|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
5.3.2009 11:35:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

naja - kaj  te prsa bolijo da ne moreš na njih spat al se bojiš da bi vse ven steklouser posted image

Malo čudno bi se mi bilo uležt na polne mlekarne. user posted image  No, včeraj bi že lahko, ko so se spraznile, drugače pa ja, me bolijo.
Pa nehaj o povešenosti! user posted image  Jaz jih imam nekje pri popku! user posted image user posted image
Kaj ti dojiš fanta ali črpaš?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
5.3.2009 11:38:04   
Najaa
Tiste, ki že imate otroke - od prej ali od zdaj. user posted image  In ki dojite. Ali ste dojile. user posted image  V glavnem, da ne dolgovezim... user posted image  Kakšen sistem dojenja ste ali imate? Ali date vsak podoj eno dojko ali ponudite obe?
Jaz sem delala tako (tudi pri Tiji), da sem ji vedno ponudila najprej tisto, na kateri je bila prejšnji podoj. In potem je malo popila iz te, potem pa sem jo prestavila na drugo, da je izpraznila celo. No, danes pa probavam kakor mi je patronažna svetovala - vsak podoj eno. Samo potem me čez nekaj časa v drugi že prav tišči in pika. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
5.3.2009 11:40:26   
Tulipan12
Jaz imam pa eno vprašanje, mogoče boste vedele tiste, ki že imate vač prakse: kakšna torba za na voziček je najbolj praktična? Imam Maxi Cosi Mura4 voziček, ne vem kako je s tem, če pašejo vse na vse?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
5.3.2009 11:42:03   
sanna
Pupe, kaj boste počele na tako beden deževen dan? Pa še moj bo dolgo v službi - doooolgčas! A gremo kar rodit pa bomo po porodnišnicah v živo čvekale?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
5.3.2009 11:43:43   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

najaa - men so se zdaj tako povesle da si jih na hrbet zvežem ,pa komot spimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hjoj kake maš ti

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
5.3.2009 11:45:17   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

pupa: kakšna lepa jopica za malega!! pa take lepe knofe si izbrala

koroške kapljice: jaz sem tudi slišala, da so OK in tudi po pošti ti jih pošljejo.

spps: aaa, vidim da si res ti zdej na vrsti. pa nič se ne dogaja?

jaz sem pa zdaj mal čokolade pojedla, ker mali škrat nič ni migal. no, zdaj pa sem le dočakala brco.
zdaj pa grem urejat albume, kar počnem že 4. dan. v parih letih se je tega kar nekaj nabralo. mala cebelica, vidim da imaš tudi ti iste plane.

he he. pa res mamo vse neke čistke za nazaj user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
5.3.2009 11:47:20   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

pupa: kakšna lepa jopica za malega!! pa take lepe knofe si izbrala

koroške kapljice: jaz sem tudi slišala, da so OK in tudi po pošti ti jih pošljejo.

spps: aaa, vidim da si res ti zdej na vrsti. pa nič se ne dogaja?

jaz sem pa zdaj mal čokolade pojedla, ker mali škrat nič ni migal. no, zdaj pa sem le dočakala brco.
zdaj pa grem urejat albume, kar počnem že 4. dan. v parih letih se je tega kar nekaj nabralo. mala cebelica, vidim da imaš tudi ti iste plane.

ja, a niso cortkani, sem bolj ponosna na knofe ko na jopco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

he he he. ful so lepi. samo jopca je pa tudi krasna. tebi res to gre od prstov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
5.3.2009 11:48:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Jaz imam pa eno vprašanje, mogoče boste vedele tiste, ki že imate vač prakse: kakšna torba za na voziček je najbolj praktična? Imam Maxi Cosi Mura4 voziček, ne vem kako je s tem, če pašejo vse na vse?

Jaz imam torbo od Niveje. Paše na vse.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
5.3.2009 11:50:12   
MalaČebelica

Jaz še tudi moram nabaviti torbo... Pa še tudi ne vem, kako bi. Mislila sem najprej da bi rukzak, ker se mi zdi, da ga je bolj praktično okrog nosit pa še dosti stvari gre notri. ampak se ga težko montira na voziček.... ne vem kaj je bolje...

Neposredna povezava do sporočila: 2559
5.3.2009 11:50:45   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Pupe, kaj boste počele na tako beden deževen dan? Pa še moj bo dolgo v službi - doooolgčas! A gremo kar rodit pa bomo po porodnišnicah v živo čvekale?

he he he. tepa gremo... user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
5.3.2009 11:55:13   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

jjasna85, te vidimo user posted image

Najaa, kda pa pride Tija z počitnic? A včeraj je bla patronažna sama al je imela kakšne študente s sabo?

Haha, sem se prav spomnila nate, ko je prišla. Pa sem ti pozabila povedat. Ne, sama je bila. Na srečo, ma sej te morajo verjetno prej vprašat, če lahko koga pripeljejo? Če ti ni, reci da nočeš. Nimajo kej zamerit.
Tija tako uživa, da... itak jo razvajajo 100 na uro. user posted image  Verjetno nasl. teden pride in potem počasi v vrtec. Upam, da ne bo kriza, ker je tako dolgo ni bilo. user posted image

mogoče pa jih ni v vaši patronažni na praksi, pri nas v KP vem da so...ma jaz bom to kr odpovedala; kaj bojo tam zjali v moje joške pa pomožnosti, da mi še čiščo pregleda...ja, publike pa res ne rabim zraven...

ma ne, sej je pridna....a jo boš v vrtec kr dala, za celih 8ur al samo polovičko....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
5.3.2009 11:55:19   
mama_milchy

Tiste, ki že imate otroke - od prej ali od zdaj. user posted image  In ki dojite. Ali ste dojile. user posted image  V glavnem, da ne dolgovezim... user posted image  Kakšen sistem dojenja ste ali imate? Ali date vsak podoj eno dojko ali ponudite obe?
Jaz sem delala tako (tudi pri Tiji), da sem ji vedno ponudila najprej tisto, na kateri je bila prejšnji podoj. In potem je malo popila iz te, potem pa sem jo prestavila na drugo, da je izpraznila celo. No, danes pa probavam kakor mi je patronažna svetovala - vsak podoj eno. Samo potem me čez nekaj časa v drugi že prav tišči in pika. user posted image

jaz sem dajala enkrat eno, enkrat drugo, zvečer pa obe user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
5.3.2009 11:55:26   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

jaz čepim pred računalniom, malo TV pogledam, prej sem z Žigcem puzzle sestavljala pa malo sva tom&jerrja gledala in tako....
lahko pa gremo kr v P pa se gor menimo; kje boš pa ti rodila?

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
5.3.2009 11:55:32   
mama_milchy

jaz sem prej imela nahrbtnik od Nivee in kot je rekla Najaa paše na vse in tudi full gre noter ampak zdaj pa bomo imeli torbo od Peg Perego, ker se mi je nahrbtnik na eni strani strgal user posted image
sem pa vidla zadnjič v Muellerju torbo od chhicota, je bla cca.20€ pa zraven si dobil še neke flaške in se mi je zdela taka fajn prostorna

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
5.3.2009 11:56:19   
Najaa

ma ne, sej je pridna....a jo boš v vrtec kr dala, za celih 8ur al samo polovičko....

Kar za polno. user posted image

Kaj pa ti?

< Sporočilo je popravil Najaa -- 5.3.2009 12:01:17 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
5.3.2009 12:01:17   
mama_milchy

Kar za polno. user posted image

ja, da bomo lahko več časa na čveku user posted image  ma, jaz bom Žigca imela za 4ure kot sedaj, ker itak čez dan zelo, zelo malo spi in naj bo z nami doma, da ne bo ljubosumja preveč....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
5.3.2009 12:01:52   
Tulipan12

jaz sem prej imela nahrbtnik od Nivee in kot je rekla Najaa paše na vse in tudi full gre noter ampak zdaj pa bomo imeli torbo od Peg Perego, ker se mi je nahrbtnik na eni strani strgal user posted image
sem pa vidla zadnjič v Muellerju torbo od chhicota, je bla cca.20€ pa zraven si dobil še neke flaške in se mi je zdela taka fajn prostorna

Bom šla pogledat - to je full poceni!
Sem bolj nemirne sorte in vem, da bom vsak sonček izkoristila za vozičkanje, pa res hočem nekaj praktičnega in prostornega.

Neposredna povezava do sporočila: 2567
5.3.2009 12:08:33   
škratka
Pozdravljene punce! user posted image tistim, ki že crkljate svoje user posted imageuser posted image pa želim lep porod!
Jaz sem iz pregleda - malo zdolgočasena, ker nikoli ne zvem nič novega (vedno pove isto).... CTG BP, glavica je spodaj, trebuh mehak in to je to. Vaginalno in UZ me ne pregleduje več.
Podatki za seznam, če me boste dale nazaj.... PDP 14.03., rodila bom v NM, starost 23, pridobljeni kg. 18, obsega pa ne vem oz. bom zmerla...
Glede torbe, js mam to od Chicota iz Muellerja in se mi zdi da bo kr o.k., drugač pa kar se tiče vsebine -notr dobiš full stvari za ceno 20€ (3 flaške, 1 dudo, 2 cucla, previjalno podlogo in ene vzorčne blazinice).
Pridno čvekajte še naprej, ker vas je prou fajn brat...

< Sporočilo je popravil škratka -- 5.3.2009 12:09:05 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
5.3.2009 12:09:58   
sanna
mama_milchy: rodila bom v lj, če bom seveda do tja prinesla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2569
5.3.2009 12:11:12   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

evo jopice (ja jaz sem štrikala hahahhaa) za našega malega :

http://static.ringaraja.net/1108361881/big/ae2bafffb2eb5ffbd550e75bfd954db0.jpg

in še moj buši v 37. tednu:

http://static.ringaraja.net/1108361881/big/3bb14397729036e8c05bda73149345d5.jpg

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak se mi zdi, da buši pa zdej ne raste več?

sm mogla ti pogledat jopico, ko je bilo toliko govora! user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepo, mojstrsko si to naredila!user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
5.3.2009 12:12:25   
drevozivljenja
težo pa so ocenili 2750gramov..pa naj povem še da so mi rekli naj spremljam gibe če jih ne bo 10 do 16 ure naj takoj pridemuser posted image saj otrok tudi spi,a ne?pa zrelost posteljice je od 1-2.a je to že zrelo?lp javljam se s ctg-a.zaznani so popadki,so me vprašali če jih čutim pa sem rekla da ne,v resnici sem jih malo.zaprto je vse,toki skozi plodovnico dobri,kaj pomeni da je plodne vode 9.5???naslednji ctg 9.marca

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
5.3.2009 12:12:32   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: škratka

Pozdravljene punce! user posted image tistim, ki že crkljate svoje user posted imageuser posted image pa želim lep porod!
Jaz sem iz pregleda - malo zdolgočasena, ker nikoli ne zvem nič novega (vedno pove isto).... CTG BP, glavica je spodaj, trebuh mehak in to je to. Vaginalno in UZ me ne pregleduje več.
Podatki za seznam, če me boste dale nazaj.... PDP 14.03., rodila bom v NM, starost 23, pridobljeni kg. 18, obsega pa ne vem oz. bom zmerla...
Glede torbe, js mam to od Chicota iz Muellerja in se mi zdi da bo kr o.k., drugač pa kar se tiče vsebine -notr dobiš full stvari za ceno 20€ (3 flaške, 1 dudo, 2 cucla, previjalno podlogo in ene vzorčne blazinice).
Pridno čvekajte še naprej, ker vas je prou fajn brat...

user posted image user posted image user posted image za pregled.
Pa ne nas sam brat, napiši še kaj! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
5.3.2009 12:12:44   
mama_milchy

Bom šla pogledat - to je full poceni!
Sem bolj nemirne sorte in vem, da bom vsak sonček izkoristila za vozičkanje, pa res hočem nekaj praktičnega in prostornega.

pojdi res pogledat, tukaj v koprskem muellerju vem da jih imajo ampak najbrž jih bodo imeli tudi pri vas...je pa take modre barve in simpatična je...pa še flaške dobiš zraven.....

Neposredna povezava do sporočila: 2573
5.3.2009 12:14:08   
drevozivljenja
neki me rr zeza pa sem smešno napisalauser posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
5.3.2009 12:14:05   
felix7

to sem jaz nabavila, pa je res fina - so notri zložene cunjice za otročka za iz P

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?