|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
6.3.2009 16:52:05   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image  

Nalini hvala si res prijazna, ampak rajši bom sama božala buščijauser posted image user posted image

jaz se tak potrudim ...
ga pošljem s hitro pošto k tebi ...
pa še fajn ga porihtam ...
ti ga pa nočešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
6.3.2009 16:52:49   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

nalini kdaj greš ti danes po nakupih?

pitaj boga oz. mojega dragega kdaj misli prit domov  ... user posted image
upam, da se do šestih prikaže ... drugače bo user posted image

mi pa malo paše, da počivam oz. s hecam na rr user posted image meni to tudi paše, ker drugače se sam obremenjujem zakaj me to boli in kaj bo iz tega itd...včerja je bil HB moj dragi pa je ful hitr dan minil pa se kaj hecava itd...ko si pa cele dneve sam pol pa ti hodi od a do ž vse po glavi...šla bi mullerja pa se mi ne dauser posted image  se mi zdi, da me boj bebi tako nekam v želodec brca in pol me tako boli...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
6.3.2009 16:53:31   
detelja

user posted image  

Nalini hvala si res prijazna, ampak rajši bom sama božala buščijauser posted image user posted image

jaz se tak potrudim ...
ti ga pa nočešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oprostiuser posted image  

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
6.3.2009 17:02:21   
Nalini

user posted image  

jaz se tak potrudim ...

oprostiuser posted image  

ni kaj .... naslednjič ti pošljem enega bolj fit

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
6.3.2009 17:04:30   
detelja

user posted image  

jaz se tak potrudim ...

oprostiuser posted image  

ni kaj .... naslednjič ti pošljem enega bolj fit

jaaa, srčno upamuser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
6.3.2009 17:13:47   
*Junona*
Babeeeeeeee, pridne steeeee, vas je prav užitek brat ko ste takole dobre volje in se hecate.
Tale tazadn pomočnik je pa hud...user posted image user posted image user posted image

Js sem počivala, utrujena full, ampak zaspat pa ne morem , ni šans. Je blo pa fajn, je bebi tako poplesaval po bušiju, da je tista ura tako hitro minila.
Zdaj pa že imam dragega doma...user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
6.3.2009 17:14:32   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Čvekice pozdravljene!

Madonca, me en teden ni, pa smo že na tretjem delu in to na 49 strani! Gotovo bo dež. user posted image

Pregled - Včeraj sem imela pregled in je vse ok. Naša princeska ima že skoraj 2 kg, je ostala obrnjena na glavico, plodovnice je dovolj, moj trebušček pa tudi pridno raste - G mi je namerila obseg trebuha 279 (ne vem, kaj so to mm? centimetri gotovo ne user posted image ). Kile gredo počasi naprej, tako da imam sedaj v 34t +12,5 kg od začetka nosečnosti. Imam pa kar nizek hemoglobin, tako da sem dobila železo - Legofer, ki ga moram kar pridno jemat vsak dan. Me je bilo strah, da bom zaradi železa še dodatno zaprta, toda se mi zdi, da je obraten efekt. user posted image Aja, naslednji datum za pregled imam 19.3., ko bomo najbrž delali CTG.

Torba za P
- Nimam še nič spakirano, najbrž bom to pakirala konec marca, saj sva se z Elo dogovorile, da bo marca lepo pridno še v mojem trebuščku, aprila pa lahko pride kadarkoli. user posted image

detelja - Še v prejšnjem delu je bila debata na temo vtikanja familije. Moj nasvet: Sledi sama sebi in se postavi zase, ne glede na to, kako bodo drugi odreagirali, saj je to edina prava pot. Sama sem se na primer odločila, da glede na to, da bo moj prvi porod in ne vem, kako bo vse potekalo, da bom vsem (resnično VSEM!) prepovedala obisk v porodnišnici, saj želim svoj mir, na obisk pa bodo lahko začeli prihajati, ko bomo vsi trije doma in pripravljeni na obiske. Če se bom v porodnišnici dobro počutila in si premislila, pa jih bova naknadno poklicala in rekla, da lahko pridejo. Nikakor ne mislim v tistih prvih dneh, ko se bom učila dojenja, to početi pred familijo, saj bi to čutila kot nek vdor v mojo zasebnost. Če se pa toliko ne morejo prilagoditi in so tako egoistični, da bodo zato komplicirali in se užalili, pa po domače rečeno: k... jih gleda. user posted image Vsekakor smo po porodu na prvem mestu me mamice in novorojenčki, ne pa gostje, zato se ne smemo pustiti. user posted image

Junona
- S pitjem vode pa mislim, da je pomembna predvsem rednost. Tukaj sem tudi sama grešnica. In če premalo pijem, potem pa začnem malo bolj, sem najprej vedno napihnjena in nič ne lulam, saj sem očitno bila tako dehidrirana, da telo vse zadrži v sebi. Tako da recept je preprost: vsak dan skrbeti za dovolj popite vode. Mislim, da to bolj govorim sebi kot tebi, ha. user posted image   Kar se tiče zaprtja, pa sem sama poskusila s popolnoma naravnim izdelkom in je super, zares deluje: Isilax Mamma. Dobiš v lekarni, ni pa odvajalo, tako da ne poleni črevesja, samo pomaga mu po naravni poti (noter je slivov sok, pa kivi).

Masiranje presredka - Ena je spraševala, če že kaj prakticiramo. Jaz imam Weledino olje za presredek in se 1-2krat na teden namažem, malo po svoje, toliko da malo zmehčam tkivo. Se pa vsekakor strinjam, da je veliko odvisno od same elastičnosti, poroda, babice, ... Srčno pa upam, da se bom uspela izogniti prerezu in raztrganinam.

cveta28 - Tudi jaz imam neke vrste mišične bolečine okrog popka, se mi zdi, da je to od raztezanja mišic. Na sploh jaz zelo čutim, kako se raztezajo mišice, ko mi raste trebuh, tako da imam včasih občutek, da se bo vse kar pretrgalo. user posted image Moja deklica bi naj do poroda pridobila še 1 kg, tako da mi bo trebuh gotovo še rastel, pa se že zdaj sprašujem: kam pa? Sem namreč ozka v pasu in drobne postave, tako da imam zelo špičast trebušček, G pravi, da drugam nima prostora rast, tako da morda zato še bolj čutim vse te spremembe. Ta vikend mi bo dragi končno pofotkal trebušček, je gotovo med večjimi. user posted image

NinaMM - Omenila si neko masažo posebej za nosečnice. A je to morda kje v Ljubljani in kakšna je cena? Meni bi kar pasala ena profesionalna masaža, četudi me moj dragi pridno masira. user posted image Niti še ne ve, kaj ga čaka sedaj marca, ko bom vedno bolj neokretna in tečna; da poroda niti ne omenjam, ha. user posted image

Oprema - Jaz še nimam vsega, toda počasi se stvari nabirajo. Tudi oblačilc še nisem oprala, planiram čez 14 dni, ko bo vse ostalo poštimano. Nekako sem si dala čas za vse priprave do konca marca, ko mora biti vse ready. Čeprav me pa malo vsake toliko prime panika: Joj, kaj pa če pride kaj prej, jaz pa nimam še vsega pripravljenega! user posted image Toda ne dam se takšnim mislim in se prepričujem, da marca gotovo še ne bo nič.

Porodni načrt - Moj porodni načrt je napisan, toda ker je dolg 3 strani, ga bom poskušala pripeti v svoj profil ali album, moram it pogledat, kako bo najbolje, da ne obremenjujem teh strani. Drug teden se dobim z babico in upam, da se bova uspeli dogovoriti glede mojih želja. Priznam, da malo me že daje predporodna trema, toda baje je to normalno. Vsekakor pa vem, da moram ohraniti pozitivno miselnost, saj je glava pri porodu izjemno pomembna. Slutim pa, da bo moj dragi 10x bolj živčen kot jaz. user posted image

Ok, grem zdaj pripet porodni načrt, pa se slišimo kaj drug teden. Sem namreč že na dopustu in uživam. Obvezno pa po novem tudi čez dan spim in mi zelo zelo ustreza. Očitno je zadnji mesec zares potrebno več počitka.

Čao čao,
NenaLena

Hvala za nasvet.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
6.3.2009 17:15:21   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

lili82:bravo za pregled in živahnega malčkauser posted image user posted image user posted image user posted image
mišk:a tvojga bušija tudi lahko damo na naš seznamček ali nam boš postregla z novo slikicouser posted image

meni je pa malo čudno danes,že 2x sem morala na veliko pot... k grem ponavadi samo 1x ali 1 na 2s dniuser posted image pa jaz si sam vse domišljam ,samo da res ne bom prej rodila,tko k moj dragi pravi.Če se je bebi kaj po njemu vzel se da zgodit da rodim prej saj je moj user posted image nedonošenčekuser posted image Naj še počaka 3 tedne potem pa z veseljem, saj smo danes dopolnili 33t,jutri sem že v 34user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blagor tebi, da greš na wc. Js sn pa zaprta ko buteljka...upam, da ne bo tako na PDP.

Pa kaj te kaj boli tam spodaj?

v lekarni si kupi glicerinske svečke ful pomagajo pa ne boš več kot buteljka boš kot odprta buteljkauser posted image user posted image user posted image  ali pa probaj žajfo...

mene je prej tuid nekaj spodaj začel bolet pol pa je še user posted image  tam migal tako, da so se mi kar zvezdice pokazale

Boljš bit odprt kot buteljka, ja.user posted image
Kok pa to z žajfo prakticiram?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
6.3.2009 17:15:48   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

SONČEK ti se kr pomiri, veš da te midve z junono ne dama, bomo st.trojica v bolnici ampak nič prej kot aprilauser posted image user posted image , sej tudi mene že tu pa tam zgrabi kak popadek no vsaj predvidevam da je to, ker prej teh sunkovitih bolečin v spodnjem delu trebuha nisem imelauser posted image

Aja pregled imam pa ob 8.30h se lahko vidimouser posted image
Čuvaj se in počivaj

Trijo adijo ja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas bojo klical "ta lačne".user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
6.3.2009 17:16:48   
*Junona*

user posted image

božanje bušija pomagauser posted image

Kaka lepa slikica.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1285
6.3.2009 17:17:33   
*Junona*

Junona ta cevosan mislim, da dobiš v vsaki trgovini-merkur, špar, muller, mercator...

Bo treba it po njega, ker mi gre res na živce. Se cela kopalnica sveti, ampak ko pa pogledam v školjko se pa počutim ko največji pujs.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
6.3.2009 17:18:18   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Punce, a ste ve tut kaj utrujene? Mene je začela kake 3 dni nazaj ful utrujenost grabit. Zdle sem ko cota, se morem it za eno uro uležt, potem pa že user posted image pride in mu grem kosilo pripravit.user posted image
Imam pa danes grozen apetit, kot da imam luknjo v želodcu. Jem in jem, sitosti pa ne čutimuser posted image
Smo se pa zdle pri kosilu smejali - je user posted image tak norel, da mi je šel trebuh v vse smeri...pa je mami rekla, vidiš, tapravo močno kmečko hrano je dobil...user posted image smo jedli svinjsko juhico, reberce, repo in fižol. Mam tak rada...mmm... Ampak kak bom js punkala...user posted image user posted image user posted image

mmmmm si mela pa res fajn kosilo, neki takega je mami men včeraj pripravila, sam da jst reberc zdle ne smem zaradi zgage, pa je men piščančka speklauser posted image , kar pa se tiče punkanja...je pa itak pol zdravjauser posted image , jst pa nisem nič utrujena....mam zadne čase tolk energije da groza, me vsi hecajo da kakšen bo šele naš user posted image , ko skos neki okrog letam....prve 5 mescov sem bla pa ko polžuser posted image user posted image .
V ČETRTEK MI JE OK.

Super.user posted image user posted image user posted image
A si ti omenjala srecko82, da gre zram? Jo boš ti kontaktirala?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1287
6.3.2009 17:18:40   
*Junona*

junona .lepo počivajuser posted image moraš bit danes spočita k dragi pride ,saj se včeraj nista videla 

Dans pa mormo mal bušija trdga nardit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
6.3.2009 17:20:12   
*Junona*
Zdej mam pa js monologe.

Mojemu user posted image se pa kolca. Ga grem poslušat z AS, da slišim, kak se to čuje.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
6.3.2009 17:31:13   
Pat74
Čveke, čveke, čveke - sploh več ne dohajam!

sonček mene tudi zanima kako izgleda popadek

Malo je odvisno od tega, kje nosiš: jest imam posteljico vedno spredaj, zato me je 1. močno zagrablo v križu + močna menstrualna bolečina, noge bolele kot svinja (adrenalin!); 2. menstrualnih bolečin skoraj ni bilo, me je pa ful tiščalo kakat, čeprav so me 2 klistirali, malo me je zabolelo tudi v križu - je blo tolk hitro vsega konc, da ni blo treba nič jamrat - sem se cel porod režala, pa me niso nič pliniziral s smejalnim plinomuser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
6.3.2009 17:32:32   
sonček85

no, danes smo nekam ful resne in da vas spravim malo v smeh vam pokažem sliko kako midva dva z mojim izgledavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer pa sploh nisem tako debela, ali???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se počutim ful suho, fit, vitko, brez celulitauser posted image user posted image  

user posted image
niti približno nisi takauser posted image ali pačuser posted image

sam ma pa tvoj full suhcene nogice proti tebiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
6.3.2009 17:32:46   
sonček85

mišk:ok ,super komaj čakamo.Če misliš strije ,jih imam jaz tudi in če se slikam jih  že težko  skrijemuser posted image user posted image user posted image to je lepotni dodatek k user posted image

meni pa zdaj v nosečnosti najbolj dvigne pritisk, ko mi kaka debela, ampak res debela reče, da sem ful okrolgauser posted image  ko sem se zredila 5 kg mi je enkrat ena (cca 165 cm, 120 kg) rekla, da grem ful narazen, da naj pazim, ker drugače bom po pordu bajsa...ej tako mi je dvignila pritisk, sem si mislila a ti boš meni govorila o postavi poglej sebe...
eh take bedarije daj vzakup,naj se prej sama pogleda potem pa govori za drugeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
6.3.2009 17:33:52   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: detelja   Nalini hvala si res prijazna, ampak rajši bom sama božala buščija

Kje si pa dobila tega nagravžneta? Če bi ti tale trebuh božal, sem prepričana, da bi hotel it user posted image takoj ven!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
6.3.2009 17:35:09   
sonček85
tabletka:ni zakaj,z veseljem
miška:seveda vsaka spodbuda pride prav,ti samo uživaj koliko še lahko potem pa veselo 18.3 rodituser posted image user posted image user posted image
nalini :ne straši  s krči,april še ni tukajuser posted image user posted image
brigita:ja res je kolikor sem nazadnje gledala so do sedaj rodile spps,dali al še katera na novo ,k nisem gledala zadnje 2h
Sem si naročila puranji burger in ga z užitkom pojedlauser posted image user posted image user posted image
una slikca je pa zelllllo lepauser posted image user posted image user posted image user posted image k sta nosečka in njen s copatki v rokiuser posted image user posted image fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image

junona:za vodni kamen ima sestra to kalkreinger in je kupila v DM,in je super k una je tko nora na čistočo k midve,drugače je pa rekla da ona uporablja za WC školjko tanov črni domestos-user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
6.3.2009 17:35:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: detelja   Nalini hvala si res prijazna, ampak rajši bom sama božala buščija

Kje si pa dobila tega nagravžneta? Če bi ti tale trebuh božal, sem prepričana, da bi hotel it user posted image takoj ven!user posted image user posted image user posted image
po moje sploh nebi hotel it ven ,ker bi se ga ustrašiluser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
6.3.2009 17:37:08   
*Junona*
A je tut taka ko medve?user posted image
Sej boljš, ene so pa prave packe.
Hvala, da si mi povedala.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
6.3.2009 17:37:11   
Sončni nasmeh
Hehe! Prvič prebirm tale forum in vidim, da se vam res dogaja :)! Ja tut jst se vam pridruzujem, Aprilčicam 2009. Moj PDP je 30.4. :)! Pricakujemo pa Pikico :)! Juhu za roza ;)!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
6.3.2009 17:37:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Čveke, čveke, čveke - sploh več ne dohajam!

sonček mene tudi zanima kako izgleda popadek

Malo je odvisno od tega, kje nosiš: jest imam posteljico vedno spredaj, zato me je 1. močno zagrablo v križu + močna menstrualna bolečina, noge bolele kot svinja (adrenalin!); 2. menstrualnih bolečin skoraj ni bilo, me je pa ful tiščalo kakat, čeprav so me 2 klistirali, malo me je zabolelo tudi v križu - je blo tolk hitro vsega konc, da ni blo treba nič jamrat - sem se cel porod režala, pa me niso nič pliniziral s smejalnim plinomuser posted image .
aha potem bo pri meni podobno saj jaz nosim posteljico spredaj-hvala zlata siuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
6.3.2009 17:38:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni nasmeh

Hehe! Prvič prebirm tale forum in vidim, da se vam res dogaja :)! Ja tut jst se vam pridruzujem, Aprilčicam 2009. Moj PDP je 30.4. :)! Pricakujemo pa Pikico :)! Juhu za roza ;)!

Dobrodošla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj še malo več podatkov povej, da te da naša Sonček na seznam.
Imava pa isti dan PDP. Kje boš rodila?user posted image

PA katera nosečnost je to? PA če že imaš kakšnega bebija doma?
Pa kdaj imaš pregled?

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 6.3.2009 17:39:43 >

(odgovor članu Sončni nasmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
6.3.2009 17:38:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni nasmeh

welcome in lahko se nam pridružiš in še kaj več poveš o sebiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sončni nasmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

da (16%)

(84%)

Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!