|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
8.3.2009 18:23:04   
indy0024
ojjjj user posted image srecke,vidim da se vsi razvajateuser posted image tako je tudi prav,jaz pa sem se na ta nacin razvajala,da se prebirala imena in koncno sva se z mojim srckom strinjala z  zenskim imenom MINEA.Hmmmm za moskega pa se ne vem,mahhh sej je se cajt ceprav meni je vsec ime ARON njemu pa bolj tako,tako srednje zalostiuser posted image .Se se tipkamo,grem papat.LPuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
8.3.2009 19:52:54   
veselka
oj,
kako pa ste z izcedki? meni se še kr vleče. zdej je sicer precej voden in imam včasih pol prou mokro v hlačkah. vonja nima, srbi me pa tudi nič.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
8.3.2009 20:05:01   
pupik
tamika važno je da je z vama vse ok. user posted image user posted image
veselka glede izcedkov mam pa tud jaz probleme ampak mam bolj rumenkaste barve pa brez vonja, tud srbi me ne. je pa neprijeten občutek.
lep pozdrav vsem.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
8.3.2009 20:28:35   
majra
Tamika, glavno, da si sedaj doma in sta oba z user posted image  dobro

Indy, to po tednih jaz ne računam, ker itak nikoli ne vem kaj je v bistvu prav. Koliko sem gledala v materinski knjižici, naj bi bila v 14 tednu oz. dopolnila 13 teden. Pa PDPju tudi preveč ne verjamem, so mi prvič 3x prestavljali, pa sem še vedno rodila 10dni po roku user posted image
Pa super, da sta izbrala ime. Midva bova vodila še krvave bitke glede imena user posted image

(odgovor članu pupik)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
8.3.2009 20:56:41   
Anonimen
čer
sa da še jaz voščim lep mal pozen večerni večer ženauser posted image
dans sm ful slabo mi ful dol prtiska tko da boli,krče mam vsaj po 1 uro dnevno al pa zvečer tko da sm ful zbita zdele in grem sam še pančkat
vam pa tud želim lepo nočko pa čim manj nočnih obiskov wc školjkeuser posted image

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
8.3.2009 21:30:19   
Anya22
Žana21, čestitke tudi z moje strani!!!! Sedaj pa kar čuvaj svojo pikico, da bo vse OK!!!

Hvala za čestitke, ker sem slišala bitje srčka. Fenomenalen občutek,resnično lepo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
8.3.2009 21:31:23   
Anya22
No ju3 imam pregled in bomo videli kako poteka nosečnost.  18. pa imam Ns in komaj čakam, da vidim spet svojo pikico na UZ!!user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
9.3.2009 7:05:33   
sontschica
dobro jutro nosečke,

upam, da ste čim lepše preživele včerajšnji dan. jaz ga žal nisem, ker sem se cel dan učila, ker imam jutri zagovor diplome. a boste držale pesti, ker me je ful strah?

tamika, samo, da je zdej vse v redu s tabo in user posted image . včasih se res preveč ženemo, in se sploh ne zavedamo, kakšno škodo lahko naredimo sebi.

veselka
tudi jaz imam še kar izcedke, ampak men to sploh ni več kej takšnga, ker se mi tko zdi, da jih imam že cel življenje.

Anya22 itak da bo vse v redu na pregledu.

glede imen si midva tut še nisva enotna, tako, da bo treba še malce  razmišljatuser posted image user posted image user posted image .

zadnjič sem gledala na netu to materinsko blazino in sem si rekla, da to si bom pa definitvno kupla. in pride včeraj sestrična k meni in mi jo prinese za moj roj. dan (ki sem ga že imela pred mesecom). sem jo takoj sprobala in je to res super zadevauser posted image user posted image user posted image user posted image . jo bom po moje že kar zdej uporabljala, tut če nimam še takšnega bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
9.3.2009 8:04:36   
Bety11
Hojla!

Tamika...user posted image ..Če bi vprašala Pušenjaka, bi rekel, da delo ne vpliva na nosečnost in prizadevanje za izpite.user posted image Če si ob učenju tudi normalno jedla in počivala, ne bi smelo biti nič hudega. Edino, če ne študiraš na Fak.za šoort.....Otrok je idealen parazit in on si vzame vse, kar rabi za življenje. Zato je nevarno, ko ne vnašamo dovolj hranil, ker v bistvu mi stradamo. Njemu pa ne manjka prav nič...user posted image user posted image ..

Samo, da si ti v redu zdaj in da se je vse dalo popraviti. Zdaj pa samo več hrane, sonca....Pa bo vse dobro.......

Anya22 - Srečno na pregledu in zanima me, koliko utripov našteješ s AS?

VilaMalina....ufff...Res sem bila jezna....Toliko napak pri pisanju, da je joooj....

Dnevi počasi tečejo.....In tudi moji pregledi so pred vrati....Saj bo...

LP

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
9.3.2009 8:19:01   
Anonimen
jutro!
jaz sm dans ful slabo spala prvo k sm se zbudila spodi vsa mokra k da bi se ululalauser posted image pol pa zaspat nisem mogla k sm mislna na službo kako naj nardim brez komplikacij da dobim odpoved  pa tko in v glavnem nisem nč preštudirala sam tok da spat nisem mogla madona
zdele je pa tud vreme tak depresiven da je kr joj,tko da bom šla zdele lepo ene rio mare popapcat pol se pa naprej tipkamo,dete je lačnouser posted image
kako ste pa kej ve?

(odgovor članu Bety11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
9.3.2009 8:22:00   
ja.lo09
Jutro vsem!

Tako ste pridne med vikendom, da sem potrebovala nekaj časa da vse preberem. Sicer pa je to postalo obvezno opravilo vsako jutro.

Dobrodošla Majra, Žana 21 super, čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Baja čestitke za NS, samo da so rezultati ok.

Tamika pazi na zdravje, počivaj in se pusti razvajat.

Larilu glede krčev. Prejšnji teden sem bila tudi sama panična glede njih, zato sem se raje šla pokazat.   Rekel mi je da so nevarni tisti krči, ki so podobni menstrualnim in da naj v takem primeru grem direkt v bolnico. Žal to meni ni kaj dosti pomagalo, ker nikoli nisem imela bolečeuser posted image  in teh krčev. Ko se je vlilo se je vlilo. Upam da so tebi znani.

Lep vikend pa je dobro vplival name. Počutje ok, sem se veliko sprehajala, nabirala zvončke, v nedeljo pa na izlet. Trebuh je nenormalno velik, dolgo ga ne bom mogla več skrivat.
Ste že vse povedale v službi za nosečnost. Sama nameravam to povedati v tem trdnu, zaenkrat šefici.
Ostalim pa po NS, čeprav glede na moj obseg dvomim da mo bo uspelo.
Ps še nekaj. Mene pa zadnje dni boli v križu, še posebaj če sem dlje časa v istem položaju. Ali še katero?

Neposredna povezava do sporočila: 2436
9.3.2009 8:41:58   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09

Ps še nekaj. Mene pa zadnje dni boli v križu, še posebaj če sem dlje časa v istem položaju. Ali še katero?

mene tudi boli križ, ko sem povedala to svojem dragemu, se je kar smejal, je reku, da je to normalno ko imaš že res velik trebuh.

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
9.3.2009 8:44:00   
oktavija
Čao dekline!!!

Evo da še jaz pridem malo na raport!!user posted image
Pri meni se ne dogaja nič posebnega... Prejšnji teden se mislila, da mi bo moja zdravnica zaključila bolniško in bom šla spet delat... Vendar je moja sedimentacija slabša kot na začetku bolniške in ostati morem doma do naslednjega pregleda pri G, da vidijo če je z dojenčkom vse OK in če lahko grem v službo...??? Tako in zdaj sem spet doma do 27.03.user posted image No ja sej glava me tako boli NONSTOP tako da si tudi ne prestavljam bit 8 ur za računalnikom....user posted image
No sej po eni strani je fajn, da sem doma, po drugi pa pogrešam službo saj sem do te nosečnosti bila pravi deloholik!user posted image

No kako ste pa drugače ve dekleta?

A gre kera regrad nabirat... baje da ga je že veliko..

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
9.3.2009 8:50:47   
baby blue
dobro jutro srečke nosečke...

vikend je za nami bil je lep in s soncem obsijan danes pa spet oblačno... vsem puncam ki ste imele preglede in NS čestitam za dobre rezultate... user posted image user posted image žana tebi pa čestitke in ti želim da bo sedaj vse potekalo normalno in da bosta s partnerjem dočakala miren konec nosečnosti in potem uživala z novim članom... user posted image user posted image

evo jst sem sedaj v 13 tednu... včerja sta mami in ati kolegom povedla da bosta postala babica in dedek tak da so bili vsi veseli in so rekli da je bil že skrajni čas user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
9.3.2009 9:07:06   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

dobro jutro nosečke,

upam, da ste čim lepše preživele včerajšnji dan. jaz ga žal nisem, ker sem se cel dan učila, ker imam jutri zagovor diplome. a boste držale pesti, ker me je ful strah?

zadnjič sem gledala na netu to materinsko blazino in sem si rekla, da to si bom pa definitvno kupla. in pride včeraj sestrična k meni in mi jo prinese za moj roj. dan (ki sem ga že imela pred mesecom). sem jo takoj sprobala in je to res super zadevauser posted image user posted image user posted image user posted image . jo bom po moje že kar zdej uporabljala, tut če nimam še takšnega bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem ti že povedala, da bom, ti samo uro povej user posted image

blazino sem si pa jaz sama naredila, in jo že uporabljam, ko ležim, si jo dam "med noge", da lažje ležimuser posted image  - za1x samo v dnevni, v spalnici imam pa "živega medveda", pa se v njega zarijem, da je revežu ful vročeuser posted image

Mene ne boli križ, ampak vsake toliko glava, pa večkrat na dan bruham (se mi taka kepa naredi v želodcu in morem letet)user posted image

Ja.lo09, men je zdr. v porodnišnici gnjavla, če imam popadke, pa sem rekla, da ne vemuser posted image , ona pa kok ne veste, to je tak kot krč pri menstruaciji ... jaz pa, ja jih nisem imelauser posted image user posted image user posted image , no pri M. sem bila 11 dni čez rok, ena G. mi je sprožila (še danes sem ji hvaležna, da je bila ona takrat dežurna), potem pa ta kura (ne morm drugač) reče, da bi lahko še par dniuser posted image  počakal, no ko je pa pogledala kolk sem odprta, mi je pa voda odtekla (mekonijskauser posted image ), no potem me je pa lahko poslala v porodno. Mislim, ene dohtarce so prave kure, potem se je pa še v porodni tak obnašala, kot da sem ji jaz kriva, da mora biti ona v službiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
9.3.2009 9:30:25   
sontschica
barika, jutri ob 10.30 je "sodna ura"user posted image user posted image user posted image . hvala, ti si tak srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
9.3.2009 9:34:51   
vila MaLiNa
pregledi v tem tednu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ponedeljek, 09.03.2009
Anonimna
Anya22
ja.lo09
noa1 NS
Mat3ja22 gen. pos.

torek, 10.03.2009
BBP
Logi1 NS
nussy NS
yenny NS

sreda, 11.03.2009 
baby blue
BBP NS
Betty11
laraa NS
Rožica82
škorpijončica

četrtek, 12.03.2009 
eva Ana
dreja79
larilu NS
mojgal NS

petek, 13.03.2009 
darja
Nepoznana

Neposredna povezava do sporočila: 2442
9.3.2009 9:38:35   
baby blue
punce mene pa neki zanima glede laboratorijskih izvidov...

c sredo imam namreč pregled in me zdej zanima a morm it vodo dat kak dan prej al grem lahko v sredo pred pregledom? ... ker ne vem koliko časa traja da potem dobiš izvid

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
9.3.2009 9:40:49   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

punce mene pa neki zanima glede laboratorijskih izvidov...

c sredo imam namreč pregled in me zdej zanima a morm it vodo dat kak dan prej al grem lahko v sredo pred pregledom? ... ker ne vem koliko časa traja da potem dobiš izvid

meni je G rekla,da naj grem zmeraj en teden prej. mislim, pa da je boljš kakšen dan prej it.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
9.3.2009 9:44:07   
baby blue
ja jst tud mislim da je bolje kak dan prej it... da so rezultati še realni

Neposredna povezava do sporočila: 2445
9.3.2009 9:45:03   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: ja.lo09

Larilu glede krčev. Prejšnji teden sem bila tudi sama panična glede njih, zato sem se raje šla pokazat.   Rekel mi je da so nevarni tisti krči, ki so podobni menstrualnim in da naj v takem primeru grem direkt v bolnico. Žal to meni ni kaj dosti pomagalo, ker nikoli nisem imela bolečeuser posted image  in teh krčev. Ko se je vlilo se je vlilo. Upam da so tebi znani.

Berem to in berem... pa si mislim ja user posted image  kako pa naj bi vedela, kakšni so menstrualni krčiuser posted image , ker jih k sreči nikoli nisem imela... no potem berem dalje in vidim, da tudi ti nisi vedela. Zgleda, da so tudi menstrualni krči za nekaj dobriuser posted image

Hrbet me tudi na vsake toliko časa zaboli, vendar ni panike, ker vem zakaj me. Samo se pa počutim takrat kot, stara mamauser posted image

Oktavija upam, da bo z user posted image  vse vredu.  Bolniška le ni tok brezveze... pazi nase.

Sontschica ti pa le z dvignjeno glavo.user posted image  Boš videla, da ne bo nobene sodne ureuser posted image , ker stvar najbrž itak obvladaš v nulo. Sicer trema vsekakor bo, samo ravno zaradi te treme lahko izpeljemo zagovor tako kot se zagre... Bo deloval adrenalin 100/huser posted image  Me bomo pa itak pesti tukaj držale in mislile nate.

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
9.3.2009 9:45:59   
vila MaLiNa
Sama grem zmeraj en dan prej. In potem zjutraj tam s polnim mehurjem čakam skoraj urouser posted image user posted image  A mislite, da se lahko v lončku s sabo prinese? To sem prejšnič pozabila vprašat...

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 9.3.2009 9:46:57 >

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
9.3.2009 9:50:17   
klaja
Jutro!

Škorpijončica sem naredila tako kot si napisala in mu povedala za user posted image ter da naj se vzdrži komentarjev in šla ven iz sobe. Zjutraj mi je potem edino rekel, da celo noč ni mogel spat- očitno je imel nočno moro. Ampak jaz se še zmeraj sekiram in ne morem verjet, da je tako proti temu. Saj se bom sprijaznila, on pa tudi!
Pa hvala vsem za vzpodbudne besede!!!!!!!!!!!

Zana21 upam, da bo tokrat vse vredu in da spelješ nosečnost do konca!!

Neposredna povezava do sporočila: 2448
9.3.2009 9:51:52   
baby blue
jst ko sem šla prvič dat vodo in nisem mogla mi j epotem dala kozarček za domov... če ga pa lahko s sabo prineseš svojega pa ne vem... 

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
9.3.2009 10:15:23   
vila MaLiNa
user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   NAS. PREGLED  NS  SPOL

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      ?.?.    

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image      30.03    24.03.(AC)
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      14.04.MF    

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   

01.09. 
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     12.03. 
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   19.03.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     01.04.  04.05.MF

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     25.03.  
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?..
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  07.04. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     31.03.

06.09.  
koss (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )       ?.?.    
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     17.03.    
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (28)          (4. user posted image , 2.user posted image )   21.04.MF user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    27.03.   
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   11.03.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    13.03.   

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    24.03.   
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     01.04.MF 
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    06.04.  
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.

10.09.  
baja* (29)                (2. user posted image , 1.user posted image   08.04.  user posted image
JaLuca (32)              (3.user posted image , 2.user posted image    23.03. 
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )     ?.?.
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.

11.09.  
jpnincy (25)              (1 . user posted image , 0.user posted image )   01.04. 

12.09.  
Casiopea (28)             (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.  

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   11.03.  
indy0024 (25)            (1.user posted image , 0.user posted image )    20.04.   user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     12.03.
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

14.09. 
Sarchi (28)                  (?. user posted image , ?. user posted image  30.03

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     26.03. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.    09.03.

18.09.  
BBP(26)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    10.03.  11.03.

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     10.03.   10.03.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )    17.03.  13.03.
miki_miska83 (?)       (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     18.03.  19.03.

20.09. 
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )   03.0412.03.
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )     ?.?.     10.03.

21.09.  
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.  11.03.
nussy (28)                   (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  10.03.

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    09.03.(gen.p.)

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     09.03.  18.03.
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     09.03.  23.03.

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?. 18.03
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )      16.03.

26.09.  
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      11.03.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.

27.09. 
Anonimna  user posted image  (31)  (?.user posted image , ?.user posted image )         ?.?.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       09.03.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?. 17.03
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )      ?.?.

28.09.  
dolenjka (?)                  (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       27.03. 24.03.

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       12.03.   17.03

30.09.  
Bety11 (43)                 (x.user posted image , 3.user posted image )        11.03.  18.03
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       07.04.   

xx.xx. 
Anonimna D (?)            (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
črviček (?)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
picabo (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
poloko (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
punčka10 (24)             (1.user posted image , 0user posted image )         ?.?.
smetanca (?)                (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.

Skupaj:
79
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25
user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• (odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 2450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    30 dejstev o nosečnosti
    Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?