|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
6.3.2009 11:01:23   
Tabletka dOr
brigita 23 - a antialergijsko vzmetnico misliš sojino iz BC?

Drgač so pa majčke v Popku res kr drage, pa meni se niso zdele lih ful kvalitetne. Na začetku nosečnosti sem tam kupila hlače, ki pa so se ni ful kmalu strgale po šivih. 

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.3.2009 11:24:04   
*Junona*
Dan.user posted image

Kako smo kaj? Pri nas se je le pokazal sonček. Jaz sem danes zjutraj še nekaj na CSD nesla, potem sem si šla v trgovino po štručko in nato na kavico. In koga tam srečam.... Sončka in njenega user posted image .user posted image user posted image user posted image In smo skupaj spili, nato pa nama je iz trgovine dragi od Sončka prinesel čokoladici.user posted image user posted image user posted image user posted image Kak je pozoren.user posted image user posted image user posted image

Zdej sem vas pa prebrala, malo vas še pokomentiram, potem pa kot vedno - učiiit.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.3.2009 11:26:09   
*Junona*
Aja, Brigitka... js v torek po materinski direktno šibam v Mb na izpit, v sredo imam po materinski brazilsko. Tako da bi blo fajn, če bi šle v četrtek na pijačko? Upam, da boste za... moram še Diti kontaktirat. Pa fajn bi blo, da bi šli še srecka82 in Sonček. Pa na materinski bo baje še ena majčica lananai mi je Sonček rekla. Mogoče se nam tudi ona pridruži.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.3.2009 11:27:11   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

A mogoče katera ve:

Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči??????

Opala...kaj pa to zdej pomeni?user posted image user posted image user posted image
Js mislim, da ne, ker cerkev in matični urad nista povezana. Nisem pa sigurna.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.3.2009 11:28:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Čveke moje,da se vam javim.Stanje se je umirilo.Izgleda,da me bo to hecalo do konca,ampak nič zato se bom že navadila,da tokrat to otrdevanje paše zraven.Jaz bi sicer kej drugega trdegauser posted image user posted image .
Ko ste govorile o obsegih imam jaz čez trebuh 114 in čez boke 104.Kar okej .user posted image user posted image
Oh punce bomo potem hujšale,ko bo čas za te stvari.Meni je šlo po porodu dol približno 8-9 kg.
Tabletka dOr kar se tiče pa vzmetnic in tega pa nimam pojma,ker imam še vse od prejšnih otrok.Moji niso bili dolgo v posteljici.Tam nekje do leta in pol .potem pa so šli na veliko posteljo.

Joj, boga, kak te to zajebava... enkrat ko bo zares pa verjela ne boš... saj ne, ti boš zagotovo vedela, ker že veš kako to gre. Kak bom kaj js...
A tolk ti je šlo dol po porodu? Super, koliko pa si imela potem plusa?user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.3.2009 11:29:09   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Junonca se gre učit še mal, lepo se mejte.

Se tipkamo.

Nočko.user posted image

pol se pa le fajn nauči, pa lepo pančkajta z bebijem.

Iiii, kak lepo si to napisala.

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.3.2009 11:31:41   
*Junona*
Punce, eno vprašanje.

Slišala sem, da obstaja neko čistilo, ki očisti vodni kamen tudi v sami vodi. Joj, sem čudno napisala - naj razložim.

V wc školjki, tam kjer voda not stoji, se mi je nabralo ogromno vodnega kamna in ga nikakor ne morem sčistit. Edina možnost je, da z gobico vodo ven popivnam in sčistim s solno kislino. Ampak baje obstaja neko čistilo, ki vodni kamen odstrani, čeprav tam stoji voda. Ve mogoče katera za to?

Hvala.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.3.2009 11:37:36   
detelja

Punce, eno vprašanje.

Slišala sem, da obstaja neko čistilo, ki očisti vodni kamen tudi v sami vodi. Joj, sem čudno napisala - naj razložim.

V wc školjki, tam kjer voda not stoji, se mi je nabralo ogromno vodnega kamna in ga nikakor ne morem sčistit. Edina možnost je, da z gobico vodo ven popivnam in sčistim s solno kislino. Ampak baje obstaja neko čistilo, ki vodni kamen odstrani, čeprav tam stoji voda. Ve mogoče katera za to?

Hvala.user posted image

winterhalter ima eno ful dobro čistilo za odstranjevanje vodnega kamna...problem je, da se ne da kupit v prosti prodaji oz se da verjetno kje kaj kupit ampak ne tako močno...se pravi moraš nekoga poznatuser posted image , da ti zrihta...moj mi vsakih toliko časa zrihta prek nekega, ki hodi k njim pucat konvektomat, pomivalca itd...ampak tudi noče dat, ker je to baje ful strupeno...ampak je res super...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.3.2009 11:48:10   
janja*
Junona res me tole zajebava,ampak se bom že navadla.Ko bo šlo čisto zares pa bom vedela ,ker veliko bolj boli,samo,če pa bom prišla pravočasno do porodnošnice pa nisem sigurna.Do P imam40 minut.Še bo čas,ker če je  tretjič trajalo od začetnih popadkov (take kot imam jaz) pa do konca poroda 3 ure potem imam čas.
Bomo videli.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.3.2009 11:52:41   
*Junona*

Junona res me tole zajebava,ampak se bom že navadla.Ko bo šlo čisto zares pa bom vedela ,ker veliko bolj boli,samo,če pa bom prišla pravočasno do porodnošnice pa nisem sigurna.Do P imam40 minut.Še bo čas,ker če je  tretjič trajalo od začetnih popadkov (take kot imam jaz) pa do konca poroda 3 ure potem imam čas.
Bomo videli.

Vse se bo super izteklo, boš videla.
Je pa najboljše, da se začne s popadki, kaj misliš? Jaz bi najraje tako.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.3.2009 11:52:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Punce, eno vprašanje.

Hvala.user posted image

winterhalter ima eno ful dobro čistilo za odstranjevanje vodnega kamna...problem je, da se ne da kupit v prosti prodaji oz se da verjetno kje kaj kupit ampak ne tako močno...se pravi moraš nekoga poznatuser posted image , da ti zrihta...moj mi vsakih toliko časa zrihta prek nekega, ki hodi k njim pucat konvektomat, pomivalca itd...ampak tudi noče dat, ker je to baje ful strupeno...ampak je res super...

Aha, se bom pozanimala.

Hvala.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.3.2009 11:56:38   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Punce, eno vprašanje.

Hvala.user posted image

Aha, se bom pozanimala.

Hvala.user posted image

ja, pa v obiju sva midva enkrat kupila neko čistilo pa tudi fajn odstrani vodni kamen samo tako smrdi, da te kap...ti itak ne bi smela zdaj z tistim čistilom pucat...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.3.2009 12:24:16   
*Junona*
Sej ima moj generalno čiščenje kopalnice čez. Že ima nalogo, da temeljito očisti bano in ploščice.
Ker js se izogibam čistil, edino s Cilitom na hitro počistim pipe in umivalnik, bide, bano na hitrco, pa še to fajn zračim zraven.
S čim pa ti čistiš zdej v nosečnosti?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.3.2009 12:30:53   
mišk

A mogoče katera ve:

Če se midva zdle npr. poročiva civilno kr tko sredi tedna in vzamema nekoga za pričo, ali morava potem kasneje ko se nameravama poročiti še cerkveno imeti isti priči??????

Ne! Preverjeno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.3.2009 12:38:07   
janja*
Junona res je najbolje je,da se začne z popadki,ker potem lahko mirno hodiš in lepo predihaš popadke.Ko pa imaš popadke na tri minute 1 uro ,potem je čas za v porodno.Če pa ti prej odteče voda ,potem moraš non stop ležat in se ti ful vleče.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.3.2009 12:38:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

A mogoče katera ve:

Ne! Preverjeno!user posted image

Se mi je zdelo, da ne.

Mišk, nisem vedela, da si že ženka.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.3.2009 12:41:33   
janja*
Jaz pa spucam kamen s školjke kar z cevosanom,edino tako res spraviš ves kamen stran brez kakršnjega koli matranja.Iz školjke izprazniš vodo naliješ liter cevosana,pustiš 1 uro ,potegneš in je narejeno.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
6.3.2009 12:43:54   
*Junona*

Jaz pa spucam kamen s školjke kar z cevosanom,edino tako res spraviš ves kamen stran brez kakršnjega koli matranja.Iz školjke izprazniš vodo naliješ liter cevosana,pustiš 1 uro ,potegneš in je narejeno.

A res? Kje se pa kupi?user posted image   Merkur misliš, da ga ima?
Mene tako moti ta kamen ko tko grdo zgleda...user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 6.3.2009 12:48:54 >

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
6.3.2009 12:47:06   
*Junona*
 PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. aprilski srčki 2009 (I)  
        2. zakladi aprilk 2009 (I)
        3. aprilski sončki 2009 (I)
        4. aprilski princi in princeske 2009 (III)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)   
        8. aprilski cvetki 2009 (I)    
        9. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
      10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
      12. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
      13. pikice in pikci aprilčic 2009 (I)
      14. bejbike in bejbiji aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      16. aprilski metuljčki 2009 (I)
      17. aprilski krofeki 2009 (IIIIIII)
      18. aprilski zvončki in trobentice (I)
      19. aprilski živčki 2009 (I)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
6.3.2009 12:48:25   
*Junona*
Trenutno vodijo aprilski krofeki.
Punce, glasujte, če še niste.user posted image

Aprilski zvončki in trobentice tudi ni zasedena tema, sem preverila pri marčevkah.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
6.3.2009 12:48:59   
Miška2006

A mogoče katera ve:

Ne ni potreba. Moja sestrična je imela za cerkveno poroko druge priče kot za civilno.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1171
6.3.2009 12:49:25   
janja*
Junona jaz ga kupim pri nas v eni trgovini z barvami,laki.......Je pa na polici zraven varekine.
Pomoje,da ga dobiš v vsaki trgovini.To čistilo je namenjeno sicer za odtoke in je ful strupeno.Pomaga pa ful.Preverjeno.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.3.2009 12:49:45   
*Junona*
Miška... kako se počutiš?user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.3.2009 12:51:20   
*Junona*

Junona jaz ga kupim pri nas v eni trgovini z barvami,laki.......Je pa na polici zraven varekine.
Pomoje,da ga dobiš v vsaki trgovini.To čistilo je namenjeno sicer za odtoke in je ful strupeno.Pomaga pa ful.Preverjeno.

Potem bom pa js tudi poskusila z njim oz. dragi bo. Sem bolj štorasta in se lahka še polijem. Ti zdaj v nosečnosti sama to narediš? Pa sej verjetno se to ne dela velikokrat, kajne? Parkrat na leto?
S čim pa drugače čistiš kopalnico sedaj v nosečnosti?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.3.2009 12:52:33   
janja*
Punce moje zdaj grem pa nahranit moje otročke,ker že odpirajo klunčke.Lep dan vam želim.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?