|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
7.3.2009 10:10:29   
vila MaLiNa
klaja vem, da smo zdele v obdobju, ko nam kakšen pokaže samo kriv prst, me pa že v jok in da te je zaradi tega to še bolj potrlo kot bi te sicer. Sicer pa tako kot si rekla... to je vajina odločitev, in tvoja mami tudi ni imela pravice prenašati tega bremena nate! Do septembra pa je še dolga pot... potem bo pa najmlajši ljubljnček vseh user posted image  Boš videla.

sontschica vaja dela mojstra - še malo pa bo mojster delal vajo user posted image  Nikar ne obupaj. Jaz ponavadi citiram zadnji seznam, da so vsi zadnji podatki gor in citate zbrišem... za vsak slučaj pa še skopiram, če mi error napiše.

majra...dobrodošlauser posted image  Me veseli, da se super počutiš.

Pri meni je pa ginekolog najprej otipal maternico (nekaj malega pod popkom, sem v 15 tednu) in potem sva poslušala srčka user posted image . Malo pa zavidam vsem vam ki že čutite user posted image user posted image

aja Ederberee... tudi z moje strani vse najboljše in najlepše tu pa ti pošiljam eno
user posted image

Upam, da mi bo tako tortico ratalo danes narediti... jagode so še v hladilniku. Mljaskuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
7.3.2009 11:33:37   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa
sontschica vaja dela mojstra - še malo pa bo mojster delal vajo user posted image  Nikar ne obupaj. Jaz ponavadi citiram zadnji seznam, da so vsi zadnji podatki gor in citate zbrišem... za vsak slučaj pa še skopiram, če mi error napiše.

sej jst tut zmeraj tako naredim, sam se mi včasih user posted image in user posted image nočejo pokazat, pa sploh ne vem zakaj.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
7.3.2009 11:42:50   
jasmina in tadej

HVALA TI SONTSCHICA!

Lep pozdrav vsem septembrskim user posted image !

In zelo prijetnih malo manj kot 6mesecov nosečnosti! user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.3.2009 12:49:45   
Rubin.
Da se vam malo javim. Še migam, ampak komaj. Meni je slabo za ****. Upam, da še ta teden potem pa bi se moralo počasi začet umirjat. Nisem za nič, še za compom mi ni sedet.

Sicer pa mislim na vas in vam pošiljam eno virtualno kosilo, da vam ne bo treba kuhat. user posted image

user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
7.3.2009 13:04:13   
škorpijončica
Živjo

Najprej hvala Tulpek in sontschici za vzpodbudne besede.
Anya22 jst sem včeraj dobila angelsounds, pravijo pa, da se bitja srčka ne sliši pred 12 tednom. Jst sm v 14 tednu pa sem se tudi kar lovila, da sem ga našla. Svetujem ti, da vzameš kakšno olivno olje ali pa olje za masažo in se najprej fajn namažeš, da bo prevodno. Na angelsoundu lahko zamenjaš slušalke z kakšnimi bolj kvalitetnimi. Vzemi si čas in srčka ne išči na trebuščku pri popku ampak dosti nižje, jst ga najdem 1 cm nad črtico, če me razumeš kje je to, zato je bolje, da niso vsi domači okoli tebe. Ko ga boš enkrat najdla, bo pa drugič laže.
Klaja, poskusi se čimmanj sekirat...vem, da je težko, če si ti tako vesela, da boš imela še enega otroka, drugi pa nad tem niso navdušeni... Lej, njihov problem, glavno, da sta vidva srečna. Meni je tudi tašča rekla nekaj zelo nesramnih besed, pa sem prefotokopirala slikco iz ultrazvoka pa ji spodaj napisala Otrok ni nikoli slaba novica, pa ji nastavla, da je vidla. Mislim, da se je zamislila nad tem kako se je obnašala in da jo mora biti zdaj prav sram. Ti kar povej atiju, potem pa najbolje, da greš čimprej stran, da se malo pomiri, da te ne bo prizadel s kakšnimi izjavami, ki se jih zaradi jeze ne bo zavedal. Srečno.
Majra, dobrodošla.

Še eno vprašanje za vse; katere vitaminske tablete jamlete? Jst jem sam elevit, pa zdaj ne vem ali lahko zraven vzamem še kakšne vitamine. A zaužijete dovolj kalcija? Meni so sestrične rekle, da so za vsako nosečnost izgubile po en zob zaradi pomanjkanja kalcija.

Zdaj pa na sonček, lepo se imejte

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
7.3.2009 13:20:40   
veselka
ojla,

juhu, pomlad se začenja. se mi zdi, da je letos vse še toliko lepše, ko še dodatna rožica raste. mal se mi toži po plezanju. bo treba še kakšno leto počakat, potem pa bomo skupaj z dojenčkom hodili. mi je zmer blo ful ušeč videt v plezališčih družine z dojenčkom ali malimi otroki.

grem pa v ponedeljek nujno k dermatologu, ker mi je znamenje ponorelo in se mi zdi, da je že dvojne velikosti ven iz kože. no, vsaj v širino ne gre. tko da upam, da ne bo hudega. če ne bo potrebno zdej odstrant, pa po nosečnosti sigurno, ker je na precej nerodnem mestu.

fino se naužijte tega sonca. upam, da je povsod, ker tu pri nas je nebo skoraj brez oblačka user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
7.3.2009 13:26:56   
veselka
škorpijončica: js zaenkrat praznim še centramed mami, potem pa bom prešla na elevit, ker imajo večjo vsebnost vsega. glede na to, da otrok raste, se tudi potreba po vitaminih veča. jem pa tudi kalcij - koralni kalcij v kombinaciji z vitaminom D, ker mi šumeče tablete ne grejo, česa drugega pa niti ne poznam.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
7.3.2009 14:25:29   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Še eno vprašanje za vse; katere vitaminske tablete jamlete? Jst jem sam elevit, pa zdaj ne vem ali lahko zraven vzamem še kakšne vitamine. A zaužijete dovolj kalcija? Meni so sestrične rekle, da so za vsako nosečnost izgubile po en zob zaradi pomanjkanja kalcija.

neo vin, pa magnezijeve šumeče tablete (dM) in multivitaminske šumeče tablete (tudi dm), ker imam zelo slabe, nohte, lase in kožouser posted image

sem jezna sama nase, včeraj sem malega nesla (čez cesto, pa še po tavčjem blatu) in me že od včeraj vse boli, da komaj hodim, tak da večinoma počivam.user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
7.3.2009 14:56:04   
Lenck
Punce, samo glede vitaminčkov: z vitamini ne pretiravat, če jemljete eno multi zadevo, ne še druge, ker preveč vitaminov (posebno A in D) tudi škoduje, tako kot premalo. Če se prehranjujete zdravo, raznovrtsno, sadje in zelenjavo, pa če uživate mlečne izdelke za kalcij, sploh ni panike!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
7.3.2009 18:56:03   
majra
Hvala za dobrodošlico!

Sonchica, ko boš popravljala seznam, moj PDP je 13.9.
Hvala!

Klaja, ne sikiraj se! Če ne bo z veseljem sprejel čudovite novice, je to njegov problem, ne tvoj. Upam, da se je dobro izteklo in si boljše volje.

vitamini....jemljem elevit

veselka, dobro opravi v pon.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
7.3.2009 20:55:17   
Anya22
Škorpjončica, hvala za nasvet. Sem ga upoštevala in sem ravnokar poslušala bitje srčka. Kako lepo, mi je pa žal, da ga nisem nabavila že v prvi nosečnosti. Sem pa bitje srčka dobila takoj, kot da bi vedela kje se nahaja pikica mala. Mi je tako polepšal večer angelsound. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
7.3.2009 21:25:31   
indy0024
cerrrruser posted image kako ste kaj?jaz kar uredu,danes se samo smejim in ful lep dan sem imela!user posted image baby blue oprosti ker ti prej nism odgovorila,jaz zacenjam danes z 13 tednom in zaenkrat kaze,da bo resnicno drugi trimester lepsi kot ta prvi.user posted image user posted image Baby blue kaj pa ti?sicer so meni PDP zmanjsali za en dan in sicer na 12.9. ampak pustimo se presenetiti.user posted image Pravite da je ta aparat ANGELSOUNDU odlicen,verjetno si ga kupim tudi jazuser posted image ,in pomembo je,da plodu ne skoduje kar sem prebrala.Odlicna stvarca!!user posted image user posted image No sedaj pa vas zapuscam,ker se greva z lubijem kartat,zelim vam lepo noc in miren spanec.NOCKOOOOOO!!!!!!se tipkamo jutri!user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
7.3.2009 22:37:13   
zana21
Punce začela sem z vami,vendar me je doletel SS.
Danes sem ponovno zagledala user posted image  user posted image  .
Upam da tokrat grem do konca.

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
8.3.2009 7:21:04   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: zana21

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke. Želim ti lepo, mirno in zdravo nosečnost

Drage septemberke!
Želim vam vse najlepše ob prazniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pobožajte trebuščke in se pustite razvajati

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
8.3.2009 7:39:56   
barika
zana21, čestitke!!! user posted image user posted image

punce, danes lepo praznujte in predvsem, pustite se razvajati.user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
8.3.2009 7:49:14   
sontschica
dobro jutro

vse najlepše ob dnevu žena, pustite, da vas vaši dragi razvajajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anya22 user posted image user posted image user posted image user posted image za najden srček. verjetno je fenomenalen občutek, kajne. tudi jaz komaj čakam, da dobim ta angelsounds.

zana21 user posted image user posted image user posted image user posted image za ponovno user posted image user posted image . želim ti, da bi tokrat bila user posted image vse do  rojstva.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
8.3.2009 7:52:34   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: zana21

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image ! Želim ti lepo in mirno nosečnost in seveda zdravega user posted image .

Anya22 super, da si slišala srčekuser posted image .

Klaja te poponoma razumem, da te take stvari prizadanejo, ker sem sama ista, ampak te res NE SMEJO! Pa naj mu mama pove, ko te ne bo zraven in ne boš vedela za njegovo reakcijo. Mama pa ti tudi naj ne razlaga. Potem bo pa itak kmalu mali sonček tu in vsi bodo le še veseli!

Pa čestitke vsem za dan žena. Pustite se razvajatuser posted image

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
8.3.2009 8:16:26   
pupik
zana21 cestitam!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz vam želim lep dan žena in čimmanj slabosti tistim,ki mamo še s tem probleme.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
8.3.2009 8:41:17   
indy0024
jutrooouser posted image ,kako ste kaj na tak lep soncni dan?Zana21 cestitke se z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bosta z otrocickom vse do konca z nami!!!!user posted image aja pa cetitke za dan zena,ta dan je nas dan zato se pustimo razvajat!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupik)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
8.3.2009 8:48:16   
indy0024
ojjjj Majrauser posted image a te lahko nekaj vprasam v kermu tednu si ti sedaj????ker meni moj ginekolog skoz neki spreminja glede PDPuser posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
8.3.2009 8:59:43   
Bety11
Pozdravljene!

user posted image Čestitke za metuljčke, uspešne preglede in Dan žena!!!user posted image user posted image user posted image

Klaja....Ko smo že pri Danu žena....Tebi so tvoji najbližji obesili občutke krivde..user posted image .PO NEPOTREBNEM!!!...Tvoje življenje je samo tvoje in oni tega niso upravljalci in ne lastniki!!!
To jim boš mogla tudi povedati v OČI!user posted image
Mami in oči pa naj živita SVOJA življenja....Zdi se mi, da jih nimata in se vtikata tam kjer ne bi smela...
Oprosti, ker sem prestroga in groba, samo sem resnično jezna, da si eni tako dovoljijo...
Ne dopuščaj več tega. Slabe stvari so del življenja in na njih nimamo vpliva. Vedno pa upamo, da bo vse OK in tako tudi ti, v tej nosečnosti, upaš, da bo s user posted image  vse v redu, se ga veseliš in tukaj ti želimo in navijamo, da bo tvoj user posted image  najbolj priden, najbolj zdrav.....
Na današnji dan so ženske rekle stop moškem šovinizmu in so z nageljni sporočale, da niso glupe, nesposobne, maloumne....
In, ko boš od očeta dobila rožico danes, ga vprašaj, če ti s tem sporoča, da te prizna kot odraslo, samostojno, neodvisno, pametno, premišljeno....človeško bitje. user posted image  uffffuser posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
8.3.2009 9:07:04   
Bety11
Anya22....Čestitam na AS in srčku...Jaz tam slišim samo svoj utrip. Ga štejem in vem, da je moj, ker pri otroku utripa 2x v sekundi najmanj. Se ne sekiram, ker mislim, da je prezgodaj.

Moje slabosti so še prisotne. Nobena hrana ni prava. Trebuh pa imam prevelik.

Naslednji teden bo še malo zmrznilo od zunaj in dež bo....Danes, pa je ČUDOVIT DAN...user posted image

Za vitamine in dodatke, pa je meni zdravnik rekel, da samo denar zapravljamo. Vse umetno je za telo nesprejemljivo in težko prebavljivo. Naše telo hoče vitamine iz sadja in zelenjave in če uživamo dovolj le-tega pa mlečne izdelke, pa tudi meso...ni razloga za skrbi in stroške...

Jaz vsak dan napadam regrat....user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
8.3.2009 9:23:23   
vila MaLiNa
Dober dan.

Bety11 ne se tok razburjat danesuser posted image , je tak lep sonček pa še naš praznikuser posted image . Sicer pa razburjanje škoduje lepotiuser posted image in kar je najbolj pomembno našim user posted image . Sicer pa... strinjam se z vsem napisanim!

Žana21 bravouser posted image . Čuvaj svojo pikicouser posted image .

Punce drage, uživajte v dnevu in družbi svojih najbljižjihuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
8.3.2009 11:42:32   
Anonimen
ojlauser posted image

Najprej LEP DAN ŽENA VSEM user posted image

Punce jaz sem bila zdaj 3 dni v bolnici na infuzijah in ABuser posted image  Hvala bogu je vse ok s pikico, bilo me je pa strah za znoret. Imela sem visoko vročino, visok pritisk, visok pulz (do 170), kašljam, nahodna sem in zelo slabo kri sem imela. To vse je lahko vzrok izčrpanosti, ker sem zdaj mesec in pol cele dneve delala za faks, zato punce vam polagam na srce da se ne obremenjujete s faksom, službo oz. s stvarmi ki jih morate opravit, ker se ne splača.

zana21 čestitkeuser posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
8.3.2009 14:02:23   
barika
Tamika, sem prebrala na mami. Važno, da je z vama vse ok!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?