Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 15:15:43
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A mogoče katera ve: Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči?????? Ne! Preverjeno! Čudno se mi zdi. Moja sestrična ni imela s tem nobenih problemov. Tudi pri meni preverjeno...sem bla na poroki . no hvala tudi tebi...midva bi morda zdej to naredila kr tko zaradi papirjev, potem kasneje pa pač ornk cerkveno in zabavo. Sam je pa problem ker sestra od mojega živi v Parizu( njo bi imel za pričo) z družino in ne morejo nikakor zdej niti za en dan pridit v Slo....pa sva pol zdej misla kr tukaj vzeti ene priče, pol kasneje pa seveda druge....zato me je zanimal če je problem glede tega Upam da boš vredu še naprej in da nam ne pobegneš prehitro Po pravici povedano, bi naj raj pobegnila v P, ker me že to merjenje pritiska fuuuuuuuulllllllllll nervira. Sem skoz na trnih kolko bo pokazalo , da ne bi bla preveč časa potem doma z visokim pritiskom in bi škodila. Te moje kalvarije imam rez že dosti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 15:15:45
|
|
|
|
sonček85
|
nobna mi ni napisala za popadke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 15:16:43
|
|
|
|
sonček85
|
miška .saj bo kmalu 18.3 in potem boš že držala malo štručko v naročju
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 15:41:57
|
|
|
|
mišk
|
Sonček85: Se bom potrudla v čimkrajšem času slikat in dostavit slikco bušija - ta novega!! Čeprav ima zdej ne štiri take lepe tigrove proge! Junona: Hvala! Učinek EA: Jst sem babici bolečine pred EA označila z 8, po EA pa z 4! Pa se je ful neki čudla... Ne vem zakaj?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 15:48:06
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Sonček85: Se bom potrudla v čimkrajšem času slikat in dostavit slikco bušija - ta novega!! Čeprav ima zdej ne štiri take lepe tigrove proge! Junona: Hvala! Učinek EA: Jst sem babici bolečine pred EA označila z 8, po EA pa z 4! Pa se je ful neki čudla... Ne vem zakaj? moja ena prijateljica je EA ful pohvalila...ena pa je rekla, da ni bilo razlike brez in z EA...tako, da to je ful različno...pa glede ultive sem isto slišala...nekatere ful hvalijo, nekatere rečejo, da jim nič ni pomagala...tako, da je najboljše da same probamo in potem vidimo kako je
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 15:48:28
|
|
|
|
sonček85
|
mišk:ok ,super komaj čakamo.Če misliš strije ,jih imam jaz tudi in če se slikam jih že težko skrijem to je lepotni dodatek k
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 15:57:06
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mišk:ok ,super komaj čakamo.Če misliš strije ,jih imam jaz tudi in če se slikam jih že težko skrijem to je lepotni dodatek k tudi jaz sem včeraj neki jamrala, da imam filing, da jih bom zdaj fasala, ker se mi zdi, da grem narazen kot kvašeno testo...pa je dragi vpr. če bom preživela bom, jaz jih bom imela zaradi nosečnosti nekatere pa jih imajo celo življenje pa tudi živijo, a ne? sicer pa če gledaš modne revije so tiste suhice tud v samem celulitu, ampak make up dela svoje meni pa zdaj v nosečnosti najbolj dvigne pritisk, ko mi kaka debela, ampak res debela reče, da sem ful okrolga ko sem se zredila 5 kg mi je enkrat ena (cca 165 cm, 120 kg) rekla, da grem ful narazen, da naj pazim, ker drugače bom po pordu bajsa...ej tako mi je dvignila pritisk, sem si mislila a ti boš meni govorila o postavi poglej sebe...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:00:55
|
|
|
|
detelja
|
no, danes smo nekam ful resne in da vas spravim malo v smeh vam pokažem sliko kako midva dva z mojim izgledava sicer pa sploh nisem tako debela, ali???? se počutim ful suho, fit, vitko, brez celulita
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:03:39
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Sonček hvala za nasvet glede jogija.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:10:19
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja hehehe ... te pa ni čudno, da se tvoj dragi brani slončkanja .... če pa ne pride do zraka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:11:51
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 mišk:ok ,super komaj čakamo.Če misliš strije ,jih imam jaz tudi in če se slikam jih že težko skrijem to je lepotni dodatek k tudi jaz sem včeraj neki jamrala, da imam filing, da jih bom zdaj fasala, ker se mi zdi, da grem narazen kot kvašeno testo...pa je dragi vpr. če bom preživela bom, jaz jih bom imela zaradi nosečnosti nekatere pa jih imajo celo življenje pa tudi živijo, a ne? sicer pa če gledaš modne revije so tiste suhice tud v samem celulitu, ampak make up dela svoje meni pa zdaj v nosečnosti najbolj dvigne pritisk, ko mi kaka debela, ampak res debela reče, da sem ful okrolga ko sem se zredila 5 kg mi je enkrat ena (cca 165 cm, 120 kg) rekla, da grem ful narazen, da naj pazim, ker drugače bom po pordu bajsa...ej tako mi je dvignila pritisk, sem si mislila a ti boš meni govorila o postavi poglej sebe...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:15:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: detelja hehehe ... te pa ni čudno, da se tvoj dragi brani slončkanja .... če pa ne pride do zraka Nalini a imaš ti mogoče občutek, da sem debela ali kaj mi želiš povedat? ne me žalit, bom huda bolj vitke ženske pa res ne more dobit kot sem jaz, ali
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:15:59
|
|
|
|
brigita23
|
detelja-mater tole je pa ornk kategorija..... miška-sej bo vem pa da je problem s pritiskom, poskusi biti čimbolj mirna in zdržat do 18.3., sej ni več daleč mišk- full lepe slike tvoje poroke in tvojih sončkov , kr poslikaj še bušija.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:17:13
|
|
|
|
brigita23
|
čuj detelja, drugač maš pa ful seksi hlačk ...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:17:15
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-mater tole je pa ornk kategorija..... ja, ornk kategorija podhranjenih sam sem pa seksi...a danes pa nobena ne bo napisala, da imam seksi rit in da se mi sploh ne opazi, da sem se zredila tolk miška-sej bo vem pa da je problem s pritiskom, poskusi biti čimbolj mirna in zdržat do 18.3., sej ni več daleč mišk- full lepe slike tvoje poroke in tvojih sončkov , kr poslikaj še bušija.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:18:44
|
|
|
|
brigita23
|
sonček mene tudi zanima kako izgleda popadek
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:19:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-mater tole je pa ornk kategorija..... ja, ornk kategorija podhranjenih sam sem pa seksi...a danes pa nobena ne bo napisala, da imam seksi rit in da se mi sploh ne opazi, da sem se zredila tolk miška-sej bo vem pa da je problem s pritiskom, poskusi biti čimbolj mirna in zdržat do 18.3., sej ni več daleč mišk- full lepe slike tvoje poroke in tvojih sončkov , kr poslikaj še bušija. pa drugače wc školko ste dal po naročilu delat?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:20:25
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 čuj detelja, drugač maš pa ful seksi hlačk ... hvala če so ti ful všeč ti jih lahko posodim eh, ti jih kar podarim
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:21:34
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-mater tole je pa ornk kategorija..... ja, ornk kategorija podhranjenih sam sem pa seksi...a danes pa nobena ne bo napisala, da imam seksi rit in da se mi sploh ne opazi, da sem se zredila tolk miška-sej bo vem pa da je problem s pritiskom, poskusi biti čimbolj mirna in zdržat do 18.3., sej ni več daleč mišk- full lepe slike tvoje poroke in tvojih sončkov , kr poslikaj še bušija. pa drugače wc školko ste dal po naročilu delat? ne smo dali v banji zvrtat gromozansko luknjo pa imam banjo jaz zdaj za wc naš otrok bo ziher tehtal 20 kg, ko se bo narodil
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:22:11
|
|
|
|
Nalini
|
kolikor te poznam te je samo veeeeeelllllliiiiikkkkkk bušči ... me pa res preseneča ta vajina slika... in tvoj dragi mora biti res cel rdeč ko tak navališ na njega .... me pa zanima še slikica z druge perspektive ..... kak le zgledata, ko je on na tebi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:24:03
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini kolikor te poznam te je samo veeeeeelllllliiiiikkkkkk bušči ...ja, veš človek se lahko hitr spremeni... me pa res preseneča ta vajina slika... in tvoj dragi mora biti res cel rdeč ko tak navališ na njega .... me pa zanima še slikica z druge perspektive ..... kak le zgledata, ko je on na tebi vklopi domišljijo pa si predstavljaj kako kaj to izgleda iz druge strani zdaj vsaj veš zakaj bi meni pasalo, če bi jaz mojemu ga fajn nagibsala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:25:41
|
|
|
|
Nalini
|
detelja ... ziher te vsak večer tak počaka ... ves v srčkih
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:27:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini detelja ... ziher te vsak večer tak počaka ... ves v srčkih ja ja itak mi reče pridi moja seksi muca maca in me pogrej
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 16:29:28
|
|
|
|
detelja
|
najin bebi bo pa ziher tak, če vzameš moje mini mere
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?