MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Tasa....lepa ganljiva zgodba...a ne kako lepo je to doživeti? Kar zavidam to še vsem tistim ki jih to še čaka....najlepši filing, res Tudi tvoja miška je bila mala, sem to prej spregledala... Midva s Timonom pa sva bila danes kar dvakrat zunaj...sem kar utrujena...ma to so bile več kot 3 ure....itak samo spančka...zavit pa ko mumija, da slučajno kak mrazek ne pride do njega, čeprav ne vem, zakaj ima vedno ko ga slečem malo hladne rokice, pa tako je zavit v vozičku.... V torek pride tudi k nam patronažna...se bomo tehtali.... Zdej pa čakam da se zbudi, da se skopamo...pa večerja...Naja je pa še zunaj, uživa z očijem na rolerjih...hvalabogu se je vse skupaj že uteklo, glede novega člana, jo morm kr pohvaliti, nimamo več krize...zaenkrat... Cita, kje si ti kaj? Kako kaj tvoja mala, upam da se je tudi pri vas kaj bolj ulaufalo...pa da imaš mlekca... Ma jaz sem včeraj tako zvečer solze točila...ma ne morem verjeti da me tako iztiri, ko pomislim, da mora to umetno mleko piti....ma vam povem da je res grozno če ne moreš dojiti...potem me pa moj tolaži, pa pravi, pa kaj pa veš, lahko pa da bi ti mleka že zmanjkalo do zdaj....ma ni to to...res je zoprn občutek, in ko sem še nosečka brala te zgodbe, kako si mamice ene očitajo oz. kako se počutijo če ne dojijo...ja zdej to tudi sama vem...vedno sem gledala mame ki so hranile malčke v kakem trg.centru po steklenički in sem si rekla, joooj, pa kaj jim je da ne dojijo...evo, kot pravi NAJAA: vedno se njej zgodi kaka redka stvar...no tudi meni se vedno vse zgodi...vedno meni....in tu je tudi razlog zakaj ne maram letal...ni šans da me spraviš leteti....ker bi gotovo......... yania - ne se sekirat zaradi dojenja. verjemi, da je važno samo to, da so otroci ok. poznam družinico, ki imajo pol leta starega sinka. mama ima sicer mleka koliko češ, ampak je z otročkom vse možno narobe in verjetno ga ne bo več dolgo med nami. ful žalostna zgodba. ampak hočem povedat, da se ti pol vse te druge težave ne zdijo več tak pomembne, samo da so otročki zdravi....