|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
6.3.2009 13:52:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Aja, Brigitka... js v torek po materinski direktno šibam v Mb na izpit, v sredo imam po materinski brazilsko. Tako da bi blo fajn, če bi šle v četrtek na pijačko? Upam, da boste za... moram še Diti kontaktirat. Pa fajn bi blo, da bi šli še srecka82 in Sonček. Pa na materinski bo baje še ena majčica lananai mi je Sonček rekla. Mogoče se nam tudi ona pridruži.

Meni bi tudi načeloma tako najbolj pasalo, prvi dan bo itak moj zraven....pa se mu bo po moje domov mudiluser posted image user posted image user posted image , tako da lahko v četrtek, če bodo punce za to....drugače gremo pa sameuser posted image

Sem se z Diti dopisovala in sma se nekaj pogovarjale za četrtek. Verjetno kar po MŠ. Je to ok?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
6.3.2009 13:53:40   
*Junona*

A mogoče katera ve:

Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči??????

Opala...kaj pa to zdej pomeni?user posted image user posted image user posted image
Js mislim, da ne, ker cerkev in matični urad nista povezana. Nisem pa sigurna.

user posted image user posted image user posted image ja no sam zanima meuser posted image

Sej lepo, js tut komaj čakam, da se poročiva. V načrtu je po moji diplomi, zato morem bit pa pridne in se fejst učit, da čim prej diplomiram in postanem gospa.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1202
6.3.2009 13:55:06   
*Junona*

Punce, eno vprašanje.

Slišala sem, da obstaja neko čistilo, ki očisti vodni kamen tudi v sami vodi. Joj, sem čudno napisala - naj razložim.

V wc školjki, tam kjer voda not stoji, se mi je nabralo ogromno vodnega kamna in ga nikakor ne morem sčistit. Edina možnost je, da z gobico vodo ven popivnam in sčistim s solno kislino. Ampak baje obstaja neko čistilo, ki vodni kamen odstrani, čeprav tam stoji voda. Ve mogoče katera za to?

Hvala.user posted image

ob redni uporabi wc neta unih dišavc ko jih obesiš v školko bo vodni kamen izginil....100% preizkušeno

Tale kamen je tako trdovraten, da znoriš. Sem že zadnjič z nekim čistilom, ki je prav za to poskušala pa nič.user posted image
Zdej bom še poskusla s Cevosanom, ker hočem takoj stran tega vraga......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1203
6.3.2009 13:55:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

A mogoče katera ve:

Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči??????

Ne! Preverjeno!user posted image

o mišk hvala ti

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
6.3.2009 13:56:12   
sonček85
lili82:bravo za pregled in živahnega malčkauser posted image user posted image user posted image user posted image
mišk:a tvojga bušija tudi lahko damo na naš seznamček ali nam boš postregla z novo slikicouser posted image

meni je pa malo čudno danes,že 2x sem morala na veliko pot... k grem ponavadi samo 1x ali 1 na 2s dniuser posted image pa jaz si sam vse domišljam ,samo da res ne bom prej rodila,tko k moj dragi pravi.Če se je bebi kaj po njemu vzel se da zgodit da rodim prej saj je moj user posted image nedonošenčekuser posted image Naj še počaka 3 tedne potem pa z veseljem, saj smo danes dopolnili 33t,jutri sem že v 34user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
6.3.2009 13:58:44   
*Junona*
Punce, a ste ve tut kaj utrujene? Mene je začela kake 3 dni nazaj ful utrujenost grabit. Zdle sem ko cota, se morem it za eno uro uležt, potem pa že user posted image pride in mu grem kosilo pripravit.user posted image
Imam pa danes grozen apetit, kot da imam luknjo v želodcu. Jem in jem, sitosti pa ne čutimuser posted image
Smo se pa zdle pri kosilu smejali - je user posted image tak norel, da mi je šel trebuh v vse smeri...pa je mami rekla, vidiš, tapravo močno kmečko hrano je dobil...user posted image smo jedli svinjsko juhico, reberce, repo in fižol. Mam tak rada...mmm... Ampak kak bom js punkala...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1206
6.3.2009 14:00:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

lili82:bravo za pregled in živahnega malčkauser posted image user posted image user posted image user posted image
mišk:a tvojga bušija tudi lahko damo na naš seznamček ali nam boš postregla z novo slikicouser posted image

meni je pa malo čudno danes,že 2x sem morala na veliko pot... k grem ponavadi samo 1x ali 1 na 2s dniuser posted image pa jaz si sam vse domišljam ,samo da res ne bom prej rodila,tko k moj dragi pravi.Če se je bebi kaj po njemu vzel se da zgodit da rodim prej saj je moj user posted image nedonošenčekuser posted image Naj še počaka 3 tedne potem pa z veseljem, saj smo danes dopolnili 33t,jutri sem že v 34user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blagor tebi, da greš na wc. Js sn pa zaprta ko buteljka...upam, da ne bo tako na PDP.

Pa kaj te kaj boli tam spodaj?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.3.2009 14:00:27   
*Junona*
Zdej grema pa z user posted image mal počivat.

Se potem beremo.

Papauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.3.2009 14:00:49   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

brigita 23 - a antialergijsko vzmetnico misliš sojino iz BC?

Drgač so pa majčke v Popku res kr drage, pa meni se niso zdele lih ful kvalitetne. Na začetku nosečnosti sem tam kupila hlače, ki pa so se ni ful kmalu strgale po šivih. 

midva sva vzela baby guard v BC v LJ, stala je okol 70-80 EUR

www.LAGEA.com

Midva pa tudi od Lagee - Baby Alergo.

mi tudi imava enakegauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.3.2009 14:01:56   
detelja

Sej ima moj generalno čiščenje kopalnice čez. Že ima nalogo, da temeljito očisti bano in ploščice.
Ker js se izogibam čistil, edino s Cilitom na hitro počistim pipe in umivalnik, bide, bano na hitrco, pa še to fajn zračim zraven.
S čim pa ti čistiš zdej v nosečnosti?

vsakih toliko časa moj dragi spuca kopalnico z tem čistilom od winterhalterja..drugače pa s tem iz obija...jaz pa ponavadi kakšnim kisom ali pa arfom...ampak je sedaj pucanje bolj od dragega delo kot mojeuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
6.3.2009 14:03:06   
sonček85

Blagor tebi, da greš na wc. Js sn pa zaprta ko buteljka...upam, da ne bo tako na PDP.

mmmmmmmm najprej dobro kosilo ,res kmečkouser posted image user posted image
ja ma skoz se mi zdi da me spodaj nekaj boli tko pod trebuhom,sam ne bom panike delala,moj je glih šel dinarčke služtuser posted image user posted image user posted image user posted image mami je pa glih položnice plača k je danes plačo dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image Upam ,da mi ne bo G rekla na pregledu 19 da sem že nevem kolk cm odprta user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
6.3.2009 14:03:57   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

A mogoče katera ve:

Ne! Preverjeno!user posted image

Čudno se mi zdi. Moja sestrična ni imela s tem nobenih problemov. Tudi pri meni preverjeno...sem bla na porokiuser posted image user posted image user posted image .

no hvala tudi tebi...midva bi morda zdej to naredila kr tko zaradi papirjev, potem kasneje pa pač ornk cerkveno in zabavo. Sam je pa problem ker sestra od mojega živi v Parizu( njo bi imel za pričo) z družino in ne morejo nikakor zdej niti za en dan pridit v Slo....pa sva pol zdej misla kr tukaj vzeti ene priče, pol kasneje pa seveda druge....zato me je zanimal če je problem glede tegauser posted image

Upam da boš vredu še naprej in da nam ne pobegneš prehitrouser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
6.3.2009 14:04:00   
Mici7
rea27: glede učinka epiduralne ne morem iz izkušenj še nič povedati.
Nisem napisala, da je sigurno bolečina 0 ampak, da jo nekatere pač ocenijo tudi z 0 oz. jo lahko spravijo tudi do 0.   Definitivno je to odvisno od vsake posameznice.
To je tako kot pri naravnem porodu. Ena bo rekla, da je blo hudo za umret, druga pa spet drugače.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
6.3.2009 14:04:18   
sonček85
junona .lepo počivajuser posted image moraš bit danes spočita k dragi pride ,saj se včeraj nista videla 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
6.3.2009 14:06:11   
detelja
Junona ta cevosan mislim, da dobiš v vsaki trgovini-merkur, špar, muller, mercator...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1215
6.3.2009 14:15:09   
brigita23

Punce, a ste ve tut kaj utrujene? Mene je začela kake 3 dni nazaj ful utrujenost grabit. Zdle sem ko cota, se morem it za eno uro uležt, potem pa že user posted image pride in mu grem kosilo pripravit.user posted image
Imam pa danes grozen apetit, kot da imam luknjo v želodcu. Jem in jem, sitosti pa ne čutimuser posted image
Smo se pa zdle pri kosilu smejali - je user posted image tak norel, da mi je šel trebuh v vse smeri...pa je mami rekla, vidiš, tapravo močno kmečko hrano je dobil...user posted image smo jedli svinjsko juhico, reberce, repo in fižol. Mam tak rada...mmm... Ampak kak bom js punkala...user posted image user posted image user posted image

mmmmm si mela pa res fajn kosilo, neki takega je mami men včeraj pripravila, sam da jst reberc zdle ne smem zaradi zgage, pa je men piščančka speklauser posted image , kar pa se tiče punkanja...je pa itak pol zdravjauser posted image , jst pa nisem nič utrujena....mam zadne čase tolk energije da groza, me vsi hecajo da kakšen bo šele naš user posted image , ko skos neki okrog letam....prve 5 mescov sem bla pa ko polžuser posted image user posted image .
V ČETRTEK MI JE OK.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
6.3.2009 14:19:22   
brigita23
SONČEK ti se kr pomiri, veš da te midve z junono ne dama, bomo st.trojica v bolnici ampak nič prej kot aprilauser posted image user posted image , sej tudi mene že tu pa tam zgrabi kak popadek no vsaj predvidevam da je to, ker prej teh sunkovitih bolečin v spodnjem delu trebuha nisem imelauser posted image

Aja pregled imam pa ob 8.30h se lahko vidimouser posted image
Čuvaj se in počivaj

Neposredna povezava do sporočila: 1217
6.3.2009 14:21:06   
Pat74

A mogoče katera ve:

Odgovarjam ti kot teologinja: dokler bo v naši zakonodaji država ločena od Cerkve, bosta civilni in cerkveni obred strogo ločena, in torej samo cerkveni obred pravnoformalno ne bo izenačen s civilnim obredom, zato sta to popolnoma neodvisna drug od drugega - kar v praksi pomeni, da ju lahko opraviš časovno poljubno in z različnimi pričami. Že nekaj let se naši cerkveni krogi dogovarjajo, da bi cerkvena poroka veljala za oboje, torej, da svoje zveze ne bi bilo potrebno potrjevat še pri matičarju, takšna je praksa po večini v EU, a zaenkrat neuspešno. Tako bi prihranila pri taksi, ki jo plačaš za civilno poroko - user posted image user posted image user posted image , pa najbrž ravno v tem grmu tiči zajec, da tega še niso zakonsko sprejeli!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
6.3.2009 14:21:20   
detelja

v lekarni si kupi glicerinske svečke ful pomagajo pa ne boš več kot buteljka boš kot odprta buteljkauser posted image user posted image user posted image  ali pa probaj žajfo...

mene je prej tuid nekaj spodaj začel bolet pol pa je še user posted image  tam migal tako, da so se mi kar zvezdice pokazale

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
6.3.2009 14:29:49   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

A mogoče katera ve:

Odgovarjam ti kot teologinja: dokler bo v naši zakonodaji država ločena od Cerkve, bosta civilni in cerkveni obred strogo ločena, in torej samo cerkveni obred pravnoformalno ne bo izenačen s civilnim obredom, zato sta to popolnoma neodvisna drug od drugega - kar v praksi pomeni, da ju lahko opraviš časovno poljubno in z različnimi pričami. Že nekaj let se naši cerkveni krogi dogovarjajo, da bi cerkvena poroka veljala za oboje, torej, da svoje zveze ne bi bilo potrebno potrjevat še pri matičarju, takšna je praksa po večini v EU, a zaenkrat neuspešno. Tako bi prihranila pri taksi, ki jo plačaš za civilno poroko - user posted image user posted image user posted image , pa najbrž ravno v tem grmu tiči zajec, da tega še niso zakonsko sprejeli!

hvala, no zej ste me pa prepričaleuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
6.3.2009 14:31:57   
Tabletka dOr

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

brigita 23 - a antialergijsko vzmetnico misliš sojino iz BC?

Drgač so pa majčke v Popku res kr drage, pa meni se niso zdele lih ful kvalitetne. Na začetku nosečnosti sem tam kupila hlače, ki pa so se ni ful kmalu strgale po šivih. 

midva sva vzela baby guard v BC v LJ, stala je okol 70-80 EUR

www.LAGEA.com

Tanks. Verjetno bova midva tud to vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 1221
6.3.2009 14:44:15   
sonček85
brigita.ja res je me bomo trio -adijo v Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ti sporočim kako in kaj ,ker morem prej it dat vodo in kri v Laško potem pa ima dragi šele ob 12 operacijo.Ti boš pa že prej vse uredila.Te pa lahko pokličem in se čujeva ,čene se pa po vsej verjetnosti vidimo v četrtek po MŠ K SVA SE z Junono menile

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1222
6.3.2009 14:53:48   
Anonimen
Čvekice pozdravljene!

Madonca, me en teden ni, pa smo že na tretjem delu in to na 49 strani! Gotovo bo dež. user posted image

Pregled - Včeraj sem imela pregled in je vse ok. Naša princeska ima že skoraj 2 kg, je ostala obrnjena na glavico, plodovnice je dovolj, moj trebušček pa tudi pridno raste - G mi je namerila obseg trebuha 279 (ne vem, kaj so to mm? centimetri gotovo ne user posted image ). Kile gredo počasi naprej, tako da imam sedaj v 34t +12,5 kg od začetka nosečnosti. Imam pa kar nizek hemoglobin, tako da sem dobila železo - Legofer, ki ga moram kar pridno jemat vsak dan. Me je bilo strah, da bom zaradi železa še dodatno zaprta, toda se mi zdi, da je obraten efekt. user posted image Aja, naslednji datum za pregled imam 19.3., ko bomo najbrž delali CTG.

Torba za P
- Nimam še nič spakirano, najbrž bom to pakirala konec marca, saj sva se z Elo dogovorile, da bo marca lepo pridno še v mojem trebuščku, aprila pa lahko pride kadarkoli. user posted image

detelja - Še v prejšnjem delu je bila debata na temo vtikanja familije. Moj nasvet: Sledi sama sebi in se postavi zase, ne glede na to, kako bodo drugi odreagirali, saj je to edina prava pot. Sama sem se na primer odločila, da glede na to, da bo moj prvi porod in ne vem, kako bo vse potekalo, da bom vsem (resnično VSEM!) prepovedala obisk v porodnišnici, saj želim svoj mir, na obisk pa bodo lahko začeli prihajati, ko bomo vsi trije doma in pripravljeni na obiske. Če se bom v porodnišnici dobro počutila in si premislila, pa jih bova naknadno poklicala in rekla, da lahko pridejo. Nikakor ne mislim v tistih prvih dneh, ko se bom učila dojenja, to početi pred familijo, saj bi to čutila kot nek vdor v mojo zasebnost. Če se pa toliko ne morejo prilagoditi in so tako egoistični, da bodo zato komplicirali in se užalili, pa po domače rečeno: k... jih gleda. user posted image Vsekakor smo po porodu na prvem mestu me mamice in novorojenčki, ne pa gostje, zato se ne smemo pustiti. user posted image

Junona
- S pitjem vode pa mislim, da je pomembna predvsem rednost. Tukaj sem tudi sama grešnica. In če premalo pijem, potem pa začnem malo bolj, sem najprej vedno napihnjena in nič ne lulam, saj sem očitno bila tako dehidrirana, da telo vse zadrži v sebi. Tako da recept je preprost: vsak dan skrbeti za dovolj popite vode. Mislim, da to bolj govorim sebi kot tebi, ha. user posted image   Kar se tiče zaprtja, pa sem sama poskusila s popolnoma naravnim izdelkom in je super, zares deluje: Isilax Mamma. Dobiš v lekarni, ni pa odvajalo, tako da ne poleni črevesja, samo pomaga mu po naravni poti (noter je slivov sok, pa kivi).

Masiranje presredka - Ena je spraševala, če že kaj prakticiramo. Jaz imam Weledino olje za presredek in se 1-2krat na teden namažem, malo po svoje, toliko da malo zmehčam tkivo. Se pa vsekakor strinjam, da je veliko odvisno od same elastičnosti, poroda, babice, ... Srčno pa upam, da se bom uspela izogniti prerezu in raztrganinam.

cveta28 - Tudi jaz imam neke vrste mišične bolečine okrog popka, se mi zdi, da je to od raztezanja mišic. Na sploh jaz zelo čutim, kako se raztezajo mišice, ko mi raste trebuh, tako da imam včasih občutek, da se bo vse kar pretrgalo. user posted image Moja deklica bi naj do poroda pridobila še 1 kg, tako da mi bo trebuh gotovo še rastel, pa se že zdaj sprašujem: kam pa? Sem namreč ozka v pasu in drobne postave, tako da imam zelo špičast trebušček, G pravi, da drugam nima prostora rast, tako da morda zato še bolj čutim vse te spremembe. Ta vikend mi bo dragi končno pofotkal trebušček, je gotovo med večjimi. user posted image

NinaMM - Omenila si neko masažo posebej za nosečnice. A je to morda kje v Ljubljani in kakšna je cena? Meni bi kar pasala ena profesionalna masaža, četudi me moj dragi pridno masira. user posted image Niti še ne ve, kaj ga čaka sedaj marca, ko bom vedno bolj neokretna in tečna; da poroda niti ne omenjam, ha. user posted image

Oprema - Jaz še nimam vsega, toda počasi se stvari nabirajo. Tudi oblačilc še nisem oprala, planiram čez 14 dni, ko bo vse ostalo poštimano. Nekako sem si dala čas za vse priprave do konca marca, ko mora biti vse ready. Čeprav me pa malo vsake toliko prime panika: Joj, kaj pa če pride kaj prej, jaz pa nimam še vsega pripravljenega! user posted image Toda ne dam se takšnim mislim in se prepričujem, da marca gotovo še ne bo nič.

Porodni načrt - Moj porodni načrt je napisan, toda ker je dolg 3 strani, ga bom poskušala pripeti v svoj profil ali album, moram it pogledat, kako bo najbolje, da ne obremenjujem teh strani. Drug teden se dobim z babico in upam, da se bova uspeli dogovoriti glede mojih želja. Priznam, da malo me že daje predporodna trema, toda baje je to normalno. Vsekakor pa vem, da moram ohraniti pozitivno miselnost, saj je glava pri porodu izjemno pomembna. Slutim pa, da bo moj dragi 10x bolj živčen kot jaz. user posted image

Ok, grem zdaj pripet porodni načrt, pa se slišimo kaj drug teden. Sem namreč že na dopustu in uživam. Obvezno pa po novem tudi čez dan spim in mi zelo zelo ustreza. Očitno je zadnji mesec zares potrebno več počitka.

Čao čao,
NenaLena

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
6.3.2009 15:03:37   
Anonimen
Sem poskušala dati Porodni načrt v album, pa ne gre, ker gredo samo fotke (omejenost s končnico), prav tako pa ne morem pripeti v Profil. Če bi katera želela, da ji pošljem porodni načrt, naj mi prosim pove mail ali pošlje zasebno sporočilo, kam naj ji ga pošljem, ga bom z veseljem poslala. Če pa se strinjate, pa ga pripnem v forum, toda je zares dolg 3 strani, tako da mogoče ni fer, da z njim obremenjujem tiste, ki ga ne želijo. Javite mi, kako in kaj. Vsekakor pa vam vsem želim čim lažji, sproščen, osrečujoč, nežen in nepozaben porod. Od začetka do konca, ne samo tisti trenutek, ko vam bodo bebico dali v naročje in se bo tako za hip svet zaustavil. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
6.3.2009 15:15:21   
sonček85
nenalena-.bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res smo prave čveke in tko je prav ,saj so nas že majčice prehiteleuser posted image
saj je bil ves teden dež ,sedaj najbo pa sonček-joj kako piha pri nas ,a sonček vseeno lepo sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?