Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:26:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In kako je kaj Maja?? Jo še zmeraj kuha? Je Calpol prijel in je ok. Skos bi hodila naokrog, pa samo mami mami mami. Zdaj pa je šla v mižule. Videk je pa danes prvič odkril, da ima luleka. Nikoli ga še ni opazil, danes pa je odkril svet joj Nejc se že en mesec šlata, pa ga nateguje, jst pa kr vodene koze dobim ko to vidim , Nia se tudi prijima za luliko, ko jo previjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:28:33
|
|
|
|
nia5
|
Zdaj grem pa še jest in Nio upam da uspešno spat dat, pol pa pred TV, če se mi bo sploh lublo. Mirno in lepo nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:30:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil hijenca ima nov avtar. lep lep
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:30:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zdaj grem pa še jest in Nio upam da uspešno spat dat, pol pa pred TV, če se mi bo sploh lublo. Mirno in lepo nočko vsem nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:32:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca In kako je kaj Maja?? Jo še zmeraj kuha? Je Calpol prijel in je ok. Skos bi hodila naokrog, pa samo mami mami mami. Zdaj pa je šla v mižule. Videk je pa danes prvič odkril, da ima luleka. Nikoli ga še ni opazil, danes pa je odkril svet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:34:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem fasala drisko in dežuram na WC ali pa ležim Aljo jo ima tudi in glede na to, da jom je dobila za mano predvidevam, da sem jo jaz okužila Ko pridem k seb se javim ajoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:35:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Na hitro vas pozdravim nato pa letim naprej pakirat. Sploh ne znam spakirati stvari, ker je pri nas še sorazmerno mrzlo tam pa toplo. Mi nekako ne gre od rok. Če bo čas dopuščal pa se oglasim še kasneje. Lep popoldan še naprej FOVŠ, FOVŠ, ..... Jaz tudi in jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:37:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera Britta filter za vodo? moje prijateljice ga imajo. vse ga hvalijo. kaj pa te zanima? Mi imamo ful nagravžno vodo in me zanima, če je tudi okus boljši. jaz imam kaj pa vem če je boljši je pa neki drug okus vode-men se zdi taka lahka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:41:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera Britta filter za vodo? moje prijateljice ga imajo. vse ga hvalijo. kaj pa te zanima? Mi imamo ful nagravžno vodo in me zanima, če je tudi okus boljši. jaz imam kaj pa vem če je boljši je pa neki drug okus vode-men se zdi taka lahka. Mogoče bi pa mogla probat. Samo mi je pa glupo denar stran metat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:41:09
|
|
|
|
mafi
|
drugač pa dober večer vsem evo danes sem pregurala :imel smo ene tri obiske, ampak vmest mi je pa zneslo za 2uri vozičkat . sam kaj ko je pred mano še ena noč, ki upam da bo bol in še en dan.... ma tto je v nedogled , bo treba kar pozitivno naržišlajt in pregurat naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:41:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober večer vsem evo danes sem pregurala :imel smo ene tri obiske, ampak vmest mi je pa zneslo za 2uri vozičkat . sam kaj ko je pred mano še ena noč, ki upam da bo bol in še en dan.... ma tto je v nedogled , bo treba kar pozitivno naržišlajt in pregurat naprej Ti si imela pa pester dan. za 2 uri vozičkanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:43:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera Britta filter za vodo? moje prijateljice ga imajo. vse ga hvalijo. kaj pa te zanima? Mi imamo ful nagravžno vodo in me zanima, če je tudi okus boljši. jaz imam kaj pa vem če je boljši je pa neki drug okus vode-men se zdi taka lahka. Mogoče bi pa mogla probat. Samo mi je pa glupo denar stran metat. prid na k men na en kofi pa zraven dobiš prilogo vodo , ker vidim da si se odločila za dieto . jaz drugač prefiltriram in pol še prekuham za tamalga-ker pri nas je katastofa , ker je fulll trda voda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:45:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober večer vsem evo danes sem pregurala :imel smo ene tri obiske, ampak vmest mi je pa zneslo za 2uri vozičkat . sam kaj ko je pred mano še ena noč, ki upam da bo bol in še en dan.... ma tto je v nedogled , bo treba kar pozitivno naržišlajt in pregurat naprej Ti si imela pa pester dan. za 2 uri vozičkanja a veš da mi je mal lažje, če kdo pride pa kako rečeš pa še Mark dobi družbo, Filipu je tud bolj zanimljiv če nejde drugo žrtev in ne sam mene , pa še čas ti hitreje mine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:45:14
|
|
|
|
tally
|
hej hej a kaj dogaja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:46:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dober večer vsem evo danes sem pregurala :imel smo ene tri obiske, ampak vmest mi je pa zneslo za 2uri vozičkat . sam kaj ko je pred mano še ena noč, ki upam da bo bol in še en dan.... ma tto je v nedogled , bo treba kar pozitivno naržišlajt in pregurat naprej Ti si imela pa pester dan. za 2 uri vozičkanja a veš da mi je mal lažje, če kdo pride pa kako rečeš pa še Mark dobi družbo, Filipu je tud bolj zanimljiv če nejde drugo žrtev in ne sam mene , pa še čas ti hitreje mine Sej , če bi samo tebi čas hitro minil je super, če pa še otroka dobita družbo je pa odlično.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:46:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera Britta filter za vodo? moje prijateljice ga imajo. vse ga hvalijo. kaj pa te zanima? Mi imamo ful nagravžno vodo in me zanima, če je tudi okus boljši. jaz imam kaj pa vem če je boljši je pa neki drug okus vode-men se zdi taka lahka. Mogoče bi pa mogla probat. Samo mi je pa glupo denar stran metat. prid na k men na en kofi pa zraven dobiš prilogo vodo , ker vidim da si se odločila za dieto . jaz drugač prefiltriram in pol še prekuham za tamalga-ker pri nas je katastofa , ker je fulll trda voda Mi imamo pa ful peska v vodi. Okus pa itak ..... ni za govorit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:47:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally hej hej a kaj dogaja? nič extra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:49:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally hej hej a kaj dogaja? oj oj nič posebnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:50:10
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo. Sem ga že jaz danes nabrcala. Upam, da ga nisi premočno, da nisi še kje polosovine zvila. Vredu sem ga nabrcala. Sma se peljala v Avstrijo pogledat, če bi tam del dobila, pa ga niso imeli. Sem bila danes v Gornji Radgoni, blizu Anitke . Jaz sem iz G. Radgone , zakaj pa nisi poklicala za kako kavico , ok če ne veš ti oprostim , drugače pa.... Aja pa lep nov avatar Nisem vedla, da si iz Radgone. Pa tudi časa nisem imela, ker sva bila v eni uri nazaj. Lenart - Radgona- Avstrija- Lenart, v eni uri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:50:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ima katera Britta filter za vodo? moje prijateljice ga imajo. vse ga hvalijo. kaj pa te zanima? Mi imamo ful nagravžno vodo in me zanima, če je tudi okus boljši. jaz imam kaj pa vem če je boljši je pa neki drug okus vode-men se zdi taka lahka. Mogoče bi pa mogla probat. Samo mi je pa glupo denar stran metat. prid na k men na en kofi pa zraven dobiš prilogo vodo , ker vidim da si se odločila za dieto . jaz drugač prefiltriram in pol še prekuham za tamalga-ker pri nas je katastofa , ker je fulll trda voda Mi imamo pa ful peska v vodi. Okus pa itak ..... ni za govorit. naša je kar dobra za pit, sam ko pa zanemjam filter pol vidim kako svinjarijo pijemo, kes se pod filtrom tud zadrži neki peska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:51:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo. Sem ga že jaz danes nabrcala. Upam, da ga nisi premočno, da nisi še kje polosovine zvila. Vredu sem ga nabrcala. Sma se peljala v Avstrijo pogledat, če bi tam del dobila, pa ga niso imeli. Sem bila danes v Gornji Radgoni, blizu Anitke . Jaz sem iz G. Radgone , zakaj pa nisi poklicala za kako kavico , ok če ne veš ti oprostim , drugače pa.... Aja pa lep nov avatar Nisem vedla, da si iz Radgone. Pa tudi časa nisem imela, ker sva bila v eni uri nazaj. Lenart - Radgona- Avstrija- Lenart, v eni uri. ta je bila pa brzinska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:51:58
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz grem na kavč ležat in v TV zijat, ker sem crknjena in bom verjetno zaspala. Lepo spite, nočko!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:52:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem na kavč ležat in v TV zijat, ker sem crknjena in bom verjetno zaspala. Lepo spite, nočko!!!! nočko tudi tebi in upam da ti Maja prespi celo noč brez kake vročine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:53:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo že doma. Hiše poslikala nisem, ker brez fotoaparata težko slikaš , sem ga pozabila doma. Sem pa v ponedeljek in torek zopet brez avta, ker je en del, ki smo ga menjali imel napako in je dobesedno razpadel in mi je uničil zobati jermen. Danes nismo mogli več nabavit novega dela, v ponedeljek ne more popoldan domov, pa pride v torek in mi bo popravil. Tale tvoj avto bom naslednjič brcnila v gumo. Sem ga že jaz danes nabrcala. Upam, da ga nisi premočno, da nisi še kje polosovine zvila. Vredu sem ga nabrcala. Sma se peljala v Avstrijo pogledat, če bi tam del dobila, pa ga niso imeli. Sem bila danes v Gornji Radgoni, blizu Anitke . Jaz sem iz G. Radgone , zakaj pa nisi poklicala za kako kavico , ok če ne veš ti oprostim , drugače pa.... Aja pa lep nov avatar Nisem vedla, da si iz Radgone. Pa tudi časa nisem imela, ker sva bila v eni uri nazaj. Lenart - Radgona- Avstrija- Lenart, v eni uri. ta je bila pa brzinska Ko ga žgem z atijevim avtom, me še policija ne uspe ustavit, ker sem prehitra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 7.3.2009 20:53:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem na kavč ležat in v TV zijat, ker sem crknjena in bom verjetno zaspala. Lepo spite, nočko!!!! Na koncu pa boš šla ti prej spat kot jaz, pa sem že pred pol ure rekla lahko noč. Nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?