Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:40:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 neeeema feliša, kar lepo počakaj, nisi še na vrsti hja, ne vem, če bom jest lahko tako pogumno noge skup tiščala kot ti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:41:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy čveke , dokler gremo vse rodit bomo ble že na 10.delu ....že zdaj smo v slabih 5dneh načvekale 100strani.... kaj bo šele potem na Čvekamo o naših otrocih vprašanje, kok bo pol časa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:41:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
jjasna85, te vidimo Najaa, kda pa pride Tija z počitnic? A včeraj je bla patronažna sama al je imela kakšne študente s sabo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:43:06
|
|
|
|
SRCCEK
|
Ojla Tolk da se vam spet javim. Vidim, da imamo že veliko dojenčkov ČESTITKE MAMICAM IN OČKOM Jaz imam danes spet pregled in CTG. Podatki od prejšnjega tedna: 14 kg, mal slabše železo, zato moram pit železov sirup ,bljak....pritisk je OK. danes imam pa spet pregled!! Kaj bi jaz dala, da bi se odpirala, pa sploh ne bi vedla za to!!!!!! Uživajte, pa prosim, ne prehitevajte čau
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:43:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy čveke , dokler gremo vse rodit bomo ble že na 10.delu ....že zdaj smo v slabih 5dneh načvekale 100strani.... kaj bo šele potem na Čvekamo o naših otrocih vprašanje, kok bo pol časa bo, bo....no, pol bo res lepo vreme ampak za čvek si bomo najdle čas, ne? bomo pa slikce limale gor, da vidimo kako so naši pridni in cotkani..... kje pa je danes pocka? kaj se kej dogaja?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:43:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 neeeema feliša, kar lepo počakaj, nisi še na vrsti hja, ne vem, če bom jest lahko tako pogumno noge skup tiščala kot ti vsaj tok počak da grem pred tabo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:43:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy čveke , dokler gremo vse rodit bomo ble že na 10.delu ....že zdaj smo v slabih 5dneh načvekale 100strani.... kaj bo šele potem na Čvekamo o naših otrocih vprašanje, kok bo pol časa se strinjam
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:44:49
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Ojla Tolk da se vam spet javim. Jaz imam danes spet pregled in CTG. Podatki od prejšnjega tedna: 14 kg, mal slabše železo, zato moram pit železov sirup ,bljak....pritisk je OK. danes imam pa spet pregled!! Kaj bi jaz dala, da bi se odpirala, pa sploh ne bi vedla za to!!!!!! Uživajte, pa prosim, ne prehitevajte čau dobro zrihtaj pa pridi kaj naokrog
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:44:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Ojla Tolk da se vam spet javim. Vidim, da imamo že veliko dojenčkov ČESTITKE MAMICAM IN OČKOM Jaz imam danes spet pregled in CTG. Podatki od prejšnjega tedna: 14 kg, mal slabše železo, zato moram pit železov sirup ,bljak....pritisk je OK. danes imam pa spet pregled!! Kaj bi jaz dala, da bi se odpirala, pa sploh ne bi vedla za to!!!!!! Uživajte, pa prosim, ne prehitevajte čau za pregled no, da te potolažim, jaz imam že mesec dni tablete za kri in jih bom mogla vse do poroda pit in so , še zdaj mi gre na bruhanje po njih, pa na tešče jih moram vzet, bljak, bljak.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:46:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Ojla Tolk da se vam spet javim. Vidim, da imamo že veliko dojenčkov ČESTITKE MAMICAM IN OČKOM Jaz imam danes spet pregled in CTG. Podatki od prejšnjega tedna: 14 kg, mal slabše železo, zato moram pit železov sirup ,bljak....pritisk je OK. danes imam pa spet pregled!! Kaj bi jaz dala, da bi se odpirala, pa sploh ne bi vedla za to!!!!!! Uživajte, pa prosim, ne prehitevajte čau za pregled no, da te potolažim, jaz imam že mesec dni tablete za kri in jih bom mogla vse do poroda pit in so , še zdaj mi gre na bruhanje po njih, pa na tešče jih moram vzet, bljak, bljak..... mamaM, saj pa nimaš več dolgo do P
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:46:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy za pregled no, da te potolažim, jaz imam že mesec dni tablete za kri in jih bom mogla vse do poroda pit in so , še zdaj mi gre na bruhanje po njih, pa na tešče jih moram vzet, bljak, bljak..... ja, kakšne tablete vam pa to dajo? Jaz mam Retafer, ene majhne, brez okusa, jih požrem na tešče in to je to.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:51:49
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna85, te vidimo Najaa, kda pa pride Tija z počitnic? A včeraj je bla patronažna sama al je imela kakšne študente s sabo? ke špijun ki si berem malo kaj je včeraj dogajalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:53:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
naja - kaj te prsa bolijo da ne moreš na njih spat al se bojiš da bi vse ven steklo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:55:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
najaa - men so se zdaj tako povesle da si jih na hrbet zvežem ,pa komot spim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:56:07
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK Ojla Tolk da se vam spet javim. Vidim, da imamo že veliko dojenčkov ČESTITKE MAMICAM IN OČKOM Jaz imam danes spet pregled in CTG. Podatki od prejšnjega tedna: 14 kg, mal slabše železo, zato moram pit železov sirup ,bljak....pritisk je OK. danes imam pa spet pregled!! Kaj bi jaz dala, da bi se odpirala, pa sploh ne bi vedla za to!!!!!! Uživajte, pa prosim, ne prehitevajte čau za pregled no, da te potolažim, jaz imam že mesec dni tablete za kri in jih bom mogla vse do poroda pit in so , še zdaj mi gre na bruhanje po njih, pa na tešče jih moram vzet, bljak, bljak..... mamaM, saj pa nimaš več dolgo do P ne, ne, sem kmalu jaz na vrsti....sicer se pa tega seznama ne držimo tako da bomo vidli....moji so zbrali datum 3.3. ma je že mimo....naslednji tak fajn je 09.03.09....če ne pa kr petek 13.3. pride na vrsto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:56:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna85, te vidimo Najaa, kda pa pride Tija z počitnic? A včeraj je bla patronažna sama al je imela kakšne študente s sabo? ke špijun ki si berem malo kaj je včeraj dogajalo to itak, sej veš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:56:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy za pregled no, da te potolažim, jaz imam že mesec dni tablete za kri in jih bom mogla vse do poroda pit in so , še zdaj mi gre na bruhanje po njih, pa na tešče jih moram vzet, bljak, bljak..... ja, kakšne tablete vam pa to dajo? Jaz mam Retafer, ene majhne, brez okusa, jih požrem na tešče in to je to. jaz sem imela najprej Retafer, potem sirup in na koncu neke žvečilne tablete, ki sem jih vzela na tešče, ampak me je vse zapiralo ko in sem zdaj kar brez vsega - je rekla G., da ni tak fejst slabo železo, da si bom več škode naredila z zaprtjem in naj ne jemljem nič.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 10:56:23
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy za pregled no, da te potolažim, jaz imam že mesec dni tablete za kri in jih bom mogla vse do poroda pit in so , še zdaj mi gre na bruhanje po njih, pa na tešče jih moram vzet, bljak, bljak..... ja, kakšne tablete vam pa to dajo? Jaz mam Retafer, ene majhne, brez okusa, jih požrem na tešče in to je to. meni je dal ferrum in je bljak, ker moraš tableto lizat in to traja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 11:02:25
|
|
|
|
mediuhec
|
pupa: kakšna lepa jopica za malega!! pa take lepe knofe si izbrala koroške kapljice: jaz sem tudi slišala, da so OK in tudi po pošti ti jih pošljejo. spps: aaa, vidim da si res ti zdej na vrsti. pa nič se ne dogaja? jaz sem pa zdaj mal čokolade pojedla, ker mali škrat nič ni migal. no, zdaj pa sem le dočakala brco. zdaj pa grem urejat albume, kar počnem že 4. dan. v parih letih se je tega kar nekaj nabralo. mala cebelica, vidim da imaš tudi ti iste plane.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 11:08:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec pupa: kakšna lepa jopica za malega!! pa take lepe knofe si izbrala koroške kapljice: jaz sem tudi slišala, da so OK in tudi po pošti ti jih pošljejo. spps: aaa, vidim da si res ti zdej na vrsti. pa nič se ne dogaja? jaz sem pa zdaj mal čokolade pojedla, ker mali škrat nič ni migal. no, zdaj pa sem le dočakala brco. zdaj pa grem urejat albume, kar počnem že 4. dan. v parih letih se je tega kar nekaj nabralo. mala cebelica, vidim da imaš tudi ti iste plane. ja, a niso cortkani, sem bolj ponosna na knofe ko na jopco
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 11:08:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna85, te vidimo Najaa, kda pa pride Tija z počitnic? A včeraj je bla patronažna sama al je imela kakšne študente s sabo? ke špijun ki si berem malo kaj je včeraj dogajalo dogajalo ful, zgodil pa bore malo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 11:26:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dobro jutro Neeee, saj nisem tak dolgo spala. Moj je šel malo pozneje v službo in ni blo zjutraj časa za javljanje Grem prečekirat, kaj sem zamudla.
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 11:27:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa vidim, da me niso vse ubogale in so že kar šle... spps kaj lahko pridem jaz zdaj na oni gris? se mi lušta pridi zdaj sem pa dobla ponudbo od mojega, da grema gledat film v postlo. pridem jutri na gris lahko noč vsem. kak film pa?boš jutr povedala obnovo Film je bil ekstra brezvezen. Naslov je Vicky, Christina, Barcelona in ga NE priporočam
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 11:35:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy za pregled no, da te potolažim, jaz imam že mesec dni tablete za kri in jih bom mogla vse do poroda pit in so , še zdaj mi gre na bruhanje po njih, pa na tešče jih moram vzet, bljak, bljak..... ja, kakšne tablete vam pa to dajo? Jaz mam Retafer, ene majhne, brez okusa, jih požrem na tešče in to je to. Ti ni nič slabo po njih? Jaz jih nisem mogla na tešče, ker mi je bilo zelo slabo. Je pa dobro, da jemlješ, drugače si po porodu čisto feritk in ti še večjo dozo dajejo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 5.3.2009 11:35:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna85, te vidimo Najaa, kda pa pride Tija z počitnic? A včeraj je bla patronažna sama al je imela kakšne študente s sabo? Haha, sem se prav spomnila nate, ko je prišla. Pa sem ti pozabila povedat. Ne, sama je bila. Na srečo, ma sej te morajo verjetno prej vprašat, če lahko koga pripeljejo? Če ti ni, reci da nočeš. Nimajo kej zamerit. Tija tako uživa, da... itak jo razvajajo 100 na uro. Verjetno nasl. teden pride in potem počasi v vrtec. Upam, da ne bo kriza, ker je tako dolgo ni bilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?