otročka gledat, si je moj zaželel za roj. dan (čeprav ga ima v sredo) mal bolj konkretno videti naše dete. Itrak, da mu bova z user posted image  ustregla, saj lepšega darila itak ni. user posted image

Goldy, jaz v redu. Mam spet tak občutek, kot da si otroček prostor širi, ker mi trebuh kar vzhaja user posted image  in tako malo "boli". Drugače pa midva "morava" imeti fanta, ker sva dobila polno cunjc od drugih (ki so jih že prerasli) in to samo od fantkov. Se hecamo, da če bo pa pupa, bo pa bolj fantovska. user posted image

mojsonček, ja sem si že odpočila. Kot praviš, še dobro, da so roj.dnevi 1x n leto. user posted image  Naju pa sedaj še dva vikenda čakata roj. dneva od svaka in nečaka.user posted image

Lisica, kot je že rekla Stella Rosa, ponovitev oddaje, ki jo je priporočil kruce, je v soboto ob 9h. Je bla pa res vredna ogleda.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 598
9.3.2009 21:30:46   
lučka 25
Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Lučka25 - pregled

user posted image

Navijam tudi jaz  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 599
9.3.2009 22:38:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Lučka25 - pregled

user posted image

Navijam tudi jaz  user posted image  user posted image  user posted image

pa še jaz, YOU GO GIRLS, GO GO GO...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?