MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady aaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. naj še kira reče prosim da ji telefon skos zvoniiiiii... tk so me razjezil dans ej... ma vsi me kličejo, če sm še doma, pa kok to da sm še doma, zakaj še nism šla... kaj ti te jaz vem zakaj.. pa niti še nismo 8 marca... mam še 3dni cajta da kam grem... sm tak sms napisala pa ga usem poslala, da so se mi kr usi začel pol opravičevat in napisal da se slišmo ko bo to vse za mano... no in zdej ... mam KONČNO mir jej uhh... svašta Ne govori, vem kak ti je.Jaz sem šla tastu pa tašči na obisk, pa mi rečeta, ti si pa kar tle , sem se morala zadržat, da nisem pop.....Potem sem jima pa kar rekla, da bomo še dolgo čakal. Sicer pa imajo pri njih vojno območje, moj vsakec pri 12 že šprica, kao ker je učiteljica mutava, zraven pa že mami grozi z nožem, pa čist je izven kontrole, tak da je mu moj še par jih napel, ampak nič ne pomaga halo 12letnik al kaj, ma mislim kam pelje ta svet, ta današnja mladina pa je čisto po gobe šla mislm, da si ta mulc pa že lepo zasluži kako okol ušes... čeprav je tu v99% kriva vzgoja.. moje mnenje ... mora bit pa grozno za okolico se strinjam ja grozno da se tamal tak obnaša, z nožem grozit svoji mami? to nima niti kančka spoštovanja, za kar more bit pomoje sama mama kriva ja... o grozno, kaj se gre mulac...tu je po mojem res veliko vzgoja kriva, saj bi ga človek najraje nabutal parkrat, ampak vprašanje,če bi zaleglo, verjetno bi bilo še slabše Ja res vprašanje, kak vzgojni prijem bi tu zdaj bil v redu.... Verjetno nekaj, kar do zdaj še niso probali... Da bi ga malo šokirali.... sam pri tem fantu vprašanje kolk se ga še da še imet pod kontrolo,če ga prej niso imeli???zdaj je pa še v puberteti in je še tol slabše.... Ja to je res. Ker v puberteti marsikdo malo zbezlja - kar je čisto normalno... Ampak to pa je res preseglo že vse mere, kar tale dela. No, sigurno se da še kaj naredit. Samo so po moje potrebni drastični posegi....