|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
5.3.2009 13:36:42   
trezika
joj, kako obupno vremem mamo dans user posted image user posted image user posted image  zunaj lije ko iz škafa...js se pa s sladoledom bašem user posted image user posted image user posted image  skrajni čas, da grem rodit user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
5.3.2009 13:38:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdpuser posted image .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala...

ooooo, lepo da si nazaj in da je vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa počivat in čakat na dan Duser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
5.3.2009 13:39:31   
spps

joj, kako obupno vremem mamo dans user posted image user posted image user posted image  zunaj lije ko iz škafa...js se pa s sladoledom bašem user posted image user posted image user posted image  skrajni čas, da grem rodit user posted image user posted image
dober tek,jaz bi tuduser posted image user posted image čeprav sem se 10min nazaj najedlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
5.3.2009 13:43:26   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Hmmm... A to pomeni, da moram biti malo bolj pozorna na to bolečino (kdaj useka in koliko časa traja)? Majčkeno sem se pa prestrašila, čeprav sem bila prej takooo pogumna, da gremo kar v P čvekat. Jaz in moj jezik. user posted image

evo opis popadkov:
Zdaj se lahko pojavljajo tudi lažni popadki, ki pa so lahko precej močni. Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa –  hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
5.3.2009 13:43:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

joj ste res prave čvekeuser posted image

Full ste načvekale pa nimam časa brat, ker se grem učit ... sem se s profesorjem zmenla, da bom imela ustni zagovor malo prej kot ostali, torej 11. 3. in do takrat ne grem rodit ... upam da bo mala to upoštevalauser posted image user posted image user posted image

drugače pa glede gibov naša se tudi proti večeru razživi ... tk da jaz mislim da je vse OK
Me pa malo jezi,ker mi G ni dala nobenga datuma več in sem sedaj do 14. 3. prepuščena sama sebi ... sploh pa jaz ko nisem tak panik in je za mene kar vse dobro, kaj pa če ne bouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  da ti čimveč ostane v spominuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
5.3.2009 13:43:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Dan!

Evo mene, malo vas preberem in sem čisto utrujena....ma me matrajo učke še vedno...kaj vem kaj je to...
Mali spančka, mami pa uživa...

Glede dojenja jaz raje ne bi nič svetovala....u bistvu sem tudi jaz mnenja, da je treba seno sprazniti in ponuditi še drugo če hoče, naslednji podoj pa začneš na tej kjer si nehala, samo sej pravim, pri meni ni nič laufalo kot bi moralo....če bi vedela kako in kaj bi se še danes dojila user posted image ...

Nič, grem malo pospraviti stanovanje...imam vse kr nekaj nametano povsod...ma kr ena kronična utrujenost me prijema...kot vsako pomlad, čeprav me tudi ta prehiteva....user posted image
user posted image user posted image user posted image  nič se ne sekiraj,pa ne se preveč matrat,kar vzami si čas za počitek,ko imaš prilikouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
5.3.2009 13:43:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat.user posted image

am... tole je pa opis pravih popadkov, če se ne motim...
ne vem...ker to s popadki je takšna zadeva,ki so lahk od ene do druge različniuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.3.2009 13:43:58   
spps

Hmmm... A to pomeni, da moram biti malo bolj pozorna na to bolečino (kdaj useka in koliko časa traja)? Majčkeno sem se pa prestrašila, čeprav sem bila prej takooo pogumna, da gremo kar v P čvekat. Jaz in moj jezik. user posted image
bodi pozorna na to,če se ti ponavljauser posted image user posted image user posted image user posted image ,da se znebiš strahu

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.3.2009 13:44:12   
felix7

joooooooooj, jaz bi ga tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.3.2009 13:45:02   
dana
spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem.
A je pri vas tudi tako?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
5.3.2009 13:45:57   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: dana

spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem.
A je pri vas tudi tako?

jap, in zdaj naj se ne bi več redile, jaz se pa še kar...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
5.3.2009 13:46:29   
spps

A je pri vas tudi tako?

jaz sem sprašila,celo vrečko s čokolado oblitih lešnikov,mandljev in rozin-tkda, mi je že pol bilo mal slabouser posted image user posted image mogoč mam apetit za to,ker mi že neka časa kilaža stoji,kljub apetituuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
5.3.2009 13:49:48   
trezika

A je pri vas tudi tako?

pri nas je tako že celih 9 mesecev user posted image  user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
5.3.2009 13:52:25   
spps

A je pri vas tudi tako?

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz nisem mogla neki časa čokolade jest,ker me je po njej taaako kislina pekla,da je blo za znoret,če sem se pregrešilauser posted image user posted image zdaj bi pa očitno rada nadoknadlauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
5.3.2009 13:52:59   
spps

A je pri vas tudi tako?

jap, in zdaj naj se ne bi več redile, jaz se pa še kar...
malo še,pa se boš nehalal-boš zgubla par kg naenkratuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
5.3.2009 13:54:29   
MalaČebelica

Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat.user posted image

jaz si tudi na tak način predstavljam popadke...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
5.3.2009 13:55:10   
spps
moj je pa res čist adijo žeuser posted image user posted image  jutr bi moral za firmo it nekam drugam delat-slabe pol ure od doma,pa si bo rajš smeno menjal,da se izogne-je rekel,a veš kolk časa bi rabil,da pridem domov,če bi moral tam bit,tebe pa zagrabIuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
5.3.2009 13:56:03   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
5.3.2009 13:56:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz si tudi na tak način predstavljam popadke...

moji popadki pri prvi so pa bili,kot pekoča bolečina,iz križa,ki se je potem širila na trebuh-pa bili so praviuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
5.3.2009 13:59:18   
spps
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
5.3.2009 14:00:14   
spps
LINK  malo za smeh-kako se šteje po angleškouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
5.3.2009 14:00:29   
dana
IZVIRNO SPOROČILO: spps

A je pri vas tudi tako?

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz nisem mogla neki časa čokolade jest,ker me je po njej taaako kislina pekla,da je blo za znoret,če sem se pregrešilauser posted image user posted image zdaj bi pa očitno rada nadoknadlauser posted image

saj mene tudi kislina matra po čokoladi, sam butelj jaz jo še kar meljem user posted image
pa kile grejo tud men še kar gor, čeprav naj bi se ustavilo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
5.3.2009 14:01:32   
MalaČebelica

A je pri vas tudi tako?

jaz sem sprašila,celo vrečko s čokolado oblitih lešnikov,mandljev in rozin-tkda, mi je že pol bilo mal slabouser posted image user posted image mogoč mam apetit za to,ker mi že neka časa kilaža stoji,kljub apetituuser posted image

mmm kak se to dobro sliši user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.3.2009 14:02:24   
spps

A je pri vas tudi tako?

saj mene tudi kislina matra po čokoladi, sam butelj jaz jo še kar meljem user posted image
pa kile grejo tud men še kar gor, čeprav naj bi se ustavilo

jaz je nisem mogla jest,ker sem potem obvezno bruhalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
5.3.2009 14:04:22   
MalaČebelica

moj je pa res čist adijo žeuser posted image user posted image  jutr bi moral za firmo it nekam drugam delat-slabe pol ure od doma,pa si bo rajš smeno menjal,da se izogne-je rekel,a veš kolk časa bi rabil,da pridem domov,če bi moral tam bit,tebe pa zagrabIuser posted image user posted image user posted image

vidiš kak lepo skrbi za tebe user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?