|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
9.3.2009 11:59:44   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Mogoče bi pa morale svojim možekom odpreti temo na forumu očki oktobrskih lumpijev 08. Da se še oni med sabo spoznajo in bomo potem lažje jih na piknik spravle user posted image  user posted image  user posted image

Mojga še v to ne bi prepričal user posted image user posted image

Moje kosilo se kuha..danes bo boranija.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.3.2009 12:01:24   
ajetam@
kok zanimivo. zgleda je dones vreme full butnilo na otroke. moj tut skooos nekaj tečka. 

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.3.2009 12:01:30   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mogoče bi pa morale svojim možekom odpreti temo na forumu očki oktobrskih lumpijev 08. Da se še oni med sabo spoznajo in bomo potem lažje jih na piknik spravle user posted image  user posted image  user posted image

Mojga še v to ne bi prepričal user posted image user posted image

Moje kosilo se kuha..danes bo boranija.

Kaj je že to? Sm že slišala pa zdele ne vem!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.3.2009 12:03:02   
Lucka1

Na hitro.... anketo sem izponila, zdej grem pa Nejki nohtke postrišt, k je zaspančkala. Se je prejle do krvi opraskala user posted image . In to v ušesku user posted image .
pol bo pa že čas, da grem malo za kosilo pripravit.

Pri nas je tole z ušeskom pa danes ENAKO!! user posted image user posted image user posted image Pred parimi dnevi je odkril da ima glavo in ušesa in sedaj se stalno boža po glavi in vlači za ušesa in se praska - ima kar nekaj krastic po glavi user posted image pol se šlata in se opraska,potem pa v jok....ampak kaj, ko si je sam kriv - kaj naj mu roke privežem ob telo??? nohtki so pa ostri tudi ko so na kratko pristriženi, tako da le malo pomaga vse skup....vsaj pri nas je tako

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.3.2009 12:03:27   
jolly123
Neke vrste enolončnica iz stročjega fižola. 

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 780
9.3.2009 12:04:08   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

kok zanimivo. zgleda je dones vreme full butnilo na otroke. moj tut skooos nekaj tečka. 

Naš tudi neki teži danes, mogoče je bližajoča polna luna user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 781
9.3.2009 12:04:17   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

hoj punce - eno praktično vpr - katera sigurno ve - a v babycentru v LJ imajo kako stvar,da če prideš z user posted image v lupinici, da ga lahko gor posadiš in greš po štacuni?? Namreč še nikjer nisem bila z user posted image , ker se trudim,da ga ne peljem v trgovske centre, ampak ta teden morava pa z dragim nujno neki v BC in bi šla rada oba, nimam pa kje pustit user posted image ....

sicer pa sem jaz mislila, da bo dans dopoldan še sonce....tako so rekli včeraj vremenarji, juser posted image , zdej pa te težki oblaki

a res nobena ne ve????

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.3.2009 12:04:49   
jolly123
Lucka za LJ ne vem, v Kranju zih nimajo....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.3.2009 12:05:39   
ajetam@
jolly kok si pridnaaa! jaz pa niti nimam časa kuhat. upam da bo zdele mali zaspal da bom lahko kej naredila drugače bom mogla počakat da moj pride domov...
jest bom naredila fižolovo župo iz vrečke user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.3.2009 12:08:02   
ajetam@
omg čista tišina je!!
grem hitr po cunje iz sušilca in posodo pomit in pospravljat stanovanje... user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.3.2009 12:08:11   
jolly123

jolly kok si pridnaaa! jaz pa niti nimam časa kuhat. upam da bo zdele mali zaspal da bom lahko kej naredila drugače bom mogla počakat da moj pride domov...
jest bom naredila fižolovo župo iz vrečke user posted image

Ma sej to je hitro, vse not vržeš pol pa čakaš da se skuha user posted image Sej tisto iz vrečke pa tudi mi dostikrat jemo user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.3.2009 12:09:25   
gogabojan
Joj čveke čvekaste. Meni pravite da sem čveka. Sebe poglejte. Me ni 10 min k sm svojega priključila na 220user posted image user posted image user posted image pa ste že fulll naklofale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa mate cajt punce no????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Si ga že najdemo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

MADONA SEM NUJNO POTREBNA it se nekam mal zluftat.

p.s. punce, se izkreno opravičujem, ker imam take napade - NOT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ignoriri te me, mislite si, - uffff neki virus je prišel na naš forum - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.3.2009 12:11:00   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha
mali vidi tote smajlije (ga imam v naročju) in dela ko se prikaže - uuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu in se začne smejati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.3.2009 12:11:45   
gogabojan
Ej punce.

A KATERA KADI OD VAS al pa vaši partnerji??????????????

Neposredna povezava do sporočila: 789
9.3.2009 12:15:22   
timnala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Valla.  ojojoj!!! Umrla sm zdejle skor od smeha, ko sem brala tvojo porodno zgodbo in prigodo o gumbu za posteljo..predvsem pa tvojo mislijo, da je to taktika za lazji porod... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se zdejle ko tole pisem, krepam zraven od smeha user posted image user posted image  Vsaj nekaj pestrega danes ob teh oblakih user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.3.2009 12:20:12   
jolly123
Gogabojan moj kadi ja...ampak ne v stanovanju.

Sem zdaj klicala na Jesenice, če nas naročijo za provokacijo, pa imajo baje vse polno, ker je rotavirus na pohodu. Jih še iz LJ šibajo na Jesenice. user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.3.2009 12:24:13   
Lovely
Najprej pokomentiram:

Afnica, upam, da se bova jutri poklopili – videli… Mi2 tudi kitajsko. Kje pa je Ravbar? A je dobro za jest? He he, bravo za šampanjec. Mi2 sva včeraj oba zvečer po kozarec Chiantija. Mmmm je pasal.

Dream, jaz tudi čakam report

Glede FB in varnosti, jaz sem zreducirala slikice na minimum (za sorodnike v tujini uporabljam PHOTOBUCKET) in ne pišem ničesar, kar bi kdo lahko ne vem kako izkoriščal. Zato se ne sekiram.

Jolly, no zgleda da sva bili danes ponoči ob istem času pokonci. Inya je imela tudi nek čuden izpad med tretjo in pol peto… Čist budna bit in 80ml pojest in ne nazaj zaspat… kr neki… Pa kar pejd malo v toplice se malo sproščat. S starši je dobra varianta, jaz sem rekla, da grem letos poletit tudi z njima na morje, po moje se bom takrat najbolj spočila… Aja, hvala .100noga, sori ker ves čas pišem Tai. Bom Taj od zdaj naprej (se bom potrudila, sem vajena od ene kolegice k ma Taia). Pa dej kaj naj pa jaz kej za piknik naredim? Povej če rabiš pomoč.

Skupni vikendi: pri meni se je zadnjih par vikendov dogaja, da moj noče it kam daleč, bi se sprehajal okoli bajte in tako, tega sem pa jaz ful sita, ker sem vajena izletov… Sem popuščala samo naslednji vikend, ko bo sonček po moje ne bom mogla več k se mi bruha od te okolice, pa saj veste da se tudi dostikrat zapeljem kam… ne vem no, ne morem se ufurat sem v te Domžale in okolico, zgleda da res mestni otrok res vedno ostaja to po duši… Morda bo drugače, ko bo vse lepo zeleno…

Iraira, mali bo ok, boš videla.

Lučka, jaz se trgovinam izogibam če pa že moram dam Inyo v kengurujček, vidim pa tudi ljudi k pridejo z vozičkom. Če imaš voziček k se da lupinica gor? Drugae pa ne vem če imajo kaj takega, vem da imajo vozičke s sedežki…

Ajetam, a mi lahko poveš kam pogledam za plavanje – zoher je kak web naslov. Tok difovcev okoli mene pa noben nima cajta se z mano ukvarjat…

Pšemek, Inya se je prejšnji teden v ušesku isto poškrabala... auč.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.3.2009 12:29:16   
suzy124
Jaz sem kadila pred nosečnostjo, ko pa sem zvedla, da sem noseča sem pa nehala.user posted image user posted image user posted image Moj user posted image pa že zdaj tud ene pet let ne kadi večuser posted image user posted image

Naš user posted image je spal pol ure zdaj pa spet tečkauser posted image user posted image user posted image user posted image , res ne vem kaj je krivo al vreme al bližajoča se luna.

A že kera deva user posted image v tiste stolčke ko so za hranjenje?

Morem it se že dere.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.3.2009 12:32:13   
ajetam@
jaz mam tut dva difovca okoli sebe user posted image
samo ne grem na dif ampak v atlantis.

http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=14&id=49&Itemid=88

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.3.2009 12:32:54   
Lucka1
plavanje - jaz poznam 2 možnosti, ne vem pa, katero si iskala...

http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=258

http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=88

lovely - kam pa misliš it?
in ajtam -
kam pa greste?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.3.2009 12:34:07   
Lucka1

jaz mam tut dva difovca okoli sebe user posted image
samo ne grem na dif ampak v atlantis.

http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=14&id=49&Itemid=88

he,he, si me prehitela....zakaj pa raje atlantis?? koliko vas pa bo v cetrtek al imas individualno??

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.3.2009 12:36:44   
laknerš
Lučka-imajo vozičke sam so ful majhni in ko daš jupinco not ti ne ostane nič placa za izdelke. Je mogoče bolš, da če maš, vzameš kengorujčka.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.3.2009 12:37:56   
ajetam@
ne grem v četrtek ampak jutri

ne vem zakaj. za to sem se odločila. pa še veze imam in dobim malo ceneje user posted image

pa več nas bo. ne vem kok jih je v skupini..

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.3.2009 12:44:52   
afnica mala
Hojla

sva šli k zdravniku, pa sva obrnili- polna čakalnica bolanih otrok. Pa še posvetovalnica je bila ful polna, tako, da bi težko stehtali. Ju3 ima p. posvetovalnico, pa bomo šli tja kot ponavadi. Pa naj ji še ritko pogleda in pljučka posluša- driske ni več, kašlja ne, čisto malo smrka. Sva šli rajši k babi in dediju na čvek, pa domov.

zobki- a je možno, da ji zgornji trojkici rasteta?

lovely- Adam Ravbar pivnica na Rodici. Mi smo radi tja hodili- upam, da kmalu spet. Prej sva imela do tja 3 minutke peš, zdaj...., šampanjec- 2 dni sem mal vinčka pila in dobro jedla-user posted image 2 kg sem se zredilauser posted image  Ju3 verjetno ne bova šli po kronce- ker greva okoli 13h h p., ob pol dvanajstih ima pa obrok, prej pa ne vem, če ne bo prehladno, edino če bova šli okoli 9h, pa naj jo teta pestva, jaz šibam po kronce

Ponavadi imam naštimano uro okoli 3h, da Neli nahranim- danes -očitno zaradi šampanjcauser posted image - sem zaspala naprej- še dobro, da sem se zbudila ob 5h, da sem jo nahranila- bogih 100ml. Je pa tako pridna, kjub zobkom, prehladu- pridna.user posted image user posted image user posted image Trkamuser posted image

toplice-mmmmm,  bi mi tudi pasalo, upam da pridem ta teden zvečer do Atlantiisa- sama

ušesa- sta me kar potolažili, Neli se zadnja 2 dni za ušesa ful šlata- sem mislila, da je šel prehlad še tja, ko pa ji pritisnem pred ali za ušeskom, pa nič ne trzne- očitno raziskuje

danes je Neli prvič spala v novi postelji- ta velkiuser posted image - sva se malo bala- ampak spančkala od 20h do 7h- sva dala pa obrobo in baldahinček iz stare posteljice. Moram nabavit kakšno luštno blago in nesti šivilji.

Zdaj pa še mal knjigo brat, Neli pančka, kosilo kuhano

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.3.2009 12:46:49   
iraira
Jaz kadim, samo zunaj pred hišo, notri nikakor ne!

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?