|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
6.3.2009 8:30:24   
Steffi
grem malo za nazaj brat. se itak nobena noče z mano pogovarjat user posted image user posted image user posted image , mogoče zato ker sem bilado sedaj bolj pasivna in nisem več klepetala user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
6.3.2009 8:30:42   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

zdaj gredo lepo po vrsti, sej zdej si pa že ti počas lolitka, da ne boš preveč čez rok hodla, bomo mel spet vse zmešan user posted image user posted image user posted image

Ah pupa jaz sem se sprijaznila, da vas bo kar velik šlo mimuser posted image , pač mali se ne mudi.

Včeraj sem mislila, da imam user posted image popadke, me je v križu grabilo pa se širilo po spdnjem delu trebuha, pa tudi ponehalo po kaki uri, tak da to nikamor ne pelje.user posted image Pa sej imam še velik stvari za naredit.

tebe tud začenja hecat, no sej počas bomo vse v nizkem štartu user posted image in jaz ti vseeno dam prednost in grem za tabo v Rim user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
6.3.2009 8:31:27   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

grem malo za nazaj brat. se itak nobena noče z mano pogovarjat user posted image user posted image user posted image , mogoče zato ker sem bilado sedaj bolj pasivna in nisem več klepetala user posted image

saj ti odgovarjam, te pa ne folgam tko na hitro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
6.3.2009 8:33:48   
Lolita23

zdaj gredo lepo po vrsti, sej zdej si pa že ti počas lolitka, da ne boš preveč čez rok hodla, bomo mel spet vse zmešan user posted image user posted image user posted image

Ah pupa jaz sem se sprijaznila, da vas bo kar velik šlo mimuser posted image , pač mali se ne mudi.

Včeraj sem mislila, da imam user posted image popadke, me je v križu grabilo pa se širilo po spdnjem delu trebuha, pa tudi ponehalo po kaki uri, tak da to nikamor ne pelje.user posted image Pa sej imam še velik stvari za naredit.

tebe tud začenja hecat, no sej počas bomo vse v nizkem štartu user posted image in jaz ti vseeno dam prednost in grem za tabo v Rim user posted image

hvalauser posted image , bom poskusila bit pred tabo,me pa ne bo motilo če boš šla prejuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
6.3.2009 8:35:58   
Pupa7

hvalauser posted image , bom poskusila bit pred tabo,me pa ne bo motilo če boš šla prejuser posted image user posted image

vredi, te ne rabim tak fejst nog skup tišat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
6.3.2009 8:36:49   
Lolita23

vredi, te ne rabim tak fejst nog skup tišat user posted image user posted image user posted image

Odvisen kateri datum čakašuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
6.3.2009 8:40:03   
pocka
i`m backuser posted image ...posesano je, skrbi sem delno spravila ven, hvala vam za vse spodbudne besedeuser posted image ...vas malo počekiram,pol grem pa risat,moram do sobote (khm,...jutri) eno slikco končat, ker bo za eno darilo,pa me že malo cajt preganja user posted image

lolita - ti kar pohajaj, mogoče boš pa kaj pospešila, saj zdaj si pa že počasi na vrstiuser posted image

steffi - ja, moj je iz CE, no saj 300 km sem tko napisala, se mi ne sanja koliko je točno do gor, predaleč pa je v vsakem primeruuser posted image user posted image ...a ti si prekmurka, kaj pa tvoj, je od tu ali sta oba od gor?

spps - user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
6.3.2009 8:41:15   
Pupa7

Odvisen kateri datum čakašuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj več nobenga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
6.3.2009 8:42:04   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

i`m backuser posted image ...posesano je, skrbi sem delno spravila ven, hvala vam za vse spodbudne besedeuser posted image ...vas malo počekiram,pol grem pa risat,moram do sobote (khm,...jutri) eno slikco končat, ker bo za eno darilo,pa me že malo cajt preganja user posted image

lolita - ti kar pohajaj, mogoče boš pa kaj pospešila, saj zdaj si pa že počasi na vrstiuser posted image

steffi - ja, moj je iz CE, no saj 300 km sem tko napisala, se mi ne sanja koliko je točno do gor, predaleč pa je v vsakem primeruuser posted image user posted image ...a ti si prekmurka, kaj pa tvoj, je od tu ali sta oba od gor?

no lepo, da si spravla slabo voljo ven user posted image

potem pa le poslikaj kaj si ustvarla user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
6.3.2009 8:42:40   
mama_milchy
Dobro jutro,

izvolite, da boste/bomo lažje čvekale:

user posted image

spps; želim ti čimlažji in krajši porod user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo user posted image  prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi....user posted image user posted image user posted image user posted image

steffi; a hodiš k dr.V v ZD? Jaz hodim kr dr.M in sem prav zadovoljna čeprav nekatere ga skozi kritizirajo......jaz bi lahko zaradi  V. splavla, če ne bi bila zatežena full.........

moja noč: trebuh mi je otrdeval, pa ščipalo je nekaj ma nič resnega; bomo vidli danes kaj pravi G...zdaj pa grem zajtrk pojest.........GRES

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
6.3.2009 8:47:24   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

user posted image  POZDRAVLJENE KONČNO MI je uspelo sešit pajacka za našega user posted image user posted image
user posted image za user posted image inuser posted image  , če bo fantek bosta z Mihcem v komplet(njemu sem majčko sešila za rojstni dan), še polikamo in v torbo

res lepe stvari user posted image user posted image user posted image , kako lepo če človek zna šivat, jaz teh spretnosti nimam.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
6.3.2009 8:48:30   
Lolita23

Delam na temuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
6.3.2009 8:51:21   
pocka
mama_m - dobro jutro, a te je špikalo ponoči, ma daj počakaj me, bova cimre v P user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo  prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi....

to je super ideja, ampak na žalost nimamo prostora,da bi kdo prespal pri nas, ker živimo na 45 kvadratih in z mojim spiva na kavču ...bomo že nekaj pogruntali, zdaj si pa kar želim,da pridem do roka, pa mi reče G,da bomo naslednje jutro sprožili, da se lahko organiziramo...ma ne bom se več sekirala, bomo že, bi rekel moj

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
6.3.2009 8:53:03   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro!
Kako ste kaj?user posted image
jaz?....hm....mislim,da bo kmal vse jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image
od dveh zjutraj me trga po križu in v spodnjem delu trebuhauser posted image user posted image user posted image   sam še nimam popadkov na redne intervale,sam so pa ti kr bolj konkretni od tistih,ki sem jih mela v prvouser posted image user posted image user posted image

sem pa raj šla ven iz spalnice,da mojga ne zbudim,bo verjetn rabil še danes dost energije,če je to touser posted image user posted image user posted image rada bi samo,da spravimo malo prej v šolo,da ne bo čist znervirana,to je še pa tri ure do takrat....
zdajle še vse drnjohate,men bi pa prav prišla kakšna družbauser posted image user posted image user posted image gsm sem dala filat...aučiuser posted image user posted image ..pa baterije za fotoaparat,pa glih gledam,da zadeva neki štrajkauser posted image user posted image user posted image

pa zgleda boš res ohranila tisto malekost prednosti, ki si joimela pred mano user posted image user posted image user posted image .

če se je res začelo - SREČNo user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da bom naslednja res jaz. 

Paulo Coelho

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
6.3.2009 8:53:14   
pocka
se mi je zdelo,da sem nekaj pozabila...čebeica maja user posted image user posted image user posted image ful si lepo naredila tole, jaz bi tudi tako rada znala šivat...mogoče en danuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
6.3.2009 8:56:04   
Pupa7

se mi je zdelo,da sem nekaj pozabila...čebeica maja user posted image user posted image user posted image ful si lepo naredila tole, jaz bi tudi tako rada znala šivat...mogoče en danuser posted image

tud jaz se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
6.3.2009 8:56:52   
mama_milchy

mama_m - dobro jutro, a te je špikalo ponoči, ma daj počakaj me, bova cimre v P user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pocka; ne se sekirat, pa zakaj ne bi katera od tvojih prijateljic recimo kakšno noč ostala pri vas al pa recimo da jo  prvo njo zjutraj zagleda; da se malo navadi....

to je super ideja, ampak na žalost nimamo prostora,da bi kdo prespal pri nas, ker živimo na 45 kvadratih in z mojim spiva na kavču ...bomo že nekaj pogruntali, zdaj si pa kar želim,da pridem do roka, pa mi reče G,da bomo naslednje jutro sprožili, da se lahko organiziramo...ma ne bom se več sekirala, bomo že, bi rekel moj

ja, dej malo te počakam, malo pa ti pohiti in greva skup gor...pa pustiva otroka našim dvem user posted image , midve pa bova ena drugo podpirale.....ma trebuh sem imela kr lep del noči trd, ma prav trd trd in vsake tolko me je nekaj spodaj presekalo, krčlo kaj pa vem....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
6.3.2009 8:56:59   
sahary
pocka točno tako...jaz tud včasih vse mogoče črne  scenarije delam...pa moj pravi da se vse da, še tito je umrl pa je šel svet naprej čeprav se takrat to ni zdelo možno
jaz tud danes njemu razlagam: kaj pa če me prime jutr med posegom ki ga imava s tamalim v Grazu, ...kaj pa če me prime po poti tja..ali domov...moj pa meni nazaj...jooj kaj pa če NLP pade na nas med potjo tja...
sem brala knjigo da vse slabe stvari sami prikličemo, zato optimizem v roke in mislit samo dobro ,skrbi na stran....
a spps pa v bolnici
jooj da bi ji čimprej minilo in čimmanj napora za zdravo štručko!
mogoče pa se ji med vikendom pridružim nikol ne veš

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
6.3.2009 8:57:06   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

user posted image  POZDRAVLJENE KONČNO MI je uspelo sešit pajacka za našega user posted image user posted image
user posted image za user posted image inuser posted image  , če bo fantek bosta z Mihcem v komplet(njemu sem majčko sešila za rojstni dan), še polikamo in v torbo

čestitke, zelo lepo narejeno, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
6.3.2009 9:01:39   
Steffi

meni pa je teeečnooo user posted image

a si še tukaj?

jaaaaaauser posted image

ti si priseljena v Švico? a si že dolgo tam in kako si se navadila? preveč sprašujem... ženska radovednostuser posted image user posted image  

jup sem priseljena v CH, in kmal bo eno leto odkar sem tu, navadla se še nisem, mislim da se nikol ne bom user posted image user posted image user posted image ti kar sprašuj, sej ženske smo vse na isto kopito narjene user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ta pa drži kot pribita

Paulo Coelho

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
6.3.2009 9:06:03   
mama_milchy
nič drage moje, grem jaz počasi pod tuš in se odpravit h G...morda pa me kam pošlje user posted image  bomo vidli kaj pravi.......

uživajte.....

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
6.3.2009 9:08:53   
Steffi

on je iz KP, sva se v Lj našla in jaz baba neumna user posted image user posted image  se pustim prepričati, da se preselimo na obalo.

ma se kar ne morem navadit na KP mi manka Lj zelo, čeprav spomladi in jeseni je tukaj fantastično, tudi zime so lepe, ampak mi manjka še vedno LJ.  

Paulo Coelho

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
6.3.2009 9:12:10   
trinity22
jutro ...

go sppsuser posted image user posted image user posted image , go sppsuser posted image user posted image user posted image  naj bo čim krajše in čim lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pocka črne misli na stran, vse bo OKuser posted image

čebelica maja kakšne lepe stvari si sešila, vauuuuu kot iz trgovine oz. lepšeuser posted image user posted image

steffi kaj pa ti že kaj znakov, že kaj tremeuser posted image

pupa mene tud skoz neki heca, kr otrdeva trebuh pa neki stiska pa to ... pol se pa poleže pa ni več nič, sam jaz mam to smolo, da me moja G še na noben ctg ni dala, tk da sploh ne vem kaj se dogaja, pa še datuma za pregled mi ni dala in nič tk, da zdaj kr čakam do 14. če ne bo kaj prej

punce, ki imate pregled, fajn opraviteuser posted image user posted image user posted image

PERSIDA, praviš da mala dva nočeta vlečt, no upam da bosta kmalu začela, važno je da sta zdrava in pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vsem ostalim pa še enkrat dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
jaz pa grem v šopinguser posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 6.3.2009 9:13:47 >

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
6.3.2009 9:22:05   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

jutro ...

go sppsuser posted image user posted image user posted image , go sppsuser posted image user posted image user posted image  naj bo čim krajše in čim lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pocka črne misli na stran, vse bo OKuser posted image

čebelica maja kakšne lepe stvari si sešila, vauuuuu kot iz trgovine oz. lepšeuser posted image user posted image

steffi kaj pa ti že kaj znakov, že kaj tremeuser posted image

pupa mene tud skoz neki heca, kr otrdeva trebuh pa neki stiska pa to ... pol se pa poleže pa ni več nič, sam jaz mam to smolo, da me moja G še na noben ctg ni dala, tk da sploh ne vem kaj se dogaja, pa še datuma za pregled mi ni dala in nič tk, da zdaj kr čakam do 14. če ne bo kaj prej

punce, ki imate pregled, fajn opraviteuser posted image user posted image user posted image

PERSIDA, praviš da mala dva nočeta vlečt, no upam da bosta kmalu začela, važno je da sta zdrava in pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vsem ostalim pa še enkrat dobro jutrouser posted image user posted image user posted image
jaz pa grem v šopinguser posted image

jaz že en mesc govorim in si domišljam neke znake, ki nakazujejo začetek poroda... pa se še vedno ni nič zgodilo.
včeraj je bil otrok zelo miren in sem šla na izredni pregled, na poti do ZD trd trebuh, 20 min ctg ni zazanl nobenih popdadkov in tudi trebuh ni nič zatrdel, nehamo s ctg spet trd trebuh, da ponovno gor in ji zašteka papir, v tem času ko to popravi spet mehek trebuh, .... user posted image  tako da sploh ne vem????

Paulo Coelho

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
6.3.2009 9:23:14   
Pupa7

on je iz KP, sva se v Lj našla in jaz baba neumna user posted image user posted image  se pustim prepričati, da se preselimo na obalo.

ma se kar ne morem navadit na KP mi manka Lj zelo, čeprav spomladi in jeseni je tukaj fantastično, tudi zime so lepe, ampak mi manjka še vedno LJ.  

user posted image user posted image user posted image ti si se prepričala samo do obale, kaj pa jaz ko sem se pustla prepričat do CH user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?