suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če misliš na vročino, jo imamo spet. A je visoka? 38,7 spet imate vročino? naj se tvoja pikica hitro pozdravi oz. naj zobek hitro pokuka na plan IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo, Manca je skopana in panča. zdej pa samo upam, da bo spalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naša tudi spi od 8ih. je čez dan bolj malo spala, tako da upam, da bo ponoči mir! pri vseh! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a so vas danes vaši presenetili z rožicami? ne pa sem mislila, da se bo kaj spomnil, pa nič. prvo leto sem za vsak praznik kaj dobla, zdej se je pa ful ohladil! tu pa tam kakšna pozornost tudi ni odveč! IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw jst bom v soboto z Nejcem SS a ti prideš ? mi2 prideva! sj boste z , ne? IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evola pa je še en dan za mano-smo zdržal , mal je bilo borb glede spanja ampak je omagal. vse zlikano pospravljeno ..., no pa še fajn smo se navozičkal tko da me zdej prav noge bolijo- čer za pospravljanje in likanje. Mene pa likanje jutri čaka Tudi mene jst sem snoči do 1ih! sem bla sama doma, pa sem gledla film in je hitro minilo! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo to je pa moja miškica dobila za svoj prvi 8 marec mi imamo podobnega, sam da je cel roza. je skor mal preveč kričeč IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti sam pazi da ne pregori. zgleda da bo barbaw spet mogla najdet kako hudo fotko, da nas mine gledat lučko jaz sem tudi lačna fuuuul, zdaj pa mojega šuntam, da naj nama gre naredit toaste , pa pravi ju3 boš pa spet težila, da si debela moram vam povedat, da včeraj ko sem se šla malo potepat, jao meni kolk so vse punce suhe dobesedno trlice To še ne pomeni, da so lepe!!! podpišem! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti Pa dober tek!!!!Blagorčka, jaz bi tud Mi tako kruli po želodcu in bi jedla vse po spisku A se še nisi navadila, da ne ješ? Meni kruli, ker je moj jedel mini pizze in tako diši, mmmmm. Bi zdaj lahko vse požrla. Nekako se še nazaj držim, pa se najraje ne bi. Sem v hudi dilemi. za trdno voljo! IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 moj je 25,7 moj je neki čez 26, zato pa moram spravit dol min.10 kg! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moram vam pokazat, še eno lepo slikco Žan in AT