ČebelicaMaja
|
pozdravljene samo na hitro... trenutno obe spita, ampak moram podelat zadeve za službo, zadnje dni mi kar ne znese vsega... No, Hana je v sredo ful kašlja ponoči in bedela 2 uri, zjutraj seveda ni mogla vstat in je bila v sredo doma in tako poredna, da me je pripravila do joka (toliko o tistih angeljčkih, o katerih sem pisala zadnjič ...sem jo prehitro pohvalila)... v čet. jo damo v vrtec, rečemo naj pazijo nanjo, da ful kašlja in kakšno mi tašča pripelje domov... ledvička zunaj (spodnja majčka je bila kar zrolana do podpazduhe), brez žabic (najlonke) in samo z enim štumfom, z vlažnimi sp.hlačkami, s totalno vnetimi očmi in s smrklom do brade a me hudiča niso mogle poklicat, pa še izrecno jim je mož naročil, naj nas pokličejo, če bo slabše- ma jaz res ne vem, a se norca delajo, al se jim ne da, ali pa je pač otrok samo številka, za katero morajo v svojem delovniku skrbet... sem tako jezna- da ne omenjam, da je danes šele prvi dan ok z očki, kašlja pa fuuul, seveda jutri ne more še v vrtec, nasploh me jo je kar strah poslat tja- v bistvu so vzgojiteljice začele forsirat odvajanje od planičke, ampak jaz ji jo bom za v vrtec kar dajala, ker tole me je pa tako razp., da sploh nimam besed- pa tako sem bila zadovoljna z njmi, sedaj pa tkole. Nasploh mi pa ni všeč-ker mi hodimo ob 14.30 ponjo in je tam že ena študentka namesto vzgojiteljic, ki je ful arogantna in ji dol visi za vse- ne vem, ali naj zalajam in težim ali naj vprašam, kako imajo zdaj to...res me jezi, če vidijo, da Hana pač ni toliko samostojna kot ostali (ki so itak povečini starejši od nje in skoz v vrtcu, saj je Hana daleč največ bolna od vseh) zakaj jo vsaj ne pogledajo malo večkrat- a se moram res skregat, da bo kaj zaleglo... Sem možu že rekla, da ko gre zopet tja, jo jaz peljem, da se pogovorim z njimi... joj, Mojčika, si kar predstavljam kako ti je bilo... to je pa res smola- upam, da ste poštimali. Krista, včeraj sva bile s Hano v Kresnicah- smo šli na tržnico in Tivoli in je nazaj grede zaspala- sva doma odližili moža in Gajo ter se peljali mimo Laz, Jevnice do Kresnic in preko Dola nazaj v Lj V četrtek sva izvedela, da ne moreva graditi na tej parceli, ki jo imamo, ker moramo najprej urediti dedni postopek, ki je v teku-in to bo trajalo in trajalo, tako da bo to edino za najine otroke, midva pa sedaj iščeva naprej... je bilo pa strašno hudo, ker imaš upanje, ki nama ga je dal prejšni odvetnik, ta odvetnica je pa jasno in glasno povedala, da tako ne moreš ničesar rešit- in smo zastonj sodišču 3 leta nazaj plačali cca 100 000sit-kot bi jih vrgli v smeti Sem pa res happy, ker sem rezervirala morje- junija isto kot lani-ker smo bli ful zadovoljni- Kamp Kažela pri Medulinu, septembra pa Zaton- oboje Kamp hišice Aja, pa nazadnje sem pisala, ko smo šli v razvojno tudi s Hano, zaradi nogic na x in konstantnega spotikanja-padanja... je rekla dr., da je hipotona, da moramo veliko telovadit, da nogice se bodo popravile s telovadbo in pokazala telovadbo in svetovala, naj gremo na vsaj dve uri privat fizioterapije- da škoda, da ni hodila kot dojenček v RA, ker tega ne bi bilo... naša prejšna P je pa vedno samo predpisala AB, za vse ostalo je pa govorila da je ok, da je čas na Hanini strani... koliko je odvisno če imaš dobrega strokovnjaka- ali pediatra ali karkoli drugega... sem res srečna, da je Gaja sedaj pri tej drugi- pa da ne bo pomote, tista prejšna ful opevana, vele cenjena, zakaj že No tudi z Gajo moramo it na 2 uri privat fizioterapije , nam je pa vsaj airex blazino napisala... kaj bo potem naprej bomo videli, jaz upam, da bomo kmalu začeli hodit na fizioterapijo na državne stroške, ker bomo sicer bankrotiral...ne vem, kakšen čuden sistem je to...ne rečem za Hano, ko ni tako nujno, ampak Gaja je pa kar hud primerek in bi raje videla, da bi hodila na terapijo tja, pa še kakšno bi plačala, če bi bilo potrebno... joj, kakšen dan, mi mo pa doma- jaz grem z Gajči ven, takoj ko se zbudi- Hana bo pa kar notri, smo bli včeraj zunaj, je malo pihalo in danes ful kašlja... Nosečke, navijam za vas- Ankica ti imaš D day jutri, če sem prav prebrala- srečno...upam pa vseeno, da te zvečer kaj preseneti jaz imam dva prijatelja, rojena na 8.marec, oba super človeka... Mojčika...ne vem, ali sem si prav zapomnila, da imaš priprave jutri v P...če boš imela kaj časa, mim pošlji SMS, ker imam nekaj zate Zvezdica poskusi še Canesten- včasih se naredijo glivice- Gaja je imela tudi enkrat težave z ritko, sem poskusila vse živo, pomagal je Canesten in Ognjičevo mazilo za ritko od Welede- to kremo še zdaj uporabljam, ker ima zaradi ksiline res hudo občutljivo rito. nič, zdaj grem pa stare grehe pucat čau