|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
5.3.2009 11:04:57   
sončnica24
Hojla, ste pridne. Midva sva se ob pol osmih vstala ob pol desetih je bil tako tečen da groza in zdaj že uro in pol spi. Zunaj vreme porazno od poraznega groza, pa še popoldan bi mogla it na kontrolo k zdravnici ker jutri nimama prevozauser posted image , upam da vsaj neha deževat.

Nekaj še me zanima, midva bova jutri probala korenček, kaj kuhate svežega ali zmrznjenega, jaz imam namreč ogromno bebi korenčka samo zmrznjenega, pa ne vem če je to pametno ali ne?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.3.2009 11:09:45   
irma78
evelin imaš zs

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 377
5.3.2009 11:10:31   
irma78
gogabojan, milijonkrat hvala za vse poslano!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 378
5.3.2009 11:10:54   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

KAJ PA VE OBLAČITE ZA DOMA VSAKODNEVNO???

Mi mamo bodi z dolgimi rokavi pa žabice une za čez rame, pa volnene copatke. Ma drgač skos mrzle noge, tko kot njena mami, če nima copatkov user posted image . Če ma pa pajacka, ji pa spodej oblečem bodi brez rokavov.

no, potem je še kje katera, ki oblači pajacke user posted image ....meni je bilo čisto mimo ko sva šla na UZ kolkov pri 3 mesecih in j bilo tam enih 8 3mesečnikov s starši - čisto vsi so meli neke srajčke, pa hlače s 1000 žepki in mašnice in grobe jopice pa čeveljčke....se mi zdi, da s tem samo mučiš take male user posted image - itak jih prideš samo slečt in oblečt za pregled??? No, mogoče sem samo jaz čudna...

ko smo doma je oblečen v pajacke.
ko pa imamo dohtrja je pa v kavbojčak in majčki.  doma ga nikol nimam v kavbojkah, če pa gremo kam mu jih pa dam gor če jih že imam.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
5.3.2009 11:11:27   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Najboljša varianta za oblačenje je čim bolj enostavno in čim bolj udobno, če mene kdo vpraša...

Itak! Saj se mi tut najboljše počutimo v trenerki. No, vsaj jaz se! Pri otrocih je pa še toliko bolj pomembno, da lahko prosto telovadijo.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.3.2009 11:12:43   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

evelin imaš zs

hvala, sem ti odgovorila

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 381
5.3.2009 11:13:09   
irma78
Mi smo pa doma ponavadi v kakšni trenirki ali pajacu, ko pa gremo ven (itak je to skoraj vsak dan), pa oblečem malega ali v kavbojke ali v žametne hlače, pa gor kakšno majčko in jopico.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 382
5.3.2009 11:15:43   
Dream
Sončnica24 glede na to, da lahko pripravljeno hrano za user posted image  zamrzneš, potem po logiki lahko tudi zamrznjen korenček skuhaš. Jaz ga tut pravkar skuham, da vidim, kaj bo Matic počel z njim, ko se zbudi. In ker sem ravno zanj dala kuhat, sem pripravila še za naju in bova jedla korenčkovo omako in pire krompir pa solato.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 383
5.3.2009 11:17:00   
Dream
Veste kaj pa mene zanima? Kaj oz. koliko jim ve oblečete za pod kavbojke in zgornji del?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 384
5.3.2009 11:18:04   
Pšemek
ajetam VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 385
5.3.2009 11:18:10   
jolly123
Mi ga mamo čez dan oblečenega v trenirko, bodi in to je več ali manj to. Včasih kake žabice do pasu + štumfi in bodi.

Ej ne vem a sem sam jaz tok čudna ampak kako vi tretirate obiske, ki vas pokličejo, ko so tako rekoč pred vrati in to delajo vedno. Več ali manj se sploh ne najavljajo v naprej. Pa naj bo to kdorkoli, vaša mama, prijateljica, brat, sestra, tašča itd.itd.
Jaz sem se kar nehala oglašat in potem pokličem čez pol ure ko vem, da obiskov ni več v bližini in pač rečem, da sva spala al karkoli in vsakič povem DRUGIČ POKLIČITE PREJ. Mater pa sej veš, da boš tisti dan prej mimo  hodil a je tako težko poklicat. In ne naslednjič spet ista pesem.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 386
5.3.2009 11:25:06   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
ampak kako vi tretirate obiske, ki vas pokličejo, ko so tako rekoč pred vrati in to delajo vedno.

HB nimam veliko takoi obiskov. Enkrat je mojega user posted image  en kolega klical in se hotu s familijo na hitro povabit, pa si je moj na hitro nekaj zmislil, tako da potem niso prišli. Moja sestra je enkrat hotla na vrat na nos pridt, pa smo imel ravno takrat kosilo, tko da pol ni prišla. In od takrat je navajena, da prejpokliče, če smo doma in če se lahko oglasita. Pa moj fotr je enkrat slučajno šel mimo, pa je poklical. Itak je prišel samo za 5 min Nejko pogledat, tko da mi ni bilo take panike. Ne vem, sem pa jaz tak človek, da kar direktno povem, če mi kaj ni. Sploh tistim, ki so mi blizu.

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 387
5.3.2009 11:28:54   
irma78
Jaz oblečem pod kavbojke žabice pa še ene copatke gor, zgoraj pa body, majčko in jopico, čez vse pa zimskega pajaca ali pa bundico, čez nogice pa dam eno debelejšo dekico.

Sicer pa fotka, ki sem jo prilimala prej ne bo v potnem listu, ker se kao dojenčki ne smejo smejat in kazat zob (kao da jih ima), tako da bo imel v potnel listu tole ta resno fotko.

user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 388
5.3.2009 11:32:16   
jolly123

ampak kako vi tretirate obiske, ki vas pokličejo, ko so tako rekoč pred vrati in to delajo vedno.

HB nimam veliko takoi obiskov. Enkrat je mojega user posted image  en kolega klical in se hotu s familijo na hitro povabit, pa si je moj na hitro nekaj zmislil, tako da potem niso prišli. Moja sestra je enkrat hotla na vrat na nos pridt, pa smo imel ravno takrat kosilo, tko da pol ni prišla. In od takrat je navajena, da prejpokliče, če smo doma in če se lahko oglasita. Pa moj fotr je enkrat slučajno šel mimo, pa je poklical. Itak je prišel samo za 5 min Nejko pogledat, tko da mi ni bilo take panike. Ne vem, sem pa jaz tak človek, da kar direktno povem, če mi kaj ni. Sploh tistim, ki so mi blizu.

Ma sem že povedala, pa očitno sploh ne poštekajo....včasih si mislim balkanska kultura, kaj češ taki so/smo, sam vseeno mi živce požre, ker nemaram nenapovedanih ljudi. Ok sej se včasih zgodi, da me pokliče kera kolegica, da gre lih v KR pa da pride, ampak to ne pride takoj, da me pa vsakič pokličeš ko si pred vrati pa ne vem no....

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 389
5.3.2009 11:39:39   
Lucka1

jolly123 - jaz HB tudi nimam veliko takih obiskov. res pa je, da če so to mami, oče ali brat, potem se mi ne zdi nič takega, če pokličejo 5 minut preden pridejo....verjetno stvar navade. Vsi ostali pa tega ne delajo oz. če bi, bi naredila enako kot ni - lepo bi povedala, naj drugic prej poklicejo, sicer pa ne bi dvignila, če ne bi dojeli....verjetno jim bo s časom potegnilo, da če vas hočejo videt, da morajo res poklicat prej....do takrat vas pač ne bodo videli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 390
5.3.2009 11:45:07   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Veste kaj pa mene zanima? Kaj oz. koliko jim ve oblečete za pod kavbojke in zgornji del?

jaz mu oblečem : bodi,  bombažne hlačke, kavbojke, majčka in jopica

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 391
5.3.2009 11:45:44   
ajetam@

ajetam VSE NAJBOLJŠE

user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 392
5.3.2009 11:47:59   
Lovely
Dan,

mene je pa danes zbudila Inyina noga z brco v usta user posted image  Zbudila se je ob 5h in po mlekcu ni in ni hotla nazaj zaspat pa sem jo dala k nama v posteljo, kjer je omagala. In naju je lepo zbudila a ne?

Zdaj HB aja. Se mi zdi, da je zdaj veliko bolj aktivna in sem vsakič ko zaspi ful vesela, da počiva. Včeraj sem ji dala kašico preden sem šla na čvek in ko sem prišla nazaj je še mal mlekeca spila. Je pa spet na cca 600ml pristala, zgleda da jo kašica kar zapolni, ne vem. Bom vprašala P naslednji teden.

Jaz pa od vsega začetka ne maram pajackov. Ne vem zakaj. Jih imam par in ji dam gor, imam pa raje spodnji del trenirkice (v HM so ful poceni in imajo vse barve) in zgoraj bodi plus kako luštno majčko čez. Pod trenirko ma štumfke in copatke, ko gremo pa ven dam pa spodaj žabice in še kako jopčko pa bundico ali kombinezonček, odvisno...

Obiski: jaz to sovražim in sem že svoje zdresirala, da se prej uskladimo. Za druge pa NO WAY.

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
5.3.2009 11:53:59   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Zdaj HB aja. Se mi zdi, da je zdaj veliko bolj aktivna in sem vsakič ko zaspi ful vesela, da počiva. Včeraj sem ji dala kašico preden sem šla na čvek in ko sem prišla nazaj je še mal mlekeca spila. Je pa spet na cca 600ml pristala, zgleda da jo kašica kar zapolni, ne vem. Bom vprašala P naslednji teden.

A v celem dnevu ti spije 600 ml mleka+ kašice? Sej meni tudi ne spije več...cirka 600 ml pol pa plus še kaka GH približno 60 do 100 g na dan.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 394
5.3.2009 11:58:20   
vianne
Eno vprašanje glede GH:

sadje smo mi dokaj uspešno sprejeli ... zelenjava pa ne gre in ne gre v ritko. Pa se tudi ne čudim ... danes sem mu naredila grah ... še meni je bil zanič. Kako boste pripravile vaše user posted image na uživanje zelenjave, ki je brez soli in dodatnih začimb še odraslemu zanič, ko pa so bili do sedaj navajeni piti sladko materino mleko?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 395
5.3.2009 11:59:26   
Lucka1
imam pa raje spodnji del trenirkice (v HM so ful poceni in imajo vse barve) in zgoraj bodi plus kako luštno majčko čez. Pod trenirko ma štumfke in copatke, ko gremo pa ven dam pa spodaj žabice in še kako jopčko pa bundico ali kombinezonček, odvisno...

no super za predlog glede HM - mogoče mi uspe že ta vikend kaj do CityParka pridet in pogledat....in kupit user posted image

JOJOJOJOJOJ TO VREME - MEN BO SCVRLO MOŽGANE IN RIT BO RATALA PLOŠČATA OD SEDENJA....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 396
5.3.2009 11:59:46   
ajetam@

Ma sem že povedala, pa očitno sploh ne poštekajo....včasih si mislim balkanska kultura, kaj češ taki so/smo, sam vseeno mi živce požre, ker nemaram nenapovedanih ljudi. Ok sej se včasih zgodi, da me pokliče kera kolegica, da gre lih v KR pa da pride, ampak to ne pride takoj, da me pa vsakič pokličeš ko si pred vrati pa ne vem no....

meni so to ne dogaja niker drugje kot pri familiji od moža. oni niti slučajno ne znajo kej prej napovedat. vedno zdej takoj. pa sem že neštetokrat povedala da je treba prej klicat in se uskladit sam neeeeee. najbolj me je razpiz.... ko so uleteli v porodnišnico takoj isti dan ko sem rodila in nenapovedano. prihiti mož in reče zdele grejo in čez 3 sekunde so bli notr. haloooo. pa valda moreš mamico uprašat če ji j do obiskov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 397
5.3.2009 12:01:52   
irma78
Čeprav sem vam danes že kar nekaj stvari napisala, vam pa še nisem utegnila povedat, kako grozno noč smo imeli danes. Spat je šel naš user posted image  ob 21-ih, se prvič zbudil ob 23.30, mu dam dudo, zaspi do 1-ih, mu dam dudo zaspi do treh, potem se je pa zbujal na vsakih pol ure in to do sedmih, ko sem obupala, ga previla in nahranila. No, potem je pa spla še do 11-ih. Me pa prav skrbi, kako bo danes čez dan, glede na to turobno vreme in dež. Po mojem ga bom kar v pajaca oblekla in bova šla pa malo na teraso, čeprav to verjetno pomeni nič spanja. Kako se pa ve spopadate s takšnim vremenom?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 398
5.3.2009 12:03:36   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

meni so to ne dogaja niker drugje kot pri familiji od moža. oni niti slučajno ne znajo kej prej napovedat. vedno zdej takoj. pa sem že neštetokrat povedala da je treba prej klicat in se uskladit sam neeeeee. najbolj me je razpiz.... ko so uleteli v porodnišnico takoj isti dan ko sem rodila in nenapovedano. prihiti mož in reče zdele grejo in čez 3 sekunde so bli notr. haloooo. pa valda moreš mamico uprašat če ji j do obiskov user posted image user posted image user posted image

Ma v porodnišnico sem tudi jaz dobila cel kup nenapovedanega folka in pol se še skenslat niso hotli, ko sem privlekla črpalko, da si bom mleko sčrpala. Mislim....mi lih ni da me strici, ki jih vidim enkrat na leto gledajo kako si mrcvarim joške. Tko da sem šla pol k sestram črpat, oni so pa še kar viseli tam v sobi...svašta no!

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 399
5.3.2009 12:05:13   
irma78

imam pa raje spodnji del trenirkice (v HM so ful poceni in imajo vse barve) in zgoraj bodi plus kako luštno majčko čez. Pod trenirko ma štumfke in copatke, ko gremo pa ven dam pa spodaj žabice in še kako jopčko pa bundico ali kombinezonček, odvisno...

no super za predlog glede HM - mogoče mi uspe že ta vikend kaj do CityParka pridet in pogledat....in kupit user posted image

JOJOJOJOJOJ TO VREME - MEN BO SCVRLO MOŽGANE IN RIT BO RATALA PLOŠČATA OD SEDENJA....

Joj, ne mo govorit o HM. Tam zmeraj zapravim celo premoženje. Čeprav mi je zadnje čase bolj všeč kolekcija v C&A (ga imajo v Supernovi) in so kakšne stvari zelo poceni. Sem mu ravno včeraj kupila trenirkico za 7 EUR.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?