Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:29:47
|
|
|
|
detelja
|
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:30:07
|
|
|
|
brigita23
|
PUNCE marčevke pa danes rojevajo kot po tekočem traku nalini- misliš da jo tkole vsak večer pričaka, ker pol se splača za tok zredit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:30:11
|
|
|
|
detelja
|
spet neki šteka pa noče dodat mojega bebija gor
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:31:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 PUNCE marčevke pa danes rojevajo kot po tekočem traku nalini- misliš da jo tkole vsak večer pričaka, ker pol se splača za tok zredit svetujem ti, da sprobaj pa boš vidla...ne bo ti žal...garantiram ti lastne izkušnje... sam ne vem zakaj noče pokazat slikice... morajo marčevke rodit, če se pa nam aprilčicam že vse neki dogaja...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:32:15
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini detelja ... ziher te vsak večer tak počaka ... ves v srčkih ja ja itak mi reče pridi moja seksi muca maca in me pogrej pa naj me koklja brcne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:35:10
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nalini- misliš da jo tkole vsak večer pričaka, ker pol se splača za tok zredit mislim, da nas detelja malo zavaja ... ona je bolj take vrste muca maca
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:37:06
|
|
|
|
Nalini
|
čveke .... me se hecamo .... meni je pa zdaj tak otrdel trebuh in zagrabil krč, da sem komaj prišla do wc-ja .... samo me je že popustilo .... zgleda, da on v srčkih vpliva na moje otrdevanje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:37:32
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nalini- misliš da jo tkole vsak večer pričaka, ker pol se splača za tok zredit mislim, da nas detelja malo zavaja ... ona je bolj take vrste muca maca nalini ti jih zavajaš jaz ne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:37:54
|
|
|
|
detelja
|
upam, da mi zdaj prilima sliko najinega bebija
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:38:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nalini- misliš da jo tkole vsak večer pričaka, ker pol se splača za tok zredit jlllll jst tudi mislim tako , je taprava lisička tale detelja mislim, da nas detelja malo zavaja ... ona je bolj take vrste muca maca
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:40:17
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini čveke .... me se hecamo .... meni je pa zdaj tak otrdel trebuh in zagrabil krč, da sem komaj prišla do wc-ja .... samo me je že popustilo .... zgleda, da on v srčkih vpliva na moje otrdevanje vidiš....niso take slike več za nas , men je tud trebuh neki začel otrdevat, bo mogu moj mal zmasirat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:41:29
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 vidiš....niso take slike več za nas , men je tud trebuh neki začel otrdevat, bo mogu moj mal zmasirat će mene moj zdaj zmasira grem jaz ziher rodit ......
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:42:38
|
|
|
|
detelja
|
ne morem vam pokazat kak bo najin otrok, ker je izgelda tako velik, da ga sploh ne more ta rr nalimat detelja pa vas čisto nič ne zavaja...tako lepo erotično sliko sem dala kar na net ve pa meni, da zavajam... sploh ni čudno, če vam kaj otrdeva pa se kje kaj cedi danes imam v planu it še na zrak že 3 dni nisem bila nikjer zunaj edino na balkonu ...šla bi kupit barve za jajčka pol pa še 100 stvari zraven kot vedno..
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:42:52
|
|
|
|
brigita23
|
božanje bušija pomaga
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:44:04
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 božanje bušija pomaga ja, je ful fajn...sam kaj ko moj cel vikend dela...šele v pon. je fraj pomočnik pa je tudi pobegnil
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:44:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ne morem vam pokazat kak bo najin otrok, ker je izgelda tako velik, da ga sploh ne more ta rr nalimat detelja pa vas čisto nič ne zavaja...tako lepo erotično sliko sem dala kar na net ve pa meni, da zavajam... sploh ni čudno, če vam kaj otrdeva pa se kje kaj cedi danes imam v planu it še na zrak že 3 dni nisem bila nikjer zunaj edino na balkonu ...šla bi kupit barve za jajčka pol pa še 100 stvari zraven kot vedno.. jst tudi, kr gremo mal ven ajde punce
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:46:02
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja ne morem vam pokazat kak bo najin otrok, ker je izgelda tako velik, da ga sploh ne more ta rr nalimat detelja pa vas čisto nič ne zavaja...tako lepo erotično sliko sem dala kar na net ve pa meni, da zavajam... sploh ni čudno, če vam kaj otrdeva pa se kje kaj cedi danes imam v planu it še na zrak že 3 dni nisem bila nikjer zunaj edino na balkonu ...šla bi kupit barve za jajčka pol pa še 100 stvari zraven kot vedno.. jst tudi, kr gremo mal ven ajde punce pri nas bo tak spet deževalo...se je nekam ful stemnilo...se pa spet opazi, da je petek tu...je kar zatišje na netu...bom spet sama čez vikend mela monologe
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:46:10
|
|
|
|
brigita23
|
ehhhhh bogica pol boš mogla pa kr sama božat bosta pa z dragim v ponedeljek nadoknadila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:46:58
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, je ful fajn...sam kaj ko moj cel vikend dela...šele v pon. je fraj pomočnik pa je tudi pobegnil a ti mojega pomočnika pošljem? čakaj ti ga najprej predstavim.... pa potem se odloči, če ga hočeš
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:47:26
|
|
|
|
brigita23
|
eh detelja ne boš jih mela sej bom jst gor.....ja se je pri nas tudi malo pooblačilo sam grem vseen mal ven se tipkamo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:47:57
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja ja, je ful fajn...sam kaj ko moj cel vikend dela...šele v pon. je fraj pomočnik pa je tudi pobegnil a ti mojega pomočnika pošljem? čakaj ti ga najprej predstavim.... pa potem se odloči, če ga hočeš ja, lahko mi ga pošlješ...sam ne mu pokazat one seksi slikice, ker pol se bo spet prestrašil in pobegnil
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:48:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 eh detelja ne boš jih mela sej bom jst gor.....ja se je pri nas tudi malo pooblačilo sam grem vseen mal ven se tipkamo pridi v ms pa gremo z nalini na kavico in trač tak ornk o pomočnikih nalini kdaj greš ti danes po nakupih?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:48:47
|
|
|
|
Nalini
|
detelja .... je že pri tebi ... odpri mu vrata
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:49:27
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini detelja .... je že pri tebi ... odpri mu vrata Nalini hvala si res prijazna, ampak rajši bom sama božala buščija
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:50:31
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja nalini kdaj greš ti danes po nakupih? pitaj boga oz. mojega dragega kdaj misli prit domov ... upam, da se do šestih prikaže ... drugače bo mi pa malo paše, da počivam oz. s hecam na rr
|
|
|
sindarinSi kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?da (
16%)
(
84%)
Število vseh glasov: 190Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!