|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
6.3.2009 15:15:43   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

A mogoče katera ve:

Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči??????

Ne! Preverjeno!user posted image

Čudno se mi zdi. Moja sestrična ni imela s tem nobenih problemov. Tudi pri meni preverjeno...sem bla na porokiuser posted image user posted image user posted image .

no hvala tudi tebi...midva bi morda zdej to naredila kr tko zaradi papirjev, potem kasneje pa pač ornk cerkveno in zabavo. Sam je pa problem ker sestra od mojega živi v Parizu( njo bi imel za pričo) z družino in ne morejo nikakor zdej niti za en dan pridit v Slo....pa sva pol zdej misla kr tukaj vzeti ene priče, pol kasneje pa seveda druge....zato me je zanimal če je problem glede tegauser posted image

Upam da boš vredu še naprej in da nam ne pobegneš prehitrouser posted image

Po pravici povedano, bi naj raj pobegnila v P, ker me že to merjenje pritiska fuuuuuuuulllllllllll nervira. Sem skoz na trnih kolko bo pokazalouser posted image , da ne bi bla preveč časa potem doma z visokim pritiskom in bi user posted image škodila.user posted image user posted image user posted image

Te moje kalvarije imam rez že dostiuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
6.3.2009 15:15:45   
sonček85
nobna mi ni napisala za popadke
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
6.3.2009 15:16:43   
sonček85
miška .saj bo kmalu 18.3 in potem boš že držala malo štručko v naročjuuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
6.3.2009 15:41:57   
mišk
Sonček85: Se bom potrudla v čimkrajšem času slikat in dostavit slikco bušija - ta novega!!user posted image  Čeprav ima zdej ne štiri take lepe tigrove proge!user posted image

Junona: user posted image  Hvala!

Učinek EA: Jst sem babici bolečine pred EA označila z 8, po EA pa z 4! Pa se je ful neki čudla... Ne vem zakaj?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
6.3.2009 15:48:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Sonček85: Se bom potrudla v čimkrajšem času slikat in dostavit slikco bušija - ta novega!!user posted image  Čeprav ima zdej ne štiri take lepe tigrove proge!user posted image

Junona: user posted image  Hvala!

Učinek EA: Jst sem babici bolečine pred EA označila z 8, po EA pa z 4! Pa se je ful neki čudla... Ne vem zakaj?user posted image

moja ena prijateljica je EA ful pohvalila...ena pa je rekla, da ni bilo razlike brez in z EA...tako, da to je ful različno...pa glede ultive sem isto slišala...nekatere ful hvalijo, nekatere rečejo, da jim nič ni pomagala...tako, da je najboljše da same probamo in potem vidimo kako jeuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
6.3.2009 15:48:28   
sonček85
mišk:ok ,super komaj čakamo.Če misliš strije ,jih imam jaz tudi in če se slikam jih  že težko  skrijemuser posted image user posted image user posted image to je lepotni dodatek k user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
6.3.2009 15:57:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mišk:ok ,super komaj čakamo.Če misliš strije ,jih imam jaz tudi in če se slikam jih  že težko  skrijemuser posted image user posted image user posted image to je lepotni dodatek k user posted image

tudi jaz sem včeraj neki jamrala, da imam filing, da jih bom zdaj fasala, ker se mi zdi, da grem narazen kot kvašeno testo...pa je dragi vpr. če bom preživelauser posted image  bom, jaz jih bom imela zaradi nosečnosti nekatere pa jih imajo celo življenje pa tudi živijo, a ne?user posted image user posted image  sicer pa če gledaš modne revije so tiste suhice tud v samem celulitu, ampak make up dela svojeuser posted image

meni pa zdaj v nosečnosti najbolj dvigne pritisk, ko mi kaka debela, ampak res debela reče, da sem ful okrolgauser posted image  ko sem se zredila 5 kg mi je enkrat ena (cca 165 cm, 120 kg) rekla, da grem ful narazen, da naj pazim, ker drugače bom po pordu bajsa...ej tako mi je dvignila pritisk, sem si mislila a ti boš meni govorila o postavi poglej sebe...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
6.3.2009 16:00:55   
detelja
no, danes smo nekam ful resne in da vas spravim malo v smeh vam pokažem sliko kako midva dva z mojim izgledavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer pa sploh nisem tako debela, ali???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se počutim ful suho, fit, vitko, brez celulitauser posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
6.3.2009 16:03:39   
Tabletka dOr
Sonček hvala za nasvet glede jogija.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
6.3.2009 16:08:13   
Miška2006

miška .saj bo kmalu 18.3 in potem boš že držala malo štručko v naročjuuser posted image user posted image user posted image

Hvala, malo vzpodbude mi dobro dene....sm že malo depresivna glede vsegauser posted image

Tukaj pa imate link za popuste za Avnet iz Baby centra....če ša kateri manjka kaj:
http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=5&tabid=982

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
6.3.2009 16:10:19   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

hehehe ... te pa ni čudno, da se tvoj dragi brani slončkanja .... user posted image user posted image user posted image user posted image
če pa ne pride do zraka user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
6.3.2009 16:11:51   
brigita23

tudi jaz sem včeraj neki jamrala, da imam filing, da jih bom zdaj fasala, ker se mi zdi, da grem narazen kot kvašeno testo...pa je dragi vpr. če bom preživelauser posted image  bom, jaz jih bom imela zaradi nosečnosti nekatere pa jih imajo celo življenje pa tudi živijo, a ne?user posted image user posted image  sicer pa če gledaš modne revije so tiste suhice tud v samem celulitu, ampak make up dela svojeuser posted image

meni pa zdaj v nosečnosti najbolj dvigne pritisk, ko mi kaka debela, ampak res debela reče, da sem ful okrolgauser posted image  ko sem se zredila 5 kg mi je enkrat ena (cca 165 cm, 120 kg) rekla, da grem ful narazen, da naj pazim, ker drugače bom po pordu bajsa...ej tako mi je dvignila pritisk, sem si mislila a ti boš meni govorila o postavi poglej sebe...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
6.3.2009 16:15:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image

hehehe ... te pa ni čudno, da se tvoj dragi brani slončkanja .... user posted image user posted image user posted image user posted image
če pa ne pride do zraka user posted image

Nalini a imaš ti mogoče občutek, da sem debela ali kaj mi želiš povedat?user posted image user posted image user posted image ne me žalit, bom hudauser posted image  bolj vitke ženske pa res ne more dobit kot sem jaz, aliuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
6.3.2009 16:15:59   
brigita23
detelja-mater tole je pa ornk kategorija.....user posted image user posted image user posted image

miška-sej bo vem pa da je problem s pritiskom, poskusi biti čimbolj mirna in zdržat do 18.3., sej ni več dalečuser posted image

mišk- full lepe slike tvoje poroke in tvojih sončkovuser posted image , kr poslikaj še bušija.

Neposredna povezava do sporočila: 1239
6.3.2009 16:17:13   
brigita23
čuj detelja, drugač maš pa ful seksi hlačkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1240
6.3.2009 16:17:15   
detelja

detelja-mater tole je pa ornk kategorija.....user posted image user posted image user posted image ja, ornk kategorija podhranjenihuser posted image user posted image  sam sem pa seksi...a danes pa nobena ne bo napisala, da imam seksi rit in da se mi sploh ne opazi, da sem se zredila tolkuser posted image user posted image

miška-sej bo vem pa da je problem s pritiskom, poskusi biti čimbolj mirna in zdržat do 18.3., sej ni več dalečuser posted image

mišk- full lepe slike tvoje poroke in tvojih sončkovuser posted image , kr poslikaj še bušija.

Neposredna povezava do sporočila: 1241
6.3.2009 16:18:44   
brigita23
sonček mene tudi zanima kako izgleda popadekuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
6.3.2009 16:19:56   
brigita23

detelja-mater tole je pa ornk kategorija.....user posted image user posted image user posted image ja, ornk kategorija podhranjenihuser posted image user posted image  sam sem pa seksi...a danes pa nobena ne bo napisala, da imam seksi rit in da se mi sploh ne opazi, da sem se zredila tolkuser posted image user posted image

pa drugače  wc školko ste dal po naročilu delat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.3.2009 16:20:25   
detelja

čuj detelja, drugač maš pa ful seksi hlačkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

hvalauser posted image  če so ti ful všeč ti jih lahko posodimuser posted image user posted image user posted image user posted image  eh, ti jih kar podarimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.3.2009 16:21:34   
detelja

pa drugače  wc školko ste dal po naročilu delat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne smo dali v banji zvrtat gromozansko luknjo pa imam banjo jaz zdaj za wcuser posted image user posted image user posted image  naš otrok bo ziher tehtal 20 kg, ko se bo narodiluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
6.3.2009 16:22:11   
Nalini
kolikor te poznam te je samo veeeeeelllllliiiiikkkkkk bušči user posted image  ...

me pa res preseneča ta vajina slika... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tvoj dragi mora biti res cel rdeč ko tak navališ na njega .... user posted image me pa zanima še slikica z druge perspektive ..... kak le zgledata, ko je on na tebi user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
6.3.2009 16:24:03   
detelja

kolikor te poznam te je samo veeeeeelllllliiiiikkkkkk bušči user posted image  ...ja, veš človek se lahko hitr spremeni...

me pa res preseneča ta vajina slika... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tvoj dragi mora biti res cel rdeč ko tak navališ na njega .... user posted image me pa zanima še slikica z druge perspektive ..... kak le zgledata, ko je on na tebi user posted image vklopi domišljijo pa si predstavljaj kako kaj to izgleda iz druge strani user posted image user posted image  zdaj vsaj veš zakaj bi meni pasalo, če bi jaz mojemu ga fajn nagibsalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
6.3.2009 16:25:41   
Nalini
detelja ...
ziher te vsak večer tak počaka ...user posted image
user posted image

ves v srčkihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
6.3.2009 16:27:22   
detelja

detelja ...
ziher te vsak večer tak počaka ...user posted image
user posted image

ves v srčkihuser posted image user posted image user posted image

ja ja itakuser posted image  mi reče pridi moja seksi muca maca in me pogrejuser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
6.3.2009 16:29:28   
detelja
najin bebi bo pa ziher tak, če vzameš moje mini mereuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?