mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA =jasna= - LEPA lejca - ti kar počivaj ne mej slabe vesti pol tak ne boš mela časa ne energije za počivanje Persida, danes pa je res lep dan zunaj, končno je in prav je tako....kako sta tvoja dva ? Hvala sta pridna samo včeraj nam je patronažna malo ritem zmešala zdaj pa lovimo starega ,ker drugače bo mama hin od zaspanosti.Jih je v najlepšem spancu zbudila pol ,pa je bila cela štala,kar naprej bi jedla ,pa malo ,pa spala ma zmešano no ,upam ,da se je čimprej rešimo . tasa_m - zdaj pa si še pisateljica postala ,za ni kaj.Si me ganla ,kot že neštetokrat. Dobro jutro, dober dan, kako smo so ? Kaj pa mamice in ? No, moja noč je bila tako tako;nekaj malega sem spala ampak ne kaj preveč; če ni bilo obiskov WC-ja pa mi je zgaga nagajala tako mi je zadnji mesec ali dva pri Žigi, zdaj pa skoraj že celo Grahec; hvala za , meni prav paše ; Lucija je pa pridna , če je mami naspana Persida, danes pa je res lep dan zunaj, končno je in prav je tako....kako sta tvoja dva ? Mi2 z Žigcem se bova zdaj lepo preoblekla in šla do trgovine po svež in malo sadja; potem pa bova šele zajtrkovala; naš tati pa je že šel na bajto dokončat okna in barvanje polkn in danes bojo kot zgleda tudi delavci streho končali ; tako da pol se lotimo notranjih del in če gre vse po sreči se že maja lahko selimo v spodnji štuk komaj čakam..... No, da vam povem, da včeraj ko sem šla spat je prišel Žiga k meni in me lepo objel in rekel: ˝mami, meni je hudo, ker mi nisi dala ljubčka za lahko noč; Kaj mi daš enega? ne bom več nagajal in bom poslušal˝ in seveda je mamica takoj začela ...danes sva pa dobro začela dan, bomo vidli kako bo z njegovo trmo čez dan.... _____________________________ Joj ,da me ravno vse spravi v . Persida; sej mene tudi zadnje čase vse spravlja v ; sej drugače je Žigec res priden fantek samo zadnje dni ga malo ˝meče˝ in to je ko ne gre v vrtec, pa zdaj še malo izkorišča, ker smo pri mojih starših in misli, da mu dobo oni pomagali..... No, prejle sva prišla z igrišča, ker je fantina bil žejen in še kakalo še je revčku pa sva hitela domov, so sej urco sva pa bla; zdaj gre počivat ta čas bo kosilo in pol pride naš tati; nama je obljubu, da naju pelje na iiiiiiiii, komaj čakam.........
|