|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
7.3.2009 12:35:50   
NoBady

[/quote]

medve greva jutri,jaz ti povemuser posted image user posted image user posted image user posted image pač najini otroci so trmasti, kaj morešuser posted image
[/quote]

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

ej a ti tut morš it jutr na ctg v P.? js momr bit tam ob pol8 zjutri...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
7.3.2009 12:39:07   
Takole pa spi naša mala princeska sedaj...

user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
7.3.2009 12:39:09   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IMAMO ŠE ENEGA NOVEGA ČLANA.

MEDIUHEC SPOROČA, DA SO VČERAJ OB 22:00 DOBILI MATEVŽA. KI JE VELIK 50CM IN TEŽAK 3000G!

ČEEEEEEESTTTIIIIITKKEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejeno!!! Hvala čokolade ,pa ne smem ker jima riti totalno zapre,preizkušenouser posted image user posted image user posted image

O hvala Persida user posted image Ja lahko pa dobiš kaj drugega - namesto čokolade. Ne vem kaj zdaj najbolj ješ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
7.3.2009 12:40:08   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

MEDIUHEC SPOROČA, DA SO VČERAJ OB 22:00 DOBILI MATEVŽA. KI JE VELIK 50CM IN TEŽAK 3000G!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
7.3.2009 12:40:30   
mama_milchy

ČESTITKE ZA MATEVŽA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
7.3.2009 12:40:35   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
7.3.2009 12:40:37   
MalaČebelica

Jaz sem pa zdajle bila v enem klancu na sprehodu, pa me je tak tiščalo dol, kot da sem bom pokakalauser posted image , to je danes že drugi, pa še enega vžgem z mojim pop., pa še k tašči morva it, da naju povabi jutri na kosilo, da mi v primeru, da nikamor ne grem ne bo treba kuhatuser posted image user posted image user posted image

Ej men ni jasen, te ki so rodile, ni nobena poročala o kakem čepu ali se men zdi, da ni nobeni šel prej?user posted image user posted image user posted image

Mene je šel čep sedaj v drugo ampak počasi počasi se je poslavljal do mene to je takšna sluz krvava bela čist odvisno...ko sem klicala svojo G mi je rekla da sedaj lahko čakam da mi voda odteče ali pa da dobim popadke ampak jaz sem kaj kmalu dobila težko pričakovane popadke ki so bili že na začetku ves pekeluser posted image  ampak ok sem preživela namatrala se ampak sedaj vem zakaj sem se za našo malo scrtljankouser posted image user posted image user posted image ...joj sploh ne morem verjet da gre tk hiter cajt da je naša mala Lia bila včeraj stara že 1.mesec...joj joj kk gre hiter...

A se ti kaj kaže???

Ma mislim, da je že zdavnaj šel čepuser posted image , ker zadnjič sem nekaj takega po pregledu zasledila v  wc školjki,ampak očiten ni nujno, da vedno gre, zato sprašujem.user posted image

Jaz sem nekje prebrala (ne vem več kje), da po pregledu lahko pride do kakšnega rjavkastega izcedka, ampak da ni nujno, da je to čep. Lahko da je bil, lahko pa da ne.

Zdaj sem ti pa ziher ful pomagala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
7.3.2009 12:40:53   

Jaz sem pa zdajle bila v enem klancu na sprehodu, pa me je tak tiščalo dol, kot da sem bom pokakalauser posted image , to je danes že drugi, pa še enega vžgem z mojim pop., pa še k tašči morva it, da naju povabi jutri na kosilo, da mi v primeru, da nikamor ne grem ne bo treba kuhatuser posted image user posted image user posted image

Ej men ni jasen, te ki so rodile, ni nobena poročala o kakem čepu ali se men zdi, da ni nobeni šel prej?user posted image user posted image user posted image

Mene je šel čep sedaj v drugo ampak počasi počasi se je poslavljal do mene to je takšna sluz krvava bela čist odvisno...ko sem klicala svojo G mi je rekla da sedaj lahko čakam da mi voda odteče ali pa da dobim popadke ampak jaz sem kaj kmalu dobila težko pričakovane popadke ki so bili že na začetku ves pekeluser posted image  ampak ok sem preživela namatrala se ampak sedaj vem zakaj sem se za našo malo scrtljankouser posted image user posted image user posted image ...joj sploh ne morem verjet da gre tk hiter cajt da je naša mala Lia bila včeraj stara že 1.mesec...joj joj kk gre hiter...

A se ti kaj kaže???

Ma mislim, da je že zdavnaj šel čepuser posted image , ker zadnjič sem nekaj takega po pregledu zasledila v  wc školjki,ampak očiten ni nujno, da vedno gre, zato sprašujem.user posted image

sej če ti je šel lahko tudi pol 3 tedne traja da se kaj zgodi ni neke omejitve odvisno men je šlo pol res hitro...boš vidla jaz upam da čimprej...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
7.3.2009 12:41:27   
NoBady
joj js ne znam več niti citirat user posted image user posted image user posted image user posted image
se opravičujem, ma ga zmer neki poserjem user posted image

cita -- ti pa spet tako lušto delašuser posted image ,,, tk je cartkana ta tvoja mala missuser posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
7.3.2009 12:41:51   
MalaČebelica

user posted image

joj kaka lepa pupa. spi ko angelček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
7.3.2009 12:43:44   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

medve greva jutri,jaz ti povemuser posted image user posted image user posted image user posted image pač najini otroci so trmasti, kaj morešuser posted image

ne nažalost ga nimam, imam v pon. pri svoji G, sam jaz upam, da bo mala mamino darilo za dan žena, pa da me bo pač prijelo, malo podobno kot sppsuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
7.3.2009 12:44:44   
NoBady
 spet smo user posted image dobili... kok pa že kej zdej vodjo? zna kira tist seznam prlimat sem ??? js ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3612
7.3.2009 12:45:34   
Lolita23

A se ti kaj kaže???

Jaz sem nekje prebrala (ne vem več kje), da po pregledu lahko pride do kakšnega rjavkastega izcedka, ampak da ni nujno, da je to čep. Lahko da je bil, lahko pa da ne.

Zdaj sem ti pa ziher ful pomagala user posted image user posted image user posted image

No sej jaz sem tud tak mislila, sam potem ko sem šla na wc sem v školjki zagledala tak krvavo sluzasto grudo, zato se mi zdi, da je šel,pa sej bo kar bo.user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3613
7.3.2009 12:45:46   
mama_milchy
grahec, mi je uspelo user posted image

user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
7.3.2009 12:45:57   

joj js ne znam več niti citirat user posted image user posted image user posted image user posted image
se opravičujem, ma ga zmer neki poserjem user posted image

cita -- ti pa spet tako lušto delašuser posted image ,,, tk je cartkana ta tvoja mala missuser posted image user posted image

če so res raki mali sončki tako šikani vsak po svoje...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
7.3.2009 12:46:59   
NoBady

ne nažalost ga nimam, imam v pon. pri svoji G, sam jaz upam, da bo mala mamino darilo za dan žena, pa da me bo pač prijelo, malo podobno kot sppsuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej če boš mela dans take ture po hribih pa tko, te zna kej usekat user posted image user posted image user posted image bom js tut tko nrdila, sm se že zmenla, sam kosilo pojem, pol pa grem hodit tut u hrib in po ravnem, če do večera šekr nč ne bo, pol še user posted image user posted image user posted image ... pol pa ma da se kej premakne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
7.3.2009 12:47:01   

user posted image

joj kaka lepa pupa. spi ko angelček user posted image user posted image user posted image

spi ja ko je sila in ko je res utrujena od bedenja pol pa spi kot mali angelčekuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3617
7.3.2009 12:49:34   
felix7

bravo Mediuhec user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 3618
7.3.2009 12:49:36   
mama_milchy
user posted image

zakladek naše Grahec user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
7.3.2009 12:50:19   
PERSIDA
=jasna= - user posted image user posted image user posted image LEPAuser posted image user posted image user posted image

lejca - ti kar počivaj ne mej slabe vesti pol tak ne boš mela časa ne energije za počivanjeuser posted image

Persida, danes pa je res lep dan zunaj, končno je user posted image  in prav je tako....kako sta tvoja dva user posted image  user posted image ?

Hvala sta pridna samo včeraj nam je patronažna malo ritem zmešala zdaj pa lovimo starega ,ker drugače bo mama hin od zaspanosti.Jih je v najlepšem spancu zbudila pol ,pa je bila cela štala,kar naprej bi jedla ,pa malo ,pa spala ma zmešano no ,upam ,da se je čimprej rešimouser posted image .

tasa_m - zdaj pa si še pisateljica postalauser posted image ,za user posted image  ni kaj.Si me ganla ,kot že neštetokrat.

Dobro jutro, dober dan,

kako smo souser posted image ? Kaj pa mamice in user posted image ?
No, moja noč je bila tako tako;nekaj malega sem spala ampak ne kaj preveč; če ni bilo obiskov WC-ja pa mi je zgaga nagajala user posted image  user posted image user posted image  tako mi je zadnji mesec ali dva pri Žigi, zdaj pa skoraj že celo user posted image

Grahec; hvala za user posted image , meni prav paše user posted image ; Lucija je pa pridna user posted image , če je mami naspana
Persida, danes pa je res lep dan zunaj, končno je user posted image  in prav je tako....kako sta tvoja dva user posted image  user posted image ?

Mi2 z Žigcem se bova zdaj lepo preoblekla in šla do trgovine po svež user posted image  in malo sadja; potem pa bova šele zajtrkovala; naš tati pa je že šel na bajto dokončat okna in barvanje polkn in danes bojo kot zgleda tudi delavci streho končali user posted image ; tako da pol se lotimo notranjih del in če gre vse po sreči se že maja lahko selimo v spodnji štuk user posted image  komaj čakam.....

No, da vam povem, da včeraj ko sem šla spat je prišel Žiga k meni in me lepo objel in rekel: ˝mami, meni je hudo, ker mi nisi dala ljubčka za lahko noč; Kaj mi daš enega? ne bom več nagajal in bom poslušal˝ in seveda je mamica takoj začela user posted image ...danes sva pa dobro začela dan, bomo vidli kako bo z njegovo trmo čez dan....

user posted image user posted image user posted image Joj ,da me ravno vse spravi v user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
7.3.2009 12:50:46   
Lolita23

ja sej če boš mela dans take ture po hribih pa tko, te zna kej usekat user posted image user posted image user posted image bom js tut tko nrdila, sm se že zmenla, sam kosilo pojem, pol pa grem hodit tut u hrib in po ravnem, če do večera šekr nč ne bo, pol še user posted image user posted image user posted image ... pol pa ma da se kej premakne user posted image user posted image user posted image user posted image

No user posted image user posted image k temu se jaz ne bom zatekla, ker imam tega izcedka preveč, bom pa hodila še danes, sam da pizzo zdajle pojem.Sem se pa tudi že sprijaznila, da lahk da grem čez rok, moj me tolaži s tem, da gledava zvečer filme, pa me skoz v smeh spravljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprav je sam še morda bolj neučakan, pred mano pa skriva, ker vidi, da me že tel. klici  v salbo voljo spravljajo.

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
7.3.2009 12:54:48   
PERSIDA
Eden baby lepši ko drugi ni kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image marčevke lepe otrokece se spravle na svet.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
7.3.2009 13:02:12   

Eden baby lepši ko drugi ni kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image marčevke lepe otrokece se spravle na svet.

se vidi da smo marčevke a ne...mamo same take lepe otročkeuser posted image user posted image user posted image ...mač marec dela čudežeuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
7.3.2009 13:03:20   
mama_milchy

=jasna= - user posted image user posted image user posted image LEPAuser posted image user posted image user posted image

lejca - ti kar počivaj ne mej slabe vesti pol tak ne boš mela časa ne energije za počivanjeuser posted image

Hvala sta pridna samo včeraj nam je patronažna malo ritem zmešala zdaj pa lovimo starega ,ker drugače bo mama hin od zaspanosti.Jih je v najlepšem spancu zbudila pol ,pa je bila cela štala,kar naprej bi jedla ,pa malo ,pa spala ma zmešano no ,upam ,da se je čimprej rešimouser posted image .

tasa_m - zdaj pa si še pisateljica postalauser posted image ,za user posted image  ni kaj.Si me ganla ,kot že neštetokrat.

Dobro jutro, dober dan,

kako smo souser posted image ? Kaj pa mamice in user posted image ?
No, moja noč je bila tako tako;nekaj malega sem spala ampak ne kaj preveč; če ni bilo obiskov WC-ja pa mi je zgaga nagajala user posted image  user posted image user posted image  tako mi je zadnji mesec ali dva pri Žigi, zdaj pa skoraj že celo user posted image

Grahec; hvala za user posted image , meni prav paše user posted image ; Lucija je pa pridna user posted image , če je mami naspana

Mi2 z Žigcem se bova zdaj lepo preoblekla in šla do trgovine po svež user posted image  in malo sadja; potem pa bova šele zajtrkovala; naš tati pa je že šel na bajto dokončat okna in barvanje polkn in danes bojo kot zgleda tudi delavci streho končali user posted image ; tako da pol se lotimo notranjih del in če gre vse po sreči se že maja lahko selimo v spodnji štuk user posted image  komaj čakam.....

No, da vam povem, da včeraj ko sem šla spat je prišel Žiga k meni in me lepo objel in rekel: ˝mami, meni je hudo, ker mi nisi dala ljubčka za lahko noč; Kaj mi daš enega? ne bom več nagajal in bom poslušal˝ in seveda je mamica takoj začela user posted image ...danes sva pa dobro začela dan, bomo vidli kako bo z njegovo trmo čez dan....

user posted image user posted image user posted image Joj ,da me ravno vse spravi v user posted image .

Persida; sej mene tudi zadnje čase vse spravlja v user posted image user posted image user posted image ; sej drugače je Žigec res priden fantek samo zadnje dni ga malo ˝meče˝ in to je ko ne gre v vrtec, pa zdaj še malo izkorišča, ker smo pri mojih starših in misli, da mu dobo oni pomagali.....

No, prejle sva prišla z igrišča, ker je fantina bil žejen in še kakalo še je revčku pa sva hitela domov, so sej urco sva pa bla; zdaj gre počivat ta čas bo kosilo in pol pride naš tati; nama je obljubu, da naju pelje na user posted image  iiiiiiiii, komaj čakam.........

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
7.3.2009 13:03:38   
Takole pa zaspi ko omaga od krčevuser posted image user posted image

user posted image

Takole opazujem svojo mami...

user posted image

No takole pa pančkam po kopanju...

user posted image

No dovolj sem vas razdražla kk sem jz hudobnauser posted image  ne bom več...sej že šibam...papa

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?