|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
4.3.2009 17:44:18   
TRIŠ
Anita v najina skupna prijateljica še ne ve ,ker bi še malo počakala s temuser posted image .Glede spola pa sem si jaz samo za prvega želela fantka, ker jaz nisem imela starejšega brata,drugič pa sem itak do zadnjega mislila da je Matevž user posted image user posted image user posted image .Tako je mojo mišljenje fino bi bilo da je fantek ker bi prvič lahko porabili oblačila pa še igrala bi se skupaj in če bi bila deklica bi pa lahko kupovala oblekiceuser posted image ,skratka vseeno mi je če sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je zdravo in živo in da je z mano vse OKuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.3.2009 18:26:19   
klaja
Zdravo!

Jaz sem si pa danes privoščila malo preveč urejanja okolice, zdaj pa crkujem, ko me vse boli tam spodaj, tako da komaj hodim. Eh bo že boljše.

Sem pa danes zvedela za dve novi nosečki , ena je moja mrzla sestrična, ena pa sošolka iz srednje šole, se mi je njena mama pohvalila in je bila tako navdušena, da je imela kar solzne oči, ko mi je vse pripovedovala. Me je pa kar hitro presodla, je rekla, da sem tudi jaz že nekam okroglauser posted image .  Pa dve znanki čakata na porod v teh dneh, tako da bo kar nekaj dojenčkov. Pa pri sosedovih smo tudi ugotovili, da zibajo, smo pa hitri.

Drugače pa je vsak dan bolj pestro, saj ju pomlad kar meče in sta stalno bolj navihani. Danes sta se igrali s travo, ki sem jo jaz grabila, sta bili tako štosni, dokler se nista začeli obmetavat. Pa samo v blato rineta in Hana ravno v največjem dreku pade in se potem pobira cel čas, tako da je cela umazana.

Anchikaa, Martinca, Suzana, Katee in Klepetka upam, da vam čim prej uspe najt kako službo!!!! Sama vem, kako je ko pošiljaš in pošiljaš prošnje, potem pa nič iz tega. Tudi sama sem v januarju poslala ogromno prošenj in počasi dobivam negativne odgovore. Sedaj pa se itak ne bom več trudla, vsak mesec bom še poslala po eno prošnjo, toliko da me na Zavodu ne bodo gnjavili, potem pa, ko ne bom več dobila nič od njih, pa ne mislim več.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.3.2009 19:44:38   
koala
klaja pazi nase in tvoj zakladek.

klepetkaa kako je z Lano?

limma, midva z Alexom sva se šla danes razgledovat za sončnimi očali in sva v optiki -50 našla tud Julbo, moram priznat da so mi zelo všeč, majo pa vzadaj tako gumico da jih pritrdiš, po moje si jih ne more kar tako dol vzet. Alex je bil zadovoljen, je kar z njimi htel odkorakatuser posted image , samo jih še nisva kupila, gremo še v iglu sport pogledat če majo željeno barvo, pa še ati je izrazil željo da bi šel zraven ko jih bomo kupovali.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.3.2009 20:27:43   
vaney
čer.

klepetka, kako je z Lano???

punce, ki iščete službo....ne obupatuser posted image če vam je kaj v tolažbo, jaz sem pred 3 leti od julija do avgusta poslala 36 prošenj in dobila čez 30 negativnih odgovorov (en ponedeljek celo 11 na isti dan), potem veste, da je tudi meni vse dol padlo...no, pa se je 2 dni pred potekom pogodbe pokazala sreča, me je kar v službo klical en ravnatelj, če bi delala kot pomočnica, sem rekla seveda ja, čez 3 tedne me je pa spet kar v službo poklicala ravnateljica zdajšnega vrtca, če bi prišla v Črnomelj, seveda sem rekla ja in evo....vse se lahko zelo na hitro obrne. Jaz sem tudi že popolnoma obupala, pa me je "usoda" zelo pozitivno presenetila in tudi ve morate ostati optimistke, ker je potem vse lažjeuser posted image user posted image user posted image

triš, user posted image user posted image user posted image za Žana hodalčka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.3.2009 20:43:34   
vaney
no, zdaj imam pa tudi jaz ticker...sem v trenduuser posted image (aja, pa ni nič novega gor, čeprav bi mogoče že bil čas za to)

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.3.2009 21:16:39   
ursulina
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

no, zdaj imam pa tudi jaz ticker...sem v trenduuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Mi pa smo nekako dobili varianto da gremo v Zambratijo v en apartma na morje, po ful ugodni ceni... kera kaj pozna? Letos je totalno "noro" leto - ful doječkov se je najavilo user posted image , ful 30-letnic... user posted image  pa je treba mal na finance tudi mislit...

Triš, verjamem da ti je vseeno kak spol bo, važno da sta oba zdrava! Jaz bi sicer v drugo morda raje punčko, ampak to je samo želja "za povrh", bistvo je, da bo vse v redu...

Mml, upam da s kako varuško le rata!

Za vse brezposelene - saj bo, nikar obupat! Si pa predstavljam, da res ni lahko...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.3.2009 21:22:50   
klepetkaa
Hvala vam, punceuser posted image

samo toliko da javim, da sva bili popoldne pri zdraavniku in baje je vse ok. kEr je živahna(v momentu je dr. potegnila kup kartonov z mizeuser posted image ), zanaša je nič ne, apatična ni, je normalno, nevrološko ni  nič  najdla narobe... je bilo pa to 1x bruhanje, lahko da je kot Domen, ki je zdaj že čisto ok, lahko da se ji je zaletelo,..

Se je dr. posvetovala tud z enim pediatrom(po telefonuuser posted image ), ki bo nasledil zdajšnjo našo P, pa je bil tud on mnenja da ni nič narobe.
Da je pa čisto prav, da sva prišli.

Ampak kljub temu je še vedno prisoten strah, kaj pa če...user posted image

Aja, pa dr. je še rekla, da zelo lepo hodi ob opori in da ji ne manjka več dosti do samostojne hojeuser posted image . No ja, saj tud majhna ni več tako.. šteje že 14 mesecevuser posted image . Jaz se pa tolažim, da še ene 2 meseca, da shodi.. kot Maruša, ekr poteka njen razvoj čist isto kot Marušin že od samega začetka..res zanimivo,vse do pike točno..bolj kot ne pozno..pa še podobni sta si ful

mml, koliko časa po takem padcu pa moram biti pozorna na znake? KER dežurna v nedeljo je rekla, da samo 24 ur, šolska zdravnica, ki sem jo srečala v trgovini, pa pravi da jo moram spemljat 1 teden od padca.

Pa se lahko to vidi samo s pregledom, da je npr. vse ok, po teh znakih, ki jih je dr. gledala, ali je za ziher samo slikanje glave?

nana, drugače imaš ZSuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 4.3.2009 21:25:18 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.3.2009 21:27:42   
nana35
Triš,vidim nov avatar.Kaj pa se je zgodilo z Žanovo frizuro???Pa nisi rekla,da boš od mene odkupila čisto vsa Klemnova oblačila,če boš imela še enega fantka?????user posted image  user posted image  user posted image

mala pikica,user posted image ,nič se skrivnostno ne smejem v podpisu...samo nimam kaj pametnega za napisat,pa sem naredila mali nasmešek...moram prit na dobro idejo.V tickerju je vse po starem,verjemi,pa še nekaj časa (beri let) ne bo nič novega.

klepetka,ubogi Domen,pri vas se pa res vedno nekaj dogaja,če ni en je pa drugi.Bom mrala resno razmislit okrog otrok in si hitro nabavit še kakšnega,da ne bo nikoli dolgočasno,se bo vedno kaj dogajalo...Nekaj user posted image user posted image user posted image za Domna.
Bom pa mislila nate in držala pesti...user posted image Sem jih že spustila..user posted image Pa za tvojega user posted image  še nekaj user posted image user posted image user posted image ,da bo kmalu zdrav!In lepo ga pozdravi.

karatina,sem pri volji za navodila.Ko boš pomanjševala sliko (resize),klikni direktno na resize ne na puščico poleg resize.Tam kar vpiši številko npr.75 in če je spodnja manjša kot zgornja potem povečaj dpodnjo številko recimo na 75 ,lahko tudi na 80.Glej da bosta obe številki,spodnja in zgornja približno enaki,ne rabita pa biti .Upam ,da se boš znašla.No,potem pa shrani.

Mene je pa danes pred službo Klemen pošteno na lapeuser posted image ,mislim na ustnico z glavo in sem imela malo zatečeno zgornjo ustnico.No,do večera je že izginilo. Drugače je prvi mali navihanec,falot,je pa seveda tudi priden in zelo pameten user posted image ,mami je ponosna na malega miškota,ker tako lepo govori,hodi,vse ve,pokaže,si zapomni,ponavlja...v glavnem,sem srečna z mojim otrokom.user posted image

martinca,upam,da dobiš službo na Poštni banki,to je super služba in mislim,da plače niso slabe,pa res je težko noter prit,to pa ja.Če imaš koga poznanega tam...kar ukrepaj.Držim pesti!!Če dobiš službo,si pa naredimo eno čago kaj?

katarinas,tudi zate pošiljam user posted image user posted image user posted image -tri za srečo,kakor vedno.

Dašabina,pa še za buško na Mihecovi glavici...ubogi mali piki...user posted image user posted image user posted image

Lunca,kooonnnčnooo nov avatar,tega sem bila pa res že sita...user posted image  user posted image  user posted image

Alfabeta,ah nič ni tisti nasmešek,vidim,da ga moram skinit dol,ker daje napačne informacije...ja upam,da pa 1x bo takle nasešek,samo zdaj ga pa res še ne sme bit!!user posted image

katee,vidiš kaj vse prinaša šport,kaj?Kurja očesa in še kaj hujšega.user posted image Mojemu user posted image jaz vedno govorim,ker je nor na šport,ekstremno!!-šport je mord!user posted image

Anitav,nič novga,nič novga...mislim s podpisom,samo tko...

Ančika,zakaj pa ne bi sfolgala ene prekvalifikacije?Seveda jo boš!!Samo v gostinstvu se pa najde res kaj,samo piši piši,nekaj se bo že posvetilo.Kaj pa bi rada postala??Mislim,za kaj bi naredila prekvalifikacijo.Frizerji so zelo iskani,to ti povem iz prve roke,če je malo talenta,ročnih spretnosti in seveda želje,pa interesa...se služba ziher takoj dobi.

Suzana,jaz držim pesti zate,da ko 1x odpreš kuverto,dobiš pozitiven odgovor,ker si mi res super punca in tako pozitivna in fajn,da ti res želim,da se ti odpre nova možnost.Pa da bodo dinarčki in to...malo več,ne?

klaja,ne naprezaj se preveč,malo več bo treba počivat,zdaj boš imela otročk in nisi več sama s s vojim telesom.In imela boš veliko družbe med nosečkami in kasneje,ko boste vozičkale!Fino.

Glede spola otroka pa tako-jaz pa sem si nekako v prvo želela najprej punčko,ne vem,pri nas ni nobene v družini,sami fantje,pa sem mislila,da bi bilo tako lepo...no,ko sem zvedela za mojega srčka,pa sem bila enako vesela,samo predstavljala sem si ga že nekako,da je fant.Zdaj pa ko je pri meni,ga obožujem najbolj na svetu in sem spoznala ,kaj je prava ljubezen.Da večje resnično ni,zato če bi imela še enega otročka,bi si nekako želela še enega tigrauser posted image ,samo nič pa ne bi imela proti punčki,bi je bila seveda prav tako iskreno vesela.

Pa lahko noč od mene.Zdaj pa grem moje ZS brat!user posted image

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.3.2009 21:37:11   
dašabina
Presneto Nana, si me čist u jok spravla, sploh ne vem, kaj sem hotla...bom jutr...sem tud jaz malega na postelji občudovala, je 25 minut mi leže pel ampak res pel po svoje, da mi je šlo orenk na smeh in na jok  in...
pa lahko nočko........user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.3.2009 22:09:50   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Mala pikica ti pa kar bodi na RR da se kaj nalezeš.Da imam jaz tako hiško jih imam desetuser posted image user posted image user posted image

O triš, hvala user posted image Jaz bi takoj imela še enega, če ne bi pravkar dobila službe. Tako pa bo drugi še malo počakal. Pa bosta mogoče takrat 2 v 1 user posted image Ti si še v službi ali si spet doma? user posted image

Mi je uspelo vse na hitro prebrat, sem bila cel dan v pisarni in prišla šele malo pred sedmo domov, da sem dala Gašperja spat. Pa saj bo, če ne prej, ko bomo drugega user posted image naročili in bom doma user posted image

Lepo spite vse, srečke nosečke pa pridno pobožajte bušija!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.3.2009 23:20:02   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Presneto Nana, si me čist u jok spravla, sploh ne vem, kaj sem hotla...bom jutr...sem tud jaz malega na postelji občudovala, je 25 minut mi leže pel ampak res pel po svoje, da mi je šlo orenk na smeh in na jok  in...
pa lahko nočko........user posted image user posted image user posted image

Oh,dašabina,danes sem čustveno napeta...Nisem te hotela spraviti v jok,si mi ful fajna.user posted image Kakšen izraz...user posted image fajna...user posted image

Eh,preveč gledam sem gor,pa sta komaj dva posta vmnes...

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 361
5.3.2009 6:55:34   
TRIŠ
Nana če bo fantek bom z veseljem odkupila vse stvari do št.74 če jih boš seveda prodalauser posted image

Mala pikica jaz sem v službi in si močno želim biti nosečka v službi,mogoče pa mi bo Bog tokrat podaril lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 362
5.3.2009 7:24:07   
dašabina
Dobro jutro, vas samo pozdravim, grem v Lj službeno, tako da vas berem popoldne.

Uživajte čeprav v dežju....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 363
5.3.2009 7:24:34   
katarinas
Dan!

Zunaj je user posted image , je kar malo turobno, ampak dokler sem tukaj na suhem je čist okuser posted image  Sem pravkar dobila kavico mmmm kako diši...še vam eno: user posted image

Punce hvala za vse user posted image , ziher pomagajouser posted image

In hvala za vse nasvete in odgovore glede darila za 3-letnega fantka. Dobro da vem za št., bom kupila kar 104, bolje preveliko kot premajhno. Pa sem mislila še kakšne prstne barve, plastelin mogoče...Alfabeta tudi tisti bruderji (sem prvič slišalauser posted image ) niso tako slabi. Pa še nisem bila v nobeni trgovini, al se mi sploh ne da po tem dežju hodit okoliuser posted image

Klepetka samo da je Lana ok, boljše pa da si šla, si lahko zdaj pomirjena da ni nič narobe.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Mala pikica jaz sem v službi in si močno želim biti nosečka v službi,mogoče pa mi bo Bog tokrat podaril lepo nosečnostuser posted image

Seveda bo! Jaz sem tudi celo nosečnost delala in je to res nekaj superskega, če se cel čas dobro počutiš...upam, da bo res tako kot si želiš.
A nisi glih kar prodala vozička....zdaj boste pa novega rabili. Se spomnim, ko si rekla, da je fino vse čimprej prodat, potem pa če imaš še enega user posted image  ima potem vse novo...npr. vozičekuser posted image user posted image

Mala pikica ti bi imela kar 2v1? Jaz tudi, mi je to tako lepo, samo ne vem kako bi se obneslo v praksiuser posted image

Grem, da se mi kofe ne shladi....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.3.2009 7:50:28   
lutiropan
Oj Dašabina...a greš na izobraževanje...a greš kakšnega matrat?user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 365
5.3.2009 7:57:02   
klaja
Ko se ravno pogovarjate o spolu user posted image , mi je čisto vseeno, ampak malo bolj navijam za še eno punčko (potem se pa mojemu tako ali tako zmeša z 4 babamiuser posted image ). Si zamislite, ko bi bile večje, ko bi bile vse tečne, pa menstruacije vse na enkrat, moj se ziher odseliuser posted image . No, če bi bila punčka ne bi rabla ničesar kupovat, razen seveda nekaj za dušo. Če pa bi bil fantek pa bi bilo spet po eni strani fajn, bi se pa lahko konkretno spravila v nakupovanje, te stvari pa bi lahko prodala. Mah, saj ne vem kaj bi rada, bom pa vsekakor vprašala za spol. Me pa jezi, ko mi vsak reče, ja zdaj pa bi že lahko bil fantek, ne vem zakaj so pubeci več vredni kot punce. Še samo grdo gledam, ko slišim take izjave.

Neposredna povezava do sporočila: 366
5.3.2009 8:16:25   
martinca
dobro jutro!

dolenjke, mi2 z Urošom pa prideva letos k vam na eno poroko. poročila pa se bosta na Otočcu. čaga pa bo nekje blizu Metlike. za več informacij vam še javim. se od Uroša sodelavec poroči in je njegova zaročenka iz vaših koncev. jaz upam, da bi se dalo s katero na kaki pijački dobit. bova pa dol do nedelje.

nana, veš da bo čaga če dobim službo. pri nas je navada da ko dobiš prvo plačo povabiš na kosilo. in tako bo tudi pri meni. saj neke veze imamo samo ne vemo če bodo dovolj pomagale.user posted image

katarinas, hvala za kavico.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.3.2009 9:10:30   
Alfabeta
jUTRO!

user posted image user posted image user posted image  mi je štroma zmanjkalo.....V dobri veri da sem na UPS-ju, sem imela vse vklopljeno in offf. Jaoooo

V glavnem bom po spominu ponovila.....

Naša noč je bila spet user posted image user posted image user posted image . Sem šla sicer ob 20 uri spat v dobi veri, da se bom vsaj malo naspala, pa se je češpla zbudila ob 23, pa ob 1, pa ob 3.....do 5, ko mi je varovalke zmetalo ven in sem jo dvignila pa sva šle gledat Baby tv do 6, ko sem zbudila še malega, da smo se zrihtali za v vrtec. Tamala je potem v avtu odspala eno kitico, jaz pa zdaj gledam Sleepy tv, katerega še komaj gledam user posted image user posted image user posted image  Čeprav mi ni najbolj smešno

Bom pa sedaj govorila kako mi slabo spimo, itak je res, ker ko sem govorila kako fajn spimo, se je vse sfižilo in ga je ponoči začela biksati. Me zanima, če deluje tudi v obratni smeri. Ker drugače bom vsak čas zombi....Saj na kg se mi nič ne pozna, da ne spimo ponoči, ampak na torbah pod očmi (beri podočnjaki) pa fulll. Hja, takle mamo user posted image

Ampak: "Mami, saj bo". (Sem se spet spomnila na reklamo za Kinderuser posted image )

katarinas, Bruderja imaš najceneje v Mullerju, nikar v BC kupovat, ker ga preplačaš. Pa za Laro še nekaj user posted image user posted image user posted image . pa hvala za kavico....mmmmm je bila dobra

triška, jaz še sedaj ne vem kaj bi TI raje, fantka ali punčko....verjetno ti je vseeno, a ne?user posted image  Sicer se pa jutri vidiva, a ne?

nana, jaz pa sem ziher da tudi če bi tale :)) pomenil ....veš kaj, bi bila ful vesela. Se upaš rečt, da ne?user posted image

klepetka, sem ti že hotela včeraj rečt, da po mojih izkušnjah bi bruhala Lana kmalu po udarcu in da verjetno je sovpalo s čim drugim (tudi D.je bruhal, a ne?) pa sem bila raje tiho, če ne drugega si vsaj bolj mirna, a ne?

dašabina, meni pa ti dišiš na nosečnico, glede na tvoje čustveno razpoloženje. Ali pa sem jaz morda, zaradi neprespanih noči, postala bolj imuna....nekaj je...user posted image user posted image

ursulina, se mi ne da v strica googla tipkat....kje je Zambratija?user posted image

Kam pa greste ostale na morje? ALi na dopust......

Zdaj pa grem.....user posted image user posted image user posted image user posted image  (pa smo spet tam)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 368
5.3.2009 9:31:21   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
katarinas, Bruderja imaš najceneje v Mullerju, nikar v BC kupovat, ker ga preplačaš. 

Hvala za nasvet! Pa bom spet lahko šla malo v milerja zapravljatuser posted image

Jst bi šla tudi na Pag, tam so najlepše plaže...sem bila 2x. Ampak je pa kriza ker ni veliko sence, no skoraj nič je ni....tako, da z otrokom ravno ne bi šla tja. Drugo je če imaš čolniček in se malo zapelješ...
Verjetno gremo kam na hrvaško (čeprav moj že cel cajt vpije, da letos pa ne...ja itak kot vsako letouser posted image ).
Bi pa letos rada šla to varianto - malo v hribe npr. Bohinj, malo pa na morje...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.3.2009 10:02:31   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

katarinas, Bruderja imaš najceneje v Mullerju, nikar v BC kupovat, ker ga preplačaš. 

Hvala za nasvet! Pa bom spet lahko šla malo v milerja zapravljatuser posted image

Samo, da ne bom jaz kaj kriva za zapravljene € user posted image user posted image

Jst bi šla tudi na Pag, tam so najlepše plaže...sem bila 2x. Ampak je pa kriza ker ni veliko sence, no skoraj nič je ni....tako, da z otrokom ravno ne bi šla tja. Drugo je če imaš čolniček in se malo zapelješ...
Verjetno gremo kam na hrvaško (čeprav moj že cel cajt vpije, da letos pa ne...ja itak kot vsako letouser posted image ).
Bi pa letos rada šla to varianto - malo v hribe npr. Bohinj, malo pa na morje...

Ja, s senco pa je res bolj švoh. Čeprav v Stari Novalji, kjer je meni osebno, razen tam pri nas no, najbolj všeč, te zna pa zebst, tako veliko sence je. Samo ljudje v glavnem poznajo Novaljo, Gajac, Šimune pol se pa že neha. Pa tukaj ima vsak svoj del plaže, pa čisto ob morju so app. Meni osebno je zakon, v Novalji mi sploh ni všeč, ker je mesto.

Neposredna povezava do sporočila: 370
5.3.2009 10:04:54   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Ančika,zakaj pa ne bi sfolgala ene prekvalifikacije?Seveda jo boš!!Samo v gostinstvu se pa najde res kaj,samo piši piši,nekaj se bo že posvetilo.Kaj pa bi rada postala??Mislim,za kaj bi naredila prekvalifikacijo.Frizerji so zelo iskani,to ti povem iz prve roke,če je malo talenta,ročnih spretnosti in seveda želje,pa interesa...se služba ziher takoj dobi.

Ja nana saj sem že mislila na to da bi šla delat prekvalifikacijo za frizerja.Me že od nekdaj veseli,pa nevem zakaj se nisem odločila za to.Vidim ko spremljam oglase za zaposlitev polno frizerjev iščejo.Bomo vidli kako bo.V gostinstvu če mi verjameš ali ne,ne dobim nič.Skoraj vse prošnje kar sem jih napisale so bile povezane s tem pa nič od nič.Bo že.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.3.2009 10:59:44   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Zdaj pa ne vem, ali sem kaj spregledala, ali pa površno brala, ampak kaj je Bruder?

Letos morje - Krk, kot vsako poletje že 20 let user posted image

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 372
5.3.2009 11:06:56   
Lunca1
Dan.

Tiste, ki iščete službo. držim pesti, da čim prej kaj najdete. Jaz sploh ne morem verejt, da sem zdaj tako hitro dobila služba. No pri Pini je bila pa čist druga pesem. user posted image  8 mesecev. Čeprav jaz nisem zelo trpela, sva bili vsaj dlje časa skupaj. Edino družinski proračun je bil pa bolj bogi.user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.3.2009 11:07:45   
Lunca1
Jaz tudi ne vem kaj je Bruder???

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.3.2009 11:26:36   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Jaz tudi ne vem kaj je Bruder???

hehe... to je tole: http://www.eigrace.com/index.php?cPath=103&XTCsid=11a5ff38c3b224a1a5dee8b4107dc363

Do pred kratkim tud jst nisem vedela kaj je to...tiste ki imajo fante malo večje pa sigurno vejouser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?