|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
8.3.2009 18:17:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

mogoče katera kaj ve, kako je z NoBady??? 

jaz nič ne vem user posted image

Mi je poslala sms in pravi, da se nič konkretnega ne dogaja. CTG je pokazal popadke, ki jih pa ona ni čutila. Vse vas pozdravlja in je vesela, da mislimo nanjo. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
8.3.2009 18:21:52   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz pa jem svoje kosilo - pico. user posted image user posted image
Sva bile dolgo vzunaj z Niko, potem je jedla in malo jo je zvijalo in sem ji trebušček masirala... zgleda, da ji ni pasala zelena solata, ki sem jo včeraj jedla. Ampak ona je tako potrpežljivo dekle. Ali pa je ne boli tako zelo. Napne se, da je čisto rdeča v obraz in potem prdne, če pa ne pa jo pomasiram in je boljše. Na rsečo vse skupaj ne traja dolgo. Bom pa nabavla koroške kapljice čim prej, za vsak slučaj.

sej zelena solata je vendar na seznamu jedi, ki naj jih doječa mamica sploh nebi jedla user posted image

Sej čokolada tud, pa ji nič ni po njej. user posted image
Ma ne, sej solate ne bom več, sem rekla da probam. Kot sem rekla prej, pa ni takooo zelo hudo. Tija je imela krče in je jokala, pa tud ni bilo tako hudo, kot berem da je pri nekaterih. Upam, da nam zdaj tudi rata mila oblika. user posted image

ja si že stestirala, kok jo lah poješ da ni krize user posted image user posted image user posted image

Uh, pol mam pa srečo.user posted image
Ma po moje je čist odvisno od otroka do otroka. V prvo nisem smela čokolade, tokrat lahko. V prvo marsičesa nisem smela, no tokrat še ne vem. Je pa treba pol tud mal probavat, da vidiš. Tako vidim, da zelena solata no go. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
8.3.2009 18:22:04   
MalaČebelica

no, vseeno je bil čudovit dan, sva šla z mojim na sprehod ob jezeru, se je tak sonček naredu, da sva se v puloverjih sprehajala, potem posedala na sončku in za piko na i še 3 kepce božanskega sladoleda...

zdaj me spet dajejo lažni popadki user posted image user posted image user posted image

vidim, da je danes tu totalno zatišje, se vse lepo martinčkate user posted image user posted image user posted image

no fajn, da si se malo pocartala.

kaj veš - mogoče pa danes ne bojo lažni popadki user posted image user posted image user posted image user posted image

nismo se na žalost nič kaj martinčkali, ker smo do zdaj imeli obisk. pa to še tak ne preveč fajni - moje starše pa od moža. ko tašča vedno nekaj tak pametuje, da mi je še zdaj slabo od pripomb user posted image

ja je blo prav lušno in še vedno upam, da se moji Lažni tečkoti spremenijo v prave user posted image user posted image user posted image

pametne tašče, ja tell me about it.. najboljš sploh ne poslušat pa ignorirat, čeprav je težko še posebej če govorijo non stop user posted image

Jap. In moja je točno taka. Včasih mi že res gre pri ušesih ven.
Pol pa še ima take - da ja, da saj ona ve, da nobenemu ne paše, da tašča hodi na obisk in da njej tudi ni pasalo, ko je njena tašča ful pametovala... Ja, pa za koga vraga pa pol nonstop pride in še pametuje zraven user posted image user posted image user posted image Mogoče misli, da bom jaz rekla, da vedno lahko pride in da mi je fajn al kaj - sam jaz sem kar tiho, pa naj si misli kar si če user posted image user posted image user posted image user posted image saj nisem jaz rekla, da ni fajn če pride na obisk - je ona sama to rekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
8.3.2009 18:22:25   
yania
Nobady...dihamo s tabo...drži se....naj čimprej mine tahudi del, in da v objem dobiš svojega miškolinčka......

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
8.3.2009 18:23:05   
Pupa7

Mi je poslala sms in pravi, da se nič konkretnega ne dogaja. CTG je pokazal popadke, ki jih pa ona ni čutila. Vse vas pozdravlja in je vesela, da mislimo nanjo. user posted image

no, tole pa še bo znalo potrajat, tako da držimo pesti, dans še nismo nobenga marčevčka ali marčevke doble, tako da je skrajni čas da se nekaj premakne user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
8.3.2009 18:23:11   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Pupa, samo še 13 dni, a? Bi res lahko bili že pravi popadki, a?

A SPPS se že kaj javi? A je kaka slikica že od njenega sončka?

ja lahko bi bli, pa me hecajo že več kot en teden lažni, tko da... naj že bodo pravi, pravim jaz user posted image user posted image user posted image

spps pa je ko rožca, vse je super, mali se pridno doji, ona nič šivana edin pravi da jo rit boli user posted image user posted image user posted image slikco njenga sončka pa še dobimo, verjetno že jutri, saj gre že jutri domov user posted image user posted image user posted image

zakaj pa jo rit boli user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
8.3.2009 18:23:42   
MalaČebelica

Aha, torej še čakamo in držimo pestke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
8.3.2009 18:26:00   
yania
Pupa, sem gledala tvoje izdelke - volnene...kolk cortkano....
Dekica je za pojest,,,pa jopčka....kak brezrokavniček še naredi, ko imaš čas...ti bo prav prišel.,,,,,user posted image user posted image
Timon je tudi včeraj dobil 4 pare copatk,,je tašča kupila volno in dala delat jih eni sorodnici...fulll so lepkani...bom jih poslikala, samo ne danes...2 paraq malih za zdaj , 2 pa večjih za ene pol leta...so pa temno modri (2) in beli (2)....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 4208
8.3.2009 18:28:18   
Najaa
Ej Pupa, ti maš vedno ene svetovne okol tašč! Kaj je bila že ena nekaj tednov nazaj? Joj, pa še svojemu sem povedala, da sva se oba smejala... zdej se pa ne spomnem. Aja, tista z dieto! Kaj je že bilo?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
8.3.2009 18:39:16   
yania
Grem malo pospraviti po hiš...miza je spet polna enih drobnarij od Naje....

Lepo bodte.....se tipkamo kasneje.....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
8.3.2009 18:39:34   
Pupa7

Ej Pupa, ti maš vedno ene svetovne okol tašč! Kaj je bila že ena nekaj tednov nazaj? Joj, pa še svojemu sem povedala, da sva se oba smejala... zdej se pa ne spomnem. Aja, tista z dieto! Kaj je že bilo?

a veš da se ne spomnim, moja tašča je itak zmer na dieti skoz hujša in je vsak dan hujša... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
8.3.2009 18:40:33   
Pupa7

Pupa, sem gledala tvoje izdelke - volnene...kolk cortkano....
Dekica je za pojest,,,pa jopčka....kak brezrokavniček še naredi, ko imaš čas...ti bo prav prišel.,,,,,user posted image user posted image
Timon je tudi včeraj dobil 4 pare copatk,,je tašča kupila volno in dala delat jih eni sorodnici...fulll so lepkani...bom jih poslikala, samo ne danes...2 paraq malih za zdaj , 2 pa večjih za ene pol leta...so pa temno modri (2) in beli (2)....

yania hvala za kompliment, če bom še kaj štrikala nevem, sem se malo naveličala, no mogoče kak brezrokavnik še nardim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
8.3.2009 18:40:48   
Najaa

a veš da se ne spomnim, moja tašča je itak zmer na dieti skoz hujša in je vsak dan hujša... user posted image user posted image user posted image

To ja! user posted image user posted image user posted image  
Takih tašč je po moje veliko... user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
8.3.2009 18:40:59   
Pupa7

Pupa, samo še 13 dni, a? Bi res lahko bili že pravi popadki, a?

A SPPS se že kaj javi? A je kaka slikica že od njenega sončka?

ja lahko bi bli, pa me hecajo že več kot en teden lažni, tko da... naj že bodo pravi, pravim jaz user posted image user posted image user posted image

spps pa je ko rožca, vse je super, mali se pridno doji, ona nič šivana edin pravi da jo rit boli user posted image user posted image user posted image slikco njenga sončka pa še dobimo, verjetno že jutri, saj gre že jutri domov user posted image user posted image user posted image

zakaj pa jo rit boli user posted image

čak jo bom prašala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4214
8.3.2009 18:41:47   
Najaa
yania, si ugotovila, če ima Timon dovolj hrane ali preveč ali premalo? Si poklicala P?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
8.3.2009 18:42:56   
Pupa7

To ja! user posted image user posted image user posted image  
Takih tašč je po moje veliko... user posted image user posted image

verjetno res malo morje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
8.3.2009 18:46:38   
Pupa7

no, vseeno je bil čudovit dan, sva šla z mojim na sprehod ob jezeru, se je tak sonček naredu, da sva se v puloverjih sprehajala, potem posedala na sončku in za piko na i še 3 kepce božanskega sladoleda...

zdaj me spet dajejo lažni popadki user posted image user posted image user posted image

vidim, da je danes tu totalno zatišje, se vse lepo martinčkate user posted image user posted image user posted image

no fajn, da si se malo pocartala.

kaj veš - mogoče pa danes ne bojo lažni popadki user posted image user posted image user posted image user posted image

nismo se na žalost nič kaj martinčkali, ker smo do zdaj imeli obisk. pa to še tak ne preveč fajni - moje starše pa od moža. ko tašča vedno nekaj tak pametuje, da mi je še zdaj slabo od pripomb user posted image

ja je blo prav lušno in še vedno upam, da se moji Lažni tečkoti spremenijo v prave user posted image user posted image user posted image

pametne tašče, ja tell me about it.. najboljš sploh ne poslušat pa ignorirat, čeprav je težko še posebej če govorijo non stop user posted image

Jap. In moja je točno taka. Včasih mi že res gre pri ušesih ven.
Pol pa še ima take - da ja, da saj ona ve, da nobenemu ne paše, da tašča hodi na obisk in da njej tudi ni pasalo, ko je njena tašča ful pametovala... Ja, pa za koga vraga pa pol nonstop pride in še pametuje zraven user posted image user posted image user posted image Mogoče misli, da bom jaz rekla, da vedno lahko pride in da mi je fajn al kaj - sam jaz sem kar tiho, pa naj si misli kar si če user posted image user posted image user posted image user posted image saj nisem jaz rekla, da ni fajn če pride na obisk - je ona sama to rekla user posted image user posted image user posted image

očitno se smatra za fajnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4217
8.3.2009 18:47:26   
Najaa
Kaj morje, ocean! user posted image user posted image  Če sklepam po številu postov o taščah na Družinsko življenje, je situacija zelo kritična. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
8.3.2009 18:47:46   
Pupa7
no odgovor spps zakaj jo je rit bolela:user posted image user posted image user posted image user posted image

Rit me je bolela, ker je mali dol pritiskal, ven se mu pa ni mudilo hahahah

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 8.3.2009 18:49:23 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
8.3.2009 18:48:39   
Pupa7

Kaj morje, ocean! user posted image user posted image  Če sklepam po številu postov o taščah na Družinsko življenje, je situacija zelo kritična. user posted image

atlantik al tihi, po mojem bolj atlantik, ker prav tiho niso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
8.3.2009 18:51:30   
Najaa

atlantik al tihi, po mojem bolj atlantik, ker prav tiho niso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kaj misliš, da bomo me ko bomo tašče, tud tak glasne?user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
8.3.2009 18:52:55   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz vem, da se nikol ne bom nikamor silila, ker že po naravi nisem tak tip... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
8.3.2009 18:55:41   
Pupa7
punce a vam nekaj zaupam, jaz bi pa rada šla rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
8.3.2009 18:57:37   
Najaa

jaz vem, da se nikol ne bom nikamor silila, ker že po naravi nisem tak tip... user posted image

No, sej jaz tud ne. Sam veš kak pravijo - nikoli ne reci nikoli. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
8.3.2009 18:58:13   
lejca
Jst bi tud rada sla rodit!!!!

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?

Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav. (33%)

Preobremenjenost in pomanjkanje energije. (33%)

Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu. (0%)

Strah pred izgubo službe. (17%)

Težave z usklajevanjem službe in družine. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!