Anonimen
|
Midve z Alino sva se ravno vrnili iz Kranjske gore kjer sva od četrtka uživali še z dvema mamicama z malimi korenjaki, aleluja punce moje, čista uživancija - vse do sobote, ko so se očki privlekli v Kranjsko, potem bi pa vsak neki po svoje, en očka bi lulal, drug bi spal, tretji je lačen, en bi smučal, druzga že cel mesec v križu trga pa bi rajš na masažo, tretji je pozabu kapo in bo malo na sončku posedel, da ga ne bo potem glava bolela (vmes še kuhanca al pa dva zvrnu), pa da se ti zmeša user posted image Ne vem no, me pa sanke v eni roki, male vragce v drugi, nahrbtnik na rami, kape, šale, rokavice, brez sončnih očal ne gre user posted image , v glavnem cel žur vam rečem - super user posted image , ampak naši betežni očki user posted image ha, ha, ha, ha, ej ti deci so čist vsi glih. Ko da so jih naštepal, po istem kopitu majo možgane, sem pa tja se najde kak, ki ima dodan kak izrastek več Drugače pa smo mi po starem. No razen tega, da je Tara malo bolje. Smo se šele zdej pozdravli. Od Božiča pa do prejšnjega tedna smo bli na antibiotikih. Danes imava kontrolo. Prejšnji teden je še vedno imela pozitiven bris , kljub antibiotikom, upam, da bo danes negativno. Drugače pa je bila, oz. je naša Tara lev tako kot lani. Dam slikico zvečer, če se spomnim.
|