Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:26:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** očitno bo jutri spet zatišje na RR ker bomo vse likale, cunje mislim ja, da ne bo pomote čaki, samo to se mormo pa zmenit, kdaj bo katera likala, da raporedimo dežurstvo na RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:26:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo to je pa moja miškica dobila za svoj prvi 8 marec iiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:26:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti sam pazi da ne pregori. zgleda da bo barbaw spet mogla najdet kako hudo fotko, da nas mine gledat lučko Ne bom, ne bom. Kar pejte gledat, potem itak ne boste imele časa gledat v hladilnik, če dela lučka, ker boste tempirane zaradi službe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:27:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti Pa dober tek!!!!Blagorčka, jaz bi tud Mi tako kruli po želodcu in bi jedla vse po spisku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:27:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti sam pazi da ne pregori. zgleda da bo barbaw spet mogla najdet kako hudo fotko, da nas mine gledat lučko SS ti greš lahko gledat, mafi pa ne sme
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti sam pazi da ne pregori. zgleda da bo barbaw spet mogla najdet kako hudo fotko, da nas mine gledat lučko jaz sem tudi lačna fuuuul, zdaj pa mojega šuntam, da naj nama gre naredit toaste , pa pravi ju3 boš pa spet težila, da si debela moram vam povedat, da včeraj ko sem se šla malo potepat, jao meni kolk so vse punce suhe dobesedno trlice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:28:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti Pa dober tek!!!!Blagorčka, jaz bi tud Mi tako kruli po želodcu in bi jedla vse po spisku A se še nisi navadila, da ne ješ? Meni kruli, ker je moj jedel mini pizze in tako diši, mmmmm. Bi zdaj lahko vse požrla. Nekako se še nazaj držim, pa se najraje ne bi. Sem v hudi dilemi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:28:52
|
|
|
|
tally
|
mafi a maš kakšno možnost pridet do Mengša na koffe?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:29:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, ss, edina in tally imate zs midve z mafi sva pa luft barbaw, ti že veš, saj si mi ti poslala zs od didline aja, potem pa tako reči Sem se registrirala, pa še nisem dobila maila. Ne sodiš v elito RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** očitno bo jutri spet zatišje na RR ker bomo vse likale, cunje mislim ja, da ne bo pomote ja, čeprav moj je spet do nadalnjega doma , tako da bomo lahko likali in likali kriza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:30:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, ss, edina in tally imate zs midve z mafi sva pa luft barbaw, ti že veš, saj si mi ti poslala zs od didline aja, potem pa tako reči Sem se registrirala, pa še nisem dobila maila. Ne sodiš v elito RR jaz nimam niti najmanjše želje bit v "eliti"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:30:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti sam pazi da ne pregori. zgleda da bo barbaw spet mogla najdet kako hudo fotko, da nas mine gledat lučko jaz sem tudi lačna fuuuul, zdaj pa mojega šuntam, da naj nama gre naredit toaste , pa pravi ju3 boš pa spet težila, da si debela moram vam povedat, da včeraj ko sem se šla malo potepat, jao meni kolk so vse punce suhe dobesedno trlice Ma kje ti živiš!!!! Pridi k nam, pa boš vidla vse prej kot suhice. KAJ PA JE ZA TEBE SUHO? Pa ja derem se, ker si suha in ne razumem, kje je tvoja meja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:30:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** očitno bo jutri spet zatišje na RR ker bomo vse likale, cunje mislim ja, da ne bo pomote ja, čeprav moj je spet do nadalnjega doma , tako da bomo lahko likali in likali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:30:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, ss, edina in tally imate zs midve z mafi sva pa luft barbaw, ti že veš, saj si mi ti poslala zs od didline aja, potem pa tako reči Sem se registrirala, pa še nisem dobila maila. Ne sodiš v elito RR Sem dala čisto en x nick.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:31:32
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos koliko je tvoj ITM?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:31:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, ss, edina in tally imate zs midve z mafi sva pa luft barbaw, ti že veš, saj si mi ti poslala zs od didline aja, potem pa tako reči Sem se registrirala, pa še nisem dobila maila. Ne sodiš v elito RR Sem dala čisto en x nick.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:31:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti Pa dober tek!!!!Blagorčka, jaz bi tud Mi tako kruli po želodcu in bi jedla vse po spisku A se še nisi navadila, da ne ješ? Meni kruli, ker je moj jedel mini pizze in tako diši, mmmmm. Bi zdaj lahko vse požrla. Nekako se še nazaj držim, pa se najraje ne bi. Sem v hudi dilemi. Sem pa tja me zagrabi, da bi še jedla Drugače, pa sem hitro sita in niti ne moram pretiravat s hrano, ker imam že precej mali želodček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:31:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti sam pazi da ne pregori. zgleda da bo barbaw spet mogla najdet kako hudo fotko, da nas mine gledat lučko jaz sem tudi lačna fuuuul, zdaj pa mojega šuntam, da naj nama gre naredit toaste , pa pravi ju3 boš pa spet težila, da si debela moram vam povedat, da včeraj ko sem se šla malo potepat, jao meni kolk so vse punce suhe dobesedno trlice To še ne pomeni, da so lepe!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:32:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti sam pazi da ne pregori. zgleda da bo barbaw spet mogla najdet kako hudo fotko, da nas mine gledat lučko Ne bom, ne bom. Kar pejte gledat, potem itak ne boste imele časa gledat v hladilnik, če dela lučka, ker boste tempirane zaradi službe. kaj pa zdej veš kje je še služba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:33:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti Pa dober tek!!!!Blagorčka, jaz bi tud Mi tako kruli po želodcu in bi jedla vse po spisku A se še nisi navadila, da ne ješ? Meni kruli, ker je moj jedel mini pizze in tako diši, mmmmm. Bi zdaj lahko vse požrla. Nekako se še nazaj držim, pa se najraje ne bi. Sem v hudi dilemi. Sem pa tja me zagrabi, da bi še jedla Drugače, pa sem hitro sita in niti ne moram pretiravat s hrano, ker imam že precej mali želodček Se vsaj ne pregrešiš fejst, če se že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:33:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:34:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos koliko je tvoj ITM? Mislim, da nekje okoli 25,4 moj je 25,7
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram vam pokazat, še eno lepo slikco Žan in AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:34:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** donc grem pa jz gledat če v hladilniku lićka sveti sam pazi da ne pregori. zgleda da bo barbaw spet mogla najdet kako hudo fotko, da nas mine gledat lučko Ne bom, ne bom. Kar pejte gledat, potem itak ne boste imele časa gledat v hladilnik, če dela lučka, ker boste tempirane zaradi službe. kaj pa zdej veš kje je še služba Jaz bi mogla že drug mesec lepo it, ampak bom koristila lanski dopust, ker ga ne šenkam več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:34:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana, ss, edina in tally imate zs midve z mafi sva pa luft barbaw, ti že veš, saj si mi ti poslala zs od didline aja, potem pa tako reči Sem se registrirala, pa še nisem dobila maila. Ne sodiš v elito RR
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?