Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:30:24
|
|
|
|
Steffi
|
grem malo za nazaj brat. se itak nobena noče z mano pogovarjat , mogoče zato ker sem bilado sedaj bolj pasivna in nisem več klepetala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:30:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 zdaj gredo lepo po vrsti, sej zdej si pa že ti počas lolitka, da ne boš preveč čez rok hodla, bomo mel spet vse zmešan Ah pupa jaz sem se sprijaznila, da vas bo kar velik šlo mim , pač mali se ne mudi. Včeraj sem mislila, da imam popadke, me je v križu grabilo pa se širilo po spdnjem delu trebuha, pa tudi ponehalo po kaki uri, tak da to nikamor ne pelje. Pa sej imam še velik stvari za naredit. tebe tud začenja hecat, no sej počas bomo vse v nizkem štartu in jaz ti vseeno dam prednost in grem za tabo v Rim
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:31:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi grem malo za nazaj brat. se itak nobena noče z mano pogovarjat , mogoče zato ker sem bilado sedaj bolj pasivna in nisem več klepetala saj ti odgovarjam, te pa ne folgam tko na hitro
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:33:48
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 zdaj gredo lepo po vrsti, sej zdej si pa že ti počas lolitka, da ne boš preveč čez rok hodla, bomo mel spet vse zmešan Ah pupa jaz sem se sprijaznila, da vas bo kar velik šlo mim , pač mali se ne mudi. Včeraj sem mislila, da imam popadke, me je v križu grabilo pa se širilo po spdnjem delu trebuha, pa tudi ponehalo po kaki uri, tak da to nikamor ne pelje. Pa sej imam še velik stvari za naredit. tebe tud začenja hecat, no sej počas bomo vse v nizkem štartu in jaz ti vseeno dam prednost in grem za tabo v Rim hvala , bom poskusila bit pred tabo,me pa ne bo motilo če boš šla prej
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:35:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 zdaj gredo lepo po vrsti, sej zdej si pa že ti počas lolitka, da ne boš preveč čez rok hodla, bomo mel spet vse zmešan Ah pupa jaz sem se sprijaznila, da vas bo kar velik šlo mim , pač mali se ne mudi. Včeraj sem mislila, da imam popadke, me je v križu grabilo pa se širilo po spdnjem delu trebuha, pa tudi ponehalo po kaki uri, tak da to nikamor ne pelje. Pa sej imam še velik stvari za naredit. tebe tud začenja hecat, no sej počas bomo vse v nizkem štartu in jaz ti vseeno dam prednost in grem za tabo v Rim hvala , bom poskusila bit pred tabo,me pa ne bo motilo če boš šla prej vredi, te ne rabim tak fejst nog skup tišat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:36:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 zdaj gredo lepo po vrsti, sej zdej si pa že ti počas lolitka, da ne boš preveč čez rok hodla, bomo mel spet vse zmešan Ah pupa jaz sem se sprijaznila, da vas bo kar velik šlo mim , pač mali se ne mudi. Včeraj sem mislila, da imam popadke, me je v križu grabilo pa se širilo po spdnjem delu trebuha, pa tudi ponehalo po kaki uri, tak da to nikamor ne pelje. Pa sej imam še velik stvari za naredit. tebe tud začenja hecat, no sej počas bomo vse v nizkem štartu in jaz ti vseeno dam prednost in grem za tabo v Rim hvala , bom poskusila bit pred tabo,me pa ne bo motilo če boš šla prej vredi, te ne rabim tak fejst nog skup tišat Odvisen kateri datum čakaš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:40:03
|
|
|
|
pocka
|
i`m back ...posesano je, skrbi sem delno spravila ven, hvala vam za vse spodbudne besede ...vas malo počekiram,pol grem pa risat,moram do sobote (khm,...jutri) eno slikco končat, ker bo za eno darilo,pa me že malo cajt preganja lolita - ti kar pohajaj, mogoče boš pa kaj pospešila, saj zdaj si pa že počasi na vrsti steffi - ja, moj je iz CE, no saj 300 km sem tko napisala, se mi ne sanja koliko je točno do gor, predaleč pa je v vsakem primeru ...a ti si prekmurka, kaj pa tvoj, je od tu ali sta oba od gor? spps -
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:41:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 zdaj gredo lepo po vrsti, sej zdej si pa že ti počas lolitka, da ne boš preveč čez rok hodla, bomo mel spet vse zmešan Ah pupa jaz sem se sprijaznila, da vas bo kar velik šlo mim , pač mali se ne mudi. Včeraj sem mislila, da imam popadke, me je v križu grabilo pa se širilo po spdnjem delu trebuha, pa tudi ponehalo po kaki uri, tak da to nikamor ne pelje. Pa sej imam še velik stvari za naredit. tebe tud začenja hecat, no sej počas bomo vse v nizkem štartu in jaz ti vseeno dam prednost in grem za tabo v Rim hvala , bom poskusila bit pred tabo,me pa ne bo motilo če boš šla prej vredi, te ne rabim tak fejst nog skup tišat Odvisen kateri datum čakaš zdaj več nobenga
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:42:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka i`m back ...posesano je, skrbi sem delno spravila ven, hvala vam za vse spodbudne besede ...vas malo počekiram,pol grem pa risat,moram do sobote (khm,...jutri) eno slikco končat, ker bo za eno darilo,pa me že malo cajt preganja lolita - ti kar pohajaj, mogoče boš pa kaj pospešila, saj zdaj si pa že počasi na vrsti steffi - ja, moj je iz CE, no saj 300 km sem tko napisala, se mi ne sanja koliko je točno do gor, predaleč pa je v vsakem primeru ...a ti si prekmurka, kaj pa tvoj, je od tu ali sta oba od gor? spps - no lepo, da si spravla slabo voljo ven potem pa le poslikaj kaj si ustvarla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:42:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, izvolite, da boste/bomo lažje čvekale: spps; želim ti čimlažji in krajši porod pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi.... steffi; a hodiš k dr.V v ZD? Jaz hodim kr dr.M in sem prav zadovoljna čeprav nekatere ga skozi kritizirajo......jaz bi lahko zaradi V. splavla, če ne bi bila zatežena full......... moja noč: trebuh mi je otrdeval, pa ščipalo je nekaj ma nič resnega; bomo vidli danes kaj pravi G...zdaj pa grem zajtrk pojest.........GRES
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:47:24
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja POZDRAVLJENE KONČNO MI je uspelo sešit pajacka za našega za in , če bo fantek bosta z Mihcem v komplet(njemu sem majčko sešila za rojstni dan), še polikamo in v torbo res lepe stvari , kako lepo če človek zna šivat, jaz teh spretnosti nimam.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:48:30
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka i`m back ...posesano je, skrbi sem delno spravila ven, hvala vam za vse spodbudne besede ...vas malo počekiram,pol grem pa risat,moram do sobote (khm,...jutri) eno slikco končat, ker bo za eno darilo,pa me že malo cajt preganja lolita - ti kar pohajaj, mogoče boš pa kaj pospešila, saj zdaj si pa že počasi na vrsti steffi - ja, moj je iz CE, no saj 300 km sem tko napisala, se mi ne sanja koliko je točno do gor, predaleč pa je v vsakem primeru ...a ti si prekmurka, kaj pa tvoj, je od tu ali sta oba od gor? spps - Delam na tem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:51:21
|
|
|
|
pocka
|
mama_m - dobro jutro, a te je špikalo ponoči, ma daj počakaj me, bova cimre v P ... IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi.... to je super ideja, ampak na žalost nimamo prostora,da bi kdo prespal pri nas, ker živimo na 45 kvadratih in z mojim spiva na kavču ...bomo že nekaj pogruntali, zdaj si pa kar želim,da pridem do roka, pa mi reče G,da bomo naslednje jutro sprožili, da se lahko organiziramo...ma ne bom se več sekirala, bomo že, bi rekel moj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:53:03
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dobro jutro! Kako ste kaj? jaz?....hm....mislim,da bo kmal vse jasno od dveh zjutraj me trga po križu in v spodnjem delu trebuha sam še nimam popadkov na redne intervale,sam so pa ti kr bolj konkretni od tistih,ki sem jih mela v prvo sem pa raj šla ven iz spalnice,da mojga ne zbudim,bo verjetn rabil še danes dost energije,če je to to rada bi samo,da spravimo malo prej v šolo,da ne bo čist znervirana,to je še pa tri ure do takrat.... zdajle še vse drnjohate,men bi pa prav prišla kakšna družba gsm sem dala filat...auči ..pa baterije za fotoaparat,pa glih gledam,da zadeva neki štrajka pa zgleda boš res ohranila tisto malekost prednosti, ki si joimela pred mano . če se je res začelo - SREČNo in upam, da bom naslednja res jaz.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:53:14
|
|
|
|
pocka
|
se mi je zdelo,da sem nekaj pozabila...čebeica maja ful si lepo naredila tole, jaz bi tudi tako rada znala šivat...mogoče en dan
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:56:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka se mi je zdelo,da sem nekaj pozabila...čebeica maja ful si lepo naredila tole, jaz bi tudi tako rada znala šivat...mogoče en dan tud jaz se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:56:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - dobro jutro, a te je špikalo ponoči, ma daj počakaj me, bova cimre v P ... IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi.... to je super ideja, ampak na žalost nimamo prostora,da bi kdo prespal pri nas, ker živimo na 45 kvadratih in z mojim spiva na kavču ...bomo že nekaj pogruntali, zdaj si pa kar želim,da pridem do roka, pa mi reče G,da bomo naslednje jutro sprožili, da se lahko organiziramo...ma ne bom se več sekirala, bomo že, bi rekel moj ja, dej malo te počakam, malo pa ti pohiti in greva skup gor...pa pustiva otroka našim dvem , midve pa bova ena drugo podpirale.....ma trebuh sem imela kr lep del noči trd, ma prav trd trd in vsake tolko me je nekaj spodaj presekalo, krčlo kaj pa vem....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:56:59
|
|
|
|
sahary
|
pocka točno tako...jaz tud včasih vse mogoče črne scenarije delam...pa moj pravi da se vse da, še tito je umrl pa je šel svet naprej čeprav se takrat to ni zdelo možno jaz tud danes njemu razlagam: kaj pa če me prime jutr med posegom ki ga imava s tamalim v Grazu, ...kaj pa če me prime po poti tja..ali domov...moj pa meni nazaj...jooj kaj pa če NLP pade na nas med potjo tja... sem brala knjigo da vse slabe stvari sami prikličemo, zato optimizem v roke in mislit samo dobro ,skrbi na stran.... a spps pa v bolnici jooj da bi ji čimprej minilo in čimmanj napora za zdravo štručko! mogoče pa se ji med vikendom pridružim nikol ne veš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 8:57:06
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja POZDRAVLJENE KONČNO MI je uspelo sešit pajacka za našega za in , če bo fantek bosta z Mihcem v komplet(njemu sem majčko sešila za rojstni dan), še polikamo in v torbo čestitke, zelo lepo narejeno,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 9:01:39
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 meni pa je teeečnooo a si še tukaj? jaaaaaa ti si priseljena v Švico? a si že dolgo tam in kako si se navadila? preveč sprašujem... ženska radovednost jup sem priseljena v CH, in kmal bo eno leto odkar sem tu, navadla se še nisem, mislim da se nikol ne bom ti kar sprašuj, sej ženske smo vse na isto kopito narjene ta pa drži kot pribita
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 9:06:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
nič drage moje, grem jaz počasi pod tuš in se odpravit h G...morda pa me kam pošlje bomo vidli kaj pravi....... uživajte.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 9:08:53
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka i`m back ...posesano je, skrbi sem delno spravila ven, hvala vam za vse spodbudne besede ...vas malo počekiram,pol grem pa risat,moram do sobote (khm,...jutri) eno slikco končat, ker bo za eno darilo,pa me že malo cajt preganja lolita - ti kar pohajaj, mogoče boš pa kaj pospešila, saj zdaj si pa že počasi na vrsti steffi - ja, moj je iz CE, no saj 300 km sem tko napisala, se mi ne sanja koliko je točno do gor, predaleč pa je v vsakem primeru ...a ti si prekmurka, kaj pa tvoj, je od tu ali sta oba od gor? spps - on je iz KP, sva se v Lj našla in jaz baba neumna se pustim prepričati, da se preselimo na obalo. ma se kar ne morem navadit na KP mi manka Lj zelo, čeprav spomladi in jeseni je tukaj fantastično, tudi zime so lepe, ampak mi manjka še vedno LJ.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 9:12:10
|
|
|
|
trinity22
|
jutro ... go spps , go spps naj bo čim krajše in čim lažje pocka črne misli na stran, vse bo OK čebelica maja kakšne lepe stvari si sešila, vauuuuu kot iz trgovine oz. lepše steffi kaj pa ti že kaj znakov, že kaj treme pupa mene tud skoz neki heca, kr otrdeva trebuh pa neki stiska pa to ... pol se pa poleže pa ni več nič, sam jaz mam to smolo, da me moja G še na noben ctg ni dala, tk da sploh ne vem kaj se dogaja, pa še datuma za pregled mi ni dala in nič tk, da zdaj kr čakam do 14. če ne bo kaj prej punce, ki imate pregled, fajn opravite PERSIDA, praviš da mala dva nočeta vlečt, no upam da bosta kmalu začela, važno je da sta zdrava in pridna No vsem ostalim pa še enkrat dobro jutro jaz pa grem v šoping
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 6.3.2009 9:13:47 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 9:22:05
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jutro ... go spps , go spps naj bo čim krajše in čim lažje pocka črne misli na stran, vse bo OK čebelica maja kakšne lepe stvari si sešila, vauuuuu kot iz trgovine oz. lepše steffi kaj pa ti že kaj znakov, že kaj treme pupa mene tud skoz neki heca, kr otrdeva trebuh pa neki stiska pa to ... pol se pa poleže pa ni več nič, sam jaz mam to smolo, da me moja G še na noben ctg ni dala, tk da sploh ne vem kaj se dogaja, pa še datuma za pregled mi ni dala in nič tk, da zdaj kr čakam do 14. če ne bo kaj prej punce, ki imate pregled, fajn opravite PERSIDA, praviš da mala dva nočeta vlečt, no upam da bosta kmalu začela, važno je da sta zdrava in pridna No vsem ostalim pa še enkrat dobro jutro jaz pa grem v šoping jaz že en mesc govorim in si domišljam neke znake, ki nakazujejo začetek poroda... pa se še vedno ni nič zgodilo. včeraj je bil otrok zelo miren in sem šla na izredni pregled, na poti do ZD trd trebuh, 20 min ctg ni zazanl nobenih popdadkov in tudi trebuh ni nič zatrdel, nehamo s ctg spet trd trebuh, da ponovno gor in ji zašteka papir, v tem času ko to popravi spet mehek trebuh, .... tako da sploh ne vem????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 6.3.2009 9:23:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pocka i`m back ...posesano je, skrbi sem delno spravila ven, hvala vam za vse spodbudne besede ...vas malo počekiram,pol grem pa risat,moram do sobote (khm,...jutri) eno slikco končat, ker bo za eno darilo,pa me že malo cajt preganja lolita - ti kar pohajaj, mogoče boš pa kaj pospešila, saj zdaj si pa že počasi na vrsti steffi - ja, moj je iz CE, no saj 300 km sem tko napisala, se mi ne sanja koliko je točno do gor, predaleč pa je v vsakem primeru ...a ti si prekmurka, kaj pa tvoj, je od tu ali sta oba od gor? spps - on je iz KP, sva se v Lj našla in jaz baba neumna se pustim prepričati, da se preselimo na obalo. ma se kar ne morem navadit na KP mi manka Lj zelo, čeprav spomladi in jeseni je tukaj fantastično, tudi zime so lepe, ampak mi manjka še vedno LJ. ti si se prepričala samo do obale, kaj pa jaz ko sem se pustla prepričat do CH
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?