|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
9.3.2009 13:14:57   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a kaj novičk od NOBODY user posted image

PIRURI:ti si pa čisto na nas pozabilauser posted image

srečno marčevke ,še malo in bomo aprilčice v polnem zagonu user posted image

sonček čakaj čakaj malo, kaj si vidla kok nas še je da gremo pred vami user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
9.3.2009 13:15:11   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa, HM, C&A in Kik imajo veliko izbire št. 50. Naša ima vse od tam.

Piruri, ne hecaj se, sem že povedala, da jaz noseča več biti NE! user posted image

jaz pa sem ti že rekla da zarečenga kruha se največ poje user posted image user posted image user posted image

No ja, upam da ne. Ne bi še enkrat rada kaj takega doživela. user posted image  Pa celo nos. se tresla, al bo al ne bo. Pa še vas ne bom imela, da bi me tolažile. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
9.3.2009 13:16:36   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

uauuu pupe moje, smo se zagnale dans.. lahko še 9. del odpremo, sej nam ne manjka dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

takšen je plan user posted image

a tole ma katera: http://bibaleze.si/multimedia/dojencek/kako-uporabljamo-storkljo.html

Prijateljica, ki ima 3 otroke, je super zadovoljna! Verjetno pa je odvisno od posameznice... se nagibam k temu, da bi jo dala na seznam daril.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
9.3.2009 13:17:48   
Pupa7

Piruri, ne hecaj se, sem že povedala, da jaz noseča več biti NE! user posted image

jaz pa sem ti že rekla da zarečenga kruha se največ poje user posted image user posted image user posted image

No ja, upam da ne. Ne bi še enkrat rada kaj takega doživela. user posted image  Pa celo nos. se tresla, al bo al ne bo. Pa še vas ne bom imela, da bi me tolažile. user posted image

kaj ne mogoče bomo tud me takrat spet noseče user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
9.3.2009 13:18:12   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a kaj novičk od NOBODY user posted image

PIRURI:ti si pa čisto na nas pozabilauser posted image

srečno marčevke ,še malo in bomo aprilčice v polnem zagonu user posted image

sonček čakaj čakaj malo, kaj si vidla kok nas še je da gremo pred vami user posted image user posted image user posted image

ja samo pa naše tudi lepo rojevajouser posted image user posted image user posted image ve kr lepo da bo čim več lepih sončkovuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
9.3.2009 13:18:32   
Najaa

kaj ne mogoče bomo tud me takrat spet noseče user posted image user posted image user posted image

Pol pa takoj! Se bomo zmenile. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
9.3.2009 13:19:44   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Me res že zanima kaj bo v sredo naredila polna luna!!!user posted image

Polna luna ima največjo moč dva dneva pred in dva dneva kasneje. Torej čakamo že danes.user posted image

OK, ker čas bi že bil, da gre katera, glede na začetek, ko je šlo kar nekam preveč gladko, ne?user posted image  Jaz bom pa verjetno na prazno luno morala počakatuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
9.3.2009 13:21:52   
Najaa

Polna luna ima največjo moč dva dneva pred in dva dneva kasneje. Torej čakamo že danes.user posted image

OK, ker čas bi že bil, da gre katera, glede na začetek, ko je šlo kar nekam preveč gladko, ne?user posted image  Jaz bom pa verjetno na prazno luno morala počakatuser posted image

Ne pravijo zaman - ne hvali dneva pred večerom. user posted image

Sej bo. Še noben ni not ostal. user posted image  Držim pesti, da bo čim prej.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
9.3.2009 13:24:37   
Piruri
Naja...kot je Pupa rekla...user posted image ...da ne bova čez kakšno leto ali dve spet na forumu NOSEČNOST user posted image  user posted image ...
Na obalo pa mislim, da ne bomo utegnili pridet, ker imamo še par stvari tukaj za uštimat in se držimo bolj postonjskega konca-za vsak slučaj...user posted image
Kako je bilo na sprehodu z Leonom?

Tasa...boš videla...tokom časa, kako so otroci res neka preslikava staršev...glih sva se z mojim menila, da je naša Mia cela po njemu, samo lulčka nima user posted image  user posted image ...naprimer...oba imata sindrom nemirnih nog, oba ko spita držita roke na prsih...oba imata dolge roke, da moram pri peglanju vlečt rokave do onemoglosti...moja tašča si skozi šari z rokami po laseh-naša Mia tudi-kadar jo pogledaš si vrti lase...user posted image ...in še cel kup takih malenkosti...

www.by-ab.si

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
9.3.2009 13:25:34   
mama_milchy
madona, samo dve urci me ni blo gor pa sem rabla zdaj celo večnost za vas prebrat in pokomentirat, bom kr začela limat gor citate....bomo prej na 9.delu user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
9.3.2009 13:25:46   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

ja, zadnje čase je na vsaki 7strani al kako? sej bi ga lahko tudi me kdaj pa kdaj same uštimale da ni treba vedno felix to urejat; akj bo ko gre ona rodit?
Sej še malo pa se bomo selile na drug čvek-forum in bomo tam imele samo naše [sm=duda.gif
]

na srečo se spps vrača domov user posted image user posted image user posted image

user posted image za spps; ma ji bomo dovolile in pustile, da tudi počiva in se carta s svojima otročkoma user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
9.3.2009 13:25:56   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

naš user posted image pa je skozi miren, no 10 brcik naštejem pa malo kolca občasno drugače pa je prav miren; nasprotje od Žigca....

Felix, upam,da nisi jezna, ker sem prilimala sezname ampak so nam ostali skoraj 10 strani zadaj.....

Pupe, grem jaz do 12-ih malo počivat, ker pol pride naš razgrajač domov in ne bo nič od počitka....

haha, si pa smešna, zakaj bi pa bila jezna? saj niso moja last user posted image

ma raje peverim, ti si bolj spretna v PC kot jaz user posted image morda bi pa katera druga zuamerla, kaj veš...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
9.3.2009 13:25:59   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Sey

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok!

Teoretično!
Otrok najlažje izpostavi stik z okolico in sovrstniki v že zelo zgodnjem letu.
Je res, da do tretjega leta otroci toliko ne potrebujejo pri igri sovrstnike, je pa po drugi plati, toliko težje za otroka, ker je veza z ljubljeno osebo (mamo) dolgotrajnejša in močnejša, in pri ločitvi od le-te veliko bolj trpi in jo dojema močnejše.user posted image

Se strinjam, je pa še veliko dejavnikov povezanih s tem...

Meni so sploh ti naši vrtci neprimerni (ne vsi)...

zakaj? Kaj se nagiblješ k zasebnim?

Neprimerna vzgoja, igrače...

Če bi imela možnost, bi ga vpisal v walfdorfski vrtec...

Da ti dam namig glede Wafdorfske šole - od kolegice punčka je v 3. razredu - ne zna napisat niti črke A user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak je z vrtcem ne vem!

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
9.3.2009 13:26:02   
mama_milchy

Do tretjega leta, ker je bolješ, da je do takrat otrok s starši, najbolj rabi njih, potem pa rabi tudi družbo otrok!

tudi o tem bi se dalo debatirat... socialiazija otrok po 2 letu je še kako pomembna za njihov psihofizični razvoj...

naš Žigec je v vrtcu od 15meseca; so prednosti in slabosti; je res da je bil kr veliko bolan ampak je bila za to kriva predvsem žrelnica in ušesa tako da tudi če bi ga imela doma, bi bolehal, ker je bila njegova žrelnica kr prevelika za njegovo starost;
slabost je v tem, da je otrok kr bolan
prednost: je bolj socializiran in se tam veliko več nauči kot bi se recimo doma z mamo ali očetom tako da je fajn, če gre v vrtec...

pri Žigi se recimo takoj opazi če ni v vrtcu recimo kak teden, je cel user posted image v njem
ima tudi zelo dobro vzojiteljico, ki se res ukvarja z njimi veliko in se pri njej tudi veliko naučijo in če je slučajno ni kak dan ali dva, hitro pogruntamo da jo kdo drug nadomešča

se pa strinjam recimo da ni nujno da je v vrtcu ampak tudi v kakšne privat varstvu, kjer je nekaj otrok zna bit dobro

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
9.3.2009 13:26:07   
mama_milchy

mislm, da dans nobena ni lih razpoložena za it user posted image user posted image user posted image

jaz imam PDP na polno luno in upam, da bo kaj pripomogla k rojstvu user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
9.3.2009 13:26:14   
mama_milchy

No adijo. Jaz grem pa do pošte. Držte pesti, da se ne bo ulilo, ker grem z vozičkom. user posted image

upam, da ti je uspelo prit do pošte in nazaj suha...jaz sem prišla vsa mokra od avta do vrtca;
katastrofa je to vreme; ko bi vsaj še danes zdržalo, da nam postavijo streho do konca user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
9.3.2009 13:26:19   
mama_milchy

sem razmišljala, če se prijavim za tole, pa mi datum nekako ne ustreza user posted image user posted image user posted image

http://bibaleze.si/prispevaj/v_kino

ja, to bi blo pa zanimivo, da greš pa tam lužico nardiš user posted image , uf sem smotana, ne user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
9.3.2009 13:26:26   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Irena83

Hej hej!
Evo ravno s pregleda, ctg ok, teža isto, popadkov ni. Naslednji pregled 16.3.09.
Jaz sem imela danes že drugič pregled pa me g. sploh ni nič pregledala, samo rekla je, da je ctg ok. A je to vredu, vas mogoče g. kaj pregledajo?

mene moj kr pretipa in pogleda zaprav; no tako je bil zadnji pregled pri njemu, ta teden se moram že v P it pokazat user posted image upam,da se ne bom kaj dosti kazala ampak da bom šla v P samo rodit user posted image

(odgovor članu Irena83)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
9.3.2009 13:26:32   
mama_milchy

ko smo ravno pri igračah... jaz nisem neki veliki navdušenec nad gorami igrač, ki jih vidim skoraj v vsaki otroški sobici. Raje vidim, da ima otrok majhno količino, pa še te takšne, ki spodbujajo otrokov razvoj. Se mi zdi, da smo se mi čisto fajn imeli, ko smo imeli barvice in voščenke, pa se s tem ukvarjali... Kako torej dopovedati obiskovalcem, naj nikar ne nosijo igrač?

če te vprašajo ali kaj potrebuje tvoj otroček, jim lepo reci da ima zdaj vsega in da bi se ti lepše zdelo, da mu dajo recimo kak drilni bon BC al HM al Muellerja in boš ti kupovala, ko bo kaj potreboval....tako jaz rešim zadevo in so vsi zadovoljni; jaz in obiskovalci.....če pa kdo že vztraja kaj naj kupim pol rečem recimo kakšne supergice al pa pižamo, trenirko mogoče malo večjo za kasneje

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
9.3.2009 13:26:37   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Šibam h kozmetičarki še zadnje stvari uredit (depilacija, pedikura), nato imam pregled pri G, no, pol bom pa verjetno že poročala o novih podatkih. Lepo čvekajte, mogoče vas še v 8. delu dobim. Pa na tak deževen dan vam pošiljam enega user posted image , da se malo razvedrimo!

user posted image user posted image user posted image za tako priejtno razvajanje, pa fajn opravi ri G user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
9.3.2009 13:26:46   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Lucija je bila danes zjutraj prvič malo bolj živahna in budna. Prvič se je igrala v svoji telovadnici user posted image  in jo je ati poslikal. Sem dala sliko v album (že to je bil zame cel podvig) user posted image , zdaj pa bi prosila, če jo kakšna da na forum.

user posted image user posted image user posted image za pupiko

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
9.3.2009 13:26:52   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

daaaaannnnnnnn user posted image

dober dan..........

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
9.3.2009 13:26:58   
mama_milchy

Zdaj sem celo popravila še svoj profil, da bo sploh  lahko kakšna prišla do albuma. Bravo jazuser posted image  user posted image user posted image user posted image , odkar sem mami napredujem tudi na področju tehnike.

za mami grahec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
9.3.2009 13:27:04   
mama_milchy

Zakaj mi RR tako nagaja? A še komu?

kaj pa ti nagaja? men vse kul dela?

meni je tudi nagajal user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
9.3.2009 13:27:11   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Ojla, vidim,da ste me nekatere pogrešale, ja fajn,je lepo videt, da skrbite zame user posted image user posted image user posted image ...komentirala zaenkrat ne bom nič, ker sem zelo v zaostanku z branjem in nimam pojma o čem teče debata...user posted image

Imamo malo gužve te dni, včeraj smo šli ven na pico, so kolegi povabili, ker sta praznovala rojstne dneve, pa v naslednjih dneh imamo še 3 rojstne dneve, Taja praznuje in moramo še vse organizirat. Zdaj pa cele dneve delam darila, pa danes sva šla v IT v nabavo za fešto, pa za v vrtec, skratka nimam časa niti za it rodit...user posted image user posted image user posted image

...evo šibam, je kosilo na mizi...bom potem kaj prebrala za nazaj,da vidim,če se je kaj dogajalo, pa če je katera rodila...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?