Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:36:42
|
|
|
|
trezika
|
joj, kako obupno vremem mamo dans zunaj lije ko iz škafa...js se pa s sladoledom bašem skrajni čas, da grem rodit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:38:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pondelak evo mene iz P!!krvavi izcedek je v tem času baje normalen,vse še je zaprto,ctg kaže rahle popadke,ampak še ne gre zares.naša miška bo počakala pomlad ko mam pdp .napisale ste ogrooomno tak da nevem če bom vse brala... ooooo, lepo da si nazaj in da je vse vredu zdaj pa počivat in čakat na dan D
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:39:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika joj, kako obupno vremem mamo dans zunaj lije ko iz škafa...js se pa s sladoledom bašem skrajni čas, da grem rodit dober tek,jaz bi tud čeprav sem se 10min nazaj najedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:43:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Hmmm... A to pomeni, da moram biti malo bolj pozorna na to bolečino (kdaj useka in koliko časa traja)? Majčkeno sem se pa prestrašila, čeprav sem bila prej takooo pogumna, da gremo kar v P čvekat. Jaz in moj jezik. evo opis popadkov: Zdaj se lahko pojavljajo tudi lažni popadki, ki pa so lahko precej močni. Glavna razlika med pravimi in lažnimi popadki je v njihovem zaporedju. Pravi popadki si sledijo v rednih intervalih, lažni pa ne. Druga razlika je v mestu popadka. Pravi popadki se vedno začnejo na vrhu maternice in se nato razširijo po celi maternici, lažne pa lahko občutite na različnih delih telesa – hrbtu, križu, medenici. Prave popadke prepoznate tudi tako, da postajajo vedno močnejši in daljši. Popadek mora trajati vsaj 50 sekund, da ga lahko opredelimo za pravega.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:43:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 joj ste res prave čveke Full ste načvekale pa nimam časa brat, ker se grem učit ... sem se s profesorjem zmenla, da bom imela ustni zagovor malo prej kot ostali, torej 11. 3. in do takrat ne grem rodit ... upam da bo mala to upoštevala drugače pa glede gibov naša se tudi proti večeru razživi ... tk da jaz mislim da je vse OK Me pa malo jezi,ker mi G ni dala nobenga datuma več in sem sedaj do 14. 3. prepuščena sama sebi ... sploh pa jaz ko nisem tak panik in je za mene kar vse dobro, kaj pa če ne bo da ti čimveč ostane v spominu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:43:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Dan! Evo mene, malo vas preberem in sem čisto utrujena....ma me matrajo učke še vedno...kaj vem kaj je to... Mali spančka, mami pa uživa... Glede dojenja jaz raje ne bi nič svetovala....u bistvu sem tudi jaz mnenja, da je treba seno sprazniti in ponuditi še drugo če hoče, naslednji podoj pa začneš na tej kjer si nehala, samo sej pravim, pri meni ni nič laufalo kot bi moralo....če bi vedela kako in kaj bi se še danes dojila ... Nič, grem malo pospraviti stanovanje...imam vse kr nekaj nametano povsod...ma kr ena kronična utrujenost me prijema...kot vsako pomlad, čeprav me tudi ta prehiteva.... nič se ne sekiraj,pa ne se preveč matrat,kar vzami si čas za počitek,ko imaš priliko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:43:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat. am... tole je pa opis pravih popadkov, če se ne motim... ne vem...ker to s popadki je takšna zadeva,ki so lahk od ene do druge različni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:43:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Hmmm... A to pomeni, da moram biti malo bolj pozorna na to bolečino (kdaj useka in koliko časa traja)? Majčkeno sem se pa prestrašila, čeprav sem bila prej takooo pogumna, da gremo kar v P čvekat. Jaz in moj jezik. bodi pozorna na to,če se ti ponavlja ,da se znebiš strahu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:44:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika joj, kako obupno vremem mamo dans zunaj lije ko iz škafa...js se pa s sladoledom bašem skrajni čas, da grem rodit joooooooooj, jaz bi ga tudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:45:02
|
|
|
|
dana
|
spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem. A je pri vas tudi tako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:45:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem. A je pri vas tudi tako? jap, in zdaj naj se ne bi več redile, jaz se pa še kar...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:46:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem. A je pri vas tudi tako? jaz sem sprašila,celo vrečko s čokolado oblitih lešnikov,mandljev in rozin-tkda, mi je že pol bilo mal slabo mogoč mam apetit za to,ker mi že neka časa kilaža stoji,kljub apetitu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:49:48
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem. A je pri vas tudi tako? pri nas je tako že celih 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:52:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: dana spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem. A je pri vas tudi tako? pri nas je tako že celih 9 mesecev jaz nisem mogla neki časa čokolade jest,ker me je po njej taaako kislina pekla,da je blo za znoret,če sem se pregrešila zdaj bi pa očitno rada nadoknadla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:52:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: dana spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem. A je pri vas tudi tako? jap, in zdaj naj se ne bi več redile, jaz se pa še kar... malo še,pa se boš nehalal-boš zgubla par kg naenkrat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:54:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat. am... tole je pa opis pravih popadkov, če se ne motim... jaz si tudi na tak način predstavljam popadke...
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:55:10
|
|
|
|
spps
|
moj je pa res čist adijo že jutr bi moral za firmo it nekam drugam delat-slabe pol ure od doma,pa si bo rajš smeno menjal,da se izogne-je rekel,a veš kolk časa bi rabil,da pridem domov,če bi moral tam bit,tebe pa zagrabI
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:56:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika joj, kako obupno vremem mamo dans zunaj lije ko iz škafa...js se pa s sladoledom bašem skrajni čas, da grem rodit
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:56:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Preden mi vse pobegnete imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj so to za ene čudne bolečine v zgornjem delu trebuha (pod rebri) na obeh straneh, potem pa grejo po trebuhu dol in včasih neha bolet, včasih pa prideta do skupne točke čisto nad tamalo. Upam, da sem bila dosti jasna, da si znate predstavljat. am... tole je pa opis pravih popadkov, če se ne motim... jaz si tudi na tak način predstavljam popadke... moji popadki pri prvi so pa bili,kot pekoča bolečina,iz križa,ki se je potem širila na trebuh-pa bili so pravi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 13:59:18
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:00:14
|
|
|
|
spps
|
LINK malo za smeh-kako se šteje po angleško
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:00:29
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: dana spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem. A je pri vas tudi tako? pri nas je tako že celih 9 mesecev jaz nisem mogla neki časa čokolade jest,ker me je po njej taaako kislina pekla,da je blo za znoret,če sem se pregrešila zdaj bi pa očitno rada nadoknadla saj mene tudi kislina matra po čokoladi, sam butelj jaz jo še kar meljem pa kile grejo tud men še kar gor, čeprav naj bi se ustavilo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:01:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dana spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem. A je pri vas tudi tako? jaz sem sprašila,celo vrečko s čokolado oblitih lešnikov,mandljev in rozin-tkda, mi je že pol bilo mal slabo mogoč mam apetit za to,ker mi že neka časa kilaža stoji,kljub apetitu mmm kak se to dobro sliši
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:02:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: dana spps ne s tem sladoledom skušnjave delat. Prvo sem tok prehlajena da ga ne smem jesti, drugo pa, da mi zadnji mesec paše sladko za ponoret in sam meljem. A je pri vas tudi tako? pri nas je tako že celih 9 mesecev jaz nisem mogla neki časa čokolade jest,ker me je po njej taaako kislina pekla,da je blo za znoret,če sem se pregrešila zdaj bi pa očitno rada nadoknadla saj mene tudi kislina matra po čokoladi, sam butelj jaz jo še kar meljem pa kile grejo tud men še kar gor, čeprav naj bi se ustavilo jaz je nisem mogla jest,ker sem potem obvezno bruhala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 14:04:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps moj je pa res čist adijo že jutr bi moral za firmo it nekam drugam delat-slabe pol ure od doma,pa si bo rajš smeno menjal,da se izogne-je rekel,a veš kolk časa bi rabil,da pridem domov,če bi moral tam bit,tebe pa zagrabI vidiš kak lepo skrbi za tebe
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?