|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
7.3.2009 15:17:34   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, sem končno doma, smo se malo potepali pa na eno pico skočli (bila je zanič user posted image )... zdaj pa počivamo user posted image

oh, škoda, bo pa drugič boljša - najboljš, da jo doma naredita user posted image

ja definitivno, sem rekla z dvojnim sirom, pa sem ga dobla lih za vzorc gor... eh, nimajo pojma kaj je dobra pica user posted image user posted image user posted image

je ta kaj boljša user posted image  ?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
7.3.2009 15:18:02   
novo

no, sem končno doma, smo se malo potepali pa na eno pico skočli (bila je zanič user posted image )... zdaj pa počivamo user posted image

oh, škoda, bo pa drugič boljša - najboljš, da jo doma naredita user posted image

ja definitivno, sem rekla z dvojnim sirom, pa sem ga dobla lih za vzorc gor... eh, nimajo pojma kaj je dobra pica user posted image user posted image user posted image

Drugič si sir nesi, za vsak slučaj, s sabo!  user posted image user posted image
je pa res, da je doma najboljša! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
7.3.2009 15:19:38   
sanna
Sem na mehurju čutila, da se tukaj nekaj dogaja! ČESTITKE za novega fantina! Tole pa je vodstvo user posted image !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
7.3.2009 15:25:47   
janaja
ojla,

sem tok huda, že pol ure brskam za porodno zgodbo od tase_m, pa je ne najdem.

Mi lahko napišete na keri strani je

lp

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
7.3.2009 15:39:59   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

ojla,

sem tok huda, že pol ure brskam za porodno zgodbo od tase_m, pa je ne najdem.

Mi lahko napišete na keri strani je

lp

stran 136

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
7.3.2009 15:53:01   
Pupa7
no pa sem se še z mojo mami lepo načvekala, pravi da pride že 17. če ne bom prej rodila user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
7.3.2009 15:54:00   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Drugič si sir nesi, za vsak slučaj, s sabo!  user posted image user posted image
je pa res, da je doma najboljša! user posted image

ja prov res, mislm pa da bom lepo samo še doma pico jedla, pa bo user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
7.3.2009 16:15:03   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tija nas nič ne pogreša. user posted image  Saj bo kmalu doma.

Pozabila sem vam povedat, da danes praznujemo prvi mesečni RD! user posted image user posted image  Naša tamičkena je stara 1m. user posted image

Čestitke Nikauser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
7.3.2009 16:19:29   
Lolita23
Tako jaz sem za danes z sprehodi zaključila, zdajle si grem glavo oprat, potem me čaka pa likanje pa še stopnišče bi morala it pomest je tak svinjsko.user posted image user posted image user posted image

Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- user posted image dan žena, maetrinski danuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
7.3.2009 16:20:09   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Tako jaz sem za danes z sprehodi zaključila, zdajle si grem glavo oprat, potem me čaka pa likanje pa še stopnišče bi morala it pomest je tak svinjsko.user posted image user posted image user posted image

Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- user posted image dan žena, materinski danuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
7.3.2009 16:25:29   
MalaČebelica
ahoj!

kva dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se najedli, naspali... zdaj bi pa morali še na en sprehod - bi se že skoraj spodobilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
7.3.2009 16:28:39   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tija nas nič ne pogreša. user posted image  Saj bo kmalu doma.

Pozabila sem vam povedat, da danes praznujemo prvi mesečni RD! user posted image user posted image  Naša tamičkena je stara 1m. user posted image

user posted image user posted image user posted image za 1. mesec... joj kak tkole čas hitr beži, ko je enkrat user posted image na svet... men se pa 1 dan tkooo vleččeeeeeuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
7.3.2009 16:28:42   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

še en na izbiro:

user posted image

user posted image user posted image user posted image hormončki delajo, ja....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
7.3.2009 16:28:46   
NoBady

Nobady, ti nekaj sanjaš o tem, da bi šla rodit... sej veš, ko boš mela 4. zvezdico, potem imaš šele dovoljenje, zdaj pa pridno klepetaj, da čim prej dosežeš ta cilj user posted image user posted image user posted image

user posted image veš kje je še 4. zvezdica.... ne me mučituser posted image user posted image user posted image
če ne bom kr sama s sabo začela čvekat tle... kok mi jih še sploh manka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
7.3.2009 16:29:32   
mama_milchy
pupe.........grem na sprehod ob user posted image  in na sladoled user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
7.3.2009 16:30:24   
NoBady

Očitno moški vodijo v marcu, pa je to tak ženski mesec- user posted image dan žena, maetrinski danuser posted image user posted image user posted image

js tut ravno iz sprehoda... me prou noge bolijo, se morm najprej mal spočit, pol grem pa cote zložit....  kopalnico sm tut že spucala dans.... ne vem kaj naj še počnemuser posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
7.3.2009 16:31:06   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pupe.........grem na sprehod ob user posted image  in na sladoled user posted image

lepo se mej, pa še za mene enga pojejuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
7.3.2009 16:32:24   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ahoj!

kva dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se najedli, naspali... zdaj bi pa morali še na en sprehod - bi se že skoraj spodobilo user posted image user posted image user posted image user posted image

ojla...

nič ne dogajauser posted image

kaj si dobrega jedla? zdej je že prepozn za sprehod, ko ni več sončkauser posted image piha zuni, al ne?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
7.3.2009 16:34:49   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

js tut ravno iz sprehoda... me prou noge bolijo, se morm najprej mal spočit, pol grem pa cote zložit....  kopalnico sm tut že spucala dans.... ne vem kaj naj še počnemuser posted image user posted image

Ma jaz grem lahk še dol pisarno pospravit sam se mi ne da, zlikam,. pometem stopnišče, potem pa stuširam, pa kar bo bo, tašča me je že na kosilo povabila, tak da jutri nimam nič za delat, mogoč sesat.user posted image user posted image user posted image Zdej se mi več ne da ubadat, kdaj bo je to po moje v višjih silah.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
7.3.2009 16:44:09   
MalaČebelica

ahoj!

ojla...

nič ne dogajauser posted image

kaj si dobrega jedla? zdej je že prepozn za sprehod, ko ni več sončkauser posted image piha zuni, al ne?

Kosilo je blo taaaak dobro. mmm... user posted image user posted image user posted image user posted image Zelenjavno juho sma naredla pa puranje zrezke na žaru pa pečen krompir pa solato.

Ma mi sploh nismo imeli nič sončka. Čisto zjutraj malo - ko sem bla še v pojstli. Tak da je tak vseeno, če bi šla prej ali zdaj na sprehod - cel čas je mrzlo in oblačno in piha user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
7.3.2009 16:45:44   
MalaČebelica

Ma jaz grem lahk še dol pisarno pospravit sam se mi ne da, zlikam,. pometem stopnišče, potem pa stuširam, pa kar bo bo, tašča me je že na kosilo povabila, tak da jutri nimam nič za delat, mogoč sesat.user posted image user posted image user posted image Zdej se mi več ne da ubadat, kdaj bo je to po moje v višjih silah.user posted image user posted image user posted image

eh, tolaži se s tem, da enkrat ziher bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
7.3.2009 16:46:32   
NoBady

user posted image user posted image user posted image sej tak je najbolš, da se enostavn prepustimo in potem bo sigurno kaj... samo ko je to tk težk, ko že na najmanjšo bolečino postanem pozorna... al pa na izcedek, vedno ko grem na wc pogledam če je kej ... jaoo grozno user posted image

no čeprou sm rekla prej da bi jutr zvečer še rada gledala A's ti tut not padu, ko bojo mame gostje in me zanima kake mame matauser posted image ... pol ko bo pa konc pa lahk grem user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
7.3.2009 16:49:57   
tasa_m

IMAMO ŠE ENEGA NOVEGA ČLANA.

MEDIUHEC SPOROČA, DA SO VČERAJ OB 22:00 DOBILI MATEVŽA. KI JE VELIK 50CM IN TEŽAK 3000G!

ČEEEEEEESTTTIIIIITKKEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii bravo mami in Matevž. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
7.3.2009 16:51:42   
tasa_m
Mala Čebelica zdaj pa mislim da si ti na vrsti od mariborčank user posted image . Aja pa Trezika ti si tud naša.. tak da kaj čakata. Le glejta da nebomo me že imele kakšnega srečanja.. user posted image user posted image malo vaju hecam. Mogoče kaj pospešim user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
7.3.2009 16:52:23   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image sej tak je najbolš, da se enostavn prepustimo in potem bo sigurno kaj... samo ko je to tk težk, ko že na najmanjšo bolečino postanem pozorna... al pa na izcedek, vedno ko grem na wc pogledam če je kej ... jaoo grozno user posted image

no čeprou sm rekla prej da bi jutr zvečer še rada gledala A's ti tut not padu, ko bojo mame gostje in me zanima kake mame matauser posted image ... pol ko bo pa konc pa lahk grem user posted image

Baje bo kar fajna oddaja, tak da se splača gledat.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?