Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:16:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps in dali* -- iskrene čestitke a zdej se je začelo, gremo kr po tekčem traku... sem se tut js že vprašala kaj bo 10,11 k bo polna luna Danes se ful dogaja, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:18:51
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps in dali* -- iskrene čestitke a zdej se je začelo, gremo kr po tekčem traku... sem se tut js že vprašala kaj bo 10,11 k bo polna luna Danes se ful dogaja, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:21:12
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi ČESTITKE MAMICI IN MALEMU MARCELU . Zdaj pa lepo po vrsti naprej . A ne???? mhm, prva si na spisku, a te že kaj ščipa? sčipa me že en mesec , tak da ne vem?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:21:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps in dali* -- iskrene čestitke a zdej se je začelo, gremo kr po tekčem traku... sem se tut js že vprašala kaj bo 10,11 k bo polna luna Danes se ful dogaja, a ne? pondelak, ne tak ploskat, da ne bo še tebe kaj zagrablo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:22:19
|
|
|
|
jadrnica
|
POCKA - full lepe slike, uawww NAJAA - a na morju dežuje, ker tle je sonce okol Ljubljane? No vidve z Jasno kar parčkite tamale...... jao po 2 tednih ze prvi date waww, da ne bo čez 6 mescev že poroka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:23:14
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica moja soncka pa se kar vztrajata, saj ne morem verjet. se malo pa bom koncala nosecnost. obseg trebuha - 115 cm kg- polnih 30 + kontrola v pon. Čestitke in ti kar vztrajaj, dokler je vse OK.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:24:07
|
|
|
|
jadrnica
|
ker vse tko rojevate na hitr, si grem še fruzuro na hitr narest, da bom ready, če me kaj zgrabi, ok, čau PS: sam glavo si grem umit, ker si je zjutraj nisem pr frizerju sem že bla :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:25:02
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps in dali* -- iskrene čestitke a zdej se je začelo, gremo kr po tekčem traku... sem se tut js že vprašala kaj bo 10,11 k bo polna luna Danes se ful dogaja, a ne? pondelak, ne tak ploskat, da ne bo še tebe kaj zagrablo! pondelak - ti si vredu zdaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:25:54
|
|
|
|
jadrnica
|
FELIX - za tabelo: sem sem zredila tak da ti napiši kar 12,5 kg ,obseg je isti ful čudn, sem se najbrž v rit in prsa zredila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:26:10
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica ker vse tko rojevate na hitr, si grem še fruzuro na hitr narest, da bom ready, če me kaj zgrabi, ok, čau PS: sam glavo si grem umit, ker si je zjutraj nisem pr frizerju sem že bla :) js si tut zdej vsaka 2 dni glavo prerem za vsak slučaj, da ne grem z mastnimi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:26:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sporočilo od DALI: Citiram: Pred nami so nova doživetja, novo polje pomladanskega brstenja in svetenja in novo poglavje, ki ga prinaša življenje. Moje ime je ETIEN in danes ob 10.32 uri sem velik 49 cm in težak 3260 g neskončno osrečil mamico Danielo in atija Mirana. Veselim se skupnih korakov po barvitem polju življenja tudi z vami. Bravo Dali!!!!!! Pa seveda ati in Etien!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:26:28
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA suncicica - a mi lahko poveš kje nosiš 30 kg?ziher si se zmotla ni ti videt res se strinjam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:28:25
|
|
|
|
sahary
|
mene kr zvija ko vidim da sem kmal na vrsti, ....seznama pred mano je čist mal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:29:08
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka No, pa da pokažem kaj sem ustvarila: živalice, ki so bile še za dokončat tole gre pa za darilo že, ko slikce limam...tole je pa kotiček za našega novega člana bravo pocka, ful mi je všeč tista slika, ki gre za darilo kje si pa motiv našla? Al si si ga zmislila? Meni tudi. Moderna umetnost, kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:29:53
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sporočilo od DALI: Citiram: Pred nami so nova doživetja, novo polje pomladanskega brstenja in svetenja in novo poglavje, ki ga prinaša življenje. Moje ime je ETIEN in danes ob 10.32 uri sem velik 49 cm in težak 3260 g neskončno osrečil mamico Danielo in atija Mirana. Veselim se skupnih korakov po barvitem polju življenja tudi z vami. Bravo Dali!!!!!! Pa seveda ati in Etien! ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:30:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary mene kr zvija ko vidim da sem kmal na vrsti, ....seznama pred mano je čist mal sej pri nas je kar v rutini prehitevanje, tak da še maš čas!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:31:58
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: NoBady spps in dali* -- iskrene čestitke a zdej se je začelo, gremo kr po tekčem traku... sem se tut js že vprašala kaj bo 10,11 k bo polna luna Danes se ful dogaja, a ne? pondelak, ne tak ploskat, da ne bo še tebe kaj zagrablo! pondelak - ti si vredu zdaj? jaz sem zdaj odlično sem mislila da se naši pupiki mudi,ampak očitno ne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:33:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
Ojla, evo mene z pregleda...nič se ne dogaja....naredil mi je ctg in ni nič popadkov pa še je očitno spal, pritisk OK, voda OK, kilogrami + 1kg, trebuh se pa je spustil nižje, če do PDP-ja ne rodim, moram 13.3. v bolnico se pokazat.... sem kaj pozabla???? boooo, zdaj bom šla najverjetneje malo počivat, ker sem med ctg-jem skori zaspala.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:33:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps; ČESTITKE MAMICI IN MALEMU MARCELU .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:34:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Sporočilo od DALI: Citiram: Pred nami so nova doživetja, novo polje pomladanskega brstenja in svetenja in novo poglavje, ki ga prinaša življenje. Moje ime je ETIEN in danes ob 10.32 uri sem velik 49 cm in težak 3260 g neskončno osrečil mamico Danielo in atija Mirana. Veselim se skupnih korakov po barvitem polju življenja tudi z vami. Bravo Dali!!!!!! Pa seveda ati in Etien! Čestitke Dali, malemu Etien-u obilo cartanja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:34:24
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka No, pa da pokažem kaj sem ustvarila: živalice, ki so bile še za dokončat tole gre pa za darilo že, ko slikce limam...tole je pa kotiček za našega novega člana
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:34:35
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - dobro jutro, a te je špikalo ponoči, ma daj počakaj me, bova cimre v P ... IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi.... to je super ideja, ampak na žalost nimamo prostora,da bi kdo prespal pri nas, ker živimo na 45 kvadratih in z mojim spiva na kavču ...bomo že nekaj pogruntali, zdaj si pa kar želim,da pridem do roka, pa mi reče G,da bomo naslednje jutro sprožili, da se lahko organiziramo...ma ne bom se več sekirala, bomo že, bi rekel moj ja, dej malo te počakam, malo pa ti pohiti in greva skup gor...pa pustiva otroka našim dvem , midve pa bova ena drugo podpirale.....ma trebuh sem imela kr lep del noči trd, ma prav trd trd in vsake tolko me je nekaj spodaj presekalo, krčlo kaj pa vem.... zmenjeno, za keri dan se zmeniva oj, meni je rekel, da naj grem 13.3. gor v Izolo in da bodo gor vidli...ja, sej bi lahko na petek 13. rodila, tak fajn datum je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:34:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdravo vsem skupaj! jaz sem danes bolj pozna, ker sem dopoldne bila leteča - sem morala v avstrijo po zdravila za moj pritisk, ker naša pupa noče in noče ven in mi jih je že skoraj čisto zmanjkalo... sem mislila, da jih več ne bom rabila - da bom že prej rodila, ampak zgleda, da bom na koncu še čez rok zdaj vas pa grem malo nazaj prebrat, da vidim, če imamo že kakega novega člana ali članico...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:35:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica POCKA - full lepe slike, uawww NAJAA - a na morju dežuje, ker tle je sonce okol Ljubljane? No vidve z Jasno kar parčkite tamale...... jao po 2 tednih ze prvi date waww, da ne bo čez 6 mescev že poroka Sej sije sonček, sam vmes je mal dežval. Kar nekaj, no. Ne ne, poroko bo moral pa najprej ati odobrit, tam nekje čez 30 let. (po njegovo)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 13:35:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica ker vse tko rojevate na hitr, si grem še fruzuro na hitr narest, da bom ready, če me kaj zgrabi, ok, čau PS: sam glavo si grem umit, ker si je zjutraj nisem pr frizerju sem že bla :) js si tut zdej vsaka 2 dni glavo prerem za vsak slučaj, da ne grem z mastnimi Ko boš rojevala boš vsa potna in mokra, pa se bodo itak zmastnili. Raje počakaj do po porodu, pa si jih pol umij.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?