Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:16:15
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Skoraj sem še na nekaj pozabila... Cita, sem preveč radovedna, če vprašam, koliko pa je tvoja starejša hči stara? Jaz sem imela namreč podobno situacijo, da je moja tamala zmeraj hotela ugajati očetu (ko sva bila že narazen), name je pa pogosto pozabila, vendar je sčasoma spoznala, da kdo ji resnično stoji ob strani in je pripravljen zanjo storiti prav vse, kdo pa si ne vzame časa zanjo (čeprav je pogosto pri očetu, ampak je njemu zmeraj vse drugo bolj pomemebno). Sem bila tudi na pogovoru s socialno delavko in psihologom glede tega, pa so mi takrat rekli, da je to normalno, ker se otrok počuti na nek način krivega, čeprav se mu zmeraj zagotavlja, da ni nič kriv, da sta šla starša narazen. Sploh pa deklice baje težijo k temu, da ugajajo očetom. Skratka, moja hči je zdaj stara 8 let (in pol - to je baje zelo pomembno dodat ) in več ni takšnih težav, tako da, glavo gor, vse se bo uredilo samo od sebe, tvoja deklica pač mora sama spoznati, kakšne so zadeve in potem bo vse drugače. Moja tavelika bo letos stara 10 let že velika madam... Ja, prave gospodične že imamo... Ampak,, kot sem že rekla, sama mora spoznati kako in kaj in potem bo tudi razmišljala drugače ter te ne bo več prizadela, četudi je nehote... Glavo pokonci!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:16:50
|
|
|
|
NoBady
|
upam da moj ne bo tak...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:17:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? ojlaaaa... ka pa delate? a panča? joo komi čakam svojo štruco... debata? ahh... o prisotnosti in odsotnosti pa o sendvčilih ( pupi se sendvič lušta js ji pa še mal lušte delam ) ...in o jaffa keksih... spet si me spomnla... če sem ti jaz mogoče bližje lahko pridem k men na jaffa kekse
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:17:59
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? ojlaaaa... ka pa delate? a panča? joo komi čakam svojo štruco... debata? ahh... o prisotnosti in odsotnosti pa o sendvčilih ( pupi se sendvič lušta js ji pa še mal lušte delam ) ...in o jaffa keksih... spet si me spomnla... ne morem verjet, da si sploh lahko tako hitro pozabila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:18:57
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady upam da moj ne bo tak...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:19:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita Vi o sendvičah jaz pa o kurah da bo mlekec ??? kurah??? o kokoškah...pravijo da kurja župca dela mleko pa da vidimo kakšne mlekarne bodo nastale kus kus sem poskusla sem ga jedla včer in dans...sedaj pa čakam učinek ahaaaaa... (blond) a čaj iz sezama si že probala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:19:16
|
|
|
|
kajaka
|
Opa, že drugič nova stran...dobro mi gre!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:20:07
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady upam da moj ne bo tak...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:20:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? ojlaaaa... ka pa delate? a panča? joo komi čakam svojo štruco... debata? ahh... o prisotnosti in odsotnosti pa o sendvčilih ( pupi se sendvič lušta js ji pa še mal lušte delam ) ...in o jaffa keksih... spet si me spomnla... ne morem verjet, da si sploh lahko tako hitro pozabila nosečniška demenca.... js mam že skor kronično ful pozabljam...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:21:16
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? ojlaaaa... ka pa delate? a panča? joo komi čakam svojo štruco... debata? ahh... o prisotnosti in odsotnosti pa o sendvčilih ( pupi se sendvič lušta js ji pa še mal lušte delam ) ...in o jaffa keksih... spet si me spomnla... ne morem verjet, da si sploh lahko tako hitro pozabila nosečniška demenca.... js mam že skor kronično ful pozabljam... No, potem pa ti je oproščeno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:21:30
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? ojlaaaa... ka pa delate? a panča? joo komi čakam svojo štruco... debata? ahh... o prisotnosti in odsotnosti pa o sendvčilih ( pupi se sendvič lušta js ji pa še mal lušte delam ) ...in o jaffa keksih... spet si me spomnla... če sem ti jaz mogoče bližje lahko pridem k men na jaffa kekse sam res ti si iz laškega, sem šele zdej vidla? a G. maš tut v laškem ? (mogč sm te to že sprašvala, pa sm pozabla) iz kje pa si? js mam ful sošolk pa sošolcev iz laškega...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:21:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita Vi o sendvičah jaz pa o kurah da bo mlekec ??? kurah??? o kokoškah...pravijo da kurja župca dela mleko pa da vidimo kakšne mlekarne bodo nastale kus kus sem poskusla sem ga jedla včer in dans...sedaj pa čakam učinek ahaaaaa... (blond) a čaj iz sezama si že probala? čaj od sezama pa še nisem probala nekaj sem vedla da sem še brala pa se nisem spomnala kaj poskusila sem še janžežev čaj ga vsak dan pijem...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:22:28
|
|
|
|
mama_milchy
|
dober večer, čveke.... no, jaz sem bla z mojima fantoma na sprehodu, pa na in potem smo še kamenčke na obali metali v vodo in smo se imeli prav fajn.... sedaj pa je bil moj brat z njegovo in njeno tamalo na obisku pa še stric z njegovimi in nas je blo polno stanovanje kot vsak vikend....samo danes so se začudili, da nisem nič sladkega spekla ; vidim, da ste pridno čvekale, rodit pa ni šla še nobena ali? no, grem jaz počasu pod tuš in v posteljo, me je hoja kr utrudla, skor tri ure naokoli pa še nogomet vmes ni kr mačji kašelj.... lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:22:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: kajaka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer...midve sma tud sami doma. o čem gre debata?? ojlaaaa... ka pa delate? a panča? joo komi čakam svojo štruco... debata? ahh... o prisotnosti in odsotnosti pa o sendvčilih ( pupi se sendvič lušta js ji pa še mal lušte delam ) ...in o jaffa keksih... spet si me spomnla... če sem ti jaz mogoče bližje lahko pridem k men na jaffa kekse sam res ti si iz laškega, sem šele zdej vidla? a G. maš tut v laškem ? (mogč sm te to že sprašvala, pa sm pozabla) iz kje pa si? js mam ful sošolk pa sošolcev iz laškega... ne ne G imam pa v Celju ampak upam da ne več dolgo...prav Laško...od kod pa ti??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:24:25
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer, čveke.... no, jaz sem bla z mojima fantoma na sprehodu, pa na in potem smo še kamenčke na obali metali v vodo in smo se imeli prav fajn.... sedaj pa je bil moj brat z njegovo in njeno tamalo na obisku pa še stric z njegovimi in nas je blo polno stanovanje kot vsak vikend....samo danes so se začudili, da nisem nič sladkega spekla ; vidim, da ste pridno čvekale, rodit pa ni šla še nobena ali? no, grem jaz počasu pod tuš in v posteljo, me je hoja kr utrudla, skor tri ure naokoli pa še nogomet vmes ni kr mačji kašelj.... lahko noč in lepe sanje lepo ste preživeli soboto... Lepo nočko pa čim manj obiskov Wc ali pa kar pot v Rim pa mislim da bi bilo najlepše a ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:25:48
|
|
|
|
kajaka
|
Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:26:18
|
|
|
|
Pupa7
|
babuške, nič vam želim eno lepo lahko nočko, polno mirnega spanca papa do jutri
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:27:06
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer, čveke.... no, jaz sem bla z mojima fantoma na sprehodu, pa na in potem smo še kamenčke na obali metali v vodo in smo se imeli prav fajn.... sedaj pa je bil moj brat z njegovo in njeno tamalo na obisku pa še stric z njegovimi in nas je blo polno stanovanje kot vsak vikend....samo danes so se začudili, da nisem nič sladkega spekla ; vidim, da ste pridno čvekale, rodit pa ni šla še nobena ali? no, grem jaz počasu pod tuš in v posteljo, me je hoja kr utrudla, skor tri ure naokoli pa še nogomet vmes ni kr mačji kašelj.... lahko noč in lepe sanje lepo ste preživeli soboto... Lepo nočko pa čim manj obiskov Wc ali pa kar pot v Rim pa mislim da bi bilo najlepše a ne Tudi jaz želim prijetno noč...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:27:38
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita Vi o sendvičah jaz pa o kurah da bo mlekec ??? kurah??? o kokoškah...pravijo da kurja župca dela mleko pa da vidimo kakšne mlekarne bodo nastale kus kus sem poskusla sem ga jedla včer in dans...sedaj pa čakam učinek ahaaaaa... (blond) a čaj iz sezama si že probala? čaj od sezama pa še nisem probala nekaj sem vedla da sem še brala pa se nisem spomnala kaj poskusila sem še janžežev čaj ga vsak dan pijem... žličko sezama zavreš v 2dl vode in potem spiješ čaj in poješ sezam...too sm na RR forumi zasledila in bom tut js to probala (če bo treba), ker baje pomaga...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:27:51
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 babuške, nič vam želim eno lepo lahko nočko, polno mirnega spanca papa do jutri lepo nočko pupa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:28:22
|
|
|
|
kajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 babuške, nič vam želim eno lepo lahko nočko, polno mirnega spanca papa do jutri Prijetne sanje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:30:51
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita Vi o sendvičah jaz pa o kurah da bo mlekec ??? kurah??? o kokoškah...pravijo da kurja župca dela mleko pa da vidimo kakšne mlekarne bodo nastale kus kus sem poskusla sem ga jedla včer in dans...sedaj pa čakam učinek ahaaaaa... (blond) a čaj iz sezama si že probala? čaj od sezama pa še nisem probala nekaj sem vedla da sem še brala pa se nisem spomnala kaj poskusila sem še janžežev čaj ga vsak dan pijem... žličko sezama zavreš v 2dl vode in potem spiješ čaj in poješ sezam...too sm na RR forumi zasledila in bom tut js to probala (če bo treba), ker baje pomaga... bom poskusila prej kot ti pa bom poročala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:33:31
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka Zdaj sem pa še opazila, da sem še eno zvezdico zraven dobila! Bravo jaz! Saj vem, da se z vami čvekami res ne morem primerjat, ampak se pa trudim... za zvezdico...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:33:59
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy dober večer, čveke.... no, jaz sem bla z mojima fantoma na sprehodu, pa na in potem smo še kamenčke na obali metali v vodo in smo se imeli prav fajn.... sedaj pa je bil moj brat z njegovo in njeno tamalo na obisku pa še stric z njegovimi in nas je blo polno stanovanje kot vsak vikend....samo danes so se začudili, da nisem nič sladkega spekla ; vidim, da ste pridno čvekale, rodit pa ni šla še nobena ali? no, grem jaz počasu pod tuš in v posteljo, me je hoja kr utrudla, skor tri ure naokoli pa še nogomet vmes ni kr mačji kašelj.... lahko noč in lepe sanje potem si jedla tortico in ne sladoleda? mmm js bi pa tko en sladoled zele... nočko tudi tebi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 7.3.2009 21:34:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 babuške, nič vam želim eno lepo lahko nočko, polno mirnega spanca papa do jutri nočko, fajn panči tudi ti...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?