Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka jutroooo...se pridružim še jaz pri navijanju za spps , naj ji čim hiteje mine! Spala sem za en dr**, ob 3 sem se zbudila in do 5.30 gledala v luft, pa se ful živcirala, pol sem pa zaspala za pol urce in je že budilka zvonila, ker sta mojedva šla v službo in v vrtec. Imam zadnje dni ful težave sama s sabo,ker me skrbi kako bomo speljali,če me sredi noči zagrabi. Kam bomo dali Tajo...najprej sem si rekla,ah, me bo moj zapeljal gor,pa bom pač sama v porodni...zdaj me je pa vedno bolj strah,da pride do tega, ker ga res hočem imet zraven. Moja mama je pa prav , namesto,da bi bila doma zdaj,ko čakamo,da bo kaj, ne, ona hodi okoli in je glih dva dni v tednu doma...pa ji rečemo,da ne vemo kako bomo, če bo treba ponoči v P, pa se sploh ne sekira, kar na mi gre...ma sem zamorila že navsezgodaj, ampak me bo pobralo od sekirancije. pupa, te pa tako razumem s temi lažnimi popadki...jaz tudi pri vskaem pomislim...zdaj pa bo šlo počasi zares...pol pa nič od tega. Na ctg-ju pa je vedno vse ok, mi niti enkrat ne zatrdi trebuh, tista črat je pa kot bi jo z ravnilom narisal. persida - kako mala bavca? kaj pa tašča, ti ne more pomagat? al pa kaka prijateljica, ki jo je Taja navajena? meni na CTG kar riše tam do 80, pa vidiš da sem še tu tašča bi mi pomagala brez problema,ampak kaj ko živi 300 km stran , saj s kolegi smo zmenjeni, če bo prav sila, ampak bo verjetno ful šok za malo,če bo kar en (no saj ga pozna) prišel zjutraj v sobo ...ma se mi prav meša že,res A tebi vsaj riše ctg kaj, no,saj meni bi tudi, ampak mi glih takrat nikoli ne otrdi, doma, ko kaj delam, mi pa šopa non stop...kr neki ne se sekirat v trenutku ko boš rabila pomoč, jo boš že dobila... v življenju vedno preveč razmišljamo in si predstavljamo razne scenarije do katerih tako ali tako ne pride....sekiranje daj na stran. A je tvoj mož mogoče Prekmurec, razdalja je ravno ta prava? 300 km je zame vedno MS, sem namreč priseljena iz tistega konca. kot sem razbrala je verjetno iz CE, tak da ne bo nič iz tega še en Prekmurec na obali .