Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 12:46:56
|
|
|
|
gogabojan
|
ajetam s kerga konca vrhnike si. Sm šla prav pogledat, če pada sneg. Pa ni nič snegeca (op.p. FB sem zasledila to).
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 12:48:07
|
|
|
|
ajetam@
|
iz ulovke
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 12:49:31
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala zobki- a je možno, da ji zgornji trojkici rasteta? pri nas ima Rok tudi dve beli pikici na trojkicah zgoraj. P je rekel da je to neka cista, ki se zamaši sama od sebe, ratajo bele pikice, ko pa počijo, pa jih ni več. Zgledajo pa kot zobki, kajne?? Jaz sem sprva mislila, da so to zobki, pa sem prav zanalašč vprašala P.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 12:52:38
|
|
|
|
gogabojan
|
A pol se dol na vrhniko pelješ?? Lej kak lepo. Bi tam predlagala piknik zraven smučišča . Tam je fulll lepa livada, pa še otroci mal starejši bi lahko se fullllllll igrali, brez strahu, za promet. Vse dokler nas lastniki nebi in bi nas spodili stran. (saj majo neke procese, čigavo je tisto zemljišče kajne??) da pada snegec pri vas. upam da ga fajn napada . Bom lahko bojana peljala mal smučkat gor. Ker letos ne gremo nikamor smučat . Nevem kak bi sfolgala z .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:03:47
|
|
|
|
timnala
|
Lucka1..jst tud ne vozim neki po stacunah, ce pa ze mora it zraven pa ponavadi vzamem za vsak slucaj vozicek, na katerega lahko dam lupinico, vecinoma ga dam pa kar v nakupovalni vozicek z lupinico vred in ga tako vozim okoli..najbolj prakticno
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:13:49
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Lucka1..jst tud ne vozim neki po stacunah, ce pa ze mora it zraven pa ponavadi vzamem za vsak slucaj vozicek, na katerega lahko dam lupinico, vecinoma ga dam pa kar v nakupovalni vozicek z lupinico vred in ga tako vozim okoli..najbolj prakticno ja, jaz ga še nisem peljala v trgovino in razen tokrat, ga upam tudi ne bo treba - moji starši gredo ravno na Kubo za 14 dni, mi pa nujno rabimo prenosno posteljo, ker bi radi šli na morje naslednji vikend (čez 10 dni) timnala in laknerš - hvala za nasvet in predlog - ga bova res dala kar v nakupovalni voziček z lupinico vred - saj ni hudega laknerš, če ne bo placa za artikle v babycentru - saj greva dejansko samo prenosne posteljice gledat, tako da jo le izbereva in odneseva na blagajno, pa bo tačas gledal iz vozička in pomagal izbrat sem bila pa prav jezna zadnjič - sem kupila prevleko za jogi 120x60, mislim da Aljaž al neki podobnega se imenujejo - in tudi nek super truper jogi za , potem so pa prevleke premale!!!! pa sploh ni debel jogi - nekih 7cm, če ima....jih nesem nazaj, ker se mi zdi čisto brez veze...že tako v tem BC za opremo celo premoženje pustimo, a ne??
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:14:49
|
|
|
|
afnica mala
|
gogabojan- Nima beli pikici, ampak rdečo izboklinico. Zato sem mislila, da slabše papca, pa včeraj je tekoče kakala- zaradi zobkov. Ful ji paše, ko ji dam obroč iz gela, hlajen v hladilniku
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:20:16
|
|
|
|
jolly123
|
Tajko vas samo na hitro pozdravi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:20:26
|
|
|
|
gogabojan
|
Aja. Naš je imel bele pikice. Blagor se tebi, ker hoče imeti obroč iz gela. Moj ga še pogleda ne, pa še drago sem ga plačala - madona. Mam sam eno kao palčko, ki ima dva obroča, zgleda kot dvostranska duda, pa edino to mi baše v usta. Zadnja dva dni pa nič razen prst od mojega dragega. Driske niti nima (oz. niti ne vem, ker vedno tekoče kaka). Je pa tečen za ****. Sem se danes že 3x , ker ne morem več. Sem čisto sama doma, tamal pa tečnari in se . Si bodo mislili sosedje, da mu nevem kaj delam. Pa me to še bolj v slabo voljo spravi. Si pa mal živce sprostim, ko sem na računalniku, ker drugač se bi mi zmešalo. Mali pa je vmes med mojimi nogami in mi rasteguje majico. Zaenkrat je tiho.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:21:29
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Tajko vas samo na hitro pozdravi OOOOOOOOOO lepota mamina. To pa te takoj v dobro voljo spravi. Pozdravi nazaj.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:24:03
|
|
|
|
jolly123
|
Gogabojan jaz sem diplomirala iz tečnarjenja, ti se kar zjokaj ven vrži iz sebe kar maš. Pa če mu ne moreš na noben način pomagat, da tečnari povsod in v vsaki poziciji ga pusti in pejt delat tisto kar maš, če ne se ti res lahko zmeša.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:24:06
|
|
|
|
mbd0411
|
Gogabojan,jaz pa že 8 leto ne kadim.Sem tako ponosna nase Moj pa nikoli ni. Danes ne gremo pa nič ven.Nik tako pogreša,ker je navajen,zato sem ga dala v voziček pa po hodniku guncala in vozila gor in dol.Zdaj spi,pa še tam je malo hladneje,tako da bo mislil,da je zunaj Vidim,da ste vedno bolj pridne za pisanje.Vsak dan več.Madona je časa na pretek Jaz sem pa raje zunaj,če se le da.Zdaj se bo začelo delo na vrtu,pa danes bom rože presajala.Jih je treba do 15.3 presadit.Tako pravijo stare mame,pa tete...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:24:55
|
|
|
|
jolly123
|
Mater men pa vse rože pocrkajo, uspevajo edino umetne pa une trdovratne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:29:06
|
|
|
|
laknerš
|
Gogabojan moja je bila tudi zadnjič tečka pa mi ni nič spala pa vem da jo zobki matrajo ker med jokom kar aua eče pa se mi je tolk smilila da sem ji kar pol žličke Calpola dala in je zaspala ko top tko je bla bogica zmatrana.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:35:51
|
|
|
|
timnala
|
Aja, to sem ze nickolikokrat hotla delit z vami glede rozic. Sem cist slucajn po eni forumih brskala zarad susilca in nasla nasvet, da lahko s tisto vodo (od kondezacijskega susilca) rozice zalivate (to je potem mehka voda, podobno kot dez) in da ful uspevajo. Hm..sem si mislila, poskusit ni greh - boljse, kot pa da jo stran zlivam (za likat jo je vedno dost). In res je!!! Men so se ful razcvetele in "poboljsale" Upam, da se kteri prav pride.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:39:43
|
|
|
|
timnala
|
Zdejle sem dobila pa eno zakasnelo voscilo za 8. marec in ga moram deliti z vami Pomembneje kot ta praznik, bi bilo mogoče potrebno obeležiti stoletnico izuma nedrčka. Večina se nas niti ne zaveda, da nam je v življenju velikokrat to edina prava opora. Zdej grem pa palacinke pect
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:43:08
|
|
|
|
ajetam@
|
gogabojan si žleht. kar vi imejte sneg dol mi bomo pa brez ja ne vem kaj se grejo s smučiščem. me niti ne zanima. bi blo pa fino ja tukej na travniku evo midva sva jedla kosilce. ne vem kaj si mislite o tem samo jaz sem ga dala kar v stolček pa sva jedla. ker ne vidim fore. če ga imam v naročju tudi sedi in ne vem zakaj ga nebi dala pol za teh 15min v stolček da lepo pojeva. in lepo sedi. je full navdušen. ne vem. jaz sem se kar tko odločila... se je pa toook napocal da je joj. sem ga celega preoblekla. sej sem sama kriva ker sem mu pustila da je pacal po hrani. ne preveč ampak samo toliko da jo je prijel. ne vem se mi zdi ok da jo prime da dobi občutek kakšna je na dotik in tko. ne vem... je pa fulll norel ko je videl svojo posodico za hrano. took začne gledat. take veliiike učke naredi pol pa če ne pride kmalu pa v jokkk. madonca res tok mu je fino jest. pa sem mogla novo kašico namešat ker je vse pojedu in je blo treba čakat seveda. in je tooook jokal. madonca zdej se pa igra na tleh. aja učeri je prvič ko je kravice pasu z rokicam spredaj grabil igračke. do zdej je bil samo primiru.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:46:44
|
|
|
|
jolly123
|
Kako naj slikico iz ene knjige spravim v svojo diplomsko?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:48:22
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kako naj slikico iz ene knjige spravim v svojo diplomsko? skeniraj in potem prilepi?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:49:03
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ gogabojan si žleht. kar vi imejte sneg dol mi bomo pa brez si me pa res nasmejala. še zdaj se smejem. ja ne vem kaj se grejo s smučiščem. me niti ne zanima. bi blo pa fino ja tukej na travniku jp jp . sam druge nebi našle. evo midva sva jedla kosilce. ne vem kaj si mislite o tem samo jaz sem ga dala kar v stolček pa sva jedla. ker ne vidim fore. če ga imam v naročju tudi sedi in ne vem zakaj ga nebi dala pol za teh 15min v stolček da lepo pojeva. in lepo sedi. je full navdušen. ne vem. jaz sem se kar tko odločila... če mene vpašaš, mati najbolje pozna svojega otroka. pa saj mu želiš najbolje. tako da kar pogumno.... se je pa toook napocal da je joj. sem ga celega preoblekla. sej sem sama kriva ker sem mu pustila da je pacal po hrani. ne preveč ampak samo toliko da jo je prijel. ne vem se mi zdi ok da jo prime da dobi občutek kakšna je na dotik in tko. ne vem... jaz sem tudi prvemu sinu, ko sem ga uvajala na GH, pustila da mečka z rokicami po hrani, si jo je sam daju v usta. mene če vprašaš, bom isto naredila z Rokom. Naj vidi občutek hrane in bla bla bla, saj razumete,... je pa fulll norel ko je videl svojo posodico za hrano. took začne gledat. take veliiike učke naredi pol pa če ne pride kmalu pa v jokkk. madonca res tok mu je fino jest. pa sem mogla novo kašico namešat ker je vse pojedu in je blo treba čakat seveda. in je tooook jokal. madonca zdej se pa igra na tleh. aja učeri je prvič ko je kravice pasu z rokicam spredaj grabil igračke. do zdej je bil samo primiru.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:50:17
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kako naj slikico iz ene knjige spravim v svojo diplomsko? skeniraj in potem prilepi? Mah mi skenira v jpg file in sploh ne rata prilepit v word...mater sem butasta ej
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:53:14
|
|
|
|
ajetam@
|
gogabojan kaj se smeješ ja sej če bi jest dol živela bi se mi tut fajn zdelo da nekje tam gori sneži sam meni pa ne paše. res mam dovolj zime in hočem čimprej pomlad. najhuje je ko so taki snevi kot je bil včeraj in se že čisto pomladno počutiš potem pa začne snežit. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ja jolly skeniraj in prilepi v diplomsko . po moje druge ni
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:57:14
|
|
|
|
gogabojan
|
jolly skeniri sliko, jo zazipi, potem naredi extract v word in prilepi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 13:58:18
|
|
|
|
gogabojan
|
al pa skeniri, men na mail pošlji, ti jo jaz uredim in nazaj pošljem
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 9.3.2009 14:08:13
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Sem popuščala samo naslednji vikend, ko bo sonček po moje ne bom mogla več k se mi bruha od te okolice, pa saj veste da se tudi dostikrat zapeljem kam… ne vem no, ne morem se ufurat sem v te Domžale in okolico, zgleda da res mestni otrok res vedno ostaja to po duši… Morda bo drugače, ko bo vse lepo zeleno… kar najavi se v mesto - samo v četrtek zjutraj ne morem, sicer pa dobrodošla....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?