Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:14:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a kaj novičk od NOBODY PIRURI:ti si pa čisto na nas pozabila srečno marčevke ,še malo in bomo aprilčice v polnem zagonu sonček čakaj čakaj malo, kaj si vidla kok nas še je da gremo pred vami
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:15:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, HM, C&A in Kik imajo veliko izbire št. 50. Naša ima vse od tam. Piruri, ne hecaj se, sem že povedala, da jaz noseča več biti NE! jaz pa sem ti že rekla da zarečenga kruha se največ poje No ja, upam da ne. Ne bi še enkrat rada kaj takega doživela. Pa celo nos. se tresla, al bo al ne bo. Pa še vas ne bom imela, da bi me tolažile.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:16:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 uauuu pupe moje, smo se zagnale dans.. lahko še 9. del odpremo, sej nam ne manjka dosti takšen je plan a tole ma katera: http://bibaleze.si/multimedia/dojencek/kako-uporabljamo-storkljo.html Prijateljica, ki ima 3 otroke, je super zadovoljna! Verjetno pa je odvisno od posameznice... se nagibam k temu, da bi jo dala na seznam daril.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:17:48
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, HM, C&A in Kik imajo veliko izbire št. 50. Naša ima vse od tam. Piruri, ne hecaj se, sem že povedala, da jaz noseča več biti NE! jaz pa sem ti že rekla da zarečenga kruha se največ poje No ja, upam da ne. Ne bi še enkrat rada kaj takega doživela. Pa celo nos. se tresla, al bo al ne bo. Pa še vas ne bom imela, da bi me tolažile. kaj ne mogoče bomo tud me takrat spet noseče
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:18:12
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 a kaj novičk od NOBODY PIRURI:ti si pa čisto na nas pozabila srečno marčevke ,še malo in bomo aprilčice v polnem zagonu sonček čakaj čakaj malo, kaj si vidla kok nas še je da gremo pred vami ja samo pa naše tudi lepo rojevajo ve kr lepo da bo čim več lepih sončkov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:18:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, HM, C&A in Kik imajo veliko izbire št. 50. Naša ima vse od tam. Piruri, ne hecaj se, sem že povedala, da jaz noseča več biti NE! jaz pa sem ti že rekla da zarečenga kruha se največ poje No ja, upam da ne. Ne bi še enkrat rada kaj takega doživela. Pa celo nos. se tresla, al bo al ne bo. Pa še vas ne bom imela, da bi me tolažile. kaj ne mogoče bomo tud me takrat spet noseče Pol pa takoj! Se bomo zmenile.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:19:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me res že zanima kaj bo v sredo naredila polna luna!!! Polna luna ima največjo moč dva dneva pred in dva dneva kasneje. Torej čakamo že danes. OK, ker čas bi že bil, da gre katera, glede na začetek, ko je šlo kar nekam preveč gladko, ne? Jaz bom pa verjetno na prazno luno morala počakat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:21:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me res že zanima kaj bo v sredo naredila polna luna!!! Polna luna ima največjo moč dva dneva pred in dva dneva kasneje. Torej čakamo že danes. OK, ker čas bi že bil, da gre katera, glede na začetek, ko je šlo kar nekam preveč gladko, ne? Jaz bom pa verjetno na prazno luno morala počakat Ne pravijo zaman - ne hvali dneva pred večerom. Sej bo. Še noben ni not ostal. Držim pesti, da bo čim prej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:24:37
|
|
|
|
Piruri
|
Naja...kot je Pupa rekla... ...da ne bova čez kakšno leto ali dve spet na forumu NOSEČNOST ... Na obalo pa mislim, da ne bomo utegnili pridet, ker imamo še par stvari tukaj za uštimat in se držimo bolj postonjskega konca-za vsak slučaj... Kako je bilo na sprehodu z Leonom? Tasa...boš videla...tokom časa, kako so otroci res neka preslikava staršev...glih sva se z mojim menila, da je naša Mia cela po njemu, samo lulčka nima ...naprimer...oba imata sindrom nemirnih nog, oba ko spita držita roke na prsih...oba imata dolge roke, da moram pri peglanju vlečt rokave do onemoglosti...moja tašča si skozi šari z rokami po laseh-naša Mia tudi-kadar jo pogledaš si vrti lase... ...in še cel kup takih malenkosti...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:25:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
madona, samo dve urci me ni blo gor pa sem rabla zdaj celo večnost za vas prebrat in pokomentirat, bom kr začela limat gor citate....bomo prej na 9.delu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:25:46
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ja, zadnje čase je na vsaki 7strani al kako? sej bi ga lahko tudi me kdaj pa kdaj same uštimale da ni treba vedno felix to urejat; akj bo ko gre ona rodit? Sej še malo pa se bomo selile na drug čvek-forum in bomo tam imele samo naše [sm=duda.gif] na srečo se spps vrača domov za spps; ma ji bomo dovolile in pustile, da tudi počiva in se carta s svojima otročkoma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:25:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy naš pa je skozi miren, no 10 brcik naštejem pa malo kolca občasno drugače pa je prav miren; nasprotje od Žigca.... Felix, upam,da nisi jezna, ker sem prilimala sezname ampak so nam ostali skoraj 10 strani zadaj..... Pupe, grem jaz do 12-ih malo počivat, ker pol pride naš razgrajač domov in ne bo nič od počitka.... haha, si pa smešna, zakaj bi pa bila jezna? saj niso moja last ma raje peverim, ti si bolj spretna v PC kot jaz morda bi pa katera druga zuamerla, kaj veš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:25:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Sey IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! Teoretično! Otrok najlažje izpostavi stik z okolico in sovrstniki v že zelo zgodnjem letu. Je res, da do tretjega leta otroci toliko ne potrebujejo pri igri sovrstnike, je pa po drugi plati, toliko težje za otroka, ker je veza z ljubljeno osebo (mamo) dolgotrajnejša in močnejša, in pri ločitvi od le-te veliko bolj trpi in jo dojema močnejše. Se strinjam, je pa še veliko dejavnikov povezanih s tem... Meni so sploh ti naši vrtci neprimerni (ne vsi)... zakaj? Kaj se nagiblješ k zasebnim? Neprimerna vzgoja, igrače... Če bi imela možnost, bi ga vpisal v walfdorfski vrtec... Da ti dam namig glede Wafdorfske šole - od kolegice punčka je v 3. razredu - ne zna napisat niti črke A Kak je z vrtcem ne vem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Sey Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok! tudi o tem bi se dalo debatirat... socialiazija otrok po 2 letu je še kako pomembna za njihov psihofizični razvoj... naš Žigec je v vrtcu od 15meseca; so prednosti in slabosti; je res da je bil kr veliko bolan ampak je bila za to kriva predvsem žrelnica in ušesa tako da tudi če bi ga imela doma, bi bolehal, ker je bila njegova žrelnica kr prevelika za njegovo starost; slabost je v tem, da je otrok kr bolan prednost: je bolj socializiran in se tam veliko več nauči kot bi se recimo doma z mamo ali očetom tako da je fajn, če gre v vrtec... pri Žigi se recimo takoj opazi če ni v vrtcu recimo kak teden, je cel v njem ima tudi zelo dobro vzojiteljico, ki se res ukvarja z njimi veliko in se pri njej tudi veliko naučijo in če je slučajno ni kak dan ali dva, hitro pogruntamo da jo kdo drug nadomešča se pa strinjam recimo da ni nujno da je v vrtcu ampak tudi v kakšne privat varstvu, kjer je nekaj otrok zna bit dobro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me res že zanima kaj bo v sredo naredila polna luna!!! Polna luna ima največjo moč dva dneva pred in dva dneva kasneje. Torej čakamo že danes. mislm, da dans nobena ni lih razpoložena za it jaz imam PDP na polno luno in upam, da bo kaj pripomogla k rojstvu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No adijo. Jaz grem pa do pošte. Držte pesti, da se ne bo ulilo, ker grem z vozičkom. upam, da ti je uspelo prit do pošte in nazaj suha...jaz sem prišla vsa mokra od avta do vrtca; katastrofa je to vreme; ko bi vsaj še danes zdržalo, da nam postavijo streho do konca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem razmišljala, če se prijavim za tole, pa mi datum nekako ne ustreza http://bibaleze.si/prispevaj/v_kino ja, to bi blo pa zanimivo, da greš pa tam lužico nardiš , uf sem smotana, ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:26
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Irena83 Hej hej! Evo ravno s pregleda, ctg ok, teža isto, popadkov ni. Naslednji pregled 16.3.09. Jaz sem imela danes že drugič pregled pa me g. sploh ni nič pregledala, samo rekla je, da je ctg ok. A je to vredu, vas mogoče g. kaj pregledajo? mene moj kr pretipa in pogleda zaprav; no tako je bil zadnji pregled pri njemu, ta teden se moram že v P it pokazat upam,da se ne bom kaj dosti kazala ampak da bom šla v P samo rodit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ko smo ravno pri igračah... jaz nisem neki veliki navdušenec nad gorami igrač, ki jih vidim skoraj v vsaki otroški sobici. Raje vidim, da ima otrok majhno količino, pa še te takšne, ki spodbujajo otrokov razvoj. Se mi zdi, da smo se mi čisto fajn imeli, ko smo imeli barvice in voščenke, pa se s tem ukvarjali... Kako torej dopovedati obiskovalcem, naj nikar ne nosijo igrač? če te vprašajo ali kaj potrebuje tvoj otroček, jim lepo reci da ima zdaj vsega in da bi se ti lepše zdelo, da mu dajo recimo kak drilni bon BC al HM al Muellerja in boš ti kupovala, ko bo kaj potreboval....tako jaz rešim zadevo in so vsi zadovoljni; jaz in obiskovalci.....če pa kdo že vztraja kaj naj kupim pol rečem recimo kakšne supergice al pa pižamo, trenirko mogoče malo večjo za kasneje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Šibam h kozmetičarki še zadnje stvari uredit (depilacija, pedikura), nato imam pregled pri G, no, pol bom pa verjetno že poročala o novih podatkih. Lepo čvekajte, mogoče vas še v 8. delu dobim. Pa na tak deževen dan vam pošiljam enega , da se malo razvedrimo! za tako priejtno razvajanje, pa fajn opravi ri G
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:46
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Lucija je bila danes zjutraj prvič malo bolj živahna in budna. Prvič se je igrala v svoji telovadnici in jo je ati poslikal. Sem dala sliko v album (že to je bil zame cel podvig) , zdaj pa bi prosila, če jo kakšna da na forum. za pupiko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m daaaaannnnnnnn dober dan..........
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:26:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Zdaj sem celo popravila še svoj profil, da bo sploh lahko kakšna prišla do albuma. Bravo jaz , odkar sem mami napredujem tudi na področju tehnike. za mami grahec
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:27:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Zakaj mi RR tako nagaja? A še komu? kaj pa ti nagaja? men vse kul dela? meni je tudi nagajal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 9.3.2009 13:27:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ojla, vidim,da ste me nekatere pogrešale, ja fajn,je lepo videt, da skrbite zame ...komentirala zaenkrat ne bom nič, ker sem zelo v zaostanku z branjem in nimam pojma o čem teče debata... Imamo malo gužve te dni, včeraj smo šli ven na pico, so kolegi povabili, ker sta praznovala rojstne dneve, pa v naslednjih dneh imamo še 3 rojstne dneve, Taja praznuje in moramo še vse organizirat. Zdaj pa cele dneve delam darila, pa danes sva šla v IT v nabavo za fešto, pa za v vrtec, skratka nimam časa niti za it rodit... ...evo šibam, je kosilo na mizi...bom potem kaj prebrala za nazaj,da vidim,če se je kaj dogajalo, pa če je katera rodila...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?