|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
9.3.2009 9:32:53   
Anonimen
no, dudica ti kar pejt spatuser posted image

ja danes je pa ful mrzel, kot da se na sneg pripravlja user posted image sam še tega se manjka, no ja sej za jutr pa že sonce neki napovedujejouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.3.2009 9:36:57   
Dudica1
ma sej ne grem spat...user posted image
bom pol še bolj zaspana...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.3.2009 9:43:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma sej ne grem spat...user posted image
bom pol še bolj zaspana...

user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa prit k men na en kafeuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.3.2009 9:46:03   
Dudica1
sm pa glih pršla od kavice...tko da ne bo nič...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.3.2009 9:47:49   
Anonimen
pa drugičuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.3.2009 9:48:19   
maja1488
Sej bo kmalu 4. del majčice. Ste pridne za čvekat.

A magnesol se pije do konca nosečnosti al ga je treba prej nehat pit?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.3.2009 9:48:26   
lake
Lepo pozdravljene!

Dons je prov neki depresiven dan ,sama seb se zdim ful sitna user posted image . Zakaj naj bi počas nehale jemat Magnesol?

Jst morm pa dons spet mal pospravt, pa še neki oblekic sva dubla, k jih je treba oprat, pa moja user posted image je dons neki zlo mirna, vsake tok cajta se neki premakne, samo ne tko k zadnje dni, rajš vidm da nori, vsaj vem da je vse vredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.3.2009 9:51:53   
Anonimen
ja smo ful pridne za čvekatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.3.2009 9:54:44   
lananai
Ja, ma smo ble že bolj pridne. Zdej so nas aprilčice že spet prehitele. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.3.2009 9:56:08   
Dudica1
magnesol baje lahko sproži porod ...mehča MV zato naj se ga ne bi pilo na koncu user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.3.2009 9:56:59   
Anonimen

magnesol baje lahko sproži porod ...mehča MV zato naj se ga ne bi pilo na koncu user posted image

ja in pol do kdaj naj bi se ga pilouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.3.2009 9:57:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Še pa vedno sama v sebi bojujem bitko za spinalni carski rez... en dan se odločim tako, drug dan tako... Trenutno je moje mnenje, da preveč reskiram in da ni vredno... Je le tolko možnih komplikacij...

Kako pa poteka spinalni carski rez?
Če bo otroček prevelik, se lahko zgodi, da bodo tudi meni delali CR.
Pa bi rajši kar naravno rodila. Sem nekje prebrala, da kljub temu, da je naravni porod stresen (tako za mamico kot otročka), je dobro, da gre malček skozi ozek kanal, ker se mu pri tem plodovnica iztiska iz pljuč.

Drugače pa je danes brcal kot nor, ko sem sedela na zobozdravniškem stolu in mi je popravljala plombo. Joj, sem se trudila, da ne bi bila preveč napeta...
In danes je moj prvi dopustniški dan. Partner je šel na Socialno delo po papirje za porodniško (še 60 dni!!), jaz pa sem odločena, da v tem tednu oz. vsaj v tem mesecu dokončam diplomo (sem šla kar na faks in tu skušam pisati... da me doma ne bi kaj zavajalo = ampak internet je povsod, ne?)

Dežek pada, a naj vas kapljice spraljajo v dobro voljo!user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.3.2009 10:02:08   
Anonimen
kar naj zdaj pada, da bo pol mir ko bomo vozičkaleuser posted image user posted image

je pršu glih kar moj možiček domov mi samo povedat da HVALA hod okol in straši nosečnice, pa kaj hudiča dela že tri tedne v Logatcuuser posted image nej se spoka da bom lahko vsaj pred hišo brez skrbiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.3.2009 10:02:51   
Anonimen
k.: upam da boš uspešno končala diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.3.2009 10:06:31   
Dudica1
K.TJA tudi jaz sem slišala da se user posted image še plodovnica čisti ko gre skozi medenični kanal...
moj prvi se jo je kar dosti napil in taki potem bruhajo ven to vodo in ga moraš pazit da se mu ne zaleti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.3.2009 10:08:44   
Anonimen

K.TJA tudi jaz sem slišala da se user posted image še plodovnica čisti ko gre skozi medenični kanal...
moj prvi se jo je kar dosti napil in taki potem bruhajo ven to vodo in ga moraš pazit da se mu ne zaleti...

moj se je pa rodil z CR. pa baje tud ni prc sam zadihaluser posted image tako da so mu mogel mal pomagatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.3.2009 10:12:24   
girly
jaz pijem magnesol 3x na dan,tj skupaj 450 mg dnevno, ker mam kar hude lažne popadke. tud piše, da lahko 3x/dan. meni so tok predpisal tudi ginekologi, sicer pa lahko predpišejo tudi višje doze.tko je meni rekla sestra pri g.

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
9.3.2009 10:13:51   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

moj se je pa rodil z CR. pa baje tud ni prc sam zadihaluser posted image tako da so mu mogel mal pomagatuser posted image

moj je takoj zajokal in sam zadihal...
to je drugo če se napije plodovnice potem rad to izbruhava in ga moraš skoz gledat kdaj se mu zaleti da ga takoj dvigneš...
tako kot je K.TJA rekla se mu pa pri naravnem porodu še čistijo pljuča ko gre skozi ozek medenični kanal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
9.3.2009 10:20:22   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image ...pr nas je začelo snežit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.3.2009 10:29:06   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image ...pr nas je začelo snežit...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.3.2009 10:34:04   
peneja
OJ,ČVEKE!Se nism javla 3 dni ker mi je doma šel računalnik,zdaj pa sm spet v službi.S m mela nore 3 dni,sem nazadnje napisala,da grem po tamalo v vrtec in sm šla. Pa pridem tja in je vsa zaspana pa vroča pa jokasta,... Doma nič boljš sam vročina gor in 5 čudnih pik po telesu in jo peljem k DR.in mamo vodene koze.user posted image Prideme domov ,greme ležat vročina pa kar gor-joj kak tega ne maram!Ponoč pa 39,9 vročina,pa komaj dihala,zjutraj pa še bruhala,pa spet k DR.ma še angino povrhuser posted image user posted image user posted image !Za znoret,mamo ospen, pa proti vročini, pa proti srbenju,pa mazilo,pa sme komaj prlezle do danes zjutri in je malo boljše!Js pa sm tak utrujena da me vse boli,nism spala 3 noči,čez dan tudi ne ker mojga cel dan ni doma in sploh ne vem kdaj bom počila?Se mi kar fclja,pa še dan je tak da bi kar spala. Aja,ker sem taka sem se ful ustrašla ker mojo kepico čutim čisto narahlo,pa še tamala me je ponoč tak brcnila v trebuh da joj,ker so jo koze na nogah srbele da je skakala. Upam da bo danes bolje in bome po 3 dneh spale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.3.2009 10:36:08   
Dudica1
peneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravite...

kako da si pa že v službi...a je šla že nazaj v vrtec...?

(odgovor članu peneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.3.2009 10:36:33   
petrazg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se dogaja??? user posted image user posted image user posted image Samo ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.3.2009 10:40:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Kaj se dogaja??? user posted image user posted image user posted image Samo ne...

ja PETRAZG pri nas je začelo med dežjem še snežit...ampak upam da ne misli resno kaj zamest,ker je blo že tko lepo sončno in toplo

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
9.3.2009 10:41:08   
AKP
Me ni je g rekel v četrtek, da naj pijem magnezijeve tablete zaradi otrdevanja trebuha. Dvakrat sem imela normalni porod in upam, da bo tudi v tretje. Okrevanje po carskem rezu je dosti daljše kot pri normalnem porodu. Drugič sem bila po porodu kot rožica, nič šivana,  polna energije in sem se lahko takoj 100% posvetila vsem članom družine. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?