|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
7.3.2009 13:45:32   
mama_milchy
user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
7.3.2009 13:45:34   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

da vas malce prebudim user posted image

user posted image

hvala, je pasalo user posted image user posted image user posted image  se mi res nekaj spi

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
7.3.2009 13:46:06   
felix7

user posted image

haha, se ne morem odločiti, kateri je lepši user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3653
7.3.2009 13:47:15   
felix7
Najaa, a vi ste doma zdej?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
7.3.2009 13:48:16   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mamaM vidim da te skrbi, kako boš Žigca vključila v dogajanje z dojenčkom. On je po moje že dovolj star, da ti bo lahko kaj pomagal, vse mu boš lahko lepo razložila in bo že kar razumel. Lahko mu daš dojenčka v naročje, to se mu bo zdelo fajn! user posted image  Jaz sicer še ne vem, kako bo steklo s Tijo, ma upam na najboljše. Je pa zelo pomembno, da vsaj kakšno uro na dan posvetiš samo starejšemu, malega pa naj ima tata. Jaz si predstavljam tako, kako bo v praksi, bomo pa vidli.

ja, star je dovolj in do zdaj vse lepo razume in se full pogovarjava ampak zadnje dni ima neke čudne izpade in pol jaz zvečer samo user posted image , ker mi je hudo...no, sej danes je že boljše,ga moram kr pohvalit...ja, on že ve da bo previjal, pa pel pesmice dojenčku, pa da ga bo peljal na sprehode in tako...je nekako pripravljen....no, čaka pa nestrpno na darilo, ki naj bi mu ga user posted image  prinesel user posted image ; bomo vidli kako bo, ko se user posted image  rodi....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
7.3.2009 13:49:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ja, zakaj? Prideš na kofe? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
7.3.2009 13:49:06   
mama_milchy
še en na izbiro:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3657
7.3.2009 13:50:05   
felix7

bi prišla, če bi bili v LJ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
7.3.2009 13:50:29   
Najaa

mamaM vidim da te skrbi, kako boš Žigca vključila v dogajanje z dojenčkom. On je po moje že dovolj star, da ti bo lahko kaj pomagal, vse mu boš lahko lepo razložila in bo že kar razumel. Lahko mu daš dojenčka v naročje, to se mu bo zdelo fajn! user posted image  Jaz sicer še ne vem, kako bo steklo s Tijo, ma upam na najboljše. Je pa zelo pomembno, da vsaj kakšno uro na dan posvetiš samo starejšemu, malega pa naj ima tata. Jaz si predstavljam tako, kako bo v praksi, bomo pa vidli.

ja, star je dovolj in do zdaj vse lepo razume in se full pogovarjava ampak zadnje dni ima neke čudne izpade in pol jaz zvečer samo user posted image , ker mi je hudo...no, sej danes je že boljše,ga moram kr pohvalit...ja, on že ve da bo previjal, pa pel pesmice dojenčku, pa da ga bo peljal na sprehode in tako...je nekako pripravljen....no, čaka pa nestrpno na darilo, ki naj bi mu ga user posted image  prinesel user posted image ; bomo vidli kako bo, ko se user posted image  rodi....

To je mogoče njegov podzavesten odziv na spremembo, ki prihaja. Te tamale zna to zelo iz tira vržt, zato sem jaz bila zelo vesela, ko je Tija lepo sprejela tamalo. Samo dejansko še ni z njo preživela nekaj dni, tako da malo se le še bojim, da pride za njo. Pa saj bo, se bomo potrudli za to, da ne bo prikrajšana.

Neposredna povezava do sporočila: 3659
7.3.2009 13:51:13   
Najaa

bi prišla, če bi bili v LJ user posted image user posted image user posted image

Dobro da vem za drugič. Te bom povabila s tvojim podmladkom. user posted image

mamaM, tebe pa razganja danes?user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
7.3.2009 13:53:11   
mama_milchy

To je mogoče njegov podzavesten odziv na spremembo, ki prihaja. Te tamale zna to zelo iz tira vržt, zato sem jaz bila zelo vesela, ko je Tija lepo sprejela tamalo. Samo dejansko še ni z njo preživela nekaj dni, tako da malo se le še bojim, da pride za njo. Pa saj bo, se bomo potrudli za to, da ne bo prikrajšana.

če so vsi preživeli, bomo tudi mi...tudi njim bo potreben čas in da se navadijo na user posted image , mogoče jim pač na začetku ne bojo zanimivi ampak pol ko bodo dlje časa budni, ko bodo že opazovali okolico in krilili z rokami, pol bo boljše....
drugače, ste OK? Tija vas pogreša najbrž, ne?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
7.3.2009 13:53:39   
mama_milchy
user posted image

dovolj vam je za danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3662
7.3.2009 13:54:34   
Najaa
Tija nas nič ne pogreša. user posted image  Saj bo kmalu doma.

Pozabila sem vam povedat, da danes praznujemo prvi mesečni RD! user posted image user posted image  Naša tamičkena je stara 1m. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
7.3.2009 13:55:07   
mama_milchy

ma niti ne samo ko so vse nekam pobegnile in je tiho občasno, pa sem mislila, da bodo prišle nazaj gor k je tolko tipčkov tukaj....aja, pa jih nič ne motijo naši user posted image  bušiji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
7.3.2009 13:56:11   
mama_milchy

Pozabila sem vam povedat, da danes praznujemo prvi mesečni RD! user posted image user posted image  Naša tamičkena je stara 1m. user posted image

za 1.mesec: user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
7.3.2009 13:57:45   
Najaa

ma niti ne samo ko so vse nekam pobegnile in je tiho občasno, pa sem mislila, da bodo prišle nazaj gor k je tolko tipčkov tukaj....aja, pa jih nič ne motijo naši user posted image  bušiji user posted image user posted image user posted image

Sem ravno razmišljala, ko gledam te tipe, da me zdaj niti ne ganejo več. Ko sem bila user posted image  pa njami! user posted image user posted image  Tako da te čisto razumem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3666
7.3.2009 13:58:03   
Najaa

za 1.mesec: user posted image

Hvala hvala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3667
7.3.2009 13:58:48   
Najaa
Grem zdej little princess previt in nahranit, pa pridem kasneje nazaj.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
7.3.2009 13:59:13   
mama_milchy

Sem ravno razmišljala, ko gledam te tipe, da me zdaj niti ne ganejo več. Ko sem bila user posted image  pa njami! user posted image user posted image  Tako da te čisto razumem! user posted image

njami, njami....še bi mami user posted image user posted image user posted image  kaj vse delajo hormoni, ne?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
7.3.2009 14:00:07   
mama_milchy
jaz pa grem malo počivat dokler bo kosilo nared;
se beremo popoldan oziroma proti večeru;
fajn se imejte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3670
7.3.2009 14:04:54   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IMAMO ŠE ENEGA NOVEGA ČLANA.

MEDIUHEC SPOROČA, DA SO VČERAJ OB 22:00 DOBILI MATEVŽA. KI JE VELIK 50CM IN TEŽAK 3000G!

ČEEEEEEESTTTIIIIITKKEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA MAMICO IN NOVEGA user posted image MATEVŽA!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
7.3.2009 14:07:38   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tulipan12 - za voziček so me včeraj klicali da si ga naj pridem iskat tak da počasi se bomo furaliuser posted image

user posted image user posted image user posted image  SUPER! Zdaj pa samo še lepo vreme in gas!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
7.3.2009 14:37:05   
felix7

a že??? to je šlo pa tko hitro mimo... čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
7.3.2009 14:42:01   
Pride zdele moj mimo pa vidi vse tele mlade fante ko se kažejo pr nas...in se začn smejat pa reče ja kje pa si ti na kakšnem forumuuser posted image user posted image user posted image sem rekla forum za nosečniceuser posted image user posted image user posted image aja pol pa hormoni delajo in sem se začela smejatuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
7.3.2009 14:46:42   

Čestitke mi pa včeraj bili stari 1.mesec kk hitro gre časuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?