Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.3.2009 18:55:21
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: beyba tuki pa še pokažem kako naš otrok dela prve korake.... http://www.shrani.si/?2b/Dz/bZcloGa/mov02073.mpg bravo, bravo. to delaj mamici in atiju. še malo pa bosta morala biti non stop v pogonu in letati za malo bejbo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.3.2009 19:03:49
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: beyba tuki pa še pokažem kako naš otrok dela prve korake.... http://www.shrani.si/?2b/Dz/bZcloGa/mov02073.mpg bravo, bravo. to delaj mamici in atiju. še malo pa bosta morala biti non stop v pogonu in letati za malo bejbo. Se podpišem. Ma Ela je pravi fenomen, da je že tak hitro shodila. Zdaj se je pa le čuvajta.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 7.3.2009 19:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nončika vej pa pravin, ka nas je na vikendi v FIlovcih (ja znan ja - čista blüzik tejbe) skoraj odpihnolo Ges san pa samo vögele poglednila, dvej majici san küpila, pa domov.... Veste kaj me je doma čakalo? PRESENEČENJE TAŠČA MI JE NASKRIVAJ REGRAT NABRALA IN MI GA OČISTILA Zdej sem se končno najedla regrata, ena pošiljka pa gre še z mano jutri domov v LJ A ni carica tale moja tašča??
< Sporočilo je popravil živa25 -- 7.3.2009 19:34:26 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 9:10:52
|
|
|
|
sonček85
|
Sprejmi moje želje iskrene, da le sreča te zadene, sprejmi moje želje vroče, naj ljubezni bo kot toče, in da vsak tvoj prihodnji dan bil bi lep. Srečen,lep in vesel dan žena
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 9:10:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: beyba tuki pa še pokažem kako naš otrok dela prve korake.... http://www.shrani.si/?2b/Dz/bZcloGa/mov02073.mpg iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo ,prava mala mojstrica je živa jupi za tvojo taščo k ti je regrat nabrala,moja je pa letos rekla da ne bo kr neke izgovore ima,jaz pa sama ne morem,hvala bogu da imam vsaj mojo mami k sva ga zadnjič šle nabrat da sem ga jedla.Pa je rekla da mi ga bo še nabrala In kako ste kaj naše nosečke in borkice,a je kak plusek na novo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 16:49:04
|
|
|
|
sonček85
|
evo sva šle s taščogledat malo za regratom in ga bo ta teden nabrala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 18:57:21
|
|
|
|
ledenka
|
a ste spet pri regratu moja nedelja je bila pa čist na easy, padlo je družinsko kosilo - k sreči ne pri nas zdaj bomo pa še malo odlenarili. borkice, želim vam LEP DAN ŽENA!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 20:36:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika mimogrede Sekica, si bila ti gnes v Kiki? tako se mi čini. Jap ... Dobro ti vijdiš, nega kaj ... Samo jaz pa tebe ne poznam ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 20:57:53
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika mimogrede Sekica, si bila ti gnes v Kiki? tako se mi čini. Jap ... Dobro ti vijdiš, nega kaj ... Samo jaz pa tebe ne poznam ... bravo jes!!!!! enkrat si se meknola eni ka je mela malo blondinko v vozički in san se z malo madžarsko pogučavala. slikica blondinke je na FB.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 20:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
punce lep večerni večer žena vam želim mal pozn ampak ni kej zdej grem pa spat k sm čist fuč k me krči dajejo,pa dol mi prtiska in boli tko da grem v pančevo deželo ve pa lepo pančite pa lepe sanje
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 21:04:37
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika mimogrede Sekica, si bila ti gnes v Kiki? tako se mi čini. Jap ... Dobro ti vijdiš, nega kaj ... Samo jaz pa tebe ne poznam ... bravo jes!!!!! enkrat si se meknola eni ka je mela malo blondinko v vozički in san se z malo madžarsko pogučavala. slikica blondinke je na FB. Oja, tou je bilou tan ge san küjpila prvo stvar (in zaenkrat edijno, do maja) za našega bebija - mehko rumeno gunjico . Spomnim se, ka san se genula, ali nej san gledala komi Ma daj slikico na FB
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 21:21:04
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika mimogrede Sekica, si bila ti gnes v Kiki? tako se mi čini. Jap ... Dobro ti vijdiš, nega kaj ... Samo jaz pa tebe ne poznam ... bravo jes!!!!! enkrat si se meknola eni ka je mela malo blondinko v vozički in san se z malo madžarsko pogučavala. slikica blondinke je na FB. Oja, tou je bilou tan ge san küjpila prvo stvar (in zaenkrat edijno, do maja) za našega bebija - mehko rumeno gunjico . Spomnim se, ka san se genula, ali nej san gledala komi Ma daj slikico na FB točno tak, točno san si se genola vkrej. slika za FB? či mi vrvleš eli nej, neman niti ene nej na rač. nej na fotoaparate. je san bole za objektivon. mala pa je še točno te madžarski pitala, mami ka je tou in že je mela prste pri gunjicaj. ka pa če se ti ednouk predstavin v živo???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 21:28:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika mimogrede Sekica, si bila ti gnes v Kiki? tako se mi čini. Jap ... Dobro ti vijdiš, nega kaj ... Samo jaz pa tebe ne poznam ... bravo jes!!!!! enkrat si se meknola eni ka je mela malo blondinko v vozički in san se z malo madžarsko pogučavala. slikica blondinke je na FB. Oja, tou je bilou tan ge san küjpila prvo stvar (in zaenkrat edijno, do maja) za našega bebija - mehko rumeno gunjico . Spomnim se, ka san se genula, ali nej san gledala komi Ma daj slikico na FB točno tak, točno san si se genola vkrej. slika za FB? či mi vrvleš eli nej, neman niti ene nej na rač. nej na fotoaparate. je san bole za objektivon. mala pa je še točno te madžarski pitala, mami ka je tou in že je mela prste pri gunjicaj. ka pa če se ti ednouk predstavin v živo??? No, tou mi je še bole všečno! Ja, pri tistij mejkij rumenij za bebije? Je san takoj na njij spadnola
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 21:29:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu punce lep večerni večer žena vam želim mal pozn ampak ni kej zdej grem pa spat k sm čist fuč k me krči dajejo,pa dol mi prtiska in boli tko da grem v pančevo deželo ve pa lepo pančite pa lepe sanje larilu - imaš kakšen spasmex? Vzemi ga, da se krčki umirijo ..
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 8.3.2009 21:34:15
|
|
|
|
Nončika
|
Se, mala tudi. tak so fajn mejki. naša ma v rdeči barvi že od negda. zaj pa je utrujala, ka ji kupin z vzorcon Medvedka Pu. samo midve mave zgučano, ka si lejko zbere eno stvar in to je to. san ji pravla, ka te pač dene slikico nazaj in zeme dekico. to pa ne. pa smo ostali brez dekice. larilu, daj čuvaj se in počivaj.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.3.2009 8:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! nimam nobenga spamex-a k se mi krči tm po kakšni uri pol umirijo,no ponoč sm se zbudila ob pol 1 in sm bla vsa mokra spodi k da bi se ululala sej pol sm mogla it na wc še enkrat tko da pojma nimam kaj dogaja pol pa še zaspat nisem mogla zarad službe zdele grem pa papcat pol bom dala pa stroj oz. cunje oprat pol morm pa mal čistilne akcije nardit k mi je mali tak kaos naredu k da bi mela 10 otrok in ne enga
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.3.2009 8:56:04
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro... A ni šla nobena rodit? Samo pozdravim vas. Ajsi hvala za sms....sem šele danes videla . larilu, če rabiš spasmex ga imam jaz doma....zaradi krčev bi bil mogoče boljši buscopan. In redno pitje magnesola. Vse vas mam rada....lep dan. Grem delat... p.s.: MF super, vse ok.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.3.2009 8:58:42
|
|
|
|
jazzz27
|
KAJ VIDIM super duper podganca ima pluska!!!!!!! Čestitke mami, kako si mi polpšala dan. Vse naj naj vam želim in pridno se cartajte!!!!!!! Bravo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.3.2009 8:59:29
|
|
|
|
jazzz27
|
A se je naša Špelkica kaj javila? KAko je? Ima katera kaj informacij??
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.3.2009 9:01:20
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 NAŠA SPPS SPOROČA PA GA IMAMO, MARCELA ISKRENE ČESTITKE!!!!!!! ČEEESTTIIIITKEE! Čestitke!!!!!! Pa čim več zdravja za oba, mamico im malega princa!!! No, tud to sem zamudila....ČESTITKE DRUŽINICI!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.3.2009 10:03:48
|
|
|
|
benika
|
A se je naša Špelkica kaj javila? KAko je? Ima katera kaj informacij?? Ni se javila. Si je vzela time out. Upam, da razumete. Saj se bo javila, ko bo spet pripravljena, do takrat pa mislite nanjo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.3.2009 12:05:30
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika A se je naša Špelkica kaj javila? KAko je? Ima katera kaj informacij?? Ni se javila. Si je vzela time out. Upam, da razumete. Saj se bo javila, ko bo spet pripravljena, do takrat pa mislite nanjo. povej ji da jo pogrešamo in da mislimo nanjo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 9.3.2009 12:16:31
|
|
|
|
ledenka
|
hello pupike, sem v gužvi, missam vas, letim dalje!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?