|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
6.3.2009 13:16:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

spps in dali* -- iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

a zdej se je začelo, gremo kr po tekčem traku... user posted image

sem se tut js že vprašala kaj bo 10,11 k bo polna lunauser posted image user posted image user posted image

Danes se ful dogaja, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
6.3.2009 13:18:51   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps in dali* -- iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

sem se tut js že vprašala kaj bo 10,11 k bo polna lunauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
6.3.2009 13:21:12   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi
ČESTITKE MAMICI user posted image user posted image user posted image  IN MALEMU MARCELUuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa lepo po vrsti naprejuser posted image user posted image user posted image . A ne????

mhm, prva si na spisku, a te že kaj ščipa? user posted image user posted image user posted image

sčipa me že en mesec user posted image user posted image user posted image , tak da ne vem?

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
6.3.2009 13:21:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pondelak, ne tak ploskat, da ne bo še tebe kaj zagrablo! user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
6.3.2009 13:22:19   
jadrnica
POCKA - full lepe slike, uawww

NAJAA - a na morju dežuje, ker tle je sonce okol Ljubljane? No vidve z Jasno kar parčkite tamale......user posted image user posted image jao po 2 tednih ze prvi date waww, da ne bo čez 6 mescev že porokauser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
6.3.2009 13:23:14   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

moja soncka pa se kar vztrajata, saj ne morem verjet. se malo pa bom koncala nosecnost.

obseg trebuha - 115 cm
kg-  polnih 30 +
kontrola v pon.

Čestitke in ti kar vztrajaj, dokler je vse OK. 

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
6.3.2009 13:24:07   
jadrnica
ker vse tko rojevate na hitr, si grem še fruzuro na hitr narest, da bom ready, če me kaj zgrabi, ok, čau

PS: sam glavo si grem umit, ker si je zjutraj nisem user posted image user posted image pr frizerju sem že bla :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
6.3.2009 13:25:02   
NoBady

user posted image user posted image user posted image
pondelak - ti si vredu zdaj?

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
6.3.2009 13:25:54   
jadrnica
FELIX - za tabelo: sem sem zredila tak da ti napiši kar 12,5 kg user posted image user posted image user posted image user posted image ,obseg je isti ful čudn, sem se najbrž v rit in prsa zredila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
6.3.2009 13:26:10   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

ker vse tko rojevate na hitr, si grem še fruzuro na hitr narest, da bom ready, če me kaj zgrabi, ok, čau

PS: sam glavo si grem umit, ker si je zjutraj nisem user posted image user posted image pr frizerju sem že bla :)

js si tut zdej vsaka 2 dni glavo prerem za vsak slučaj, da ne grem z mastnimiuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
6.3.2009 13:26:16   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sporočilo od DALI:

Citiram:

Pred nami so nova doživetja, novo polje pomladanskega brstenja in svetenja in novo poglavje, ki ga prinaša življenje. Moje ime je ETIEN in danes ob 10.32 uri sem velik 49 cm in težak 3260 g neskončno osrečil mamico Danielo in atija Mirana. Veselim se skupnih korakov po barvitem polju življenja tudi z vami.

Bravo Dali!!!!!! Pa seveda ati in Etien! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
6.3.2009 13:26:28   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

suncicica - a mi lahko poveš kje nosiš 30 kg?ziher si se zmotla ni ti videt res

se strinjamuser posted image user posted image  

Paulo Coelho

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
6.3.2009 13:28:25   
sahary
mene kr zvija ko vidim da sem kmal na vrsti, ....seznama pred mano je čist mal

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
6.3.2009 13:29:08   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

No, pa da pokažem kaj sem ustvarila:
živalice, ki so bile še za dokončat
user posted image user posted image

tole gre pa za darilo
user posted image

že, ko slikce limam...tole je pa kotiček za našega novega člana
user posted image

bravo pocka, ful mi je všeč tista slika, ki gre za darilo user posted image user posted image user posted image  kje si pa motiv našla? Al si si ga zmislila?

Meni tudi. user posted image user posted image user posted image Moderna umetnost, kaj? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
6.3.2009 13:29:53   
Steffi

Sporočilo od DALI:

Citiram:

Pred nami so nova doživetja, novo polje pomladanskega brstenja in svetenja in novo poglavje, ki ga prinaša življenje. Moje ime je ETIEN in danes ob 10.32 uri sem velik 49 cm in težak 3260 g neskončno osrečil mamico Danielo in atija Mirana. Veselim se skupnih korakov po barvitem polju življenja tudi z vami.

Bravo Dali!!!!!! Pa seveda ati in Etien! user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI user posted image user posted image  

Paulo Coelho

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
6.3.2009 13:30:05   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

mene kr zvija ko vidim da sem kmal na vrsti, ....seznama pred mano je čist mal

sej pri nas je kar v rutini prehitevanje, tak da še maš čas!user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
6.3.2009 13:31:58   
pondelak

pondelak - ti si vredu zdaj?

jaz sem zdaj odličnouser posted image sem mislila da se naši pupiki mudi,ampak očitno neuser posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
6.3.2009 13:33:34   
mama_milchy
Ojla,
evo mene z pregleda...nič se ne dogaja....naredil mi je ctg in ni nič popadkov pa še user posted image  je očitno spal, pritisk OK, voda OK, kilogrami + 1kg, trebuh se pa je spustil nižje, če do PDP-ja ne rodim, moram 13.3. v bolnico se pokazat....
sem kaj pozabla???? boooo, zdaj bom šla najverjetneje malo počivat, ker sem med ctg-jem skori zaspala.....

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
6.3.2009 13:33:49   
mama_milchy
spps;
ČESTITKE MAMICI user posted image user posted image user posted image  IN MALEMU MARCELUuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
6.3.2009 13:34:06   
mama_milchy

Sporočilo od DALI:

Citiram:

Čestitke Dali, malemu Etien-u obilo cartanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
6.3.2009 13:34:24   
mama_milchy

No, pa da pokažem kaj sem ustvarila:
živalice, ki so bile še za dokončat
user posted image user posted image

tole gre pa za darilo
user posted image

že, ko slikce limam...tole je pa kotiček za našega novega člana
user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
6.3.2009 13:34:35   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mama_m - dobro jutro, a te je špikalo ponoči, ma daj počakaj me, bova cimre v P user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo  prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi....

to je super ideja, ampak na žalost nimamo prostora,da bi kdo prespal pri nas, ker živimo na 45 kvadratih in z mojim spiva na kavču ...bomo že nekaj pogruntali, zdaj si pa kar želim,da pridem do roka, pa mi reče G,da bomo naslednje jutro sprožili, da se lahko organiziramo...ma ne bom se več sekirala, bomo že, bi rekel moj

ja, dej malo te počakam, malo pa ti pohiti in greva skup gor...pa pustiva otroka našim dvem user posted image , midve pa bova ena drugo podpirale.....ma trebuh sem imela kr lep del noči trd, ma prav trd trd in vsake tolko me je nekaj spodaj presekalo, krčlo kaj pa vem....

zmenjeno, za keri dan se zmeniva user posted image user posted image user posted image

oj, meni je rekel, da naj grem 13.3. gor v Izolo in da bodo gor vidli...ja, sej bi lahko na petek 13. rodila, tak fajn datum je

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
6.3.2009 13:34:55   
MalaČebelica
zdravo vsem skupaj!

jaz sem danes bolj pozna, ker sem dopoldne bila leteča - sem morala v avstrijo po zdravila za moj pritisk, ker naša pupa noče in noče ven in mi jih je že skoraj čisto zmanjkalo... sem mislila, da jih več ne bom rabila - da bom že prej rodila, ampak zgleda, da bom na koncu še čez rok user posted image user posted image user posted image

zdaj vas pa grem malo nazaj prebrat, da vidim, če imamo že kakega novega člana ali članico... user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
6.3.2009 13:35:31   
Najaa

POCKA - full lepe slike, uawww

NAJAA - a na morju dežuje, ker tle je sonce okol Ljubljane? No vidve z Jasno kar parčkite tamale......user posted image user posted image jao po 2 tednih ze prvi date waww, da ne bo čez 6 mescev že porokauser posted image

Sej sije sonček, sam vmes je mal dežval. Kar nekaj, no.

Ne ne, poroko bo moral pa najprej ati odobrit, tam nekje čez 30 let. (po njegovo)user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
6.3.2009 13:35:34   
Najaa

js si tut zdej vsaka 2 dni glavo prerem za vsak slučaj, da ne grem z mastnimiuser posted image

Ko boš rojevala boš vsa potna in mokra, pa se bodo itak zmastnili. Raje počakaj do po porodu, pa si jih pol umij. user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?