|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
6.3.2009 14:07:58   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mama_m - dobro jutro, a te je špikalo ponoči, ma daj počakaj me, bova cimre v P user posted image ...

pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo  prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi....

to je super ideja, ampak na žalost nimamo prostora,da bi kdo prespal pri nas, ker živimo na 45 kvadratih in z mojim spiva na kavču ...bomo že nekaj pogruntali, zdaj si pa kar želim,da pridem do roka, pa mi reče G,da bomo naslednje jutro sprožili, da se lahko organiziramo...ma ne bom se več sekirala, bomo že, bi rekel moj

ja, dej malo te počakam, malo pa ti pohiti in greva skup gor...pa pustiva otroka našim dvem user posted image , midve pa bova ena drugo podpirale.....ma trebuh sem imela kr lep del noči trd, ma prav trd trd in vsake tolko me je nekaj spodaj presekalo, krčlo kaj pa vem....

zmenjeno, za keri dan se zmeniva user posted image user posted image user posted image

oj, meni je rekel, da naj grem 13.3. gor v Izolo in da bodo gor vidli...ja, sej bi lahko na petek 13. rodila, tak fajn datum je

jaz grem pa 12.3., no saj ni panike, bom jaz 12, ti pa 13, pa ti bom plac držala v sobi user posted image user posted image user posted image ...sanjala svinja...meni se zdi,da bom jaz še kar en čas 2v1

a ti imaš G gor v Izoli?....ja, jaz več kot tolko pa tudi ne bi rada čakala, no če grem prej gor ti javim, pa čuvam plac...sej luna je 11.3.veš, morda pa kaj pripomore, kaj veš

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
6.3.2009 14:08:04   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a za Dali ne bomo nič odprle na Rodili smouser posted image

sem pričakovala, da bo una odprla, ki je nam javila...

ja, jaz tudi...sem zdaj gledala ma ni nič o Dali tam

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
6.3.2009 14:08:27   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No zdej pa pejte čestitat na Rodili smo! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
6.3.2009 14:09:22   
felix7

No zdej pa pejte čestitat na Rodili smo! user posted image

sem že user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
6.3.2009 14:10:21   
MalaČebelica
JAZ TUDI ČESTITAM SPPS IN DALI user posted image user posted image user posted image user posted image

kak lepo - kar dva smo dobili v istem dnevu - to pa še ni bilo, ne?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
6.3.2009 14:10:34   
Najaa

KAKO NI NIČ??

user posted image

Aja ups, vidim da si že ugotovila, da je. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3331
6.3.2009 14:10:53   
mama_milchy
zdaj pa grem res vodoravno; Žigec je tudi pridno zaspal tako da grem še jaz kako urco ninčkat....morda v tem času gre še kakšna v P user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
6.3.2009 14:11:35   
mama_milchy

KAKO NI NIČ??

user posted image

Aja ups, vidim da si že ugotovila, da je. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem tudi že čestitala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
6.3.2009 14:11:38   
Najaa
Jaz tudi grem malo na odklop. H mojemu na kavč, da ne bo sam smrčal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3334
6.3.2009 14:11:43   
felix7
SPPS pa nam sporoča:

Oj, pa nam je uspelo dočakati novega člana družine. Naš Marcel je težek 3830 g in 52 cm, tudi z atijevo pomočjo je privekal na svet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
6.3.2009 14:12:35   
Sey
Jaz sem pa včeraj že mislila, da bomo šla rodit.user posted image
Najprej nisem skoraj nič čutila otročka, pa trebuh mi je otrdeval, zato sem šla v P.
Naredili so mi CTG in res so bili vidni popadki, pa kar nekaj jih je bilo...
...so pa bili prešibki. Še dobro, ker sem se kar naenkrat premislila... nisem še hotela rodit!user posted image
Mali pa je bil živahen...user posted image
Gledali me nisi nič, ker je bil lih moj G, pa je rekel, da mi tako lahko sam sproži.
Naredil mi je tudi UZ, vse je super... Moj mišek ima slabe 3kg (kar je morda malo za njegovo g. starost, ampak mi je rekel g., da je v mejah normale in da ga bom sam lažje rodila!)
Stehtala pa se nisem...user posted image

Zdaj pa čakam na ponedeljek, ko imam spet CTG in tudi pregled...
...kar nekako čutim, da sem že odprta!user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
6.3.2009 14:12:44   
Najaa

SPPS pa nam sporoča:

Oj, pa nam je uspelo dočakati novega člana družine. Naš Marcel je težek 3830 g in 52 cm, tudi z atijevo pomočjo je privekal na svet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oreng fant, ni kaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
6.3.2009 14:13:05   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

JAZ TUDI ČESTITAM SPPS IN DALI user posted image user posted image user posted image user posted image

kak lepo - kar dva smo dobili v istem dnevu - to pa še ni bilo, ne?

v bistvu smo imeli 12.2. dva otročka - en dan po polni luni user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
6.3.2009 14:13:39   
Sey

SPPS pa nam sporoča:

SPPS čestitke tebi, Marcelu in očku!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
6.3.2009 14:14:52   
felix7
aja, čestitke vsem puncam, ki ste danes imele preglede user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
6.3.2009 14:16:41   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

punce novica iz Financ

Medicinske sestre bodo 19. marca stavkale
helouu, kaj moram sedaj res na Triglav teč, da bom do takrat rodila, ker če ne še babce na bo v P   user posted image user posted image

zdej pa mate dovoljenje za prehitevanjeuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
6.3.2009 14:16:43   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

ker vse tko rojevate na hitr, si grem še fruzuro na hitr narest, da bom ready, če me kaj zgrabi, ok, čau

PS: sam glavo si grem umit, ker si je zjutraj nisem user posted image user posted image pr frizerju sem že bla :)

jest sem pa mislila, da o spodnji frizuri govoriš user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si tut facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
6.3.2009 14:16:45   
NoBady

Ko boš rojevala boš vsa potna in mokra, pa se bodo itak zmastnili. Raje počakaj do po porodu, pa si jih pol umij. user posted image

kko pa je kej s tuširanjem po porodu? sem slišala da je najbolš da se večkrat na dan samo z vodo stuširaš in umiješ, drugač te pečejo šivi...pa neki ni fajn zlo parfumiranega šampona uporabljat, zarad otroka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
6.3.2009 14:18:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sporočilo od DALI:

Citiram:

Pred nami so nova doživetja, novo polje pomladanskega brstenja in svetenja in novo poglavje, ki ga prinaša življenje. Moje ime je ETIEN in danes ob 10.32 uri sem velik 49 cm in težak 3260 g neskončno osrečil mamico Danielo in atija Mirana. Veselim se skupnih korakov po barvitem polju življenja tudi z vami.

Bravo Dali!!!!!! Pa seveda ati in Etien! user posted image user posted image user posted image

Bravo Dali in iskrene čestitke tudi atiju user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
6.3.2009 14:20:24   
Najaa
Sem že nazaj, ker je kavč zaseden... Je še košara gor, v kateri spi Nika. user posted image

NoBady, nisem še slišala, da se kaj ne bi bilo priporočljivo tuširat. user posted image  V P te še sterajo, da greš čim prej pod tuš. user posted image  Tudi prvič in zdaj se noralno tuširam. Pazi, pa imam še več šivov in to zunanjih od CR. Res da na trebuhu, pa vseeno.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
6.3.2009 14:22:06   
tasa_m

SPPS pa nam sporoča:

ŠAŠAVKA še tu ti čestitam !!
Iskrene čestitke atiju, ki je prerezal popkovnino in taveliki sestrici.. user posted image
Čim več cartanja in prespanih noči.
Pa da nam čimprej prideš domov!! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
6.3.2009 14:25:05   
NoBady

SPPS pa nam sporoča:

user posted image user posted image user posted image za konkretnga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
6.3.2009 14:29:54   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

SPPS pa nam sporoča:

ŠAŠAVKA še tu ti čestitam !!
Iskrene čestitke atiju, ki je prerezal popkovnino in taveliki sestrici.. user posted image
Čim več cartanja in prespanih noči.
Pa da nam čimprej prideš domov!! user posted image

o Tašiiiiiiiiiii, kje se ti skrivaš? a ste bili kej na sončku?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
6.3.2009 14:30:49   
NoBady

Sem že nazaj, ker je kavč zaseden... Je še košara gor, v kateri spi Nika. user posted image

NoBady, nisem še slišala, da se kaj ne bi bilo priporočljivo tuširat. user posted image  V P te še sterajo, da greš čim prej pod tuš. user posted image  Tudi prvič in zdaj se noralno tuširam. Pazi, pa imam še več šivov in to zunanjih od CR. Res da na trebuhu, pa vseeno.

user posted image sej zto sm pa uprašala, k mi je blo mal čudno da ne bi blo pripročljivo... js mam itak že skos šampon prpravlen in bi se vseen s šamponom stuširala, pač paziš tam okol šivov pa je...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
6.3.2009 14:32:35   
felix7
ste vidle tole na Rodili smo:

VČERAJ, 5.3.2009, SEM SE OB 21:57 RODIL LOVRO, TEŽAK 3190 G IN VELIK 49 CM. SEM MAMICI IN OČKU V PONOS IN VESELJE. LP, LOVRO!!!

bravo Infinity1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?