|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
5.2.2009 21:24:53   
Anya22
Čer, mamice junijskih škratov 2007, najprej hvala za česitke, ja sem v 7. tednu user posted image in nama je ratalo s pomočjo klomifena, ki sem ga jemala in to že v prvem ciklusu,v istvu kar  nisem mogla verjeti testu, ki sem ga delala!!!! No 11.2 imam prvi pregled in srčno upam, da je vse v redu z našo pikico.

Imam eno vprašanje, za tiste katerih škratki ne hodijo še v vrtec, kdaj jih boste vpisale???? Jaz sem mislila, da bi bil Žan še eno leto doma, tako, da bi ga vpisala šele drugo leto!!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
6.2.2009 13:44:25   
Drnula
Anya, tako bom tudi jaz naredila. Ni še 100% ampak po vsej verjetnosti bo šla Neca v vrtec septembra 2010, ko bo imela 3leta in 2m. Če jaz ne bi šla na porodniško pa bi šla že letos septembra.

Pa čestitala ti še nisem .....   Č E S T I T A M user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
7.2.2009 17:08:35   
n€na
ojla...

končno mi je ratal do frizerjauser posted image user posted image user posted image

anya....če bi še rada počakala z vrtcem, kar počakaj, saj Žan ne bo nič zamudil...edino kaka buška mu bo prihranjena...user posted image

Mi smo v vrtcu ratali bolj pridni...sem se malo pomenla z vzg. in so res začele bolj gledat na Zalo, ki tako namesto da grize rajši da ljubčka..en napredek...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.2.2009 10:10:56   
Drnula
Nena- men je pa prejšnjo soboto ratalo, od oktobra. Ko sem se strigla oktobra iz zelo dolgih sem dala sicer navodila tako bolj okvirno in en pogoj, to je , da bom po striženju še vedno lahko naredila čop. No do danes mi ga še ne rata naredit user posted image  Pa ko me je začela zdaj strižt frizerka me je spraševaja... ja gospa, kje ste se pa vi strigli, kako ste pa vi zastriženi, saj nimava kaj naredit ... strigla sem se pa v istem salonu. Na koncu mi je frizuro samo malo spremenila, popravila, bo treba še malo počakat, da mi še zrastejo in se mi malo popravi vse skupaj, da si lahko spet kako frizuro omislim.

Midva sva danes pregledovala otroške sobe. Neci bova zrihala sobico. Pa denarja nimava ravno veliko, ideje niso usklajene s tistim kar najdeva v ponudbi, vsaj ne za ceno ki jo lahko plačava ... vse je še odprto, imate kake zanimive ideje?
Flask_a, ti si pred kratkim opremljala sobico. Lahko kako slikco pripopaš? Kje sta kupovala?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.2.2009 16:10:17   
mentos
Anya22, čestitke za user posted image .

No, mi smo imeli v torek revakcinacijo, je dobila malo pikico, seveda brez joka, ampak od štempiljke sva bile pa obe, Hana po bodiju, rokicah in nogicah, jaz pa po poloverju. Sam da mamo mir...
No naši podatki pri 19m
teža 9600g, velikost 83cm, og 46

Zdej pa imamo celo štalo, ker še ni bila v četrto cepjena. Na Jesenicah pravijo naj jo kar moja P, moja P jo ne upa zaradi alergij, tako da mamo marca testiranje na Jesenicah in se bodo potem odločili kako in kaj. So me hotli dat šele maja in sem kar popizdila, da smo že od septembra v čakalni vrsti, da smo brez mleka in da nam še do danes niso poslali recepta. Ko sem se zdrla, pa je našla datum v začetku marca.

No lep dan vsem

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
10.2.2009 20:33:20   
n€na
dan,

mi smo pa danes bili cepljeni. peljal jo je ati in mi je povedal, da se je zelo izkazala...sploh ni nič jokala ko je dobila pikicouser posted image user posted image Mi je pa full čudno, da je ni nič zmerla, stehtala..nič od tegauser posted image user posted image user posted image

Hana user posted image user posted image user posted image ubožca, naj že grejo enkrat proč te alergije

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
10.2.2009 21:49:03   
tropical
Drnula čestitke za nosečnostuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
11.2.2009 19:38:33   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula
Flask_a, ti si pred kratkim opremljala sobico. Lahko kako slikco pripopaš? Kje sta kupovala?

Čestitke, nosečke srečkeuser posted image user posted image user posted image Kako sem vesela, da ste še druge junijke nosečeuser posted image Se mal boljš počutim, kaj pa vem zakaj...user posted image

Drnula, evo našo sobico- večina je iz Ikee (samo previjalna miza je preurejena iz kuhinjskega pulta), ostalo je vse IKEA.

Letim, naš čmrlj je lačen. Spet. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
14.2.2009 23:10:12   
tropical
Zelo lepo urejena sobica

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
15.2.2009 12:03:44   
mentos
Kako lepa sobica, pa tako lepo vse pospravljeno, pridni ste

< Sporočilo je popravil mentos -- 15.2.2009 12:04:06 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
16.2.2009 7:34:01   
Drnula
Flask_a hvalauser posted image
Lepa sobica user posted image . In velika. Kje pa je bil Jaka tačas, ko si tole fotkala ... ti šit je posprevljeno, pri nas ni nikjer v hiši takega reda user posted image
Midva imava tudi namen v Ikei nabavit, vsaj posteljo, komodo, mizico s stolčki, in kak regal za igrače in knjige. Več pa itak ne rabi za zdaj. Morda bi še kak tepih. Sem gledala na netu ene male okrogle. Jih moram videti od blizu. Se mi zdi, da je bolj prijetno za igro na tleh in tudi malo topleta ambienta naredi. Sicer pa tista komoda ki jo imaš ti jo imam tudi ogledano in v planu, za k Neci in za na hodnik in potem enkrat kasnjeje ta nižjo in dvojne širine v kleti v predsobi. Samo, da bo pri nas vse v naravnem lesu ... no, mislim ne barvano kot imaš ti belo. Ker se mi zdi, da v leseno hišo tako bolj paše. Za k Neci pa bi morda dala tudi kaj v barvah. Ona bi itak izbrala rdeče ali še raje kaj s špegelčki ali drugimi okraski. Malo se ogrevava za tisto posteljo, ki je na višini, kot pograd, samo, da ima spodaj kauč ali pač nek tak prostor bolj za igro in prosit čas. Mislim, da bi malo prihranili pri prostoru, da bi bilo to fajn za izgro in še prav pride, da lahko brez problemov kdaj kdo prespi pri njej.

Bomo še vse videli. Upam da nama bo res kaj ratalo kupit. Do zdaj sva bila v Ikei 2x in sva vse skupaj kupila en ploh za meso/zelenjavo, pručko in kozarce. Kar nekako nama ni potegnilo user posted image  Sicer sva na splošno bolj slaba nakupovalca, žal oba in ko sva 1x v trgovini se nama zdi, da že vse imamo, da nič ne reabimo sva najbolj vesela ko jo pobriševa ven ... Zdaj greva vseeno bolj načrtno in bom zelo vesela, če prineseva kaj domov. Greva naslednji torek, na poti domov iz smučanja.

Pri neci mi je zanimivo, da rada pokaže kaj bi rada oblekla. Najraje se odloča za živo oranžno jopico, ali bolj zgornji del trenirke, ki ima našite rožice in bleščice. Zelo rada ima tudi rdečo majčko, ki ima malo volančkov in rdeče hlače z naramnicami. Popolnoma očitno je, kako je zadovoljna ko je oblečena v te obleke, kako si jih gladi in glasno izkazuje zadovoljstvo user posted image  

Moram počasi kaj delat.
Lepo se imejte in napišite kaj ! ! !

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
18.2.2009 8:10:09   
Drnula
Ej bejbe, kje pa ste ? user posted image

Dajte še kako fotko sobic vaših čmrlekov no user posted image

lpp

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
21.2.2009 19:35:33   
FLASK_A
ahahaha!

Pospravljeno, aneuser posted image To je bilo samo takrat, ko je moj omare skup dal pa smo vse lepo pipravili za Jakca, ko je prvič prišel v sobico. Zdaj je pogled malo drugačen... Čeprav je še vedno kar lepo, ker so omare fantastične in imam lahko vse zelo lepo not pospravljeno in se nič ne valja naokroguser posted image user posted image user posted image Pa knjigice lepo zložimo v veliko odprto omaro in je res kar lepo za pogledat. Zdaj je mizica vsepovsod po stanovanju, pa stolčke raznaša... To je pa tut vse, kar trenutno tam not manjka... Če mu zapaše bit v dnevni, si kar vse rekvizite znosi in se tam igra. Tak sonček jeuser posted image user posted image user posted image

Moj buši pridno raste, včasih imam občutek da se bom kar razpočlauser posted image Sej še se spomnete aneuser posted image Začetek maja bo pa itak tik-tak tu in nas bo že večuser posted image Komaj čakam, če povem po pravici... Me ful firbec matra, kaj bouser posted image user posted image user posted image ! Na UZ se do sedaj nikoli ni dobro videlo....

Lep večer, dobre krofe vam želim in uživajteuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
22.2.2009 16:26:06   
tropical
Kdaj boste dale svoje otroke v svojo spalnico. Naš noče spat v svoji postlji skozi leze k nam. Ne vem več kaj na naredim. Zjutraj se zbudiva z možem vsa polomljena. Nejc pa ves vesel da je dobro spal. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
22.2.2009 16:27:28   
tropical
Baje da bo Ikea tud tle blizi ne vem no v Italija a v Udinah.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.2.2009 17:16:07   
mentos
letes pa niste dala nič slikic od maškar, bom jaz prva:zajček Hana
user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.2.2009 22:07:22   
KT
mentos kakšen lep zajček user posted image  Tud jaz bi dala slikco našga "zajca" gor, ampak sem nekje kabl usjala, jeb.... kabl user posted image  Mislm tale emšo mene tok stane, da si bom začela stvari okrog vratu zavezovat user posted image

Drnula brez kabla ne bo nč user posted image  So mi pa izredno všeč otroške sobice od Alplesa "Planet"
http://www.alples.si/prodajni-program/mladinske-in-otroske-sobe/planet#

Midve z Alino sva se ravno vrnili iz Kranjske gore kjer sva od četrtka uživali še z dvema mamicama z malimi korenjaki, aleluja punce moje, čista uživancija - vse do sobote, ko so se očki privlekli v Kranjsko, potem bi pa vsak neki po svoje, en očka bi lulal, drug bi spal, tretji je lačen, en bi smučal, druzga že cel mesec v križu trga pa bi rajš na masažo, tretji je pozabu kapo in bo malo na sončku posedel, da ga ne bo potem glava bolela (vmes še kuhanca al pa dva zvrnu), pa da se ti zmeša user posted image  Ne vem no, me pa sanke v eni roki, male vragce v drugi, nahrbtnik na rami, kape, šale, rokavice, brez sončnih očal ne gre user posted image , v glavnem cel žur vam rečem - super user posted image , ampak naši betežni očki user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
24.2.2009 14:10:46   
Anonimen
Midve z Alino sva se ravno vrnili iz Kranjske gore kjer sva od četrtka uživali še z dvema mamicama z malimi korenjaki, aleluja punce moje, čista uživancija - vse do sobote, ko so se očki privlekli v Kranjsko, potem bi pa vsak neki po svoje, en očka bi lulal, drug bi spal, tretji je lačen, en bi smučal, druzga že cel mesec v križu trga pa bi rajš na masažo, tretji je pozabu kapo in bo malo na sončku posedel, da ga ne bo potem glava bolela (vmes še kuhanca al pa dva zvrnu), pa da se ti zmeša user posted image Ne vem no, me pa sanke v eni roki, male vragce v drugi, nahrbtnik na rami, kape, šale, rokavice, brez sončnih očal ne gre user posted image , v glavnem cel žur vam rečem - super user posted image , ampak naši betežni očki user posted image

ha, ha, ha, ha, user posted image user posted image user posted image ej ti deci so čist vsi glih. Ko da so jih naštepal, po istem kopitu majo možgane, sem pa tja se najde kak, ki ima dodan kak izrastek več user posted image

Drugače  pa smo mi po starem. No razen tega, da je Tara malo bolje. Smo se šele zdej pozdravli. Od Božiča pa do prejšnjega tedna smo bli na antibiotikih. Danes imava kontrolo. Prejšnji teden je še vedno imela pozitiven bris user posted image , kljub antibiotikom, upam, da bo danes negativno.

Drugače pa je bila, oz. je naša Tara lev tako kot lani. Dam slikico zvečer, če se spomnim.

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
24.2.2009 17:05:53   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Midve z Alino sva se ravno vrnili iz Kranjske gore kjer sva od četrtka uživali še z dvema mamicama z malimi korenjaki, aleluja punce moje, čista uživancija - vse do sobote, ko so se očki privlekli v Kranjsko, potem bi pa vsak neki po svoje, en očka bi lulal, drug bi spal, tretji je lačen, en bi smučal, druzga že cel mesec v križu trga pa bi rajš na masažo, tretji je pozabu kapo in bo malo na sončku posedel, da ga ne bo potem glava bolela (vmes še kuhanca al pa dva zvrnu), pa da se ti zmeša user posted image Ne vem no, me pa sanke v eni roki, male vragce v drugi, nahrbtnik na rami, kape, šale, rokavice, brez sončnih očal ne gre user posted image , v glavnem cel žur vam rečem - super user posted image , ampak naši betežni očki user posted image

ha, ha, ha, ha, user posted image user posted image user posted image ej ti deci so čist vsi glih. Ko da so jih naštepal, po istem kopitu majo možgane, sem pa tja se najde kak, ki ima dodan kak izrastek več user posted image

user posted image

no tole je pa naša maškarca - metuljček

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
24.2.2009 17:09:38   
n€na
mentos...hana je bila pa full lep zajček.

jaz sem imela celo štalo zaradi tega kostuma...sem ga naročila prek neta iz ene trgovine iz BTC-ja in valda ga nisem dobila in pol sem včeraj skakala za temi kostumi in našla tega lepega metuljčkauser posted image ...onega iz LJ pa še danes niuser posted image user posted image user posted image ne bom niti klicala niti ko pride ga ne bom dvignala...je bil pa full lep piščančekuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
25.2.2009 19:15:23   
mentos
nena26: ful je lep metulček, jaz bom tud naslednjo leto kupila, kajti ta je doma narejen in mi ni nič lep.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
27.2.2009 8:43:40   
Drnula
Ojla punce,
ste o drajali pust? Mi smo ga letos zgrešili, smo si glih ta cajt zmenil za smučanje v Schladmnimgu. Vrnili smo se v torek zvečer, poklapani od Ikeje … krizauser posted image , kakšni loleki. Prvo pol stvari niso imeli kar sva hotela, potem so na blagajni mutili da je malo manjkalo da ne bi spokala in vse tam pustila. Najaprej ni vedela kaj je skenirala in je nekaj preštevala in še kar nekaj skenirala, potem jaz nisem vedela več kaj je skenirala in sem hotla da vse skup ponovi, pa je moral en drug prit, potem kode niso bile čitljive, pa po odtipkanih cifrah niso našli produkta, potem niso mogli prodati par kosov, ker niso imeli kod niti ne druge šifre (bili so pa sestavni deli drugih produktov), potem naj naju bi čakala postelja za Neco pri skladišču pa je ni bilo, pa noloživa v auto in gre moj nazaj in utotovijo da je nimajo čeprav sva jo plačala, kot tudi vse druge kose, ki so del postelje in so že v autu user posted image … kriza.
In kljub vsemu bova morala gor še 1xuser posted image

Sicer smo se na smučanju imeli fajn. Bili smo že s kolegi iz VB, moj je bordal, midve z Neco sva se pa malo sankali, in vsak dan obvezno hodili v bazen. Bazen je zakon ! ! ! Kolk je Neca uživala. Res, kar nisem se je mogla nagledat. Sploh se je imela zelo fajn in je bilo res lepo.
Hja, moj pa ziher ni za posedat in za lenarit, sem prej jaz tista. Moj je totalen živc, on bi cel dan bordal, potem pa bi še z Neco hodil okrog, pa še v mesto bi šel, pa če bi bil še dan bi šel verjetno še laufat s smučkamk
Tole je pa zdaj na pol urejena sobica od Nece. Zaekrat še na pol prazna, počasi jo urihtamo do konca
user posted image user posted image
in še Necek, ki se zeloooo rad gleda knjigice
user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.3.2009 17:27:52   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

nena26: ful je lep metulček, jaz bom tud naslednjo leto kupila, kajti ta je doma narejen in mi ni nič lep.

jaz sem tudi kupla sam krilce in perutke za metuljčka...ker sem to kupla zadnji čas...ker mi pač niso poslali tistega, ki sem ga naročilauser posted image user posted image user posted image

mentos- kdo ti je pa zašil tega zajčka...saj je lep...malo brčic in bi bila prava zajčicauser posted image user posted image

kako je pa kaj pri vas......mi imamo obdobje joka in stiskanja k meni...čez dan komaj kaj uspem narediti, ker pupa bi se samo stiskala...za trenutek grem za rač..in že sili k meni v naročje...tako da komaj kdaj uspem kaj napisati, zvvečer ko jo dam spat ji preberem pravljico jo stisnem k sebi, se pocartava in jo vprašam če gre spat, on reče da in ko jo dam v posteljico že joče in sili k meni.user posted image user posted image user posted image

me že vleče stran...

lep dan

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.3.2009 17:31:45   
n€na
Ikeje … krizauser posted image , kakšni loleki.

nimam izkušenj z ikeo...sam ko sem pa tvojo zgodbo brala mi je pa šlo res na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bo pa lepa Necina sobicauser posted image

Jaka tudi tvoja sobica je user posted image

Zalina ima pa zaenkrat samo sliko in previjalno ostalo je pa po kotih in nič ni razvrščeno...upam pa da bo končana do njenega drugega rojstnega dneva.....uff, kako hitro čas beži...že skoraj dve leti je okoliuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 4.3.2009 17:33:14 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
5.3.2009 17:11:32   
Anonimen
Dober dan drage moje!

Po ne vem kolikšnem času se javljam nazaj:

Enej 20 mesecev 12.500g in 90 cm velik. To a lahko ena da na seznam.

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?