afnica mala
|
Hojla sva šli k zdravniku, pa sva obrnili- polna čakalnica bolanih otrok. Pa še posvetovalnica je bila ful polna, tako, da bi težko stehtali. Ju3 ima p. posvetovalnico, pa bomo šli tja kot ponavadi. Pa naj ji še ritko pogleda in pljučka posluša- driske ni več, kašlja ne, čisto malo smrka. Sva šli rajši k babi in dediju na čvek, pa domov. zobki- a je možno, da ji zgornji trojkici rasteta? lovely- Adam Ravbar pivnica na Rodici. Mi smo radi tja hodili- upam, da kmalu spet. Prej sva imela do tja 3 minutke peš, zdaj...., šampanjec- 2 dni sem mal vinčka pila in dobro jedla- 2 kg sem se zredila Ju3 verjetno ne bova šli po kronce- ker greva okoli 13h h p., ob pol dvanajstih ima pa obrok, prej pa ne vem, če ne bo prehladno, edino če bova šli okoli 9h, pa naj jo teta pestva, jaz šibam po kronce Ponavadi imam naštimano uro okoli 3h, da Neli nahranim- danes -očitno zaradi šampanjca - sem zaspala naprej- še dobro, da sem se zbudila ob 5h, da sem jo nahranila- bogih 100ml. Je pa tako pridna, kjub zobkom, prehladu- pridna. Trkam toplice-mmmmm, bi mi tudi pasalo, upam da pridem ta teden zvečer do Atlantiisa- sama ušesa- sta me kar potolažili, Neli se zadnja 2 dni za ušesa ful šlata- sem mislila, da je šel prehlad še tja, ko pa ji pritisnem pred ali za ušeskom, pa nič ne trzne- očitno raziskuje danes je Neli prvič spala v novi postelji- ta velki - sva se malo bala- ampak spančkala od 20h do 7h- sva dala pa obrobo in baldahinček iz stare posteljice. Moram nabavit kakšno luštno blago in nesti šivilji. Zdaj pa še mal knjigo brat, Neli pančka, kosilo kuhano
|