Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:41:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 moj je 25,7 Kaj bi dala, da bi moj bil toliko Moj je 32 če bo šlo dol kot do zdej boš kmalu tam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:41:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Lučka v hladilniku še skoz sveti in kaka odločitev je padla kruh in evrokrem ufffffff ne mi delat spomine, da ne začnem na te kokice mazat še evrokrem. bolš da si sam napisala :ja neki bom zmazala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:41:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 24,1 normalno prehranjena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:42:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti sam pazi da ne pregori. zgleda da bo barbaw spet mogla najdet kako hudo fotko, da nas mine gledat lučko jaz sem tudi lačna fuuuul, zdaj pa mojega šuntam, da naj nama gre naredit toaste , pa pravi ju3 boš pa spet težila, da si debela moram vam povedat, da včeraj ko sem se šla malo potepat, jao meni kolk so vse punce suhe dobesedno trlice ah dej nehi no, ti si pa res eno simpatično blond bitje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:43:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, ss, edina in tally imate zs midve z mafi sva pa luft barbaw, ti že veš, saj si mi ti poslala zs od didline aja, potem pa tako reči Sem se registrirala, pa še nisem dobila maila. Ne sodiš v elito RR jaz nimam niti najmanjše želje bit v "eliti" jz tud ne, sploh pa ne v taki, ko barem kaki nicki so notri en nick me je pa presenetil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:43:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Lučka v hladilniku še skoz sveti in kaka odločitev je padla kruh in evrokrem ufffffff ne mi delat spomine, da ne začnem na te kokice mazat še evrokrem. bolš da si sam napisala :ja neki bom zmazala ni več ne duha, ne sluha
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 24,1 A si shujšala al zrasla?Hecam se. Punca do 25 je popolnoma normalna teža in nikar se ne sekiraj. Za tisti problem , ki ga imaš ti, pa dobro veš, da pomaga samo trening 173 kg in 72 kg ja sej vem, samo spravit se moram k delu, samo trenutno se nisem mogla upreti toastu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:44:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi a maš kakšno možnost pridet do Mengša na koffe? v torek če mi znese tam okol 13-14 upam, da ti bo zneslo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:44:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, ss, edina in tally imate zs midve z mafi sva pa luft barbaw, ti že veš, saj si mi ti poslala zs od didline aja, potem pa tako reči Sem se registrirala, pa še nisem dobila maila. Ne sodiš v elito RR jaz nimam niti najmanjše želje bit v "eliti" jz tud ne, sploh pa ne v taki, ko barem kaki nicki so notri en nick me je pa presenetil firbec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:44:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 moj je 25,7 Kaj bi dala, da bi moj bil toliko Moj je 32 če bo šlo dol kot do zdej boš kmalu tam Lažje je reči, kot doseči. Sem pa štartala iz 35,2 Do tvojega ITM ja moram zgubiti še 17kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:44:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** očitno bo jutri spet zatišje na RR ker bomo vse likale, cunje mislim ja, da ne bo pomote čaki, samo to se mormo pa zmenit, kdaj bo katera likala, da raporedimo dežurstvo na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:45:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Lučka v hladilniku še skoz sveti in kaka odločitev je padla kruh in evrokrem ufffffff ne mi delat spomine, da ne začnem na te kokice mazat še evrokrem. bolš da si sam napisala :ja neki bom zmazala ni več ne duha, ne sluha no mal si me pa potolažla , ti si kar privošči dej še enga namesto mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moram vam pokazat, še eno lepo slikco Žan in AT Edina, a ne vidiš kako je srečen z dvema Usmili se ga Pa še Primož in Jure v ozadju Dej Edina reci JA nema šanse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:45:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 24,1 A si shujšala al zrasla?Hecam se. Punca do 25 je popolnoma normalna teža in nikar se ne sekiraj. Za tisti problem , ki ga imaš ti, pa dobro veš, da pomaga samo trening 173 kg in 72 kg ja sej vem, samo spravit se moram k delu, samo trenutno se nisem mogla upreti toastu Pol si shujšala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:45:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** očitno bo jutri spet zatišje na RR ker bomo vse likale, cunje mislim ja, da ne bo pomote jaz bom tudi likaladoplodan, če bo Alja za stvar Manca bo mogla bit, ker bo v atijevi oskrbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:46:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** firbec ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:46:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moram vam pokazat, še eno lepo slikco Žan in AT Edina, a ne vidiš kako je srečen z dvema Usmili se ga Pa še Primož in Jure v ozadju Dej Edina reci JA nema šanse a dej no, bo AT imela bratca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:46:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi a maš kakšno možnost pridet do Mengša na koffe? v torek če mi znese tam okol 13-14 upam, da ti bo zneslo a boš mela čas, pa kar objavi na svojem koncu naj se vsi skidajo z ceste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:46:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moram vam pokazat, še eno lepo slikco Žan in AT Kdo pa je vmes? moj možiček bogi, še kar upaaaa Samo bi lahko še 1 naštimala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:46:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 24,1 Pa ti si bolj suha od mene!!!!! Kje pa skrivaš te kile? V jeziku? mal heca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:46:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Lučka v hladilniku še skoz sveti in kaka odločitev je padla kruh in evrokrem ufffffff ne mi delat spomine, da ne začnem na te kokice mazat še evrokrem. bolš da si sam napisala :ja neki bom zmazala Hb, da ne maram tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:47:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally en nick me je pa presenetil mene pa kar 2
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:47:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 24,1 A si shujšala al zrasla?Hecam se. Punca do 25 je popolnoma normalna teža in nikar se ne sekiraj. Za tisti problem , ki ga imaš ti, pa dobro veš, da pomaga samo trening 173 kg in 72 kg ja sej vem, samo spravit se moram k delu, samo trenutno se nisem mogla upreti toastu Pol si shujšala ja res sem lahko ponosna, da sem v 4 mesecih shujšala za natanko 1,2 kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:47:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Moram vam pokazat, še eno lepo slikco Žan in AT Edina, a ne vidiš kako je srečen z dvema Usmili se ga Pa še Primož in Jure v ozadju Dej Edina reci JA nema šanse a dej no, bo AT imela bratca dej da ne bo AT dolgčas, ti ss pa bi tud lahko kej uštimala po poroki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:48:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 24,1 A si shujšala al zrasla?Hecam se. Punca do 25 je popolnoma normalna teža in nikar se ne sekiraj. Za tisti problem , ki ga imaš ti, pa dobro veš, da pomaga samo trening 173 kg in 72 kg ja sej vem, samo spravit se moram k delu, samo trenutno se nisem mogla upreti toastu Pol si shujšala ja res sem lahko ponosna, da sem v 4 mesecih shujšala za natanko 1,2 kg sori ampak tole je
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?