|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
9.3.2009 9:48:52   
elevitka
Taša če si nad zajcom... to je cesta zmage, koseskega je za blokom tam ko avtobus 6 stoji - torej gledaš proti moji kuhinji user posted image

Nebo ... superca, pol smo pa res blizu user posted image

jaz nastopim porodniško 25.6.2009 prej pa bom pokoristila še dopust - tak da predvidevam da bom delala do konec meseca maja (kak dan manj verjetno no) odvisno kolk bom dopusta do takrat pokoristila

klaja:

paket pošlješ tako: cotike zloži v škatlo (enobarvno - navadni rjavi karton, če nimaš takega pač škatlo oblepi z belim papirjem) poveži križno z vrvico, v tako nastale 4 kvadratke vpiši:

spodnji desni kot : PREJEMNIK: komu pošiljaš
zgornji levi kot: POŠILJATELJ: svoj naslov

V kolikor sta se dogovorili z osebo kateri pošiljaš za odkup paketa- na pošti izpolniš obrazec za odkup paketa (naj ti prištejejo tudi stroške poštnine + vrednost paketa) in greš iz pošte ... ko ona paket prevzame, mora poravnati odkupnino z poštnino, ki jo potem prejmeš ti.

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
9.3.2009 10:07:29   
ly117
Dobro jutro.user posted image

Vidim da ste že aktivne. Jaz pa sem se komaj vstala.user posted image   Nič grem nekaj popapcat pa se kasneje tipkamo.    

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
9.3.2009 10:11:23   
elevitka
Jaz tud že lakom ama ... mater pojedla bi slona če bi ga mela tu - pa redno zajtrkujem zjutraj  ko vstanem user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
9.3.2009 10:34:43   
nebo
Ja jaz grem v porodniško 5.7. in prej koristim dopust, tako, da grem nekje s 25 majem oziorma razmišljam, da bi šla po prvomajskih za kakšna dva tedna v B.... ma saj bom videla......

Mislim, da sva medve edini revici ki delava in delava in delava.....user posted image

Tako ko bo lepo vreme, gremo eno popoldne v kaskako na otvotitev kafeta....vse...otroci pa se lahko igrajo....

Elevitka mojega prvega poroda raje ne bom ocenila, sicer so mi na koncu naredili CZ ampak moji popadki, pa umetni....ocena 13user posted image  pa saj ni tako hudo....

Jej če ti paše, če se ne rediš fejst ni kunšta, jaz imam +6+ 7, bom videla v sredo ko imam G...

Kje pa je Matcer...spi????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
9.3.2009 10:53:54   
elevitka
nebo... kolko te dobiš ti kaj dopusta na leto 22 al več dni?

mah jaz pa bom vlekla z šihtom dokler se bo dalo... zarad višjega povprečja za porodniško potem (pač tolk da dopust pokurim prej)

matcar je verjetno pri mami na kafetu al pa je z pamžekom šla kaj ven, al pa še ureja kako papirologijo, ker nekaj vem da je še mela za uredit.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
9.3.2009 10:57:31   
nebo
jaz imam dopusta natanko 29 dni!!!! sem že v letih!!!!user posted image

Kako to razmišljaš za večje povpreče, misliš da zato, ker je bolniška plačana 90 %???

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
9.3.2009 11:11:45   
ly117
Elevitka in nebo vidve pa se mi res smilita. Mislim da sta res edini revici ki še delata. Jaz ne delam več od januarja - hvala bogu, ker res ne vem kako bi to bilo. Sicer grem ta mesec že v porodniško, samo če bi delala ne vem če bi vzdrzala.
Nebo porodniška je pa plačana po zadnjih 12 plačah. Tako da večja je plača, večjia je porodniška.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
9.3.2009 11:13:38   
christiana21
Dober dan!

Vidim, da ste že pridne in, da že veselo pišete na forum. Jaz sem pa bila zdaj pri gazdi na kavici, potem pa mi je prišel zid poštrihat, tam ko je plesen ven udarla. Na veliko ga že zanima kdaj bova šla midva ven, da pove folku, ki kliče, kdaj bo stanovanje fraj, da se lahko vselijo. Pa neke oglede ima še namen izvajat, kljub temu, da sva midva še notri...jaz pa lahko samo sesam 100 krat na dan, ker ne vem kdaj bo kdo prišel, meni pa živinika svinja po stanovanju.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
9.3.2009 11:20:52   
nebo
ly117 - zadnjih 12 mesecev za porodniško, ja vem ja, pa naj mi še malico in prevoz zraven štejejo!!! pa bo!!!user posted image  a ti nastopipš s porodniško...super, imaš že vse nakupljeno in pripravljeno???

Elevitka ti že kupuješ kaj cotik?

Cristiana pa veš že kdaj se seliš, kaj napreduje kaj stanje s hiško???

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
9.3.2009 11:23:40   
christiana21
Nič še ne vem kdaj se selim. Danes naj bi iz banke klicali po kakšni obrestni meri bodo odobrili kredit, pa ni bilo še nobenega klica. Ful rada bi že začela pakirat in šla od tu, lahko pa samo čakam....
Koliko časa traja špovprečno od odobritve kredita do izplačila denarja, ve katera?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
9.3.2009 11:25:06   
elevitka
nebo... ti bom jaz dala leta na rit boš vidla (saj nekaj dobiš tud na delovno dobo in otroka do starosti 15 let ) tak da ne ti meni stara user posted image

točno tako kot je napisala ly117... bolniška je 90 %, če pa delam imam 100 % (kar se pri 3 mesecih bolniške recimo pozna za 30 % bruto plače) sploh glede na to kak mamo mi plače nastavljene ... bom itak na zgubi za 100 € zaradi neto dodatkov... še nebi rada zgubila  nič  v  bruto (ker se za porodniško vpisuje 12 mesecev prejete bruto plače, nato se izračuna povprečje... kar je tvoja porodniška do nadalnjega)

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
9.3.2009 11:29:35   
elevitka
Leta pri dopustu se ti dodajo samo ko zapadeš pod člen ki te obravnava kot sterejšega delavca (55 let- to pa vem da nimaš) tak da ne ti men tralala user posted image

nebo .... v porodniško povprečje 12 plač se ti ne vštevajo PREJEMKI (prevoz, malica, kilometrina, potni stroški, terenski dodatki,.....) SAMO BRUTO PLAČA (torej redne ure, nadure, dodatek na delovno dobo, eventuelna stimulacija in nič več)

CHRISTIANA21 ... KAJ ONI LOJI  IZ AGENCIJE ŠE KR NISO NIX ZRIHTALI??????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
9.3.2009 11:31:28   
nebo
ja ja se strinjam z vama glede porodniške....pa 2000 EUR-a mi naj dajo pa bom zadovoljna......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  takšnega dnara verjetno ne bom videla do penzije....

halo jaz ja imam 13 let delovne dobe pa enega otroka, pa dodatek na delo s študenti...zato imam toliko dopusta....vsaj to mi je še ostalo, če so nam plače in vse zamrznili....

pa gremo raje na drugo temo!!!

Povej mi če že kaj kupuješ cotike...jaz bi že nekaj nabavila!!!! Vem, da sem prvič čakala do 28 tedna!!!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
9.3.2009 11:32:36   
ly117
Nebo če mi verjameš ali ne še nimam ni pripravljeno. Ker čakam da mi pripeljejo previjalno mizo (upam da bo v tem tedu) da lahko operem cotike, ki sem sem jih dobila od svakinje, pol pa bom videla kaj še mi  manjka pa bom dokupla. Ker ne mislim nič kaj komplicirat. Tako da mi že tudi malo voda v grlo teče. Pa saj bo .

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
9.3.2009 11:42:21   
elevitka
Nič ne kupujem ker sem tono cot erbala ... za gušt sem kupla mogoče 4 cukrane kompletke in eno trenerkico, ker me je stari mogo bek vlečt v trgovini ko sem vidla-sem rekla to pa morem met (dobila sem 4 kartonske škatle cotik)... čakam na mesec maj da bom lahko začela prat, pa da zložim po številkah, pol pa bom vidla kaj še rabim

kupili bomo edino voziček (all inclusive - košara, športni del, jajčka, dežna prevleka, revijalna podloga in torba), in nekaj otroške posteljnine (odejo, pojšter in jogi pa kindrebet tud mamo, pa banico tud) previjalno mizico tud mamo, sem pa že nakupla vso otroško kozmetiko od krem, olja, vate, palčk za ušesa, flaške, dude, plenice-tetra in jih že tud oprala in speglala, plenične predloge, blazinice za dojenje, pumpica za nosek, fiziološka raztopina, nepremočljiva podloga za jogi, kahla ....

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
9.3.2009 11:45:47   
ly117
Elevitka kje si kupila nepremočljivo podlogo za jogi?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
9.3.2009 11:50:57   
elevitka
ly117  meli so akcijo v LECLERCU... majo jih pa tud v SANOLABORJU ... City center

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
9.3.2009 12:08:36   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

CHRISTIANA21 ... KAJ ONI LOJI  IZ AGENCIJE ŠE KR NISO NIX ZRIHTALI??????

Dobila  sma osnutek kupoprodajne pogodbe in to nesla na banko. Zdaj je odvisno samo od banke, kdaj bojo dali kredit pa kontaktirali z agencijo...potem naprej pa...odvisno do kdaj bo agencija pol začela to naprej urejat.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
9.3.2009 12:16:08   
elevitka
Christiana21 ... čisto odvisno od banke in vrste kredita, pa verjetno tudi zneska (izplačilo od istega dne ko nakažejo pa pomoje do max 4 dni -podobno kot traja najava dviga gotovine nad 1.500 € en dan prej do 11 ure, dvig nad 10.000 € pa 3 delovne dni prej)

ko bojo nakazali glej da neboš pozabila najaviti dvig

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
9.3.2009 12:27:40   
matcar
Halo,babike!
Mater,ste naklofale,sem zaj pol ure za nazaj čitala.user posted image
Ja,mene ni blo,ker sem že ob 8-ih na občini nekaj mela za zrihtat,pol pa elektrike nismo meli,do 10.30. Pa kosilo,pa kafe pri mami,pa je to to.
Ja,jaz tudi nastopim porodniško v sredo. V četrtek pa imam pregled,pa v UKC se grem naročit,bo pester teden.user posted image
Pa še nekaj! Brez avta sem do četrtkauser posted image ! Meša se  mi,ker nikam ne morem it.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
9.3.2009 12:34:27   
tasa_m
uh, tu pa se dogaja na veliko. user posted image user posted image

aha,.pol elevitka lahko vidim kaj boš kdaj za kosilo skuhala??user posted image in če je kaj za mojo rit lahko pridem na obisk?? user posted image

Mi pa smo imeli zdaj patronažno pri nam, jaz pa sem pred tem za eno urco mal zaspala. Kak je pasalo..sem tamalo nahranla, dalje pa vse mojemu prepustila,da sem mal zacumala.user posted image

Zdaj pa sma spet sami. Moj je šel v službo neke porihtat, Lija se neke kremži na kavču, jaz pa mal na rr.

Študiram kaj bi kuhala..sem lačna. Mam še pišeka od včeraj, pa peso bom verjetno zraven jedla pa kr kruh. Ni mi sami za kuhat. Ko ne vem kdaj bo moj prišo? user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
9.3.2009 12:41:49   
matcar
Babike,ko boste šetale pa na kofeje hodle,se namene tudi kaj spomnite. Sem sicer iz studenc,ampak imam špuk do vas.user posted image Razen,če sem vam v napoto.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
9.3.2009 12:44:43   
elevitka
Tasa... kamot se priporočam za obisk ... konc marca bom mela verjetno dopust... pa te kaj pokličem da prideta pogledat z Lijo kje smo. Smo vidli ja v albumu, kak je ko mami in Lija skupaj pankita user posted image  Taša bolijo šivi pa ko prerežejo presredek .... dokler  ti je še frišno v spominu.

Pol pa je tvoj več v službi kot na očetovskem user posted image

Jaz sem tud najbolj srečna če kaj ostane od papice pa sam na brzino nekaj spocam zraun user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
9.3.2009 12:52:54   
elevitka
Čuj ti frača matcar... tim jaz dala v napoto da nauš po riti dobla user posted image  

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
9.3.2009 12:56:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Čuj ti frača matcar... tim jaz dala v napoto da nauš po riti dobla user posted image  
user posted image user posted image tak ja elevitka, daj ji enega vzgojnega user posted image user posted image
matcar..vse se bomo lepo šprancirale in šle na kafetek user posted image joj komaj čakam da je bolj toplo..

elevitka.. a mi verjameš če ti rečem, da sploh nisem vedela kdaj so mi ga vrezali? Jaz sem bla ziher da mi ga niso, sam ko mi je reko da me samo zašije, pa sem sklepala, da pol pa so mi ga res vrezali. Tak da..
So pa mene šivi ful prejšni tedn boleli, pa sem si Šentjanževo olje nabavla in si delala obkladke in je super. Boli več nič. Še čist mal krvavim tak da počasi verjetno bo nehalo..upam.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.