nana35
|
Triš,vidim nov avatar.Kaj pa se je zgodilo z Žanovo frizuro???Pa nisi rekla,da boš od mene odkupila čisto vsa Klemnova oblačila,če boš imela še enega fantka????? mala pikica, ,nič se skrivnostno ne smejem v podpisu...samo nimam kaj pametnega za napisat,pa sem naredila mali nasmešek...moram prit na dobro idejo.V tickerju je vse po starem,verjemi,pa še nekaj časa (beri let) ne bo nič novega. klepetka,ubogi Domen,pri vas se pa res vedno nekaj dogaja,če ni en je pa drugi.Bom mrala resno razmislit okrog otrok in si hitro nabavit še kakšnega,da ne bo nikoli dolgočasno,se bo vedno kaj dogajalo...Nekaj za Domna. Bom pa mislila nate in držala pesti... Sem jih že spustila.. Pa za tvojega še nekaj ,da bo kmalu zdrav!In lepo ga pozdravi. karatina,sem pri volji za navodila.Ko boš pomanjševala sliko (resize),klikni direktno na resize ne na puščico poleg resize.Tam kar vpiši številko npr.75 in če je spodnja manjša kot zgornja potem povečaj dpodnjo številko recimo na 75 ,lahko tudi na 80.Glej da bosta obe številki,spodnja in zgornja približno enaki,ne rabita pa biti .Upam ,da se boš znašla.No,potem pa shrani. Mene je pa danes pred službo Klemen pošteno na lape ,mislim na ustnico z glavo in sem imela malo zatečeno zgornjo ustnico.No,do večera je že izginilo. Drugače je prvi mali navihanec,falot,je pa seveda tudi priden in zelo pameten ,mami je ponosna na malega miškota,ker tako lepo govori,hodi,vse ve,pokaže,si zapomni,ponavlja...v glavnem,sem srečna z mojim otrokom. martinca,upam,da dobiš službo na Poštni banki,to je super služba in mislim,da plače niso slabe,pa res je težko noter prit,to pa ja.Če imaš koga poznanega tam...kar ukrepaj.Držim pesti!!Če dobiš službo,si pa naredimo eno čago kaj? katarinas,tudi zate pošiljam -tri za srečo,kakor vedno. Dašabina,pa še za buško na Mihecovi glavici...ubogi mali piki... Lunca,kooonnnčnooo nov avatar,tega sem bila pa res že sita... Alfabeta,ah nič ni tisti nasmešek,vidim,da ga moram skinit dol,ker daje napačne informacije...ja upam,da pa 1x bo takle nasešek,samo zdaj ga pa res še ne sme bit!! katee,vidiš kaj vse prinaša šport,kaj?Kurja očesa in še kaj hujšega. Mojemu jaz vedno govorim,ker je nor na šport,ekstremno!!-šport je mord! Anitav,nič novga,nič novga...mislim s podpisom,samo tko... Ančika,zakaj pa ne bi sfolgala ene prekvalifikacije?Seveda jo boš!!Samo v gostinstvu se pa najde res kaj,samo piši piši,nekaj se bo že posvetilo.Kaj pa bi rada postala??Mislim,za kaj bi naredila prekvalifikacijo.Frizerji so zelo iskani,to ti povem iz prve roke,če je malo talenta,ročnih spretnosti in seveda želje,pa interesa...se služba ziher takoj dobi. Suzana,jaz držim pesti zate,da ko 1x odpreš kuverto,dobiš pozitiven odgovor,ker si mi res super punca in tako pozitivna in fajn,da ti res želim,da se ti odpre nova možnost.Pa da bodo dinarčki in to...malo več,ne? klaja,ne naprezaj se preveč,malo več bo treba počivat,zdaj boš imela otročk in nisi več sama s s vojim telesom.In imela boš veliko družbe med nosečkami in kasneje,ko boste vozičkale!Fino. Glede spola otroka pa tako-jaz pa sem si nekako v prvo želela najprej punčko,ne vem,pri nas ni nobene v družini,sami fantje,pa sem mislila,da bi bilo tako lepo...no,ko sem zvedela za mojega srčka,pa sem bila enako vesela,samo predstavljala sem si ga že nekako,da je fant.Zdaj pa ko je pri meni,ga obožujem najbolj na svetu in sem spoznala ,kaj je prava ljubezen.Da večje resnično ni,zato če bi imela še enega otročka,bi si nekako želela še enega tigra ,samo nič pa ne bi imela proti punčki,bi je bila seveda prav tako iskreno vesela. Pa lahko noč od mene.Zdaj pa grem moje ZS brat!