|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
5.3.2009 21:37:55   
katarinas
Katee user posted image

Urssyy dobro da si zbrala pogum, na začetku bo težko, ampak potem vedno lažjeuser posted image  Želim ti, da se vse skupaj čimprej reši in da z Vivi čimprej zaživita mirno in srečno user posted image

Majra user posted image za tvoj križ... pa te res dolgo ni bilo tukaj...

Dašabina tudi za tvoj križ user posted image ...ampak mož pa dobro ciljauser posted image

Alfabeta katere slike bi ti imela, od Ajde? Kako naj ti jih pa pošljem? A če si jih na rač. shraniš, ne gre...? sem tuki bolj tako takouser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   Sončki januarčic 08 - 6.del
5.3.2009 21:42:09   
karatina
katee in urssy user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 402
5.3.2009 21:55:14   
koala
Triš mati, javi se, me kar stiska ko ni glasu o tebi. Upam, da si v user posted image  ker si slišala srčka.

katee kar stisnilo me je ko berem tvoj post, upam da se stvari uredijo tako ali drugače, samo da bo prav zate in Žan Luko.
user posted image  Ta pa naj vaju čuva in da moč da bosta zmogla. Mislim na vaju.

urssyy tebi bi najprej čestitala da si se odločila za tak korak, vrjamem da je prekleto težko in da boli, samo če bosta z Vivi srečni, potem je to najbolje. Jaz za punčko nimam nič, če pa kje kaj zvoham pa ti javim, OK? Tudi vidve z Vivi sta v mojih mislih, ta pa je za vaju
user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 403
5.3.2009 22:27:27   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana če bo fantek bom z veseljem odkupila vse stvari do št.74 če jih boš seveda prodalauser posted image

Mogoče pa res!user posted image Bomo še videli...

Pri nas je cel dan deževalo,še zdaj malo pika,no precej pika. Dan je bil tako tako,v službi dolgčas,ampak je vedno pestro,ker mi stara v službi vsak dan "polepša".Skoraj vsak dan...Drugače je pa še kar ok.
Klemen je priden,pravi veseljak,klepetuljec in odkar hodi,samo hodi po stanovanju,pa najraje pometa.Z metlo se zaposli in imam prosto.
Ej moram to najprej oddat,sem hotela nekaj citirat,pa mi je kar začelo vse brisat,kot da držim gumb,da mi zbrišeuser posted image .

< Sporočilo je popravil nana35 -- 5.3.2009 22:28:44 >

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 404
5.3.2009 22:46:01   
nana35
martinca,ti boš pa ravno imela čas  za pijačko,ko greš na poroko...veš da.

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Ampak: "Mami, saj bo". (Sem se spet spomnila na reklamo za Kinderuser posted image )

nana, jaz pa sem ziher da tudi če bi tale :)) pomenil ....veš kaj, bi bila ful vesela. Se upaš rečt, da ne?user posted image  

Alfabeta,takole reče:saj bo šlo ...user posted image lede :))...ja seveda bi bila vesela,valjda!user posted image  Si ne upam rečt da ne...

Ančika,potem pa se kar pozanimaj,mogoče pa ti uspe naredit prekvalifikacijo in boš kmalu delala.Tačas pač poiščeš nekaj,da je kaki dinarčekuser posted image .

katarinas,meni so Šimuni zakon,če se že pogovarjate o Pagu,tam je malo več miru,na Zrčah je čaga,za to ravno nisem več,Gajac je kar ok,stara Novalja tudi. Bila sem pa tudi že v Povljani na Pagu.Si bila?

karatina,joj,upam,da boš porihtala varuško.Če bi imela malo več časa bi šla vprašat tule na Teznu eno gospo,ki pazi otroke.Oravzaprav sta dve,samo ne vem,če še vzameta koga.Če ne boš uredila,se lahko pozanimam.

katee,vem kako ti je...drži se.

urssyy,upam,da si izbrala pravo pot in da bosta z Vivien srečni.Želim vama vse dobro!

Drugi del pošiljam.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.3.2009 5:28:00   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Mogoče pa slišim danes že srčekuser posted image .Vsak dan sem bolj srečna da bom zopet mamicauser posted image

So mi prav solze stopile v oči, ker si tako srečna! In ful ti privoščim! Stanje pri nas doma je pa vse prej kot rožnato. Sem se danes tako zjokala, da me je še Žan Luka objel in naslonil glavico name, kot da bi mi hotel povedati: "Daj mami, bodi močna, saj bo!" Skoraj vsak dan razmišljam, da bi se odselila, ker tako ne gre več naprej. Ah, kaj pa jaz vem, še vedno kar upam, da bo bolje. Po drugi strani pa tudi, če bi bila sama z Žan Luko, nama ne bi šlo slabo. Mah, ne vem......

Kateeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urssyyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodi močna

majra zaenkrat še nič ne govori okrog,ker Metlika še nič ne veuser posted image .Mož pa naj malo pomasira križek da bo boljeuser posted image

Včeraj mi je hotel dat kar  bolniškouser posted image ampak sem rekla da se počutim še dobro in če bo kaj narobe pridem nazaj.Ja dobila sem tabletke kot sem rekla.Srčka še nisem slišala bom pa imela UZ 28.03user posted image

Nana ZMENJENOuser posted image .Pa tako lep avatar imašuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.3.2009 6:32:23   
Sunny v službi
katee user posted image user posted image user posted image

urssyy pogumna si in misliš nase in na Vivi. Držim pesti, da si čimprej uredita po svoje. Kar se pomoči tiče, jaz ti lahko pri nakupu pohištva v Novolesu d.d. zrihtam 30% popusta. Če bom imela kakšno cotiko viška pa dobita.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.3.2009 7:03:58   
majra
majra zaenkrat še nič ne govori okrog,ker Metlika še nič ne veuser posted image .Mož pa naj malo pomasira križek da bo boljeuser posted image

Velja!

Vidim, da ni nobena opazila, no ja, saj sem tudi zakamuflirano napisala, da sem se pridružila srečnim nosečkam. Tako, sem se morala pohvalit, ker me že ful dolgo žre, da bi povedala, ampak do nuhalne nisemo hoteli nikomur govorit. 

Tako da, Triš, bomo lahko skupaj vozičkaleuser posted image Ti se pa fajn čuvaj in ne forsiraj s službo

< Sporočilo je popravil majra -- 6.3.2009 7:06:49 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 408
6.3.2009 7:19:19   
lutiropan
Vidim, da ni nobena opazila, no ja, saj sem tudi zakamuflirano napisala, da sem se pridružila srečnim nosečkam. Tako, sem se morala pohvalit, ker me že ful dolgo žre, da bi povedala, ampak do nuhalne nisemo hoteli nikomur govorit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.3.2009 7:26:05   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk sem pa zate vesela. Saj sem za vsako, samo pri ostalih sem kar pričakovala, da bo kmalu, pri tebi pa nekako ne. BRAVO!!!!!!!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.3.2009 7:58:29   
dašabina

Velja!

Tako da, Triš, bomo lahko skupaj vozičkaleuser posted image Ti se pa fajn čuvaj in ne forsiraj s službo

ja bravooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  u kakšen fin začetek dneva, sonce, Triš ok, Majra nosečka, jupi user posted image user posted image user posted image

Lutiropan, mislim na fante.... hvala za pošto, sem pa bila v LJ glede e-učilnice, tisto PPDDFT je delno tud moje....

urssy, imaš ZS

< Sporočilo je popravil dašabina -- 6.3.2009 8:02:39 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.3.2009 8:00:14   
klepetkaa
Jutro,

user posted image
za vas

naša nočuser posted image ; bujenje samo 3x na kratkouser posted image .Upam da tako tud ostane

majra, čestitkeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image . NAj ti hitro in lepo mine nosečnost. Pa eno zdravo štručko ti želim. Kdaj pa bo srečni dogodek?

Danes pa končno sonce in pičiva z vozičkom  na en dolg sprehoduser posted image .Prav rabim ga

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.3.2009 8:06:15   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
No, jaz jih do nekaj dni nazaj sploh nisem gledala, le če sem rabila kako informacijo o starosti koga user posted image  Zdaj se pa začne "lov na čarovnice"

Kako ste se našpičile na tikerje user posted image user posted image  Jaz ga nimam in ga ne bom imela, ampak se sama javljamuser posted image  za "čarovnico"

Sploh mi ni potegnilo, dobro si zakamuflirala.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.3.2009 8:15:35   
klaja
Karatina upam da porihtate vaše varstvo, tole je pa res nadležna zadeva, pa kako si lahko kar tako namisli, da pa sedaj ne bo več pazila Karin.

[/quote]

So mi prav solze stopile v oči, ker si tako srečna! In ful ti privoščim! Stanje pri nas doma je pa vse prej kot rožnato. Sem se danes tako zjokala, da me je še Žan Luka objel in naslonil glavico name, kot da bi mi hotel povedati: "Daj mami, bodi močna, saj bo!" Skoraj vsak dan razmišljam, da bi se odselila, ker tako ne gre več naprej. Ah, kaj pa jaz vem, še vedno kar upam, da bo bolje. Po drugi strani pa tudi, če bi bila sama z Žan Luko, nama ne bi šlo slabo. Mah, ne vem......

[/quote]

Katee zdaj sem se pa jaz razjokala, vidiš da te  ima Žan Luka rad in čuti s teboj. Kakršna koli bo tvoja odločitev, bo pravilna, glej da se bosta vidva lepo počutila in da vama bo fajn.user posted image user posted image

Alfabeta tvojo Ajdo pa človek takoj spozna, ko pa je tako prisrčna!

Urssyy želim vama, da čim prej zaživita lepo življenje, brez stresa in podobih težav. Močno upam, da z Vivijinim očetom najdeta kompromis in razčistita glede starševstva. Verjamem, da vama je hudo, ampak tudi za vaju bo posijal sonček!!user posted image   Daj povej katero številko oblačil ima tvoja Vivi sedaj, ker moja Hana je bolj drobčkena,  pa da ti ne bi premalih stvari pošiljala. Nekaj bi se že našlo za vaju!
Zdaj se bom pa jaz celo jutro cmerla.

Majra ti pa pazi na tvoj križ!! Ja čestitke, super no, jaz sem sicer prebrala, kar si napisala in to dva krat, pa nisem ugotovila za kaj se gre. Hura, še ena nosečka!!!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 414
6.3.2009 8:20:32   
Alfabeta
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Se toliko o morju pogovarjate, da ste mi prav lušte naredile in že komaj čakam, da bo malo lepše vreme, da gremo na morje. No, za 1.maja bomo itak šli, samo upam, da bo kamlu tukaj!

A ti tud?!?! Hehehe, saj me2 se veseliva istega otoka oz. morja, a ne? user posted image user posted image user posted image  Tud jaz komaj čakam (ja, sunny, vem da ne boš presenečena user posted image )

karatina, upam da hitro dobite dobro in zanesljivo varuško

urssyy, bravo za pogum za tako velik korak. Važno da sta vi2 sedaj ok, pa vsak dan bo boljše.user posted image

katee, včeraj si pa mene full presenetila. Sem pač mislila, da pri vama ful klapa, glede na skupne izhode, pa razvajanja,.....Pri nama pač tega ni na programu.....no, je....ampak v intimi doma..... Želim ti, da se izteče tako kot je najboljše za vaju z Žan Luko user posted image user posted image user posted image

mala pikica, bom zrihtala, samo moraš kar kmalu povedat, ker je hitro zaseden. Le zakaj? user posted image

katarinas, ja te vrtčevske slike. Pošlješ mi jih lahko na mail. Saj ga imaš, a ne? Hvala!

dašabina, upam, da so križca že kaj boljšauser posted image

No, naše spanje je pa bilo spet user posted image user posted image user posted image . Se je ob 3.45 zbudila in ob 5.20 sva šle spat nazaj, do 6 ure. Sem bila čisto na koncu z živci, ker tega pa ne morem več......user posted image user posted image user posted image . Vsako noč spim cca.5 ur, kar je zame absolutno premalo. Pa je bil Filip isti, samo da on že od začetka ni spal. Ne vem kateri user posted image  jo matra ponoči. Pa vedno rečem:" Aha, to je od zobkov", pa potem naslednjič "Aha, to je zato ker je luna", pa potem krajec, pa preslana večerja, pa preveč kosmičasta,.....user posted image user posted image . Zdaj bom pa jaz ratala preveč kosmičasta!!!!!!!
Bom en večer popiz.... ja, tud.....Sam rečem....ko začne tulit, pa samo da neha.....Sicer pa ona ne joka ko je budna, ona se smeje, pa ploska, pa vriska, pa brrrrrrr dela, pa pa-pa kaže, tako da tale moja vodnarka nam bo še dala vetra. Ona bi že pri 1 letu feštala, pa da bi šla. Ne vem po kom je.....mogoče po poštarju, al je pa očijevo seme bilo preveč pohodniško nastrojeno, pa je tole ratalo user posted image user posted image  Nekaj je, ampak nisem Einstein, da bi to ugotovila.
Pol mi pa mož reče (ko jo on prime tuli, ko jo da meni se me pa oklene okoli vratu in je tiho kot user posted image (tole naj bi bila mišuser posted image ) ) "A ni tale objem ful velik vreden, ko te takole stisne? Poglej kolk te ima rada"
No coment!!

Zdej moram it pa delat, se mi že kupi delajo. Bog ne daj, da zapiha kak veter tule notriuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 415
6.3.2009 8:24:03   
klepetkaa
alfabeta, takole spanje kot ga opisuješ mi zelooo poznamo, nč bat da ste edini. Ampak evo, danes fenomenalna noč, zato bo tud pr vas kmalu. Je pa mučno tole, ja. Jaz sem ugotovila, da je naš otrok scrkljanuser posted image , pa tud zobje jo trenutno mučijo

ampak komentaru tvoje dragega sem s e pa zdajle iskreno nasmejala user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 6.3.2009 8:25:42 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.3.2009 8:24:40   
martinca
dobro jutro!

alfabeta, upam,da bo Ajda spet začela lepo spat. PAtrik mi ga tudi biksa. tri noči spi tako da se zbuja 3 do 4x na noč. dvakrat pa spi da se samo enkrat zbudi na noč. no spi pa potem on do 8 ali 9.
meni je pa na Pagu všeč plaža Straško. tam ko je kamp.
ti imaš kakšne veze na PAgu? bi te jaz prosila za ta apartma na Pagu če je še fraj? lahko na ZS več informacij.

katee, user posted image user posted image user posted image

urssyy, user posted image user posted image user posted image

majra, mislim, da si do sedaj edina ki se je javila za kavo. hvala ti. se še zmnva ko bom vedela kaj več.  user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepo nosečnost ti želim in zdravega user posted image . kdaj pa pričakujeta novega člana?

nana, tisti čas ko bo Uroš slikal bom imela čas za pijačo.

pri nas pa ni sončkauser posted image . tako da klepetka in LAna se lepo imejta in uživajta na sončku.
jaz bom pa danes verjetno rožice sadila. sem si včerja Primule nakupla.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.3.2009 8:36:04   
klaja
Dašabina, zakaj imam jaz občutek, da tudi ti nekaj skrivaš?! 

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.3.2009 8:37:52   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

pa veš, da sem ravno na to včeraj tudi jaz pomislilauser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.3.2009 8:43:18   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

Tud jaz, sploh glede na to, da sem včeraj napisala, da je sumljiva, pa ni odgovorila user posted image user posted image

martinca, jaz se tudi javim za kavo. Oprosti sem spregledala, sem šla sedaj nazaj brat. Seveda se lahko dobimo, samo ne vem kako boš ti to časovno uskladila!

klepetka, torej čez kak mesec bomo tudi mi bolje spali, glede na to, da je Lana 1 mesec starejša. Komentar mojega dragega pa.....meni ponoči ni bil prav nič smešen, sedaj se mu pa že jaz smejemuser posted image  

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.3.2009 8:45:49   
Alfabeta
martinca, app je v Mandrah, je pa povsem ob plaži, ampak v Mandrah ni sence na plaži. Je pa app s klimo. Je pa moj brat odpovedal, ampak iz osebnih razlogov. Tako da mogoče bi se pa še kaj našlo. Saj suzana ga je videla, lahko še ona pove. Bom popoldan poiskala slike, pa ti jih pošljem na mail

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.3.2009 8:46:01   
majra
Hvala za lepe želje vsem!
Danes sem pa doma, sem koncno lahko izkoristila ta nesrečni 36 urni delavnik. Pa še sonček je, bomo lahko s Katjo vozičkale in se martinčkale.

Kdaj pa bo srečni dogodek?

13.9. je v planu

morje....midva planirava mali lošinj in se tudi že veselimo. Bom izigravala nasedlega kitauser posted image

Alfabeta, pri nas je bilo 2 meseca zbujanja na 20, 30,45 min. Se mi je tudi že mešalo, glede na to, da smo prej prespali cele noči. Sedaj se je stanje umirilo in se zbujamo 3-7x na noč in sem ful vesela.
Upam, da Ajda kmalu začne lepo spati.
Zakaj pa pri meni nisi pričakovalauser posted image  a,a,a?user posted image  Saj sva tudi midva razmišljala kako in kaj, ampak pri mojih letih, pa če bova čakala na večje stanovanje, lahko še lep čas čakava. Pa vedno sem želela majhno razliko, sva z bratom 6 let razlike in se nisva do odraslosti nikoli razumela.

Pa daj malo delat, ja user posted image  te bo šef za ušesa, kaj boš pa pol

Martinca, bom zelo vesela če se boš oglasila. Ti kar javi.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.3.2009 8:46:05   
koala
Jutro!

Pri nas pa ni niiič sončkauser posted image user posted image  je tako turobno vreme da je za skozlat. Pa še dan se je začel z buško in modrico, komaj se je ena kolikor tolikor pozdravila, že je tukaj drugauser posted image user posted image .

Alfabeta user posted image user posted image user posted image user posted image  te čisto razumem jaz  še ne vem kaj je prespana noč¸, pa saj enkrat pa menda bojo spali.

majra čestitke, naj ti nosečnost mine čudovito! Si pa že daleč!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.3.2009 8:52:09   
katarinas

Sem šla še enkrat brat nazaj pa si res zakomuflirala, ker ne bi pogruntalauser posted image

Pa seveda čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj koliko vas je že user posted image !!! Sunny nisva midve rekli, da bova spet cimri v porodnišnici....te že kaj mika?user posted image

Pri nas se zgleda spet kaj kuha...je včeraj Lara težko zaspala zvečer, in se potem n-krat zbudila, sem ji dala kar malo Dalerona, ker se mi zdi, da jo mučijo zobki, ker ima vse nabreklo. Zjutraj ob 3.30 pa vročina 39.5 Cuser posted image , je bla vsa ful vroča. In zdaj zjutraj jo ima spet... in taka vročina pa ni od zobkov ne... ampak je še dobre volje in tudi pije in je dobro. Sm že čist user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.3.2009 8:53:27   
Lunca1
Jutro. user posted image  za vas.

Katee, Urssyy user posted image user posted image user posted image

Majra user posted image user posted image user posted image , kdaj imaš rok???

Alfabeta, a se vedno spi pri vama v sobi. kaj če bi jo dala v drugo sobo. Ker če samo "žurira", bi potem mogoče tudi sama nazaj zaspala, ne da vidva vstajata???

No Dašabina, čakamo odgovor. user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?