|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
6.3.2009 20:15:55   
mateja_goljev
MISKA73 BRAVO!!!!!!

JA PA DA NE POZABM.... MI MAMO PA OBISKE.... user posted image JE PRIŠLA Z MALO ZAMUDE....user posted image user posted image user posted image user posted image tko da v ponedeljek kličem in potem začnemo 7 dan akcijo!!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.3.2009 20:26:33   
miska73
Pupike moje zlate, jst bi sicer še zelo rada tule gor visela.
Ampak je prav, da še nekaj časa mojemu mišolinkotu posvetim.

Nočko, pa lepe sanje.

A sem že povedla kolk se mi danes sam smeji... user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.3.2009 20:26:52   
suska
Mismis hvala tudi tebi za tolažbo pred inekcijami. Daj še mene na seznamček, čeprav ne vem kaj je potem drugače (tukaj sem čisto nova, ampak zelo rada prebiram vaše izkušnje - konec koncev smo vse na istem, ne!?). Kako daleč pa si s postopkom ti (nisem še čisto na tekočem)?

Diana79, brez težav sem našla lekarno v Lentiju.  Vidim da si tudi ti na začetku špikanja (ali se motim?). Jaz grem po prvo inekcijo v nedeljo.

Punce, lep vikend vsem!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 603
6.3.2009 20:32:39   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Evo, takle mamo... vse kaže na to, da bo podganca vendarle mami user posted image

Sem šla na krvni test in je danes vrednost 530 na 12.dan po ET, oziroma 17. po O.

Zaenkrat častim tole virtualno. Ob priliki (beri srečanje) pa še v živo.

user posted image

...čestitke miška user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.3.2009 20:33:55   
diana79
suoer da si vse uredila brez težave!jaz začnem jutri zjutraj špikati!moj dragi me bo ker je veterinar!sva se hecala če lakho krave cepi,lakho tudi mene!samo krave močneje brcajo kot jaz!ha ha!jutri šporočim kako nama gre!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.3.2009 20:39:42   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Kaj je zdaj to pupe, a bo ta tema kar izumrla user posted image ?

Miška, a si plusek že nalulala, ne user posted image ?

Mene pa že tri dni migrena daje, tako, da mislim, da je to tak negativen znakec za nas user posted image . Sicer malo še vseeno upamo, kam pa pridemo, če nehamo upat, ne user posted image ?

...jaz verjamem da je tokrat uspelouser posted image .....držim pesti lubicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 606
6.3.2009 21:27:20   
cukica
Miška73 iskrene čestitke,...user posted image user posted image user posted image

Sobota, 07.03.
 Diana79 - začetek špikanja
Gospodarica -  punkcija

Navijam za jutri dober odpravte,gospodarica čim manj bolečo punkcijo in velik jajčk,...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 607
6.3.2009 21:36:58   
DaisyE
A ga vse žurate al kaj? Da je tako zatišje tule?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
6.3.2009 21:48:15   
n74
Ojla, punce, danes je pa dan za čestitke. MIŠKA user posted image user posted image user posted image  za plusek in lep Bhcg. Pa NASKI tud še nisem čestitala user posted image user posted image user posted image .
Tako lepo se seznamček trepetalk seli na nosečke, upam, da bo še dolgo tako trajalo.
Držim pestke za Vito, Jono, Bambi, Suzy, Arnejči, Princess, Fargi, pa še malo zase. Pa ne bit preveč obremenjene z znaki, vsaka ima drugačne. Miška ni imela menda nobenih, prijateljica, ki je zadnjič nalulala plusek pa je rekla, da jo je par dni pred testom zvijalo kot pred M. Mene tud enkrat ful zvija, enkrat je vse ok, tko da me otroc tam dol malo hecajo. Ampak vseeno upam na najboljš.

Neposredna povezava do sporočila: 609
6.3.2009 21:49:01   
bbpikica
JUPIIIIIIIII; JUPIIIIIIIIIIIIII sem vedla da se moram prebit na RR.

Miška lubica, srčika zlata kako sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image , super, krasno, čudovito, bombastično. Sploh nimam besed. Naj gre vse po protokolu.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 610
6.3.2009 21:58:10   
ledenka
miška user posted image user posted image user posted image  joj, kolk sem jaz veseeeelaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
6.3.2009 22:06:06   
Reby
Čer. Sem prišla gledat, če je še kaka nova nosečka, pa nč. Dve sta prej neki obljubljali lulanje...
No, lepo pančkajte!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
6.3.2009 22:07:19   
Reby

Mene pa že tri dni migrena daje, tako, da mislim, da je to tak negativen znakec za nas user posted image . Sicer malo še vseeno upamo, kam pa pridemo, če nehamo upat, ne user posted image ?

A veš Arnejči, da so migrene in močni glavoboli znak v zgodnji nosečnosti? user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 613
6.3.2009 22:08:42   
Naska
ČESTITKE SONOSEČKAM!!!!

Naska

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 614
6.3.2009 22:09:58   
Naska
Pa najlepša hvala za vaše čestitke - vem da sem smotana, ko nič ne pišem, ampak preberem pa in se z vami veselim lepih novic in podpiram junakinje!!!user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.3.2009 6:42:19   
arneja
Pa, Miška, kaj si ti nora, kot bi rekle naše Štajerke user posted image user posted image user posted image ? Se mi je zdelo, da bo takšna novička, ko si bila tako skrivnostna user posted image . Torej smo zdaj letnice 73 na vrsti user posted image ? Zdaj pa hitro poročat, kaj si v tem postopku drugače počela, da se zdaj lahko seliš na IVF/ICSI nosečke user posted image : kateri postopek je to bil, kakšna stimulacija, katere vitaminčke si jedla, si pri hrani pazila, ... Odgovore proooosim user posted image . So te krčki kaj basali okoli dneva ugnezditve?

Mene pa danes končno ne daje več migrena. Sem morala včeraj in v sredo Ketonal vzeti, ker sicer ne bi mogla funkcioniarati v službi. V četrtek sem pa komaj preživela brez tabletke. So me očitno vreme in hormončki čisto dotolkli user posted image .

Bambi, zdaj pa že počasi na tvoj plusek čakamo user posted image . N74, so znakci še kar očitni? Mene vsake toliko časa že nekaj zvije spodaj, tako, da je upanje, žal, v upadu. Zato pa rabim nove info, Miška user posted image .

Kam je pa Ajrad izginila user posted image ? Da je ni huda hiperca napadla?

Sayuri, kar še takšne stimulacije nam limaj user posted image . Čas res leti. Tudi jaz ne morem vejeti, da sta tvoja pikeca, ki smo jima sledili od predspočetja user posted image naprej, že takšna sončka user posted image .

Dobro jutro tudi ostalim user posted image . Danes bo pa treba malo pospraviti user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.3.2009 6:51:00   
arneja
Gospodarica, naj bo Reško danes čimbolj nežen, in naj se veeeliko tvojih celic poparčka s plavalčki user posted image .

Gloria, hvaaala, ker še vedno verjameš vame user posted image .
Ooo, pa Super-mu se je oglasila user posted image . Bejba, bo torej padel nov postopek maja user posted image ?

Diana, je tvojemu veterinarju uspelo te špikniti user posted image ?

N74, torej tebe tudi zvija? Pismo, mi prav strah do kosti to zvijanje nabija user posted image . Mislioš, da bi midve lahko že jutri lulali user posted image ? Bi bilo tako fino en plusek na dan žena nalulati user posted image . A tebe joškice bolijo? Vem, sem tečna s temi znakci user posted image , pa ne morem iz svoje kože.

Ej, Reby, ko bi res tale moja štiri-dnevna migrena plusek napovedovala - kar umrem od sreče user posted image . A nisi ti meni ene slikce obljubila user posted image ?

Naska, ti pa uživaj v prvih dneh zavedanja nosečniških črtic user posted image . Mora biti fenomenalen občutek, ne user posted image ?

Bbipikica
, a si ti nazadnje plačala punkcijo, ko vam je celica ušla? Jaz zdaj razmišljam, če ne bi uspelo, da bi šla tudi kar v kakšen spontan postopek. Ste ta mesec že šprintali za kakšnim otročkom user posted image ?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.3.2009 7:10:58   
biba007

N74, torej tebe tudi zvija? Pismo, mi prav strah do kosti to zvijanje nabija user posted image . Mislioš, da bi midve lahko že jutri lulali user posted image ? Bi bilo tako fino en plusek na dan žena nalulati user posted image . A tebe joškice bolijo? Vem, sem tečna s temi znakci user posted image , pa ne morem iz svoje kože.

Arnejček in N74, a sta že vidve na vrsti? Superca, 8. marec je ravno pravi dan, tak, da ga ohraniš v zgodovinskih zgodbicah za naslednje generacije. Navijam še pa še. Pa nič se ukvarjat z znakci. Še za indic niso dobri. Moja malenkost je bila (in mal še zmerej je) prav prikupno nosečniško nabrekla, joške do koroške, pa nobenih hlač nismo mogli zapet. Pa vse mi je smrdelo, hrana bljak, no, razen kislih kumaric. Te so somehow strašno palile. Evo, pa smo na 15. dan pridelal beta hcg celih 10,7. Za crknit... Vidve kar hop lulat, pa slikce pluskov pripopat. Pa da vama potem čestitam in pripišem, da bi jest tud!!!!user posted image

Ratatujček, kako ste kaj, moja najljubša frišna nosečkicauser posted image ? Evo, pa pripišem tule, jest bi tud, jest bi tud, jest bi tud!!!user posted image

Sicer pa smo šli pri nas danes v akcijo. Smo začeli z estrofemom, potem pa hop v PO po pingota in pongota. Sem si naračunala, da se vam, če bi šlo vse po sreči, še v marcu lahko pridružim s kakšnim pluskom (ali dvemauser posted image ). Madona, pa tale pomlad in nove nosečke res nekak optimistišes vplivate nameuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.3.2009 7:13:56   
arneja
Bibek, zdajle brskam po drugih straneh in razmišljam o tebi, če boš že takoj šla po pingivnčka, in pridem sem, in evo ti našo Bibo user posted image .

Kaj pa naša Špelka user posted image ?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.3.2009 7:17:03   
arneja
Biba, ampak pri tebi se nekaj je dogajalo, če si imela beto 10. Si kaj prešnofala svetovni splet na to temo user posted image ? Bova poskušali z N74 ti ustreči in napisati nekaj takšnega, da boš lahko pripisala, da bi ti tud user posted image . In če zdaj štartaš, boš pa ti za materinski dan lahko plusek nalulala user posted image . Jaz sem si že naračunala, da bi, če bi mi 11. marca plusek pokazalo, imela UZ na 25. 3. user posted image . Pa še z N74 bi lahko na kavo skočili user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.3.2009 7:17:50   
arneja
Jona in Vitabella, sta šli lulat včeraj user posted image ? Na palčko, seveda user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.3.2009 7:19:35   
jona3
jutro mene pa nekaj zanima tečka mi zamuja že tri dni in danes se je pojavil na papirju majhen rjav flekec a je to konec vsega

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.3.2009 7:20:27   
arneja
Jona, ni rečeno, če pa testek narediš, boš pa z 99-odstotno verjetnostjo vedela ali si noseča ali ne user posted image .

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.3.2009 7:22:59   
arneja
Ajde, Miška, hitro poročat, kakšna je bila prva uradna nosečniška noč user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.3.2009 7:24:32   
biba007
user posted image

Evo, ko danes še ni blo kufetka...pri vseh novih nosečkah se mi je zazdelo, da bi blo tole najbrž bolšuser posted image  Pa še vikend je! Pa sonček je (no, bo, akhem, prezgodaj vstajam, ni kaj)...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......