Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:19:44
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zdaj pa grem na kosilo, ki mi ga je spet skuhal. Pol pa na kratek sprehod in verjetno še kakšno kitico bom oddremala. Si še kaj pol popestrimo dan papa jaz sem se po kosilu tudi malo vlegla pa sem mal zadremala pa bebi tudi...sedaj pa je tako živahno v mojem buščiju, sam naj je
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:22:39
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ punce se vam pa dogaja evo jest pa zdele pečem krmšnite nam se skoz ful dogaja...eno kremšnito pošlji meni..se mi tako lušta nekaj sladkega pa nimam nič doma Pravkar sem mojmu rekla, da bi jst neki sladkega, pa je prevernu celo shrambno, pa nč takega kar bi se mi luštalo. Kremšnite pa bi......samo, da ne bi dale še kako slikco gor, ker če ne vas bom po nagi riti!!!!! RESNO OPOZORILO!!!! Ubijala bi za eno kremšnito ali tiramisu .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:24:09
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zdaj pa grem na kosilo, ki mi ga je spet skuhal. Pol pa na kratek sprehod in verjetno še kakšno kitico bom oddremala. Si še kaj pol popestrimo dan papa jaz sem se po kosilu tudi malo vlegla pa sem mal zadremala pa bebi tudi...sedaj pa je tako živahno v mojem buščiju, sam naj je Tako mi je pasalo....vse troje....sem komaj spregledala. Že zjutraj sem zakinkala pol urce, zdaj še pol........ah bo luštno zvečer, ko ne bom mogla zaspat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:25:00
|
|
|
|
Miška2006
|
Ahoj, a bom sama tle, al mi bo katera delala družbo?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:26:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ punce se vam pa dogaja evo jest pa zdele pečem krmšnite nam se skoz ful dogaja...eno kremšnito pošlji meni..se mi tako lušta nekaj sladkega pa nimam nič doma Pravkar sem mojmu rekla, da bi jst neki sladkega, pa je prevernu celo shrambno, pa nč takega kar bi se mi luštalo. Kremšnite pa bi......samo, da ne bi dale še kako slikco gor, ker če ne vas bom po nagi riti!!!!! RESNO OPOZORILO!!!! Ubijala bi za eno kremšnito ali tiramisu . kaj pa eno našo dobro domačo prekmursko gibanco ne bi??
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:26:30
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ahoj, a bom sama tle, al mi bo katera delala družbo? a sem nevidna ratala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:31:30
|
|
|
|
detelja
|
miška kaj bi jedla?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:31:47
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ punce se vam pa dogaja evo jest pa zdele pečem krmšnite nam se skoz ful dogaja...eno kremšnito pošlji meni..se mi tako lušta nekaj sladkega pa nimam nič doma Pravkar sem mojmu rekla, da bi jst neki sladkega, pa je prevernu celo shrambno, pa nč takega kar bi se mi luštalo. Kremšnite pa bi......samo, da ne bi dale še kako slikco gor, ker če ne vas bom po nagi riti!!!!! RESNO OPOZORILO!!!! Ubijala bi za eno kremšnito ali tiramisu . kaj pa eno našo dobro domačo prekmursko gibanco ne bi?? Ne, kje pa. To mi sploh ni všeč .....če ni domača . Pazi tvojo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:32:49
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja miška kaj bi jedla? Ej, to si bom pa res zapomnila . Ne želi se me srečat kaj kmalu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:35:01
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja miška kaj bi jedla? Ej, to si bom pa res zapomnila . Ne želi se me srečat kaj kmalu uuufff me je prav strah...upam, da te ne bom nikoli srečala...ampak kok si ti...imaš željo po pomočniku ti ga zrihtam jamraš, da bi še kakega...praviš, da se ti lušta nekaj sladkega (saj se tudi meni) nama nekaj zrihtam...spet ni v redu te bom zatožila mamici boš vidla kako te bo po riti pa še kregana boš
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:36:23
|
|
|
|
detelja
|
jaz pa bi zdaj eno pana coto, mjammmmmmmmmmmmmmiiiiii joj, zakaj je moja sestra tako daleč doma...ona tako dobro pecivo peče, da te pamet boli
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:45:39
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja miška kaj bi jedla? Ej, to si bom pa res zapomnila . Ne želi se me srečat kaj kmalu uuufff me je prav strah...upam, da te ne bom nikoli srečala...ampak kok si ti...imaš željo po pomočniku ti ga zrihtam jamraš, da bi še kakega...praviš, da se ti lušta nekaj sladkega (saj se tudi meni) nama nekaj zrihtam...spet ni v redu te bom zatožila mamici boš vidla kako te bo po riti pa še kregana boš Pa tako se mi lušta vse to....ti mi pa dolivaš olje na ogenj > > A niso luštni
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:46:43
|
|
|
|
Miška2006
|
Ma kaj bova tle parkirale cel popoldan in delale normo še za vse ostale, ki danes fušajo
< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 8.3.2009 14:47:17 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:47:37
|
|
|
|
detelja
|
ja, so ful luštni...kje pa vzameš te smeške?...jaz sem si jih tudi enkrat neki z neta potegnila sam ni nočejo delovat pridi v ms pa greve na nekaj sladkega...jaz častim
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:49:42
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ma kaj bova tle parkirale cel popoldan in delale normo še za vse ostale, ki danes fušajo hmmm, ej ne vem...jaz si glih sama ne upam it ven, ker je bil včeraj čuden večer pa čudna noč..pa bebi je ful živah pa me sakih tolko časa spodaj ful boli...tako, da raje 2 tedna mal počakam pol pa bom na polno paro laufala zuanj, upam da tudi , ker je že fuuuuulll suša...sicer je za prekmurje znano, da je sušno območje, ampak zadnje čase so pa poplave tudi, ko mura poplavlja pa vse...no v glavnem pri meni je huda suša
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:55:44
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, so ful luštni...kje pa vzameš te smeške?...jaz sem si jih tudi enkrat neki z neta potegnila sam ni nočejo delovat pridi v ms pa greve na nekaj sladkega...jaz častim Če bi jst pršla v MS, bi mogla prist s posteljo. Pridi raj ti v GO A bi tako jedle , al tako ? Za smileye poglej na Smiley Central.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:58:22
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ma kaj bova tle parkirale cel popoldan in delale normo še za vse ostale, ki danes fušajo hmmm, ej ne vem...jaz si glih sama ne upam it ven, ker je bil včeraj čuden večer pa čudna noč..pa bebi je ful živah pa me sakih tolko časa spodaj ful boli...tako, da raje 2 tedna mal počakam pol pa bom na polno paro laufala zuanj, upam da tudi , ker je že fuuuuulll suša...sicer je za prekmurje znano, da je sušno območje, ampak zadnje čase so pa poplave tudi, ko mura poplavlja pa vse...no v glavnem pri meni je huda suša Saj tudi jst se bojim ven. Včeraj in danes sem bla po 10 minut zunaj, okrog hiše. Pol pa itak direktno na kavč. Suša suša ...enako
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 14:59:46
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, so ful luštni...kje pa vzameš te smeške?...jaz sem si jih tudi enkrat neki z neta potegnila sam ni nočejo delovat pridi v ms pa greve na nekaj sladkega...jaz častim Če bi jst pršla v MS, bi mogla prist s posteljo. Pridi raj ti v GO A bi tako jedle , al tako ? Za smileye poglej na Smiley Central. ufff...tudi jaz bi mogal prit s posteljo ali pa vsaj kavčem...ker tudi zadje dni sam ogrevam...v petek sem šla 15 min ven in to je bilo vse...sem si obljubila (pa itak nimam nekak želje več okrog hodit), da bom pridna in bom počivala do 17. takrat imam prelged pol pa še do 20., da bo polnih 37 t...potem pa bom si bolj upala migat naokrog...ja, bi se kar basala ne bi lepo jedla na koncu bi bila kot kak prašič
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 15:09:22
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, so ful luštni...kje pa vzameš te smeške?...jaz sem si jih tudi enkrat neki z neta potegnila sam ni nočejo delovat pridi v ms pa greve na nekaj sladkega...jaz častim Če bi jst pršla v MS, bi mogla prist s posteljo. Pridi raj ti v GO A bi tako jedle , al tako ? Za smileye poglej na Smiley Central. ufff...tudi jaz bi mogal prit s posteljo ali pa vsaj kavčem...ker tudi zadje dni sam ogrevam...v petek sem šla 15 min ven in to je bilo vse...sem si obljubila (pa itak nimam nekak želje več okrog hodit), da bom pridna in bom počivala do 17. takrat imam prelged pol pa še do 20., da bo polnih 37 t...potem pa bom si bolj upala migat naokrog...ja, bi se kar basala ne bi lepo jedla na koncu bi bila kot kak prašič Saj je bolje, da počivava. Moj 37 t se začne ...v sredo..... . Jst se vseeno zdaj prašujem, kako bom sploh rodila. Veš zakaj? Ko sem bla v sredo na CTG sem še mogla nardit 10 počepov, da se je tamala malo zbudila. Naslednje jutro pa so me tako vse mišice na nogah bolele, da sem točno vedla kje se kakšna začne oz. konča. aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Drgač pa od začetka decembra skoz ležim....ne vem, če bom zmožna rojevat brez kondicije in moči . Razen, če mi dajo kakšen energy drink . Saj ne da paničarim, ampak dejstvo je, da res nimam več moči. Kar se tiče hrane pa sem prizadnjem tehtanju ostala na istem oz. shujšala za 1 kg. Ma tako se mi tudi pršut pa tatarski luštata...ne glih sedaj, ko sem bolj na sladkem luštu, ampak že celo nosečnost
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 15:10:13
|
|
|
|
Miška2006
|
Ej, a si vidla, da sva zadnji dve strani skoraj same nafilale
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 15:29:53
|
|
|
|
Pomarancica
|
Ojla punce! Vidim, da ste pridne. Tipkate :-) Midva sva se danes potepala. Šla na en kucelj in moram rečt, da se zelo dobro počutim. Junona: sem vidla, da si link na štorkljo poštarko prilimala. Če pogledaš v moj album.. lahko vidiš, kake štorklje jaz izdelujem. Ozadje ni resnično! Nosečkice, želim vam lep dan žena. Ženske smo zakon :-)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 15:34:33
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica Ojla punce! Vidim, da ste pridne. Tipkate :-) Midva sva se danes potepala. Šla na en kucelj in moram rečt, da se zelo dobro počutim. Junona: sem vidla, da si link na štorkljo poštarko prilimala. Če pogledaš v moj album.. lahko vidiš, kake štorklje jaz izdelujem. Ozadje ni resnično! Nosečkice, želim vam lep dan žena. Ženske smo zakon :-) Ojla, živijo pomarančica. Iz česa pa ti to delaš?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 15:41:15
|
|
|
|
Pomarancica
|
Štorklje iz vezane plošče ali stirodurja. Odvisno koliko časa je :-)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 15:52:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, so ful luštni...kje pa vzameš te smeške?...jaz sem si jih tudi enkrat neki z neta potegnila sam ni nočejo delovat pridi v ms pa greve na nekaj sladkega...jaz častim Če bi jst pršla v MS, bi mogla prist s posteljo. Pridi raj ti v GO A bi tako jedle , al tako ? Za smileye poglej na Smiley Central. ufff...tudi jaz bi mogal prit s posteljo ali pa vsaj kavčem...ker tudi zadje dni sam ogrevam...v petek sem šla 15 min ven in to je bilo vse...sem si obljubila (pa itak nimam nekak želje več okrog hodit), da bom pridna in bom počivala do 17. takrat imam prelged pol pa še do 20., da bo polnih 37 t...potem pa bom si bolj upala migat naokrog...ja, bi se kar basala ne bi lepo jedla na koncu bi bila kot kak prašič Saj je bolje, da počivava. Moj 37 t se začne ...v sredo..... . Jst se vseeno zdaj prašujem, kako bom sploh rodila. Veš zakaj? Ko sem bla v sredo na CTG sem še mogla nardit 10 počepov, da se je tamala malo zbudila. Naslednje jutro pa so me tako vse mišice na nogah bolele, da sem točno vedla kje se kakšna začne oz. konča. aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Drgač pa od začetka decembra skoz ležim....ne vem, če bom zmožna rojevat brez kondicije in moči . Razen, če mi dajo kakšen energy drink . Saj ne da paničarim, ampak dejstvo je, da res nimam več moči. Kar se tiče hrane pa sem prizadnjem tehtanju ostala na istem oz. shujšala za 1 kg. Ma tako se mi tudi pršut pa tatarski luštata...ne glih sedaj, ko sem bolj na sladkem luštu, ampak že celo nosečnost glede kondicije sem tudi jaz na 0 oz. še nižje...jaz upam, da bom do 37 t pripeljala pol pa itak vseeno, če hodiš in greš rodit ali pa ne...jaz imam nekako včasih občutek, da imamo sedaj toliko težav in vsega na koncu pa bojo zamujale te naše štručke...jaz sam za rač. sedim pa včasih diham, kot da bi glih prišla iz maratona...ko pa kaj razlagam pa mi dragi reče "draga dihaj dihaj" ja, veš kaj...če drugo ne pa bo treba parkrat na dan pa bova v taki kondiciji, da bova šli najprej na mali maraton in potem rodit pa še itak ne bova zadihani
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 8.3.2009 15:53:19
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica Štorklje iz vezane plošče ali stirodurja. Odvisno koliko časa je :-) mi v prekmurju pa imamo žive štorkljice ...kolk pa stane kaj taka štorkljica?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?