Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:01:23
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
brigita 23 - a antialergijsko vzmetnico misliš sojino iz BC? Drgač so pa majčke v Popku res kr drage, pa meni se niso zdele lih ful kvalitetne. Na začetku nosečnosti sem tam kupila hlače, ki pa so se ni ful kmalu strgale po šivih.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:24:04
|
|
|
|
*Junona*
|
Dan. Kako smo kaj? Pri nas se je le pokazal sonček. Jaz sem danes zjutraj še nekaj na CSD nesla, potem sem si šla v trgovino po štručko in nato na kavico. In koga tam srečam.... Sončka in njenega . In smo skupaj spili, nato pa nama je iz trgovine dragi od Sončka prinesel čokoladici. Kak je pozoren. Zdej sem vas pa prebrala, malo vas še pokomentiram, potem pa kot vedno - učiiit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:26:09
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, Brigitka... js v torek po materinski direktno šibam v Mb na izpit, v sredo imam po materinski brazilsko. Tako da bi blo fajn, če bi šle v četrtek na pijačko? Upam, da boste za... moram še Diti kontaktirat. Pa fajn bi blo, da bi šli še srecka82 in Sonček. Pa na materinski bo baje še ena majčica lananai mi je Sonček rekla. Mogoče se nam tudi ona pridruži.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:27:11
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A mogoče katera ve: Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči?????? Opala...kaj pa to zdej pomeni? Js mislim, da ne, ker cerkev in matični urad nista povezana. Nisem pa sigurna.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:28:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Čveke moje,da se vam javim.Stanje se je umirilo.Izgleda,da me bo to hecalo do konca,ampak nič zato se bom že navadila,da tokrat to otrdevanje paše zraven.Jaz bi sicer kej drugega trdega . Ko ste govorile o obsegih imam jaz čez trebuh 114 in čez boke 104.Kar okej . Oh punce bomo potem hujšale,ko bo čas za te stvari.Meni je šlo po porodu dol približno 8-9 kg. Tabletka dOr kar se tiče pa vzmetnic in tega pa nimam pojma,ker imam še vse od prejšnih otrok.Moji niso bili dolgo v posteljici.Tam nekje do leta in pol .potem pa so šli na veliko posteljo. Joj, boga, kak te to zajebava... enkrat ko bo zares pa verjela ne boš... saj ne, ti boš zagotovo vedela, ker že veš kako to gre. Kak bom kaj js... A tolk ti je šlo dol po porodu? Super, koliko pa si imela potem plusa?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:29:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Junonca se gre učit še mal, lepo se mejte. Se tipkamo. Nočko. pol se pa le fajn nauči, pa lepo pančkajta z bebijem. Iiii, kak lepo si to napisala. Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:31:41
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce, eno vprašanje. Slišala sem, da obstaja neko čistilo, ki očisti vodni kamen tudi v sami vodi. Joj, sem čudno napisala - naj razložim. V wc školjki, tam kjer voda not stoji, se mi je nabralo ogromno vodnega kamna in ga nikakor ne morem sčistit. Edina možnost je, da z gobico vodo ven popivnam in sčistim s solno kislino. Ampak baje obstaja neko čistilo, ki vodni kamen odstrani, čeprav tam stoji voda. Ve mogoče katera za to? Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:37:36
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce, eno vprašanje. Slišala sem, da obstaja neko čistilo, ki očisti vodni kamen tudi v sami vodi. Joj, sem čudno napisala - naj razložim. V wc školjki, tam kjer voda not stoji, se mi je nabralo ogromno vodnega kamna in ga nikakor ne morem sčistit. Edina možnost je, da z gobico vodo ven popivnam in sčistim s solno kislino. Ampak baje obstaja neko čistilo, ki vodni kamen odstrani, čeprav tam stoji voda. Ve mogoče katera za to? Hvala. winterhalter ima eno ful dobro čistilo za odstranjevanje vodnega kamna...problem je, da se ne da kupit v prosti prodaji oz se da verjetno kje kaj kupit ampak ne tako močno...se pravi moraš nekoga poznat , da ti zrihta...moj mi vsakih toliko časa zrihta prek nekega, ki hodi k njim pucat konvektomat, pomivalca itd...ampak tudi noče dat, ker je to baje ful strupeno...ampak je res super...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:48:10
|
|
|
|
janja*
|
Junona res me tole zajebava,ampak se bom že navadla.Ko bo šlo čisto zares pa bom vedela ,ker veliko bolj boli,samo,če pa bom prišla pravočasno do porodnošnice pa nisem sigurna.Do P imam40 minut.Še bo čas,ker če je tretjič trajalo od začetnih popadkov (take kot imam jaz) pa do konca poroda 3 ure potem imam čas. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:52:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Junona res me tole zajebava,ampak se bom že navadla.Ko bo šlo čisto zares pa bom vedela ,ker veliko bolj boli,samo,če pa bom prišla pravočasno do porodnošnice pa nisem sigurna.Do P imam40 minut.Še bo čas,ker če je tretjič trajalo od začetnih popadkov (take kot imam jaz) pa do konca poroda 3 ure potem imam čas. Bomo videli. Vse se bo super izteklo, boš videla. Je pa najboljše, da se začne s popadki, kaj misliš? Jaz bi najraje tako.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:52:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce, eno vprašanje. Slišala sem, da obstaja neko čistilo, ki očisti vodni kamen tudi v sami vodi. Joj, sem čudno napisala - naj razložim. V wc školjki, tam kjer voda not stoji, se mi je nabralo ogromno vodnega kamna in ga nikakor ne morem sčistit. Edina možnost je, da z gobico vodo ven popivnam in sčistim s solno kislino. Ampak baje obstaja neko čistilo, ki vodni kamen odstrani, čeprav tam stoji voda. Ve mogoče katera za to? Hvala. winterhalter ima eno ful dobro čistilo za odstranjevanje vodnega kamna...problem je, da se ne da kupit v prosti prodaji oz se da verjetno kje kaj kupit ampak ne tako močno...se pravi moraš nekoga poznat , da ti zrihta...moj mi vsakih toliko časa zrihta prek nekega, ki hodi k njim pucat konvektomat, pomivalca itd...ampak tudi noče dat, ker je to baje ful strupeno...ampak je res super... Aha, se bom pozanimala. Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 11:56:38
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce, eno vprašanje. Slišala sem, da obstaja neko čistilo, ki očisti vodni kamen tudi v sami vodi. Joj, sem čudno napisala - naj razložim. V wc školjki, tam kjer voda not stoji, se mi je nabralo ogromno vodnega kamna in ga nikakor ne morem sčistit. Edina možnost je, da z gobico vodo ven popivnam in sčistim s solno kislino. Ampak baje obstaja neko čistilo, ki vodni kamen odstrani, čeprav tam stoji voda. Ve mogoče katera za to? Hvala. winterhalter ima eno ful dobro čistilo za odstranjevanje vodnega kamna...problem je, da se ne da kupit v prosti prodaji oz se da verjetno kje kaj kupit ampak ne tako močno...se pravi moraš nekoga poznat , da ti zrihta...moj mi vsakih toliko časa zrihta prek nekega, ki hodi k njim pucat konvektomat, pomivalca itd...ampak tudi noče dat, ker je to baje ful strupeno...ampak je res super... Aha, se bom pozanimala. Hvala. ja, pa v obiju sva midva enkrat kupila neko čistilo pa tudi fajn odstrani vodni kamen samo tako smrdi, da te kap...ti itak ne bi smela zdaj z tistim čistilom pucat...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:24:16
|
|
|
|
*Junona*
|
Sej ima moj generalno čiščenje kopalnice čez. Že ima nalogo, da temeljito očisti bano in ploščice. Ker js se izogibam čistil, edino s Cilitom na hitro počistim pipe in umivalnik, bide, bano na hitrco, pa še to fajn zračim zraven. S čim pa ti čistiš zdej v nosečnosti?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:30:53
|
|
|
|
mišk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A mogoče katera ve: Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči?????? Ne! Preverjeno!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:38:07
|
|
|
|
janja*
|
Junona res je najbolje je,da se začne z popadki,ker potem lahko mirno hodiš in lepo predihaš popadke.Ko pa imaš popadke na tri minute 1 uro ,potem je čas za v porodno.Če pa ti prej odteče voda ,potem moraš non stop ležat in se ti ful vleče.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:38:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A mogoče katera ve: Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči?????? Ne! Preverjeno! Se mi je zdelo, da ne. Mišk, nisem vedela, da si že ženka.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:41:33
|
|
|
|
janja*
|
Jaz pa spucam kamen s školjke kar z cevosanom,edino tako res spraviš ves kamen stran brez kakršnjega koli matranja.Iz školjke izprazniš vodo naliješ liter cevosana,pustiš 1 uro ,potegneš in je narejeno.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:43:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Jaz pa spucam kamen s školjke kar z cevosanom,edino tako res spraviš ves kamen stran brez kakršnjega koli matranja.Iz školjke izprazniš vodo naliješ liter cevosana,pustiš 1 uro ,potegneš in je narejeno. A res? Kje se pa kupi? Merkur misliš, da ga ima? Mene tako moti ta kamen ko tko grdo zgleda...
< Sporočilo je popravil *Junona* -- 6.3.2009 12:48:54 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:48:25
|
|
|
|
*Junona*
|
Trenutno vodijo aprilski krofeki. Punce, glasujte, če še niste. Aprilski zvončki in trobentice tudi ni zasedena tema, sem preverila pri marčevkah.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:48:59
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A mogoče katera ve: Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči?????? Ne ni potreba. Moja sestrična je imela za cerkveno poroko druge priče kot za civilno.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:49:25
|
|
|
|
janja*
|
Junona jaz ga kupim pri nas v eni trgovini z barvami,laki.......Je pa na polici zraven varekine. Pomoje,da ga dobiš v vsaki trgovini.To čistilo je namenjeno sicer za odtoke in je ful strupeno.Pomaga pa ful.Preverjeno.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:49:45
|
|
|
|
*Junona*
|
Miška... kako se počutiš?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:51:20
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Junona jaz ga kupim pri nas v eni trgovini z barvami,laki.......Je pa na polici zraven varekine. Pomoje,da ga dobiš v vsaki trgovini.To čistilo je namenjeno sicer za odtoke in je ful strupeno.Pomaga pa ful.Preverjeno. Potem bom pa js tudi poskusila z njim oz. dragi bo. Sem bolj štorasta in se lahka še polijem. Ti zdaj v nosečnosti sama to narediš? Pa sej verjetno se to ne dela velikokrat, kajne? Parkrat na leto? S čim pa drugače čistiš kopalnico sedaj v nosečnosti?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 6.3.2009 12:52:33
|
|
|
|
janja*
|
Punce moje zdaj grem pa nahranit moje otročke,ker že odpirajo klunčke.Lep dan vam želim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?