Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 13:58:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: jernejav pa še kaj drugega tudi zna.... http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-sokantno-pretepli-damjana-murka.html Ziher je vse zrežirano...ampak je pa tale Murko res prava katastrofa od človeka. se strinjam,no sedaj pa grem počas k morem prpravt na mizo kosilo k dragi pride,potem grem kžpa h kolegici čuvat njenega leto dni starega sinka se čujemo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 14:11:29
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 piruri:hejla,si le se pojavila k sem te morala opomnit ja na seznamu si še,samo le glej da tudi nas obvestiš da si rodila ne samo marčevke ,ker itak te bojo une dale pod marčevko in ne kot aprilko čeprav si aprilčica k boš rodila.Srečno na pregledu Seveda...če se ne motim imam tudi tvojo gsm št., tako da boš obveščena ...ma, vsem želim čimlepše porode in najlepše trenutke z malimi pikci in pikicami... enako in sem ti še za vsak slučaj poslala moj gsm na ZS EJ FULL DOBRE TORBE ZA POTREBŠČINE SI IZDELALA,PO ČEM JIH PA IMAŠ? lepo nosečnost še naprej Super stvari....bo treba dekico naročit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 14:13:15
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: jernejav pa še kaj drugega tudi zna.... http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-sokantno-pretepli-damjana-murka.html Ziher je vse zrežirano...ampak je pa tale Murko res prava katastrofa od človeka. sej žena tudi ziher nima kaj v glavi, da se je šla poročit s tako babo....razen, če mata vloge zamenjane, hihi.....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 14:33:20
|
|
|
|
copka
|
rmmaja- objem za Frana in Daneta Kar ne morem si predstavljat, kaj prezivljas. Te pa obcudujem za pogum! Zelim vam, da se cimprej lahko vrnete v objem domacih
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:13:39
|
|
|
|
ninica23
|
sonček85: hvala,se bom glede info o štipendiji obrnila na junono! trebušček prilepim enkrat do večera-upam,da mi tokrat uspe aja,še eno vprašanje - kaj pravite na ime IAN (neveva še,ali bi se pisal tako ali z j kot IJAN) - z mojim sva končno našla ime,ki je obema všeč,zdaj majo pa moji in njegovi tolk proti temu imenu,češ da si ga nikoli ne bojo mogli zapomniti,da je tolk lepših,kje sva ga sploh pobrala... halo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:25:15
|
|
|
|
Piruri
|
Ninica...glede imena imejta vidva zadnjo besedo...ne pusti se vplivat od drugih...midva sva tudi izbrala malce nenavadno ime, pa so se en čas naši "malo" norčevali iz tega, da kako se bodo navadili...ampak zdaj po dveh mesecih, kar sva povedala, kako se bo klical, se je kar prijelo in drugače si ga ne predstavljajo kot pa s tem imenom...sicer pa jim drugega ne preostane
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:29:25
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 EJ FULL DOBRE TORBE ZA POTREBŠČINE SI IZDELALA,PO ČEM JIH PA IMAŠ? lepo nosečnost še naprej IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Super stvari....bo treba dekico naročit ...sonček, hvala za reklamo...sej bi še kaj naredila, če bi lahko kira prevzela moj trebuh za dan ali dva ...naš pupetko je tako visoko, da me kar ornk pritiska na rebra in sem večinoma v vertikalnem ali pa horizontalnem položaju...vmes NI...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:38:05
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Jutro punce kako ste kaj evo mi smo super slabosti nič,bruhanja nič trebušček e mi pa tudi pozna še nikoli se mi ni tako kot sedaj kavbojek komanj zapnem tako da jih nebom več tlačila gor bo treba kmalu razmišljat o kakih novih hlačah če bo šlo tako naprej še dobro da imam take športne hlače .Se držim kr bolj aprilčic kot oktoberk (no če me marate) tm se skoz neki govori o krvavitvah itd to me pa kr potre in potem niti nočem brati. No pa da nebote samo ve kazale svoje bušije evo še mojga ki se bo glihkar razpoču če bo šlo tako naprej. vidiš kako lepo raste , ti kr bodi aprilska čveka....me te bomo nasmejale in razvedrile
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:46:15
|
|
|
|
brigita23
|
sobra-lepo da si takole z nami delila svojo porodno zgodbo in da je vse ok . pa le naj pridobiva na teži in lepo se cartajte . ninca, anchika, nmag, krfjolca-lepo da ste se nam malo javile, da vidimo da ste vredu in še vedno 2V1 , me kr dosti čvekamo na rr, pa smo potem zelo vesele ko se nam tkole malo javite
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:48:13
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini sonček jaz kuham ... sam murko je pa car ... poglejte njegov pogled.... pa baje bi naj imel pravo mašino med nogami
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:50:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 naša zupancdam sporoča:da bo kmalu morala it rodit,ker je MV čisto zmehčan ,odprta še na srečo ni nič ,dobila je neke tablete z magnezijem za preprečevanje popadkov ,da bo še zdržala par tednov,poadke ima non stop ,tko ji otrdi trebuh da dobi krče potem pa k bo mora it,spi nič ponoč,mala ima 2500g.ko pa zvem še kaj na novo vam sporočim zupancdam-DRŽI SE UPAM DA ZDRIŠ ŠE KAKŠEN TEDEN, DRUGAČE PA VSE DOBRO
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:51:50
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Jaz pa jutri pričnem z porodniškim dopustom ČESTITKE, POL BOŠ PA LAHKO VEČ ČVEKALA Z NAMI
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:53:17
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* So pozdravljene.Da se vam javim z pregleda.Zaenkrat je vse okej ,odprta sem isto,tako,da brez sprememb. Pregled imam čez en teden(16.03.2009).Bomo videli,če zdržim do takrat.Zdaj se bliža luna in jih gre veliko rodit,tako mi je danes rekla babica. ZA PREGLED, NASLEDNJEGA PA IMAVA NA ISTI DAN
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 15:58:26
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: jernejav pa še kaj drugega tudi zna.... http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-sokantno-pretepli-damjana-murka.html Ziher je vse zrežirano...ampak je pa tale Murko res prava katastrofa od človeka. DEJ NO ŠTORKLICA.....je pa ja tak fejst ded ....mi kr trebuh začne otrdevat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:00:36
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 sonček85: hvala,se bom glede info o štipendiji obrnila na junono! trebušček prilepim enkrat do večera-upam,da mi tokrat uspe aja,še eno vprašanje - kaj pravite na ime IAN (neveva še,ali bi se pisal tako ali z j kot IJAN) - z mojim sva končno našla ime,ki je obema všeč,zdaj majo pa moji in njegovi tolk proti temu imenu,češ da si ga nikoli ne bojo mogli zapomniti,da je tolk lepših,kje sva ga sploh pobrala... halo meni je ime IAN ful všeč....ne poslušajta drugih, to bo vajin otrok in vidva mu bosta nekaj časa krojila usodo ....no vsaj do pubertete
< Sporočilo je popravil brigita23 -- 9.3.2009 16:01:20 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:06:07
|
|
|
|
malapikica
|
Šele zdaj mi je uspelo priti do računalnika. Sem prvi dan doma, pa mi je kar cajta zmanjkovalo. Potem pa sem skoraj eno uro rabla, da sem prebrala vse kar ste napisale. Zjutraj sem najprej peljala sončka v šolo, potem sem imela pregled še pri pulmologu (zaradi astme). Moram trkat, da je vse ok. Zatem sem še v službo skočila ene stvari pospravit, pa je bila ura naenkrat že 11. Vmes sem na pol skuhala, nato pa sem opoldne šibala še k frizerju. Je bil že skrajni čas, da se mal poriktam, ker drugače sem rekla se me bo še naš pikec prestrašil, ko pride in me vidi tako. Zatem sem dokončala kosilo, pa po sončka v šolo. In zdaj mi je končno uspelo priti prečekirat tudi rr. Glede popadkov naj povem, da sem jih jaz prvič skoz čutila spodaj (enako kot men. krče) in pa nazaj v križ me je bolelo. Tako, da je to tudi različno in odvisno od vsake posebej. Kot opremo za porodnišnico pa je nam v MŠ priporočila neke nove vložke od Tosame: http://www.tosama.si/index.php?pid=1328&id=1326&cmd=lst&t=item. Baje so isto 100% kot vir 80, prednost pa je, da nimajo mrežice, ki se rada zaplete ali prilima na šive. Jaz sem kar oboje nabavila, bom probala kateri bodo boljši pa potem dragega pošljem po tiste, ki bodo boljši.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:06:44
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pri vas tamala smrči pri nas pa naš ati , zdej sploh ko ima še šive v roki in pol večino časa na hrbtu spi, pol začne pa še naš brcat in mamica je seveda popolnoma budna.....potem pa celo noč nekaj razmišljam pa načrte delam in veš da ne morem več zaspat Ja, sej moj tud! In ravno ker ne želim spet še 4. neprespane noči, sem mu rekla, da kupi une flajšterčke za nos - če bodo kaj pomagali .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:09:45
|
|
|
|
malapikica
|
Pat74 - pri nas imamo podobne probleme s smrčanjem. Sem ga tudi poslala kupit flajštre, pa še en sprej so mu dali v lekarni. Učinek pri nas je v glavnem enak nič. Zdaj ga pa kar k zdravniku teram, naj se gre pregledat, ker so včasih baje lahko za smrčanje krivi polipi v nosu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:10:28
|
|
|
|
Pat74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška 2006 Pa ne s takimi....kvariš povprečje! Murko:
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:10:38
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ninca, anchika, nmag, krfjolca-lepo da ste se nam malo javile, da vidimo da ste vredu in še vedno 2V1 , me kr dosti čvekamo na rr, pa smo potem zelo vesele ko se nam tkole malo javite Meni se kar malo zrola, ko pridem vsake kvatre pogledat k aprilčicam, sem se navadila pri novembrkah 06, da načvekamo maksimalno 2 strani postov na dan, včasih pa še eno ne, ko smo vse tako zaposlene . Tukaj pa imam vsakič čez 10 strani za prebrat in me potem ponavadi kar malo mine še kaj napisat Evo, moja torba za v porodnišnico je pripravljena, samo še papirje moram skup nabrat. Ostale stvari pa tudi že večinoma imam, samo še v lekarno moram po alkohol, hladilno mazilo in mandljevo olje.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:12:56
|
|
|
|
Pat74
|
Malapikica: Pat74 - pri nas imamo podobne probleme s smrčanjem. Sem ga tudi poslala kupit flajštre, pa še en sprej so mu dali v lekarni. Učinek pri nas je v glavnem enak nič. Zdaj ga pa kar k zdravniku teram, naj se gre pregledat, ker so včasih baje lahko za smrčanje krivi polipi v nosu. Pa tudi smrči, če se obrne na bok?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:13:06
|
|
|
|
brigita23
|
uuuuuuuppppppppppsss... zej pa vidim da sem sama na rr ....kje pa ste vse? Jst sem šla danes v vrtec po prijavnico za našega , je tako zasedeno, da mora človek še preden se otrok rodi razmišljati o vpisu. Prijazna gospa mi je vse razložila, pokazala oddelke, ki jih sicer ni veliko saj je to zasebni vrtec. Kok so bli šikani malčki ko so pančkali . No u glavnem dobila sem vpisnico in že vnaprej so mi povedala, da je za naslednje leto vpis že poln, lahko pa bomo pričeli z septembrom....torej si moram od marca do septembra nekje urediti varstvo. Potem sem šla kuhat....nisem vedela kaj naj dobrega skuham, pa sem se na koncu odločila za rižoto z gamberi. Vse bi bilo ok. če ne bi kupila zmrznjene , so čisto brez ukuso, no drugače pa je bilo dobro. Zdej bom počasi peljala svojega dragega na prevez, potem pa še na kavico.....je danes tak turoben dan, da katastrofa. Komaj čakam, da imam pregled in da vidima da je z mojim vse ok. Me malo skrbi ker se nič več ne redim Sicer sem se prej dovolj ne me narobe razumet, ampak zdej ko bi pa v bistvu morala najbolj pridobivati na teži pa meni kg stojijo Upam, da vseeno normalno raste....se še kateri isto dogaja?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:15:58
|
|
|
|
frutolina
|
ojla so Tako hitro pišete da vam komaj sledim... Sobra, čestitam za pupo!! Naj le pridno raste, pa hitro daj kako slikco gor! In hvala za porodno zgodbo. L&L, lep bo tvoj fantek šel iz porodnišnice Rmmaja držim vse pestke, da bosta tvoja fantka lepo pridno rastla naprej in da bo stanje vse boljše... Nea Tea čestitam za ponovno nosečnost!! In lep bušček! Štipendija: ena je nekaj spraševala. Ja vlogo lahko daš že zdaj. Če jo daš ta mesec, boš štipendijo začela dobivat z aprilom (za marec). Ko se pa otrok rodi pa samo javiš spremembo. Jaz tudi nisem hotela čakat - zakaj pa bi? In sedaj jo bom dobila... jutri prvi dohodek po 5 mesecih. No, glede prejemka za otroka - sem pa jaz že dobila odločbo. Je šlo ful hitro. Za otroški dodatek pa daš po rojstvu ja... No, me zanima če katera od vas oteka? Jaz sem že zjutraj ob desetih vsa zatečena (a samo v noge).Zvečer pa boljše da sploh ne govorim.Včeraj sem bila tak utrujena in tak so me bolele noge da sem šla že ob devetih spat. Pred tem sem pa knajpala moje nogice No, dva dni nazaj pa sem še opazla da imam v materinski knjižici z rdečim narisan + pri urinu - kaj to pomeni?? Pa kar nekaj se redim, pa se mi zdi da ful malo jem... No, in četudi sem šla zgodaj spat, nisem spala do pol dveh ponoči. Zmešalo se mi je skoraj. Moj baby je brcal kot za stavo... pa kar nekaj me duši če ležim na hrbtu, na boku pa ne morem ker brca in brca... bošček mali. No, potem sem do pol štirih nekako zaspala, potem pa od pol petih spet... in veste kaj se mi je sanjalo?! Da sem rodila! In sicer sem rodila 9.3.2009 ( torej danes ) in sicer dve punčki mi ni bilo nič jasno...spomnim se samo da je imela ena 1800 g in da sem tuhtala kak bova zdaj prodala ta nov voziček in mogla kupit enga za dva otročka..pa kako so se lahko trije doktorji zmotli in niso vidli da pričakujem dva pa kako jima bo ime... uf, zanimive sanje . Nič, zdaj grem pa malo v ležeč položaj, ker mi preveč dobro če sedim. Komaj čakam naslednji pregled da mi objasnijo kaj tisti plusek pomeni..ker nazadnje mi ni noben nič omenil . Lepo bodite... ah ja Junona, kakšna je pa kazen če ni petih postov na dan?? Pa kg se ti res ne poznajo, imaš prav luškan trebušček!
< Sporočilo je popravil frutolina -- 9.3.2009 16:16:47 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 9.3.2009 16:16:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 pri vas tamala smrči pri nas pa naš ati , zdej sploh ko ima še šive v roki in pol večino časa na hrbtu spi, pol začne pa še naš brcat in mamica je seveda popolnoma budna.....potem pa celo noč nekaj razmišljam pa načrte delam in veš da ne morem več zaspat Ja, sej moj tud! In ravno ker ne želim spet še 4. neprespane noči, sem mu rekla, da kupi une flajšterčke za nos - če bodo kaj pomagali . baje pomagaj....no pol pa le javi, če res delujejo ali je to še samo ena marketinška poteza
|
Kdaj ste rodile?Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?Oba na rok. (
14%)
Oba čez rok. (
24%)
Oba pred rokom. (
28%)
Prvega pred, drugega po roku. (
7%)
Prvega po, drugega pred rokom. (
12%)
Enega na rok, drugega pred/po roku. (
15%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!