Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:14:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Pupe, kaj boste počele na tako beden deževen dan? Pa še moj bo dolgo v službi - doooolgčas! A gremo kar rodit pa bomo po porodnišnicah v živo čvekale? tudi lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:14:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridem saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca moja pa v večini brca zvečer, tak da titih 10 je večina v pop. ali večernih urah. Je očitno ponočnjak, tak ko je bla mami! Zakaj pa nisi povedala po resnici?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:15:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridem saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca To je še dobro. Stopnja 3 je že ogrožujoča. Zdaj bo tak kmalu konec!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:15:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: škratka Pozdravljene punce! tistim, ki že crkljate svoje , pa želim lep porod! Jaz sem iz pregleda - malo zdolgočasena, ker nikoli ne zvem nič novega (vedno pove isto).... CTG BP, glavica je spodaj, trebuh mehak in to je to. Vaginalno in UZ me ne pregleduje več. Podatki za seznam, če me boste dale nazaj.... PDP 14.03., rodila bom v NM, starost 23, pridobljeni kg. 18, obsega pa ne vem oz. bom zmerla... Glede torbe, js mam to od Chicota iz Muellerja in se mi zdi da bo kr o.k., drugač pa kar se tiče vsebine -notr dobiš full stvari za ceno 20€ (3 flaške, 1 dudo, 2 cucla, previjalno podlogo in ene vzorčne blazinice). Pridno čvekajte še naprej, ker vas je prou fajn brat... povej nam še, če je to prva nosečnost oz. koliko otrok že imaš in kaj pričakujete tokrat? in kdaj je naslednji pregled?
< Sporočilo je popravil felix7 -- 5.3.2009 12:17:48 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:16:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Jaz imam pa eno vprašanje, mogoče boste vedele tiste, ki že imate vač prakse: kakšna torba za na voziček je najbolj praktična? Imam Maxi Cosi Mura4 voziček, ne vem kako je s tem, če pašejo vse na vse? Jaz imam torbo od Niveje. Paše na vse. jaz sem prej imela nahrbtnik od Nivee in kot je rekla Najaa paše na vse in tudi full gre noter ampak zdaj pa bomo imeli torbo od Peg Perego, ker se mi je nahrbtnik na eni strani strgal sem pa vidla zadnjič v Muellerju torbo od chhicota, je bla cca.20€ pa zraven si dobil še neke flaške in se mi je zdela taka fajn prostorna to sem jaz nabavila, pa je res fina - so notri zložene cunjice za otročka za iz P Js pa upam, da jo bom dobila, zato je nisem kupila. Pol pa, ko prihajajo gledat , pa nosijo iste stvari!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:16:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Pupe, kaj boste počele na tako beden deževen dan? Pa še moj bo dolgo v službi - doooolgčas! A gremo kar rodit pa bomo po porodnišnicah v živo čvekale? tudi lahko v kateri p. pa se dobimo? Če je v Lj, lahk kr štartam!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:17:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridem saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca To je še dobro. Stopnja 3 je že ogrožujoča. Zdaj bo tak kmalu konec! Prvič slišim? Na kak način pa to zmerilo, saj brez Uz pomoje ne gre!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:19:05
|
|
|
|
novo
|
za dežjem posije sonce? Kdaj? Ko te že vse boli od ležanja in sedenja?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:19:12
|
|
|
|
tasa_m
|
hallo, kako ? ma ve iste normalne..pridem na rr pa vidim 103 stran. Uh kje so tisti časi, ko sem pomagala čvekat hehe, se delam tak bogo koda nimam nič časa. Saj ga imam polno, ker imam zelo pridnega otroka. ponoči že pima na 4 ure in je nič ne budimo za hranjenje, čeprav so v MŠ gnjavli da jo je treba zbudit na 2 uri. Mah, ko jih šora če spi že ni lačna. Jest pa mi je tak začela, da si niti ven več kaj dost ne rabim črpat..mi mlekarne kr sprazni ker pa je danes taaako grdo vreme, sem pa se jaz odločila, da bom cel dan preležala,vse ostalo pa bo naredo ata. Naj ve zakaj ima očetovski dopust. Zdaj pa grem rit previt ker očitno je spet drekec pekec glavni v plenici
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:20:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridem saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca To je še dobro. Stopnja 3 je že ogrožujoča. Zdaj bo tak kmalu konec! Prvič slišim? Na kak način pa to zmerilo, saj brez Uz pomoje ne gre! Ja, brez uz ne gre. Saj verjetno ga je imela. Jaz sem pri Tiji imela 2-3 že kak mesec prej, pa ni bilo še panike. Pomeni pa kalciniranost posteljice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:21:56
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hallo, kako ? ma ve iste normalne..pridem na rr pa vidim 103 stran. Uh kje so tisti časi, ko sem pomagala čvekat hehe, se delam tak bogo koda nimam nič časa. Saj ga imam polno, ker imam zelo pridnega otroka. ponoči že pima na 4 ure in je nič ne budimo za hranjenje, čeprav so v MŠ gnjavli da jo je treba zbudit na 2 uri. Mah, ko jih šora če spi že ni lačna. Jest pa mi je tak začela, da si niti ven več kaj dost ne rabim črpat..mi mlekarne kr sprazni ker pa je danes taaako grdo vreme, sem pa se jaz odločila, da bom cel dan preležala,vse ostalo pa bo naredo ata. Naj ve zakaj ima očetovski dopust. Zdaj pa grem rit previt ker očitno je spet drekec pekec glavni v plenici imaš prav! Nam pa so rekli v MŠ, da se fajn, da si narediš tako, da čimveč podojiš podnevi, da se čimprej izpostavi čas za spanje oz. da ponoči čim manj dojiš.(kak sm zablužila ampak upam, da sm povedala bistvo) Torej tvoja misija je uspela!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:22:05
|
|
|
|
sanna
|
Novo: Ja, v lj tako, da lahko kar štartamo. Se dobimo kar spodaj v bifeju? Enega kratkega za pogum pa v porodno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:22:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hallo, kako ? ma ve iste normalne..pridem na rr pa vidim 103 stran. Uh kje so tisti časi, ko sem pomagala čvekat hehe, se delam tak bogo koda nimam nič časa. Saj ga imam polno, ker imam zelo pridnega otroka. ponoči že pima na 4 ure in je nič ne budimo za hranjenje, čeprav so v MŠ gnjavli da jo je treba zbudit na 2 uri. Mah, ko jih šora če spi že ni lačna. Jest pa mi je tak začela, da si niti ven več kaj dost ne rabim črpat..mi mlekarne kr sprazni go mami sej res, zakaj bi jo budili, naj dete spi, če mu paše (sej tebi tudi, ne?)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:23:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridem saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca To je še dobro. Stopnja 3 je že ogrožujoča. Zdaj bo tak kmalu konec! Prvič slišim? Na kak način pa to zmerilo, saj brez Uz pomoje ne gre! Ja, brez uz ne gre. Saj verjetno ga je imela. Jaz sem pri Tiji imela 2-3 že kak mesec prej, pa ni bilo še panike. Pomeni pa kalciniranost posteljice. ja, to so pri meni sam sanje, ker moja g. špara z Uz. Mi jih je naredila tak, ko ti pripada po zavarovalnici, 2X, ostalo pa je samoplačniško!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:24:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Novo: Ja, v lj tako, da lahko kar štartamo. Se dobimo kar spodaj v bifeju? Enega kratkega za pogum pa v porodno! a bife je spodaj? ste se že o vsem pozanimale
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:24:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Novo: Ja, v lj tako, da lahko kar štartamo. Se dobimo kar spodaj v bifeju? Enega kratkega za pogum pa v porodno! js bom kr rum- za pogum!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:25:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Novo: Ja, v lj tako, da lahko kar štartamo. Se dobimo kar spodaj v bifeju? Enega kratkega za pogum pa v porodno! a bife je spodaj? ste se že o vsem pozanimale luksuz! Prav fajn, ko pridemo z dopusta, kjer se bomo razvajale, se bomo še kr naprej, v p.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:25:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridem saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca To je še dobro. Stopnja 3 je že ogrožujoča. Zdaj bo tak kmalu konec! Prvič slišim? Na kak način pa to zmerilo, saj brez Uz pomoje ne gre! Ja, brez uz ne gre. Saj verjetno ga je imela. Jaz sem pri Tiji imela 2-3 že kak mesec prej, pa ni bilo še panike. Pomeni pa kalciniranost posteljice. ja, to so pri meni sam sanje, ker moja g. špara z Uz. Mi jih je naredila tak, ko ti pripada po zavarovalnici, 2X, ostalo pa je samoplačniško! Ne sekiraj se, sam da je z vse v redu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:26:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Novo: Ja, v lj tako, da lahko kar štartamo. Se dobimo kar spodaj v bifeju? Enega kratkega za pogum pa v porodno! a bife je spodaj? ste se že o vsem pozanimale Ha ha, jaz sem tja hodila na brezkofeinske kavice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:26:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridem saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca To je še dobro. Stopnja 3 je že ogrožujoča. Zdaj bo tak kmalu konec! Prvič slišim? Na kak način pa to zmerilo, saj brez Uz pomoje ne gre! Ja, brez uz ne gre. Saj verjetno ga je imela. Jaz sem pri Tiji imela 2-3 že kak mesec prej, pa ni bilo še panike. Pomeni pa kalciniranost posteljice. ja, to so pri meni sam sanje, ker moja g. špara z Uz. Mi jih je naredila tak, ko ti pripada po zavarovalnici, 2X, ostalo pa je samoplačniško! Ne sekiraj se, sam da je z vse v redu. sej se ne, sam sm včasih prav jezna, ker se mi zdi, da so takšne razlike med g. Pa še misel, da šparajo na tebi! kam pa gre denar od zavarovanj? Tistim, ki nočejo delat!!!
< Sporočilo je popravil novo -- 5.3.2009 12:27:20 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:27:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridem saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca nevem zakaj teh vprašanj ne zastaviš G na licu mesta, pa se potem ne sekiraš ... nevem ... no vse dobro ti želim
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:28:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Novo: Ja, v lj tako, da lahko kar štartamo. Se dobimo kar spodaj v bifeju? Enega kratkega za pogum pa v porodno! a bife je spodaj? ste se že o vsem pozanimale Ha ha, jaz sem tja hodila na brezkofeinske kavice. v Ce pa ne vem, če je bife? Katera ve?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:28:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo sej se ne, sam sm včasih prav jezna, ker se mi zdi, da so takšne razlike med g. Pa še misel, da šparajo na tebi! kam pa gre denar od zavarovanj? Tistim, ki nočejo delat!!! ne se jezit, pravijo, da od jeze rit raste
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:28:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridem saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca nevem zakaj teh vprašanj ne zastaviš G na licu mesta, pa se potem ne sekiraš ... nevem ... no vse dobro ti želim To je zdaj vprašanje?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 12:29:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo sej se ne, sam sm včasih prav jezna, ker se mi zdi, da so takšne razlike med g. Pa še misel, da šparajo na tebi! kam pa gre denar od zavarovanj? Tistim, ki nočejo delat!!! ne se jezit, pravijo, da od jeze rit raste bolj mi skor ne more!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?