|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
5.3.2009 8:29:59   
jolly123
No pol pa naj ena povabi Gogabojan v FB v našo skupino, jaz ne vem katera je user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 351
5.3.2009 8:31:04   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Dobro jutro. Tako pozno čvekate, da zdaj zih še spite user posted image Jaz sem pa že posodo pomila, cune dala v stroj, eno žehto zložila, posesala, jedla, spila kakav, olupila krompir, tko da mislim da sem fertik za dons user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem morala kar očala gor dat, pa še 1x prebrat, če prav vidim......BRAVO, ni kaj user posted image user posted image user posted image ....jaz sem danes bolj utrujena, tak da ne bom tolko uspela naredit...res pa sem včeraj že vse pospravila (posesala, zdrgnila), tako da čisto je, ampak kuhat se mi ne da ( o tem sem 1x že pisala, da bi blo najbolj se kar priklopit nekam, ko zmanjka energije in potem na ful dalje user posted image user posted image ). Pa tako bedno vreme je, da že vidim, da bo potrebno veeeeliko energije za ukrotit user posted image

Danes mam slučajno tak, dan drugače sem bolj lenuh user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 8:34:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
5.3.2009 8:35:38   
Lucka1
janja27 - oblačenje - ti si spračevala glede načih pajackov....sej verjetno sem edina, ki  user posted image pri njegovih skor 70cm dajem v pajacke...meni je tako najbolj praktično - bodi, nogavičke in čez pajac. So rekli na šoli za starše, da do 6 mes ne komplicirat in se meni zdi tako najbolj praktično. Še en mesec, potem pa začnemo kaj drugega - KAJ PA VE OBLAČITE ZA DOMA VSAKODNEVNO??? Jaz si mislim, da bodi, potem pa verjetno kake žabice in majčko al trenirko?? Dejte povedat, ker bom itak morala kmal v nabavo tega user posted image user posted image - pabo denar spet kopnel....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 354
5.3.2009 8:44:22   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

No pol pa naj ena povabi Gogabojan v FB v našo skupino, jaz ne vem katera je user posted image

a ni tko, da jo lahko samo stunfek?

Laknerš, kako je Neli??

Ne, ne kdorkoli iz te skupine jo lahko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 355
5.3.2009 8:52:14   
laknerš
Jest ne vem kje jo lahko povabim, pomoje tudi da jo lahko povabi samo Štunfek.

Neli je bolš, ne vem sploh kaj je bilo, ker je mela vročino sam včeraj ponoč pol pa nič več. Zobe, zobe al pa zna tko dobr inprovizirat da je lohk pol doma user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 356
5.3.2009 8:54:31   
laknerš
Jolly sem ti poslala predlg za prijatelja pa jo sprejmi in potrdi na FB RR ker jest ne znam.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 357
5.3.2009 9:25:10   
jolly123
Gogabojan zdaj me moraš pa samo še ti dodati user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 358
5.3.2009 9:33:28   
Tejčika29
Hojla,

tole je pa eno brezvezno vreme da te kap, s kolegico grema vseeno potem malo ven, na kavico v kafič ki ima zunaj streho in gretje. Da se otroci malo nadihajo, ker jaz notri sploh ne znam biti user posted image

Včeraj zvečer je imela Alina reakcijo po cepljenju, nič hujšega, vročino 38.2 in je kljub temu lepo pojedla in šla spat, ponoči 1x jedla in danes je že ok, bom pa zdajle ko se zbudi še enkrat preverila.

Razmišljam še kaj naredit zaradi premajne kilaže (dodajat, kašice delat, pustit do 5in pol meseca in začeti z zelenjavo) še ne vem, sem čisto zmedena, moram dobro preštudirat. Ah ja. vedno nekaj...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 359
5.3.2009 9:36:29   
gogabojan
Ah punce. Ne utrujite se z menoj zaradi FB.

Moram povedati, da se je danes user posted image zbudil, in se začel igrati z igračami in koco, ne pa jokat da je lačen. Niti ne vem, kdaj se je zbudil. Vem da ob 6h ko sem se jaz zbudila, je bil buden. Pa še kar noče iti spati, ampak krili z rokami in nogami.

Madona, kak lije dež. Niti s kengerujčkom ne bomo mogli iti ven. Pa smo potem sami sebi tečni. Mi bomo danes zato malo premikali stvari po stanovanju. Pa nov jogi dali user posted image . Imam mal dvignjeno ležišče (patronažna rekla naj dvignemo, da nebo imel takih krčkov) pa nam dol zdrsneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

A majo vaši user posted image tudi dvignjeno ležišče, ali uporabljate kakšne povštrčke tiste ta tenke ali kako?????

lepo dopoldne želim

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 360
5.3.2009 9:42:06   
gogabojan
dream imaš poslano

Neposredna povezava do sporočila: 361
5.3.2009 9:43:54   
Dream
Jaz sem vam pa pozabila poročat, kako je bilo včeraj s kašico. Nekaj malega žličk je spravil vase, ampak skoraj z muko, tako da sem mu nazadnje naredila mleko, ga je popil na dah in zaspal kot top. Kašico sem pa seveda sama pojedla. Je zelo dobra, tko da ne vem, kaj mu ni bilo všeč. No, mogoče je še prekmalu za takšno eksperimentiranje zvečer. Danes bova jedla korenček.

Dvignjeno vzglavje mi ga nimamo, čeprav zelo poliva. Načeloma sem ga vedno obrnila na bok, pa je bilo OK. Sedaj pa tako ali tako ne bi nič pomagalo, ker tako brca, da bi verjetno prav tako zdrsel dol tako kot vaš.

Mami mi je skenirala eno knjigo iz knjižnice Zdrava prehrana za dojenčke in malčke. Ob priliki si bom prenesla na ključ in če bo katera želela, bom dala na mail (če bo šlo, ker je precej obsežna). Notri so taki luštni recepti in prav tako je pri vsaki jedi napisano, če je primerna za vegetarijance in če se lahko da v skrinjo zamrznit.

Neposredna povezava do sporočila: 362
5.3.2009 9:47:47   
jolly123
Joj je Tajko danes siten ko driska. Nič mu ni prav no. krompir mu pa tudi ni preveč všeč, najprej je bil ves vesel, ko je videl žlico je verjetno mislil, da bo spet kaka banana, ko je pa začutil krompir je pa prav tulit začel pa ven pljuvat user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 363
5.3.2009 9:51:39   
iraira
Dan!
Moja tudi ne mara krompirčka. Korenček in cvetačo poje, krompirja pa niti pod razno, če pa že ga pa zbruha

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 364
5.3.2009 9:55:07   
Pšemek
Jutro!

Mi smo nazaj od P. Smo dobili pikico in ta drugo dozo rota virusa. Je bila kar pridna, z ozirom na to, da je bila že fajn zaspana, ker je bila to njena ura za dopoldanski počitek in da je bilo v čakalnici in ordinaciji fuuuuuuul vroče. Malo je zajokala ampak se je hitro pomirila, ko sem jo spet k sebi vzela. Razvajenka mamina! user posted image  user posted image  user posted image
Pa en smešen dogodek. Me pediatrinja vpraša, če se še dojiva in jaz ja seveda in da nobene druge hrane ne dobiva, pa ji z uno "žlico" pogleda, če ji že zobki rastejo. Pa reče: "o, saj ti pa žličko že poznaš!" Jaz pa vsa začudena, ne, žlice še nismo "jemali". Upam, da bo to svoje znanje obdržala do takrat, ko bomo začeli uvajati gosto hrano.
Janja27, podatki za seznamčke: teža 6.310g, dolžina 65,5cm, obseg glavice 40cm, naslednji pregled 20.4.

Lucka1 - plavanje - mi je še enkrat zelo priporočila plavanje z dojenčki. Pravi, da veliko njenih pacientov hodi na plavanje na DIFa in da še ni imela primera vnetja zaradi lulanja. In naj bi bil ta vakuum bolj problem pri odraslih ženskah. Pri moških pa je ta možnost še manjša oz. je skorej ni.
In kako naj bo človek dovolj pameten, kaj narediti, če en P pravi eno, drugi pa nekaj povsem drugega?user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 365
5.3.2009 9:55:28   
iraira
Še to! Pri nas je razlike 10let pa je zdaj uredu, ne vem pa kaj bo ko začne tastarejšega metat pubertetauser posted image  Drugače jo ma pa fullll rad. Takoj ko se zbudi pride prvo njo pozdravit, ko pride iz šole tudi. Lupčka jo po nogicah, pestuje jo, vozi z vozičkom.....je fulll ponosen starejši bratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 366
5.3.2009 9:57:07   
Lucka1
jolly123 -sem na fb slikice gledala.....pravi korenjakje Taj madona....sploh tam ko sedi je cukr user posted image user posted image
pa morm tudi jaz rect, da ti rdeča barva zelo paše....grem še mal slikice gledat, če bo user posted image pustil.... je tečen ko smrkelj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 367
5.3.2009 10:00:43   
jolly123

jolly123 -sem na fb slikice gledala.....pravi korenjakje Taj madona....sploh tam ko sedi je cukr user posted image user posted image
pa morm tudi jaz rect, da ti rdeča barva zelo paše....grem še mal slikice gledat, če bo user posted image pustil.... je tečen ko smrkelj user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
5.3.2009 10:17:24   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Evelin, kar pošlji mi zs, da ti čimprej poskušam pomagati.

sem ti poslala. še enkrat hvala 

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 369
5.3.2009 10:38:13   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jest ne vem kje jo lahko povabim, pomoje tudi da jo lahko povabi samo Štunfek.

Jaz tut miiislim, da jo lahko samo štunfek povabi. Sem ji jaz hotla poslati vabilo, pa piše, da to lahko naredi samo administrator.

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 370
5.3.2009 10:44:52   
Pšemek
KAJ PA VE OBLAČITE ZA DOMA VSAKODNEVNO???

Mi mamo bodi z dolgimi rokavi pa žabice une za čez rame, pa volnene copatke. Ma drgač skos mrzle noge, tko kot njena mami, če nima copatkov user posted image . Če ma pa pajacka, ji pa spodej oblečem bodi brez rokavov.

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 371
5.3.2009 10:48:16   
ajetam@
dobro jutro čveke. ste čist preveč napisale in sem pozabila kaj vse komentirat..

-  jaz sem ga tudi dala učeraj na tla ležat ker se mi zdi da je preveč na rokah in kavču in tko...
- dnevna je ok user posted image

- jolly nora si user posted image

- ..... ja nič drugega se ne spomnem...

grem si naredit kavico in po malega ker se pritožuje v igralnem centru user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 372
5.3.2009 10:48:23   
Dream
Največkrat imamo oblečene žabice in bodi z dolgimi rokavi pa en tanek zgornji del (mi jih je mami neki sešila, tko da imam za menjavo, ker tolk poliva). Če je v pajacku brez rokavov, potem mu dam samo debelejši bodi. Aja, na nogicah pa vedno nogavičke + tanke copatke iz blaga ali pliša. Odvisno, kaj ima oblečeno. V stanovanju pa nimamo več kot 22 stopinj.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 373
5.3.2009 10:54:36   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

KAJ PA VE OBLAČITE ZA DOMA VSAKODNEVNO???

Mi mamo bodi z dolgimi rokavi pa žabice une za čez rame, pa volnene copatke. Ma drgač skos mrzle noge, tko kot njena mami, če nima copatkov user posted image . Če ma pa pajacka, ji pa spodej oblečem bodi brez rokavov.

no, potem je še kje katera, ki oblači pajacke user posted image ....meni je bilo čisto mimo ko sva šla na UZ kolkov pri 3 mesecih in j bilo tam enih 8 3mesečnikov s starši - čisto vsi so meli neke srajčke, pa hlače s 1000 žepki in mašnice in grobe jopice pa čeveljčke....se mi zdi, da s tem samo mučiš take male user posted image - itak jih prideš samo slečt in oblečt za pregled??? No, mogoče sem samo jaz čudna...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 374
5.3.2009 10:57:22   
Dream
Najboljša varianta za oblačenje je čim bolj enostavno in čim bolj udobno, če mene kdo vpraša...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?