|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
7.3.2009 9:46:06   
Rakica_80
Pika74user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boš videla da boš tudi ti zagledala++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Miška ima 73 številko, ti pa imaš 74, se pravi, da si takoj za njouser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.3.2009 9:47:21   
miklarom
mišk73 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke še od mene!!!!!!!!!!!

zarči - ja kje si ti meni, sem te že prav pogrešalauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.3.2009 9:47:33   
pika74
Hvala ti miška73 - zlata si user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.3.2009 9:58:19   
blanč
Pika 74 čestitke. Si bila pa pridna kokoškauser posted image user posted image user posted image
Zdaj pa še dobre vile, da namešajo pravo zmes za, da pikica dobi čez dobrih 8 mesecev eno ali dve topli dišeči štručkiuser posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 654
7.3.2009 10:02:00   
ledenka
pika, super za lep pridelek user posted image user posted image user posted image  in optimizem v roke, seveda bo v sredo velik izbor!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.3.2009 11:41:30   
Vitaebella
Halo!!! Ja pa punce, ne morem verjeti!!!! Ta mesec se na tale portal zgrinjajo same leve novičke!!! Miška ali podganca :), ne poznam tvoje zgodbe, ampak iskrene čestitke!!!!!!!! Ta mesec, ne glede na to, kaj bo jutri z mojim testom, me je navdal z upanjem in srečo, da bomo vse ugledale naše pluske prej kot slej!!!

Želim ti vso srečo! In ne pozabi na nas trepetalke!user posted image user posted image user posted image

samo zate ena velika user posted image

p.s. Midva bova delala test jutri, sva rekla, da greva do konca!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.3.2009 11:56:16   
diana79
sporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image  da prva inj. sem uspešno preživela!od dveh zjutri nisem spala ker me bilo strah!moj nežni veterinarček ob 5.15 opravil svoj dolžnost,in mi dal inj.!ampak prej sva se malo motivirala!saj veste na kaj mislim!user posted image user posted image user posted image !bolel mi nič!me zanima če to normalno da malo peče?zdaj sem v redu,ampak občasno mi slabo,in gre na bruhanje!ampak hiter mine!a je to tudi normalno?se user posted image   opravičujem  ker sem toliko firbčna!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.3.2009 13:20:47   
jona3
vitaebella kako si kaj jaz sem danes tko žalostna se mi je zjutraj pojavu en rjav flek in sedaj ne vem kaj to pomeni.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.3.2009 13:23:38   
jona3
miška 73 kteri dan si pa mela izcedek in kakšen je bil prosim povej

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.3.2009 13:53:58   
Stella Rossa
Lepo pozdravljene vse skupaj. Po tednu dopusta sem danes spet uletela na šiht pa še to izredno, ker me je sodelavka prosila, če lahko pridem, ker ima otroka v bolnici. Bom vas kasneje prebrala. Za vse trepetalke držim pesti, za nove nosečke pa kup čestitk.
Sem pa na hitrco preletela in vidla, da spelka potrebuje objemčke. Pa to res ni fer user posted image user posted image user posted image
spelka drži seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 660
7.3.2009 14:52:33   
a.jrad
Hoj biba007 a ti si tud dobila hiperco po punkciji? Pa kakšne težave si imela? Jaz sem malo vredu, potem me spet vse boli, pa Nalgesin forte za bolečine jem.......ah ne vem, kaj bo jutri na ET- sploh ne vem kako bom šla na mizo user posted image  ?!  Aja, jaz pa bi itak samo enga zarodka vstavla, tako da se tu ne bomo prepirali z Rešem; sicer pa do zdaj imam itak samo pozitivne izkušnje z Rešem......

Aja biba007 kaj je tebi pomagalo ublažit bolečine pri hiperci? Pa kdaj ti je izginla?

Dekleta malo pomagajte z izkušnjami!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.3.2009 14:58:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

miška 73 kteri dan si pa mela izcedek in kakšen je bil prosim povej

Pupa, naredi test in se nehaj mučit.
Izcedki so izcedki ... nikoli niso dvojni enaki.
Šele pošteni krvavitvi lahko rečeš M.

Sem pa imela rahle izcedke 10. in 11. dan po ET.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.3.2009 15:00:03   
jona3
pa bo test realen zarad injekcije

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 663
7.3.2009 15:10:21   
miska73

pa bo test realen zarad injekcije

Kakšne inekcije?

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 664
7.3.2009 15:15:07   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Hoj biba007 a ti si tud dobila hiperco po punkciji? Pa kakšne težave si imela? Jaz sem malo vredu, potem me spet vse boli, pa Nalgesin forte za bolečine jem.......ah ne vem, kaj bo jutri na ET- sploh ne vem kako bom šla na mizo user posted image  ?!  Aja, jaz pa bi itak samo enga zarodka vstavla, tako da se tu ne bomo prepirali z Rešem; sicer pa do zdaj imam itak samo pozitivne izkušnje z Rešem......

Aja biba007 kaj je tebi pomagalo ublažit bolečine pri hiperci? Pa kdaj ti je izginla?

Dekleta malo pomagajte z izkušnjami!

A.jrad, ja, ažuren troskok na mizo malček trpi zaradi hiperce, ampak ni panike. Jaz sem se privalila kot prava mala privat cisternica. Bolj počasi, ampak ziher. Sicer je bilo pa ateju itak takoj jasno. Ma sem komaj dihala. Za bolečine pa nisem jemala ničesar, smo potrpeli za dobrobit pikic. Če kaj pomaga, pri meni je vse skupaj trajalo še deset dni po transferju, potem je šlo pa zelo hitro dol. Sicer pa najbrž že veš: pridno spremljaj telesno težo, prehitra in prevelika sprememba ti lahko nevarno poruši elektrolite. Pridno pij, a ne pretiravaj (pri nas smo si za kontrolo pripravili flaške). Pa nikakršnega napora - ti lahko pospeži pronicanje tekočin v tretji prekat (pazi, prevajam iz mame google), kar zna znatno otežit stanje.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 665
7.3.2009 15:43:53   
a.jrad
Biba007 hvala; saj glede popite tekočine; se mi zdi, da če jo popijem preveč, potem me nonstop tišči lulat in boli ledveni predel, tako da sem sklenila malo zmanjšat količino popite vode;
Kako veliki pa so bili tvoji jajčniki? Moji so kar 8 cm.........
A si ti tut bila v bolnici? Moji krvni in urinski izvidi so drugače bili v mejah normale, sem pa dobila 8 stekleničk infuzije neke hartmanove raztopine in dve steklenički natrii chloridi......pa seveda v rito protibolečinske inekcije;

Aja jutri pa lahko grem na ET k Reškotu edino v trenirki, ker druge hlače ne bom spravla gor user posted image user posted image user posted image ; bom pa zagotovo imela rdeče spodnje hlačke in šla na lignje......

lp

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 666
7.3.2009 16:05:52   
bambi75
Misek73 oz. ratatujček čestitke za user posted image .  Sem tako vesela, da ti je ratalo.

Pika tudi tebi user posted image  user posted image  za 16 celic.

a.jrad želim ti čim manj nevšečnosti s hiperco in uspešen ET jutri.

Bibabond user posted image  za novo akcijo.

Jona stopka drži 10 dni.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
7.3.2009 17:36:47   
jona3
ne stopka po et sem namesto dabrostona dobila injekcijo in so rekle da če bom doma delala test ne bo realen in bo v vsakem primeru pokazal plus zej pa ne vem

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 668
7.3.2009 17:44:46   
n74
arneja - mene je včeraj zvijalo tam spodaj, danes me še nič ni, tko da nimam pojma kaj pričakovat. Joškice me pa še bolijo, zelo. Jutri je res tak lep ženski dan za lulanje, ampak jaz še ne bi. Res bi rada počakala vsaj do torka. Naj najprej bambi presenti s pluskom, potem pa še medve, a? Tole si si pa fino zamislila, da se z bibo 25.3. uskladimo z uz-ji in gremo na kofi. Prav fajn se mi tole sliši.

biba - še nisi pozabila na naše srečanje v pizzeriji pri PO. Jaz sem ful za, tud če bodo moji otroci kakšen mesec ali dva mlajši kot od ostalih.

jona3 - jaz bi šla kar lulat, flekec še nič ne pomeni  

a.jrad - utrogestan ali prometrium vsaka jemlje že takoj po punkciji, vsaj mislim tako. Pa jutri ti naj ata vstavi enega ali dva zelo lepa zarodka, da bo tud hiperca poplačana.

pika74 - bravo za 16 celic. Kako to misliš, če bo v sredo kaj oplojenih? Mora te pričakati vsaj pol zarodkov in to zelo lepih. To si pa menda že zaslužiš, a ne?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.3.2009 17:52:24   
blanč
Jona inekcija drži največ 10 dni.

(Mark Twain)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.3.2009 18:04:26   
jona3
je bil samo zjutri zej je pa normalen bel tok sploh ne vem kaj je to

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.3.2009 18:13:19   
bambi75

ne stopka po et sem namesto dabrostona dobila injekcijo in so rekle da če bom doma delala test ne bo realen in bo v vsakem primeru pokazal plus zej pa ne vem

Ja saj to je to jona. Ti si dobila še eno injekcijo za podporo in to je ista kot stopka verjetno ovitrelle in ta naj bi držala okoli 10 dni.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 672
7.3.2009 18:15:16   
bambi75
N74 in arneja držim pesti , da nalulata pluske. Z mojim pa ne bo nič, samo še čakam, da se vlije, test pa je bil negativen.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.3.2009 18:16:59   
blanč
bambiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.3.2009 18:27:31   
tassi1
bambi- sam en velik user posted image  ti pošiljam !!
drži se, draga moja user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?