Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:06:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. jaz vem, da ne bom reagirala na take, samo blokiram pa je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:07:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. še vseeno se je neki vsajala zjutraj na naše debate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:07:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a so vas danes vaši presenetili z rožicami? Mene ne, ker jih ne maram. Ponavadi mi je prinesel kako čokoladico, sedaj je ne smem in ni prinesel nič Recesija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:07:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. ja sem donc brala za včeraj zvečer in sem videla, da sta bila 2 posta, ki jih nisem videla in se mi je zdelo, da bi lahko bil provokator
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. ja, ker vidijo da nam niti malo niso zanimivi Estrella dej mi pošlji tist ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:08:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. še vseeno se je neki vsajala zjutraj na naše debate Nobenega komentarja in bo mir, ker se jim ne bo dalo čakat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:09:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. ja, ker vidijo da nam niti malo niso zanimivi Estrella dej mi pošlji tist ZS ej edina, a veš, da sem tud jz to že hotla prejle napist, pa sem pozabla Estrella: še men
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:09:23
|
|
|
|
jana81
|
evo jst sem pojedla dva mutirana (beri extra velika) kivija, zdej pa grem pod tuš... upam da boste pol še čvekale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:09:45
|
|
|
|
mafi
|
čer evola pa je še en dan za mano-smo zdržal , mal je bilo borb glede spanja ampak je omagal. vse zlikano pospravljeno ..., no pa še fajn smo se navozičkal tko da me zdej prav noge bolijo- estrella: da sta obe bolje , kaj AKja spet sračka z hrano barbaw: za -kg , pa kaj Majo spet kuha , da ste se danes imeli fajn ss:za spanje in MANCA NE ZBUJI SE DO JUTRA edinaos:bogica mala , calpol daješ na 6ur,če je pa full visoka temperatura pol lahko prešaltaš na 4ure tally:o soseda , kako je kej Emiljija a je nehala protestirat z GH jana81: a si že kej poslikala Nejca zdej ko je večinoma v vertikali za buško in upam da se je povlekla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:10:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. še vseeno se je neki vsajala zjutraj na naše debate samo ni bilo reakcije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:10:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce a so vas danes vaši presenetili z rožicami? Mene ne, ker jih ne maram. Ponavadi mi je prinesel kako čokoladico, sedaj je ne smem in ni prinesel nič Recesija Bi ti pa prinesel kako solatko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:10:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. ja, ker vidijo da nam niti malo niso zanimivi Estrella dej mi pošlji tist ZS ej edina, a veš, da sem tud jz to že hotla prejle napist, pa sem pozabla Estrella: še men firbec
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:10:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. ja, ker vidijo da nam niti malo niso zanimivi Estrella dej mi pošlji tist ZS ej edina, a veš, da sem tud jz to že hotla prejle napist, pa sem pozabla Estrella: še men o čem ve to ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:11:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evola pa je še en dan za mano-smo zdržal , mal je bilo borb glede spanja ampak je omagal. vse zlikano pospravljeno ..., no pa še fajn smo se navozičkal tko da me zdej prav noge bolijo- čer za pospravljanje in likanje. Mene pa likanje jutri čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:11:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. še vseeno se je neki vsajala zjutraj na naše debate Nobenega komentarja in bo mir, ker se jim ne bo dalo čakat čaki čaki bo kmal kaka priletela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:11:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jana81: a si že kej poslikala Nejca zdej ko je večinoma v vertikali za buško in upam da se je povlekla. joj a veš da še ne, ker je ati bil do večera zunaj in drve zlagal. Bom obljubim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:12:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evola pa je še en dan za mano-smo zdržal , mal je bilo borb glede spanja ampak je omagal. vse zlikano pospravljeno ..., no pa še fajn smo se navozičkal tko da me zdej prav noge bolijo- čer za pospravljanje in likanje. Mene pa likanje jutri čaka mene tudi, nekaj sem že danes, ostalo jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:12:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. ja, ker vidijo da nam niti malo niso zanimivi Estrella dej mi pošlji tist ZS ej edina, a veš, da sem tud jz to že hotla prejle napist, pa sem pozabla Estrella: še men o čem ve to ? metla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:13:28
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi tally:o soseda , kako je kej Emiljija a je nehala protestirat z GH o soseda ja trenutno kr lepo je, če odštejem današnji dan ko je pojedla normalno samo zajtrk in večerjo, čez dan pa samo en mali frutek . potepanje ji ne leži glih najbolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:13:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evola pa je še en dan za mano-smo zdržal , mal je bilo borb glede spanja ampak je omagal. vse zlikano pospravljeno ..., no pa še fajn smo se navozičkal tko da me zdej prav noge bolijo- čer za pospravljanje in likanje. Mene pa likanje jutri čaka Tudi mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:14:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. ja, ker vidijo da nam niti malo niso zanimivi Estrella dej mi pošlji tist ZS ej edina, a veš, da sem tud jz to že hotla prejle napist, pa sem pozabla Estrella: še men firbec pa še jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:15:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evola pa je še en dan za mano-smo zdržal , mal je bilo borb glede spanja ampak je omagal. vse zlikano pospravljeno ..., no pa še fajn smo se navozičkal tko da me zdej prav noge bolijo- čer za pospravljanje in likanje. Mene pa likanje jutri čaka jaz mam tudi za likat, bom verjetno jutri ko je moj zjutri na šihtu pa bom imela čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:17:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi jana81: a si že kej poslikala Nejca zdej ko je večinoma v vertikali za buško in upam da se je povlekla. joj a veš da še ne, ker je ati bil do večera zunaj in drve zlagal. Bom obljubim te držim za besedo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:17:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. ja, ker vidijo da nam niti malo niso zanimivi Estrella dej mi pošlji tist ZS ej edina, a veš, da sem tud jz to že hotla prejle napist, pa sem pozabla Estrella: še men firbec pa še jaz firbci babji neki smo se menile v petek na čveku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 8.3.2009 21:18:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič ni majčic na desni strani ej smo mele pavzo, da ne bo spet koga kaj motilo A ste videle, kako hitro provokatorji odnehajo, če ni odziva. ja, ker vidijo da nam niti malo niso zanimivi Estrella dej mi pošlji tist ZS ej edina, a veš, da sem tud jz to že hotla prejle napist, pa sem pozabla Estrella: še men firbec pa še jaz jaz tud pa sploh ne vem o čem se gre
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?